Találatok a következő kifejezésre: Ha túl verem (14 db)

Az baj ha két lány tengerimalacot a ketrecében tartjuk együtt és folyton verekednek? Az baj hogy ha túl sokat eszik és sírdogál egy kicsit? Az normális dolog ha már 3-om nap után engedi hogy a kezedbe fogd? Az baj hogyha túl sok zöldet kapnak?

Van két tengerimalacunk.És folyton verekednek,civakodnak ez egy kicsit aggaszt minket mert úgy véljük hogy utálják egymást.De van még egy baj az hogy túl sokat esznek és utána túl sok az ürülékük.Mivel hogy túl sok zöldet kaptak ezért egy kicsit zöld,és lágy a kakájuk.Ez baj???Nagyon féltjük ?ket mert még csak három napja kerültek hozzánk és még csak kezd?k vagyunk a tartásában.Ezért kérjük aki tud segítsen!!Köszönjük!!!

Legjobb válasz: Nem írtad, hogy nagyjából milyen idõ malacokról van szó. Ha még fiatalok, akkor nem baj, ha verekednek, mert most szoknak össze. Ha már nagyobbacskák, akkor viszont annyira nem jó a bunyó. De ha együtt voltak eddig is, akkor lehet, hogy csak "szeretetbõl" bunyóznak. Nem csak kergetik egymást vagy ilyesmi? Nekem van 4 kislány malacom (2-2 külön), és nálunk úgy van, hogy 2 malac nagyon szereti egymást, õk sose verekednek, de a másik 2 sajnos elég sokat kergetõzik, ami elég nagy zajjal jár, de kárt sosem tesznek egymásban, inkább csak játszanak. Néha azért rájuk kell szólni... Azért ha már annyira verekednek a ti malacaitok, hogy kárt tesznek egymásban, szedjétek szét õket egybõl!!!!! Az nem baj, ha megengedi, hogy megfogd, elvileg szelíd állatok, nem lehet velük gond. Fõleg ha te adod nekik a kaját, akkor megszokják a szagodat, és tudja, hogy te nem bántod. Ezt képesek 3 nap alatt is megszokni. Viszont ne adj nekik olyan sok kaját. Elég naponta egyszer szárazkaja, és reggel-este egy kis uborka, paradicsom, alma, répa, saláta, ilyesmi. Esetleg még reggel szórj be nekik egy kis szénát, és akkor azt tudják napközben rágcsálni. Elõfordul, hogy sírnak a kajáért, de legyél "könyörtelen", elég nekik naponta kétszer enni. Lehet hogy azért sírnak, mert mégiscsak még új a környezet, ezt nekik is meg kell szokni, új hely, új illatok... Sok sikert!! Minden rendben lesz velük, ne aggódj, a tengerimalac a legédesebb állat a földön :)

