Találatok a következő kifejezésre: Ha túl a (1621 db)

A férjed kiszokott akadni ha tul sok ruhátvásárolgatsz? Közós kasszából

Legjobb válasz: Sajnos nem élünk úgy, hogy túl sokat költsek magamra, de amikor meglátok valamit, mindig felhívom, hogy megvehetem-e... Ekkor mindig mondja, hogy ne kérjek már tõle állandóan engedélyt, úgyis megbízik bennem, hogy túl drágát, vagy túl feleslegeset úgysem veszek. :)

Sajnos nem élünk úgy, hogy túl sokat költsek magamra, de amikor meglátok valamit, mindig felhívom, hogy megvehetem-e... Ekkor mindig mondja, hogy ne kérjek már tõle állandóan engedélyt, úgyis megbízik bennem, hogy túl drágát, vagy túl feleslegeset úgysem veszek. :)
Én GYED-en vagyok itthon, de nem. Jól keres. Mondjuk a "túl sok" elég relatív. Nem szoktam feleslegesen vásárolgatni, csak ha kell valami.
Lehet is... 5 farmer? Biztos sok eltérés van köztük.
nem
Meg is érteném, ha kiakadna. A közös kasszából a közös dolgokra kell költeni: kaja, rezsi, hitelek, stb. Ha valaki ennyire nem bír a hiúságával, és aránytalanul sokat költ magára, akkor el lehet különíteni mindkét fél keresetébõl x%-ot a saját célokra... és bumm, probléma megoldva.
Nem, sõt. Imádja rajtam a csinos ruhákat, õ is vesz nekem sokszor, és önként jön velem vásárolgatni, képes órákig nézegetni ahogy próbálgatok. Havi 4-5 ruhadarab, 1-2 cipellõ nem terheli meg a kasszánkat annyira.
Nem vásárolgatok sok ruhát. Így nem.
"Ne legyél irigy, mert igazán ronda tulajdonság. Ha kitakarítottál és megfõztél, menj és kapcsolódj ki, vegyél magadnak te is egy új ruhát." Nekem nincs ilyen kényszerbetegségem, hogy a ruhavásárlás legyen az örömforrásom az életben. :) A kikapcsolódás és a pénzköltés miért függ össze? Szeretek boltba menni és nézelõdni, anélkül, hogy vásárolnék. De nem ruhaboltokba, engem nem hoz lázba az ilyesmi.
Nem szokott kiadni. Mondjuk én hetente veszek ruhát, havonta cipõt, szóval nem nagyon szoktam egyszerre túl sokat költeni. Viszont, ha együtt megyünk vásárolni, akkor nincs megállás:-)
Hát ez attól függ. Ha belefér és ettõl be tudjátok fizetni, amit kell, tehát nem felelõtlenül szórtad el azt a pénzt, akkor ki nem akadnék, de azért mindenképpen beszélnék veled, hogy ez ne legyen rendszeres. Tudod, a jót könnyû megszokni, aztán ha nem megy, akkor is erõltetjük.... Addig nyújtózkodj.... Hogy köznapi nyelven is mondjam. Én nagyon ritkán tudok csak ruhákat venni, azt is általában turiban szoktam, 1-1 darabot veszek üzletben, pl. C&A-ban szoktam farmert venni, mert a turis farmerek valahogy sosem passzolnak, viszont a cundában jó fazonok vannak.
Az én párom is nagyon kiakadna, mert akkor kb. abban a hónapban nem ennénk. :-) Én mondjuk nagyon nem szeretek vásárolni, éppen ezért egy évben kb. 3-4 alkalommal megyek el ruhát venni, de akkor mondjuk bevásárolok a gyerkõcöknek is és az szokott lenni 200-250.000 Ft is. Sokat számít, hogy nincsenek több tízezres ruhadarabjaim, egy felsõért max. 5ezret, egy nadrágért max. 10ezret vagyok hajlandó kiadni. A kiakadás jogossága attól is függ, hogy te mennyit teszel a közös kasszába. Ha legalább ennyit, akkor nem hiszem, hogy kiakadna. Ha csak a párod keres a közös kasszába te meg szórod a pénzt, akkor nem lepne meg, ha kiakad.
Szerintem ha 5farmert vennék kiakadna... A barátnõm is ezzel a szöveggel jön....Nem birtam otthagyni.....ezt sosem értettem.
