Találatok a következő kifejezésre: Ha túl verem ki (3 db)

Ha túl sokszor verem ki a farkam pédául 3-szor egy nap akkor nagyobb koromban nem lesz rossz a sex?

14 éves vagyok.

Legjobb válasz: Ettõl rossz nem lesz, de ha arra hajtasz, hogy minél elõbb végezz, az már tehet rosszat a késõbbiekre nézve- pl nem tudsz majd annyi ideig szeretkezni, míg a lánynak is jó lesz, mert hozzászoksz a saját tempódhoz ( kvázi minél elõbb legyen vége) így aztán jó eséllyel elsülsz a legelején, ami nem olyan szerencsés. Bár a szexuális életed kezdetén úgyis valszeg ez lesz, de azért próbáld meg (ha van rá módod) maszti közben is tovább húzni az idõt.

Ettõl rossz nem lesz, de ha arra hajtasz, hogy minél elõbb végezz, az már tehet rosszat a késõbbiekre nézve- pl nem tudsz majd annyi ideig szeretkezni, míg a lánynak is jó lesz, mert hozzászoksz a saját tempódhoz ( kvázi minél elõbb legyen vége) így aztán jó eséllyel elsülsz a legelején, ami nem olyan szerencsés. Bár a szexuális életed kezdetén úgyis valszeg ez lesz, de azért próbáld meg (ha van rá módod) maszti közben is tovább húzni az idõt.
Miért lenne rossz? Nem lesz semmi bajod.
nem csak a szexxel lesz gondod. 1-2 éven belül le fog rohadni.
Ezt hogy érted hogy 'lerohad'???
Máshol találkozni?
Próbáljátok megbeszélni a dolgot, amikor megérkezik a barátod. Én semmiképpen se dugnám a fejem a homokba, mert csak még nagyobb sértõdés lesz a vége. Inkább üljetek le, a barátod kérjen bocsánatot és reménykedj, hogy elsimíthatjátok a dolgot. Amúgy mit mondott a barátod a nõvérednek? Miért mondta azokat a dolgokat?
A kérdező hozzászólása: Lány fiú. Hát nem nagyon.
Ez most barát-barát, meleg-barát vagy heteró-barát? Amúgy nem tudtok valahol máshol találkozni?
A kérdező hozzászólása: Mert annyira szeretett volna látni.
ha hazudtál a barátodnak miért mondtad neki, hogy jöjjön le holnap?
te nem vagy komplett, a párodnak lesz kellemetlen...
Még azelõtt mondd el neki, hogy odajönne.
A kérdező hozzászólása: Nem nagyon enged el sehova anyám.
Attila?
Hát anyád elég gyökér. Egyébként a párodtól való eltiltással bûncselekményt követ el. De szerintem nem ez az elsõ bûncselekmény, amit a te károdra elkövet. Viszont valószínûleg a párod is gyökér. Mit szólt be a nõvérednek és miért?

Ha túl sokszor verem ki a félszemű köpködő kobrát akkor az visszaveti az izom fejlődésemet?

Például ha naponta 3-4x rántok rá akkor annak van valami negatív hatása az izmok fejlődésére?

Legjobb válasz: Magára az izom fejlõdésre nem, de eléggé energiapocsékolás. Amúgy meg hogy a [email protected] lehet annyiszor kicsapni?

Magára az izom fejlõdésre nem, de eléggé energiapocsékolás. Amúgy meg hogy a [email protected] lehet annyiszor kicsapni?
Ha akkor vered, amikor muszáj, nincs gond. De sokan sportból verik, ami baromság. Ha komolyan edzel, a napi 3-4 esélytelen. A Te választásod.
rossz rovatba tetted fel a kérdést a szerelem, szex rovatba kellett volna írni amúgy nincs ezzel baj,
A kérdező hozzászólása: Jó lehet tényleg rossz kategória. Edzés mellett is van energiám valamikor 5-6 ra is xD de ha nem von el sok fehérjét meg ilyenek akkor jó :) ))
A kérdező hozzászólása: amúgy mellékesen egyszer 8 is megvolt de akkoriban még nem edzettem.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!