Nem írtad, hogy nagyjából milyen idõ malacokról van szó. Ha még fiatalok, akkor nem baj, ha verekednek, mert most szoknak össze. Ha már nagyobbacskák, akkor viszont annyira nem jó a bunyó. De ha együtt voltak eddig is, akkor lehet, hogy csak "szeretetbõl" bunyóznak. Nem csak kergetik egymást vagy ilyesmi? Nekem van 4 kislány malacom (2-2 külön), és nálunk úgy van, hogy 2 malac nagyon szereti egymást, õk sose verekednek, de a másik 2 sajnos elég sokat kergetõzik, ami elég nagy zajjal jár, de kárt sosem tesznek egymásban, inkább csak játszanak. Néha azért rájuk kell szólni... Azért ha már annyira verekednek a ti malacaitok, hogy kárt tesznek egymásban, szedjétek szét õket egybõl!!!!! Az nem baj, ha megengedi, hogy megfogd, elvileg szelíd állatok, nem lehet velük gond. Fõleg ha te adod nekik a kaját, akkor megszokják a szagodat, és tudja, hogy te nem bántod. Ezt képesek 3 nap alatt is megszokni. Viszont ne adj nekik olyan sok kaját. Elég naponta egyszer szárazkaja, és reggel-este egy kis uborka, paradicsom, alma, répa, saláta, ilyesmi. Esetleg még reggel szórj be nekik egy kis szénát, és akkor azt tudják napközben rágcsálni. Elõfordul, hogy sírnak a kajáért, de legyél "könyörtelen", elég nekik naponta kétszer enni. Lehet hogy azért sírnak, mert mégiscsak még új a környezet, ezt nekik is meg kell szokni, új hely, új illatok... Sok sikert!! Minden rendben lesz velük, ne aggódj, a tengerimalac a legédesebb állat a földön :)
Nekünk volt két hímmalacunk, az egyik az apa volt, a másik pedig a fia. Összeszoktak, mert a kicsi tudta hogy õ maga az alárendelt. Aztán az apa malac meghalt egy éve. A fia most ötéves. Egyedül maradt. Hoztunk mellé egy lánymalacot. Beraktuk mellé, azon nyomban fogkocogtatás, kergetés, odacsípés, azonnal kivettük õt mert láttuk hogy nem fogadják el egymást. Szegény hímmalac utána amikor kivettük annyira stresszes volt hogy csak lógott a kezünkbe. A lánymalacot különraktuk. Hoztunk melléje egy másik lánymalacot ismét. Azóta is együttvannak, a hím és õ. Nem bántják egymást. Viszont a hímmalac nagyon féltékeny rá. Mindig kihúzza a kaját a szájából :) Egyik nap beraktuk a másik lányt a kettõ közé, hát mondhatni nem csípték nagyon..... szóval hanyagoltuk a témát. Szóval nem mindegyik tengerimalac fogadja el egymást, az viszont tény hogy társas lények, szeretik a társaságot. De azért egy pár nap kell hogy összeszokjanak!!!
Sok kaját ne adjál neki!!! Nem szükséges egy nap háromszor etetni, mi csak minden este adunk nekik tápot, meg répát. De így is mindegyik 1 kilós :) Túl sok zöldet ne adjál neki, mert hasmenés lesz a vége. Uborkát is csak izibe. Sárgabarackot azt totál ne. A szénát azt imádják, meg a salátát, almát, körtét, dinnyét. Répát azt mindig kapnak.
Ja, rengeteg vizet isznak!!! Egyfolytába vedelnek és ez nem baj!!! :DDDDD

Ha túl gyorsan alvad a vérem és elég sűrű, attól elvetélhetek pár hetesen? Mit lehet tenni ellene?

Lombikom is volt és 6 hétig velem voltak a kicsik, de elveszítettem őket. Lehet esetleg az az ok, hogy túl sűrű a vérem, még vérvétel közben is bealvad. Hallottam valami olyasmit, hogy ez gond lehet terhességnél. Az aspirin protektet lehetne szedni ez ellen?????

Legjobb válasz: Ha vérvétel közben is alvad, illete a vérképedben is túl gyors az alvadási faktor, ráadásul lombikod is volt, akkor a kezelõorvosodnak errõl tudni kellene, nem? Õ miért nem mondott rá semmit? Én ilyenrõl egyébként nem hallottam, hogy ez vetéléshez vezetne. Inkább, ha nem alvad meg, mert akkor nem áll el a vérzés, ha lenne. Egyébként ilyen problémára vérhígítót adnak (vényköteles) és fokozott orvosi felügyelettel lehet csak szedni. Terhesen meg fõleg!!!!