Gondolom rezsit lakbert ettol meg gyanugy ki tudjatok fizetni, gyerek nincs ha jol ertem és gondolom nem is havonta koltesz el ennyit. Nincs ebben semmi. vagy balhé volt otthon miatta?
nem. még õ mondja, hogy vegyek magamnak nyugodtan amennyit csak akarok...
Nem szokott, mert megengedhetjük magunknak. Szereti, ha csinos és új ruhákban járok. Most, hogy jobb idõ lett felvettem egy magassarkú cipõmet amit tavaly ilyenkor vettem, és leszólta, hogy ez már olyan sokat volt rajtam, miért nem veszek valami újat? Szóval szombaton megyünk Pestre, és veszek új cipõket, hogy ne kössön belém. Én is szoktam ennyit költeni egyszerre, de nem szokott érte haragudni, sõt imádja, mikor hazamegyek és mutogatom neki az új ruhákat, de azt is szereti, ha velem válogathat. Persze magára is elkölt ugyanennyit, nem csak rám. Õ is ruhamániás. Szóval végülis kvittek vagyunk, mindketten sokat költünk, így nincs okunk megszólni a másikat.
igen nagyon ki, pedig nem érzem igazságosnak a dolgot, nincs se hobbim se karos szenvedjem ritkán járunk el szórakozni is és meg gyerek sincs tehát nem lenne oka rá hogy haragudjon, nem szoktam sokat vásárolni néha néha 1 nadrágot vagy blúzt veszek és azt sem a drága fajtabol o rá is gondolok ha valami ruhát veszek magamnak természetesen o is kap valamit, nem értem mert ilyen de rossz érzés.
Párom sose szól rám ha úgy állunk anyagilag, hogy megtehetjük és nagyon megtetszik valami akkor megveszem.VOolt, hogy felhívtam Én is , hogy bakker tetszik két cipõ de 2000.- Ft /db... és nincs szívem kiadni most cipõre 4000 -et.Erre megkaptam a lebacásst, hogy miután kell már új cipõ és ha nagy hirtelen kellene venni(azaz még kb 1 hetet ha bírt volna a cipõm) akkor 2x ilyen sokba kerülne, nyugodtam vegyem meg jó az késõbb is. Virulna a fejem ha havi 150ezrem lenne csak ruhára...szerintem kérdezõ jó ideig felejtsd el a vásárlást ha nem akarsz családi botrányt. Még hozzá tenném, hogy évi kb 10.000-15.000- et költök(költhetek) ruhára, kb 2 éve volt mikor egy évben olyan durván 20ezret ha elköltöttem ruhára.De máig járok azokban a ruhákban.
barátok közt feeling(y):D:D:D
nem szokott kiakadni, de nem is költök el 150 ezret egy ilyen alkalomkor:D
Na, kiakadt?Elmondtad neki?
A kérdező hozzászólása: Nem mondtam el és nem vette észre
Öhm... miért baj az, ha valaki nem ruhákra cs.szi el a pénzt? Csak kérdezem. Mert itt nem a saját fizuról volt szó, hanem a közös kasszáról - amihez egyébként a kérdezõn és a férjén kívül senki másnak nincs köze(ezért nem is értem, hogy miért nem a férjjel beszéli meg a kérdezõ.) Mindenki le lett nullázva, aki azt mondta, hogy ez túl sok, és válaszolt a kérdésre. (azaz hogy mit szólna a férje) Nyilván mindenki rohadt irigy, de egy anonim oldalon nem fogok hazudni: ha hozzámvágnának 150 ropit, hogy csak ruhákra költhetem, lehet, nem örülnék, és így egy fillért nem érne nekem az a 150 ezer ft. Én is biztos irigy vagyok. Nos... nem vagyok az: nincs szükségem arra az öt farmerra, meg 6 melltartóra. Ezen felül tudok helyesen írni, látom a pénz értékét, tudok beszélni a párommal, ahelyett, hogy a hátamögött fúrnám a közös kasszát. Szóval tessék elhinni: nem mindig olyan áldásos dolog az, ha valakinek több pénze van.
A férjem 400a keres, én 200at. Igen, k.ra kiakadna ha 150et elszórnék ruhákra! Megjegyzem, jogosan. Én is szoktam vásárolgatni, de 150.000 ft??? Az rengeteg.
