Találatok a következő kifejezésre: Ha tüszörepedés akkor is (23 db)

Ha van peteérés de nincs tüszőrepedés akkor is meg fog jönni a menstruációm?

Clostit szedtem ez volt az els? hónapom és a doki a 8. napon látott érett petét így volt peteérésem.

Legjobb válasz: Úgy tudom, hogy van. Csak más állagú, mennyiségû, mint máskor. Ezt hívják anovulációs ciklusnak.

Úgy tudom, hogy van. Csak más állagú, mennyiségû, mint máskor. Ezt hívják anovulációs ciklusnak.
Szia. Szerintem meg, max tényleg kevesebb lesz, vagy csak barnázgatás. Én is ettõl parázok, hogy nem reped meg, mert én is clostit szedek.
Kérj tüszõrepesztõ injekciót a dokidtól. Én azt kaptam miután látszott az érett petém.
Menstruáció a peteéréstõl teljesen független. A mensi azért lesz mert a méhnyálkahártya leválik ha nem jön össze terhesség. Ez vérzéssel jár, ez a menstruáció. Az anovulációs ciklus akkor van ha nincs pé. A menstruáció ettõl függetlenül is megjön ha nincs más probléma. Sem az állaga sem a mennyisége nem függ a peteéréstõl vagy a tüszõrepedéstõl.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a válaszát!

Tüszőrepedéskor milyen a méhszáj? Illetve akkor is megváltozik ha van peteérés de nincs tüszőrepedés, vagy csak akkor ha meg is reped a tüsző?

Ez az els? clostys hónapom van 2érett tüsz?m..a dokim azt mondta szerda körül majd meg is reped..de ma már vasárnap van,tojásfehérjés nyálkám nem volt,egy kicsi talán krémes..de nincs viszonyítási alapom,mert január óta ez volt az els? alkalom hogy menstruáltam.Kaptam duphastont meg clostíyt,nagyon szeretnénk már babát

Tüszőrepedéskor milyen a méhszáj? Illetve akkor is megváltozik ha van peteérés de nincs tüszőrepedés, vagy csak akkor ha meg is reped a tüsző?

Ez az els? clostys hónapom van 2érett tüsz?m..a dokim azt mondta szerda körül majd meg is reped..de ma már vasárnap van,tojásfehérjés nyálkám nem volt,egy kicsi talán krémes..de nincs viszonyítási alapom,mert január óta ez volt az els? alkalom hogy menstruáltam.Kaptam duphastont meg clostíyt,nagyon szeretnénk már babát.

Ha az ovu teszt pozítív akkor előtte is ajánlott együtt lenni (mármint mielőtt pozítív lesz) és utánna is a negatív napokon? És ha pozítív akkor tuti, hogy a tüszőrepedés bekövetkezik 24-36 órán belül? Vagy, hogy van ez?

Legjobb válasz: Az pozitív napon-napokon és az elsõ negatív napon kell babáért szeretkezni. Az ovuteszt csak azt jelzi,hogy amikor erõs vastag csíkos lesz,onnantól 24-36 óra múlva meg kéne repednie a tüszõnek!De nem biztos,hogy meg is reped. Onnan tudod meg,hogy sikeresen ovuláltál,hogy mikor pozitív az ovuteszt a hõdnek esnie kell,aztán hirtelen felugrik magasabbra mint a pozitív teszt elött volt,na akkor megvolt a repedés is.

Az pozitív napon-napokon és az elsõ negatív napon kell babáért szeretkezni. Az ovuteszt csak azt jelzi, hogy amikor erõs vastag csíkos lesz, onnantól 24-36 óra múlva meg kéne repednie a tüszõnek!De nem biztos, hogy meg is reped. Onnan tudod meg, hogy sikeresen ovuláltál, hogy mikor pozitív az ovuteszt a hõdnek esnie kell, aztán hirtelen felugrik magasabbra mint a pozitív teszt elött volt, na akkor megvolt a repedés is.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen. Igy már értem. Csak most kezdem azért kérdezek ilyeneket.