Ha vérvétel közben is alvad, illete a vérképedben is túl gyors az alvadási faktor, ráadásul lombikod is volt, akkor a kezelõorvosodnak errõl tudni kellene, nem? Õ miért nem mondott rá semmit? Én ilyenrõl egyébként nem hallottam, hogy ez vetéléshez vezetne. Inkább, ha nem alvad meg, mert akkor nem áll el a vérzés, ha lenne. Egyébként ilyen problémára vérhígítót adnak (vényköteles) és fokozott orvosi felügyelettel lehet csak szedni. Terhesen meg fõleg!!!!
Elsõ vagyok. Az még eszembe jutott, hogy ha nem fogyasztassz elég folyadékot egy nap, attól is sûrûsödik a vér. Nekem ezt orvos mondta. Szóval nap 2 - 2, 5 l meg kellene inni.
Igen, ez kockázatot jelenthet a magzatra. Nekem is véralvadási problémám van (Leiden mutáció), a terhesség alatt vérhígítót kellett szúrnom. Ha vetélésed volt, indokolt ezt is vizsgálni. Hematológiára jártam, de néhány ezer forintért magánlabor is nézi szerintem.
Dr. Hamvas Ferenc azt írta egyszer erre a kérdésre, illetve arra, hogy Aspirin Protect szedhetõ-e ilyen esetben, hogy nyugodtan, mert nem ártalmas. Viszont elõsegíti a terhességet, pont a fent említett okok miatt. Ha sûrû a véred, trombózisra hajlamos is lehetsz, és ez mind gátolja a teherbeesést.
Sok folyadek! Nekem a vedono 3l javasolt. Azt monda, ha suru a verem, nem tud atfolyni a babahoz, pedig az taplalja...
A nehézkes vérvételt okozhatja szimplán az, ha kevés folyadékot ittál. Viszont a vetélés hátterében állhat genetikai hajlam a trombózisra, ha ez beigazolódik vérvétellel (hematológiai beutaló), akkor megelõzésképp a következõ terhesség alatt heparint érdemes szúrni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! Kivizsgáltatom ezt, mert el nem tudom képzelni, miért nem maradtak velem a kicsikéim. Csak az jutott eszembe, hogy esetleg nem kaptak elég vérellátást (nem áramlott rendesen nekik a vér) és ezért :(

Ha túl sokszor verem ki a farkam pédául 3-szor egy nap akkor nagyobb koromban nem lesz rossz a sex?

14 éves vagyok.

Legjobb válasz: Ettõl rossz nem lesz, de ha arra hajtasz, hogy minél elõbb végezz, az már tehet rosszat a késõbbiekre nézve- pl nem tudsz majd annyi ideig szeretkezni, míg a lánynak is jó lesz, mert hozzászoksz a saját tempódhoz ( kvázi minél elõbb legyen vége) így aztán jó eséllyel elsülsz a legelején, ami nem olyan szerencsés. Bár a szexuális életed kezdetén úgyis valszeg ez lesz, de azért próbáld meg (ha van rá módod) maszti közben is tovább húzni az idõt.

Ettõl rossz nem lesz, de ha arra hajtasz, hogy minél elõbb végezz, az már tehet rosszat a késõbbiekre nézve- pl nem tudsz majd annyi ideig szeretkezni, míg a lánynak is jó lesz, mert hozzászoksz a saját tempódhoz ( kvázi minél elõbb legyen vége) így aztán jó eséllyel elsülsz a legelején, ami nem olyan szerencsés. Bár a szexuális életed kezdetén úgyis valszeg ez lesz, de azért próbáld meg (ha van rá módod) maszti közben is tovább húzni az idõt.
Miért lenne rossz? Nem lesz semmi bajod.
nem csak a szexxel lesz gondod. 1-2 éven belül le fog rohadni.
Ezt hogy érted hogy 'lerohad'???

Ha túl sokszor verem ki a félszemű köpködő kobrát akkor az visszaveti az izom fejlődésemet?

Például ha naponta 3-4x rántok rá akkor annak van valami negatív hatása az izmok fejlődésére?

Legjobb válasz: Magára az izom fejlõdésre nem, de eléggé energiapocsékolás. Amúgy meg hogy a [email protected] lehet annyiszor kicsapni?

Magára az izom fejlõdésre nem, de eléggé energiapocsékolás. Amúgy meg hogy a [email protected] lehet annyiszor kicsapni?
Ha akkor vered, amikor muszáj, nincs gond. De sokan sportból verik, ami baromság. Ha komolyan edzel, a napi 3-4 esélytelen. A Te választásod.
rossz rovatba tetted fel a kérdést a szerelem, szex rovatba kellett volna írni amúgy nincs ezzel baj,
A kérdező hozzászólása: Jó lehet tényleg rossz kategória. Edzés mellett is van energiám valamikor 5-6 ra is xD de ha nem von el sok fehérjét meg ilyenek akkor jó :) ))
A kérdező hozzászólása: amúgy mellékesen egyszer 8 is megvolt de akkoriban még nem edzettem.