A kérdező hozzászólása: 500 az összbevetelünk kb. Végülis belefért .csak mégis szar érzésem van mert ö tényleg mindent megnéz a boltba hogy mennyi. Élelmiszerben én is
A kérdező hozzászólása: Mindegyik nagyon akciós volt és nem bírtam otthagyni. Farmer mondjuk nagyon kellett mert mindig ugyanazokat hordtam és volt ami már a lábam közt kikopott
A kérdező hozzászólása: A többi tényleg nem volt indokolt belatom
A kérdező hozzászólása: Akciosak voltak azért vettem 5 öt de tudom talán nem kellett volna most egy darabig nem vásárolok. Vagy neki veszek felsöket
A kérdező hozzászólása: Imádok vásárolni valamiért
elsõ vagyok 150 ezer forintot költöttél?! Kicsit sokat elszórtál Mi általában közösen megyünk ruhát vásárolni, és mindkettõnknek veszünk, talán ezért is van, hogy nem szól érte.
150 ezer forint ruhákra? OMG, 5 év alatt nem költök annyit ruhákra.
Ahol 150 ezer forintot el tudsz költeni ruhára, ott nem hiszem, hogy ilyenen fennakadna egy férj. Az én férjem sosem kéri számon rajtam ezeket, igaz, én is jól keresek, és a fizetésünknek csak egy része közös. A többibõl mindenki azt vesz, amit akar.
A kérdező hozzászólása: Tudom tulzás volt de nem veszik vissza. Csak vásárlási utalvány megkérdeztem
Biztos kiakadna, de én nem a boltban élem ki magam, mint sok nõ... Nagyon ritkán vásárolok ruhát, szerintem van annak egy éve is, hogy vettem ruhanemût. Nem számítva, hogy télre kellett új cipõ, mert szétjött a csizmám és nem lehetett megcsináltatni. De én beérem a legolcsóbb kínai cuccokkal, nem is lennék hajlandó többet költeni. Az ilyen vásárlás mániás nõket rühellem, inkább takarítanának vagy valami hasznos dolgot csinálnának pénzköltés helyett...
Ha megteheted vedd. Én is veszek néha ezt azt, bár nekem a bõrápolási termékekkel együtt a havi keretem is csak 2-3 ezer ft havonta, 2 babám van.Igenis költs magadra, ha van mibõl.Ha nem öltözködnél, akkor meg azt írnák, hogy igénytelen vagy.ENNYI
kérdezõ azt viszont nem írtad, hogy megteheted, hogy ennyit költs? Mennyi a havi kereseted és a párodé? Ha ezt a pénzt hónapokon keresztül gyûjtögettétek akkor jogosan akadt ki. De ha több száz ezer forint a havi bevételetek akkor majd alszik egyet kettõt és el is felejti.
11.36.-ból jajjj, de süt az irigység :) ))
Mármint a 17-es válaszolóból, aki fröcsköl azokra a nõkre, akik sok szép cuccot vásárolnak :) Azt hiszed, kedvesem, hogy aki sokat vásárol az már nem is takarít? Ostoba vagy. Tudod, a nõk nagy része azért, mert elmegy egyik nap és vásárol magának csinos ruhákat, attól még otthon ugyanúgy kiporszívóz. Vagy szerinted a kettõ üti egymást? Ne legyél irigy, mert igazán ronda tulajdonság. Ha kitakarítottál és megfõztél, menj és kapcsolódj ki, vegyél magadnak te is egy új ruhát.
"inkább takarítanának vagy valami hasznos dolgot csinálnának pénzköltés helyett.." Te meg internetezel, ahelyett hogy épp takarítanál. Mars a konyhába!
"11.36.-ból jajjj, de süt az irigység :) ))" jajj, képzeld, volna mibõl költeni. :) csak vannak fontosabb dolgok ennél.
A kérdező hozzászólása: Nem az van hogy kiakadt én kezelem a pénzt igy még nem vette észre mennyit költöttem de csak pár dologról tud. Nem tudom miért de ebben a hónapban nem tudtam ellenállni és kb 150 ezer ftot költöttem ruhákra. 5 farmernaci 4 felsö 5 ruha 3 pár cipellö. Triumph akcióban 6 db melltarto. Ha most egy jo darabig semmit nem veszek szerintetek még nem olyan gáz? Lelkiismeretfurdalásom van.