Csak akkor emelkedik meg a hö, ha tüszőrepedés volt, vagy akkor is ha nem repedt meg a tüsző, csak van pete?

Tegnap óta 4tizedet emelkedett a h?m,a 15.ciklusnapon.

Legjobb válasz: Csak akkor emelkedik a hõ ha meg is repedt a domináns tüszõ.

Csak akkor emelkedik a hõ ha meg is repedt a domináns tüszõ.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a valaszokat:-)

Az ovulációs teszt csak akkor mutat pozitívat, ha a tüsző is megrepedt? Vagy akkor is ha volt ovuláció, de tüszőrepedés nem?

Legjobb válasz: én lehet, hogy nagyon tudatlan vagyok, de az ovuláció nem egylenlõ a tüszõrepedéssel? amikor kiszabadul az érett petesejt a tüszõbõl?

én lehet, hogy nagyon tudatlan vagyok, de az ovuláció nem egylenlõ a tüszõrepedéssel? amikor kiszabadul az érett petesejt a tüszõbõl?
ömn asszem nem. nekem ovutesztem poi lett eben a honapban is de a hõm nem ment fel sajna:( de lehet nem igy van.. baxa meg már énisbele zagyválódtam..
Az ovulációt a szervezetben LH hormontermelõdés elõzi meg nagyon nagy mennyiségben. AZ ovuteszt ennek a hormonnak a jelenlété mutatja ki. Ha pozitív, az azt jelenti, hogy nagyon sok az LH hormon, vagyis elérte azt a szintet, ami az ovulációt megelõzi, vagyis felkészült a szervezet az ovura. De hogy utána mindez megtörténik-e, az már más tészta. Nem biztos, hogy megérik a pete, lehet, hogy megérik, de nem szabadul ki, stb.
Nem, akkor nem igazán emelkedik a hõ, ha nincs pé, illetve tüszõrepedés.
Nem, olyankor nem emelkedik, mert nincs progeszteron termelõdés, ami okozza a hõmérséklet emelkedést.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.

Ha tüszörepedés van akkor is együtt kell lennem a párommal? Vagy hogy van ez?

Nem értem! Azt mondjátok hogy peteéréskor kell együtt lenni!

Legjobb válasz: A petéd akkor érik meg, ha reped!! Tehát az egy és ugyanaz!!!

A petéd akkor érik meg, ha reped!! Tehát az egy és ugyanaz!!!

Ha a tüszőrepedés előtt voltunk együtt, akkor is eljutnak a hímivarsejtek a petéhez?

Bennem vannak a katonák egy darabig? Megkapaszkodnak? Vagy hogy képesek az emberben maradni 4-5 napig?

Legjobb válasz: 1 napig életképesek a herén kívül...

1 napig életképesek a herén kívül...

Ha van az átlátszó nyúlós nyák, akkor tuti hogy van peteérés is meg tüszőrepedés?

Legjobb válasz: nekem majdnem mindig van ilyen nyäkom ovuläciokor, de tüszörepedesem, sajnos, nincs (vagy csak ritkän). :(

nekem majdnem mindig van ilyen nyäkom ovuläciokor, de tüszörepedesem, sajnos, nincs (vagy csak ritkän). :(
Ha van nyúlós nyákod az még csak azt jelenti, hogy próbálkozik a szervezeted, de ettõl még nem biztos hogy a petéid jól érnek, megfelelõ nagyságúak és hogy egyáltalán megrepednek-e. Nekem az ovuteszt és a görbe is mutatott peteérést, aztán a dokinál ultrahangon kiderült, hogy csak próbálkozott a szervezetem, a petéim nagyon picik voltak és egyáltalán nem repedeztek.
honnan tudod hogy nincs?
2. vagyok. Onnan, hogy voltam hormonvizsgälaton...nagyon alacsony a progi szintem, nincs tüszörepedesem. Az orvos mondta, van pär cisztäm is emiatt. De ez hamar orvosolhato. :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!