Miért lesznek piros pontok a makkomon, ha túl hevesen szexelek, vagy verem?

Csak akkor alakulnak ki, ha elélvezés után nem hagyom abba a szexet. (igen állva marad a péniszem) Ha nem engedem ki a spermám, akkor nem lesznek ilyen piros pontok.

Legjobb válasz: Kapásból a túrórudi jutott az eszembe.El is akartam sütni a poént erre elrontottad az egészet.Kösz szépen kérdezõ!Amúgy menj el urulógushoz,tudom ciki,de jobban jársz,mint hogy itt kérdezgeted a sok (valószínûleg)hozzá nem értõ embert és lerohad a farkad.

Kapásból a túrórudi jutott az eszembe.El is akartam sütni a poént erre elrontottad az egészet.Kösz szépen kérdezõ!Amúgy menj el urulógushoz, tudom ciki, de jobban jársz, mint hogy itt kérdezgeted a sok (valószínûleg)hozzá nem értõ embert és lerohad a farkad.
Mer a piros pöttyös az igazi..
Én is azt mondom, legjobb lenne, ha látná orvos. Ez a legbiztosabb megoldás!
Igen szinte mindenki. Leesik a vérnyomásod.
Jo hogy mondod, most megyek, es teleengedem a kadat jo forro vizzel, es lazulok egy fel orat legalabb. Imadom! Ez teljesen normalis ami tortenik veled, en is igy vagyok vele, igazabol pihenni, lazulni jo ez. Marcsak aludni birok a furdozes utan:)
Ha forró vízben pancsolsz akkor meg pláne!
Szerintem is túl meleg vízben ücsörögsz. Nekem is van olyan, hogy fél-1 percig nem látok semmit hirtelen mozdulat után. Nekem is azt mondták, hogy alacsony a vérnyomásom.
én ezt akkor szoktam amikor nincs pénzem semmi lazító szerre, se piálni menni. olyan forró víz, hogy alig bírja a bõröm, egy-két óra, aztán leszedál.
A kérdező hozzászólása: Ertem. Koszi szepen a valaszokat! :)

Tudtad hogy a véradás függőséget okozhat? Szóval ha túl sokszor mész vért adni, függő lehetsz!

Egy ember egy évben 6szor, vagyis kéthavonta mehet vért adni. De nem szabad ilyen sokszor menni. Évi 2 az ajánlott, férfiaknak esetleg 3, a n?knek ugye kevesebb mert ?k menstruálnak.Ha valaki túl sokszor jár vért adni(kéthavonta) akkor függ? lesz. Ha letelt a két hónap és nem megy vért adni, elkezd fájni a feje, és vérezni fog az orra. Ne menjen senki túl sokszor vért adni, de mindenki menjen 2szer egy évben, mert az se jó, ha nem megyünk soha. De legalább 1szer évente mindenképpen.

Legjobb válasz: ez most komoly ???? :O

ez most komoly ???? :O
17:18-as.. " mindenki termelje ki magának " - és aki nem tudja, mert talán beteg, vagy balesete volt?! õ hogy a francba termelje? Túlléphetnél a saját önzõségeden és segíthetnél másokon, legalább ennyivel... Bocs az offért..
A férfiak évente 4x, azaz 3 havonta, a nõk 3x , azaz 4 havonta adhatnak vért és ez egyáltalán nem okoz függöséget.Én is szoktam vért adni, de nincsenek elvonási tüneteim, ha épp nem 4 hónap múlva megyek.
Honnan veszed ezt a marhaságot? mégis mitõl/ hogyan válhatna valaki függõvé a rendszeres véradástól? ezt fejtsd ki nekem meg másoknak is.
Ez baromság. Egyszerûen a tû, illetve a vérzés(vérvesztés) nem okoz fizikai függõséget. Ez olyan, mintha azt mondanád, hogy aki sokszor elesik, megsérül, az esés függõ lesz, és direkt el fog esni... Max megszokássá alakul a véradás, de a szokás és a függõség nem ugyaz!
na már megijedtem :)
Engem nem érint szerencsére, soha nem adtam még vért, és soha nem is fogok. Úgy vagyok vele hogy ez az enyém, mindenki termelje ki magának.
Nem tartom valószínûnek. Bár minden elõfordulhat:S Én kb 16éves korom óta tudom, hogy szeretnék vért adni, mert szeretek segíteni az embereken, és 18éves korom óta rendszeresen járok is, mert úgy gondolom, bármikor szükségem lehet nekem is vérre, és nem mindegy, hogy kapok-e. Ma is voltam:) Nem hiszem, hogy függõ lennék.:)
Mindenki ássa el magát szégyenében aki ugy gondolja "termelje ki mindenki magának". Remélem sose lesz más vérére szükséged.. amugy Mo.-n ezért van vérhiány , az iylen hozzáállás miatt.
18 és 23 éves korom között 10x adtam vért. (Nõ vagyok). Amíg adtam, rendben volt a vérnyomásom és a véreredményeim is. Az azóta eltelt 10 évben meg egyszer se tudtam adni, mert úgy alakult, meg néha kiszórtak alacsony vas miatt. Nem okoz függõséget, élek és virulok véradás nélkül is. Mondjuk lelkileg jobb volna, ha adhatnék, szeretek segíteni. Amikor megszülettem, háromszor cserélték le a véremet teljesen. Ha nem lettek volna rendes, önzelten emberek, ma nem élnék. 17:18-asnak: majd megtanulod megbecsülni a véradás fontosságát, ha egyszer rászorulsz, mert mûtéted lesz. Most kívánjam neked, hogy akkor ne legyen vértartalék a te vércsoportodból, hanem "termeld ki magadnak"? Nincs rád elég pejoratív szó.
22:22-es, ez érthetõ, teljesen rendben van, amit írtál.. én nem erre mondtam, hogy önzõség, mert természetes, hogy aki nem bírja, nem kínozza magát:) de azért ha vki bírná, CSAK azért nem megy el mert " mindenki termelje magának " ... hát... (az offos voltam)
Én sem adok vért, mert tõlem nem vesznek, valami nem ok az összetételében. Egyszer voltam, végül nem vettek.Pedig nagyon félek a tûtõl, minden bátorságomra szükség volt, sikertelenül :S de hogy függõséget okozna, nekem is fura. Habár attól, hogy nem hallottam róla, még igazság is lehet benne.Fene tudja.Jó éjszakát :)
A véradás folyamata A véradáskor mindössze 4 dl vért vesznek le, általában a benne levõ plazmával és sejtekkel (teljes vér), de lehet csak plazmát illetve vérlemezkét is adni. Teljes vér adására a nõknek évente három, férfiaknak négy alkalommal van lehetõségük. Vérlemezkét, illetve plazmát hetente kétszer is adhatsz. http://www.dnr.hu
Én sem fogok vért adni soha.De nem azért mert mindenki termeljen magának, hanem mert rosszul leszek, és még bemenni sem bírnék ilyen helyre, nem hogy még meg is szúrjanak!Lehet önzõség, de sajnálom..
A kérdező hozzászólása: teljesen komolyan mondom! nõvérem orvos õ mondta!( õ szokta venni az emberektõl a vért)amugy 16 éve dolgozik a véradóban
Én se megyek vért adni ... nem lenne jó senkinek ha utána felkéne mosni engem a földrõl :)
Bocsánat az akadékoskodásért, de a kérdés ( kijelentés ) hitelessége már akkor hitelét veszti amikor kijelentik hogy egy férfi 6x mehet véradásra. Ez marhaság. Két véradás közt két és fél hónapnak KELL eltelnie, és az egy évben leadható alkalmak száma ÖT! Nem pedig HAT! Lehet, hogy az illetõ véradóban dolgozik, de nem tartom kizártnak, hogy az adminisztrációs részlegben...

Félek a korosztályomtól. Elkezdek remegni, a szívem gyorsabban ver, ideges leszek . Akkor is ez történik, ha pl. telefonon kellene vkivel beszélnem. Gyorsan elpirulok és nem merek beszélni. Túl félénk vagyok. Hogy lehet ezen változtatni?

Szeretnék ezen változtatni, de nem tudom hogy lehetne.. Mit csináljak? 15/l

Legjobb válasz: Ha vannak barátaid, akkor lógj velük sokat, hogy társaságban legyél. Ha valaki elhív új ismerõsökhöz, menj vele, barátkozz minél többet. Azért mondom, hogy a barátaiddal és az õ ismerõsükkel kezd, mert így nem vadidegenekkel kell dumálnod. Szép lassan kialakul a magabiztosságod, csak ne add fel, és tudd, hogy ugyanolyan vagy mások számára, mint õk neked. :)

Ha vannak barátaid, akkor lógj velük sokat, hogy társaságban legyél. Ha valaki elhív új ismerõsökhöz, menj vele, barátkozz minél többet. Azért mondom, hogy a barátaiddal és az õ ismerõsükkel kezd, mert így nem vadidegenekkel kell dumálnod. Szép lassan kialakul a magabiztosságod, csak ne add fel, és tudd, hogy ugyanolyan vagy mások számára, mint õk neked. :)
velem ugyanez van csak én nem csak a korosztályomtól félek hanem mindenkitõl ami a munkakeresésben is nagy hátrány. nekem azt mondják h bátorodjak meg, más sztem nem nagyon tudsz tenni
De jó lenne ha tudnám a választ. Középiskolás koromban én is ilyen pirulós voltam, ha új emberekkel kellett megismerkedni. Fõsulin ez valahogy teljesen elmúlt, ott nem volt semmi ilyen gondom. Most már hogy dolgozom, csak a fõnök elõtt pirulok el :(... de az is épp elég. Ja és telefonálni is utálok :) mert nekem is elcsuklik a hangom olyankor :(
Ja igen, meg állásinterjún volt még baromi nagy hátrány :(
Én a korosztályommal nem jövök ki gyerek koromban és most se. Nem tudom ha most 19 éves vagyok a legfiatalabb haverom 27 éves. Gyerek koromban is inkább a felnõttekkel jöttem ki jól.közép iskolában volt 4 haverom, de mióta vége a sulinak azóta nem is beszéltem velük. Telefonálni én is utálok, de nem azért mert félek, hanem mert nem látom azt akivel beszélek :)

Ha szeretném elvégeztetni a fizetős down szürést is, ahhoz mikor veszik le a vért? Nem lett tul jo az afp vizsgálatom. Többi lent

ma jött meg az eredmény PAPP-A: 1470.00 miu/L 1.01MoM Szabad ß-hCG: 36.70Ng/ml 1.37MoM Tarkóred? vastagsága (NT): 1.80mm 1.18MoM A sz?r?vizsgálat eredménye: Alacsony kockázat Kockázat a Down-kór el?fordulására: 1 : 6 000 hogyan tovább? tudom h elavult meg mit tudom én,de szeritem nincs aki ne ijedne meg kicsit. szeretnémmegcsin áltatni az integrált vizsgálatot is. hogyan tovább?

Legjobb válasz: http://www.downszures.hu/integralt-teszt.php érdeklõdj a dokidnál, hogy abban a kórházban csinálnak-e ilyet, ahol szülni fogsz vagy vannak magán "cégek"is, akik ezzel foglalkoznak, pl.: http://www.gendiagnosztika.hu/gendiagnosztika/

http://www.downszures.hu/integralt-teszt.php érdeklõdj a dokidnál, hogy abban a kórházban csinálnak-e ilyet, ahol szülni fogsz vagy vannak magán "cégek"is, akik ezzel foglalkoznak, pl.: http://www.gendiagnosztika.hu/gendiagnosztika/
Ez teljesen jó eredmény, minden érték megvan, a kockázatbecslés is a Down-ra! Nekem 1:2400-hoz volta Down esélye, mégsem aggódtam és egészséges lett a babám. Jó az eredményed! Ilyen értékkel nem fognak tovább küldeni további vizsgálatokra, sem magzatvízvételre, mert nincs értelme! Hány hetes vagy?
az AFP-rõl tudni kell, hogy rengetegszer ad fals eredményt. külföldön már meg sem csinálják, mert csak a kismamákat stresszelik vele. ne ijedj meg.
Nekem rosszabbak az eredményeim.Én is megcsináltatom az Integráltat, mint az elõzõ babámnál, akinél az AFP annyira rossz lett, hogy a genetikus azt mondta dobjam a kukába. Betöltött 16. hét után már meg lehet csináltatni (akát 18 hetesen is).Sok kórházban is elvégzik.Elõtte kell kérni egy csekket (nálunk 15 ezer), amivel be kell menni a kórházba uh-ra, majd rögtön utána leveszik a vért.Család és Nõvédelmi Központban is elvégzik. Én az Istenhegyin akartam csináltatni, de annak húzós az ára.
A kérdező hozzászólása: köszi h irtatok! ma vagyok 13+3hetes. máásodik babám várom, ott az szerepelt az eredménynél, hogy NEGATIV ezért gondolom h ez rosszabb... magzatviz vételt én sem szeretnék csak ha nagyon indokolt az integrált teszt után. holnapra mindjárt be is jelentkeztem a nõdokimhoz, majd remélem õ elmondja h hogyan tovább, hol kérjek csekket, hová kell menni majd h levegyék a vért stb...
A kérdező hozzászólása: mármint az elsõ terhességemnél szerepelt h negativ, kicsit értelmetlenül irtam..:D remélem h nem lesz semmi gigx...
de hát ez nem afp-s vérvétel, az a 16.héten van! ez a 12hetes vérvétel eredménye és az 1:6000-hez a down kockzat, az negatív. Nekem most 1:3300hoz lett, és negatívnak értékelték az UH-val együtt, nem kivánok további vizsgálatokra menni, pedig elmultam már 35éves. Persze ha te tovább akarsz menni, a dokiddal beszéld meg, elmehetsz az amnióra is, az 16-20hét között csinálják ha jók az infóim. bolgod babavárást.
Az Afp-t a 16.héten csinálják nem a 12.iken.
Az integrált teszthez 2 vérvétel van, a 12. héten, és a 16. héten. Ha a PAPP-A vizsgálat a 12. héten volt, akkor az jó lesz, csak a 16. héten kell még egy vérvétel, és akkor a kettõbõl számolnak. A nõdokid biztosan meg tudja mondani, hol érdemes megcsináltatnod. 29+2 hkm

Nemsokára kapok 1 staffordshir terrier kölyköt ami kan, de sajnos van még 1 kan keverék kutyánk és sokat olvastam róla h túl domináns. Össze tudnak szokni? Később ha a stafford idősebb lesz nem verekednek majd össze? Kérlek adjatok tanácsot!

Legjobb válasz: Ivartalanitas kolyokkorban, es jo neveles. Ha mindig te vagy a legdominansabb, es ok ivartalanok, akkor nem igen lesz okuk verekedni. Melyik a dominans?

Ivartalanitas kolyokkorban, es jo neveles. Ha mindig te vagy a legdominansabb, es ok ivartalanok, akkor nem igen lesz okuk verekedni. Melyik a dominans?
Hát mi 2 kölyök kan kutyát hoztunk egyszerre. Az egyik anyukámnak a kiskutyája ( fajtatiszta ) a másik az én keverékem kiskorukban jókat játszottak. Mikor fel nöttek állandóan marták egymást. Sose szoktak össze. Pedig kölyök koruk óta együtt voltak. =/ Mindig szét kellett õket szedni..
A kérdező hozzászólása: aza helyzet h a stafford még picike a másik meg ami itthon van az meg már legalább 6-7 éves...
Nekem egy staffordom van(kan)stafi-roti keverék tesómanak tacskója van (kan)tacsi.csivava keverék És a stafi a fiatalabb de dominánsabb is! Védi a területét meg minden! Megtanítod nekik hogy te vagy a falkavezér akkor nem lesz semmi gond!
A kérdező hozzászólása: köszi! igazad van a akitõl hozom ugyanezt mondta hogy mindena nevelésen múlik...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!