Van egy elmélet miszerint ha túl korán vagy túl zavarbaejtően vallasz szerelmet a másiknak akkor úgy érezheti h túl könnyen megkaphat vagy tapadósnak tarthat. Van ennek valóságalapja?

Legjobb válasz: Ha meg összejöttök és szerinte túl késõn mondod, akkor meg az lesz a baj.. Még akkor is, ha te olyan vagy, aki csak akkor mondja, amikor már a feje búbjáig szerelmes. :)

Ha meg összejöttök és szerinte túl késõn mondod, akkor meg az lesz a baj.. Még akkor is, ha te olyan vagy, aki csak akkor mondja, amikor már a feje búbjáig szerelmes. :)
Ha odáig vagyok érte õ meg szerelmet vall, akkor baromira nem számít, hogy két nap után tette, vagy két hónap után. Csak arra gondolok, hogy "igen..igen...IGEEEEN"
Buboreklannyal csak egyetérteni tudok. Másrészt meg az érzelmekkel kár taktikázni, szerintem.

Ha túl keveset eszünk, a szervezet raktároz, ha túl sokat eszünk, a szervezet raktároz. Hogyan kéne akkor enni?

A túl kevés alatt nem az éhezést értem, hanem mondjuk pl egy vacsorakihagyást, vagy a korábbi 4-5 alkalom helyett 3-4 alkalommal eszünk. A túl sokat nem kell magyarázni, mert logikus, de ha kevesebbet viszünk be, mint amennyire szükség van, akkor már rögtön indul a raktározás így szerintem fogyás sose lesz belőle. Vagy ha igen nem a zsírokból. Ha a mozgást növelem, attól még az elmélet ugyanaz: ha többet viszünk be raktároz, ha kevesebbet viszünk be, akkor is raktároz (készül az éhínségre).

Legjobb válasz: Nem túl keveset és nem túl sokat. ;) Tudod, nem csak ez a két véglet létezik! A szervezet csak akkor áll át tartalékolásra, ha az alapanyagcsere-igényednél jóval (!) kevesebbet viszel be. És ahhoz, hogy fogyj, nem kell feltétlenül a BMR alá vágni. De nem bizony! Tanulmányozd ezt az oldalt: http://orvosilexikon.hu/wrap.php?file=dcc.html

Nem túl keveset és nem túl sokat. ;) Tudod, nem csak ez a két véglet létezik! A szervezet csak akkor áll át tartalékolásra, ha az alapanyagcsere-igényednél jóval (!) kevesebbet viszel be. És ahhoz, hogy fogyj, nem kell feltétlenül a BMR alá vágni. De nem bizony! Tanulmányozd ezt az oldalt: http://orvosilexikon.hu/wrap.php?file=dcc.html
Nálam nem jött be ez a túl keveset eszel, akkor raktároz a szervezeted duma. Nem remegek, nem szédülök, és jó ütemben fogyok 800-1000 kalóriával. Pedig a kék bálna hozzá képest pehelysúlyú.
A túl keveset alatt konkrét éhezést kell érteni! 1200-1400 kalóriával nem fogsz éhezni, viszont ha mozogsz is mellé garantáltan fogysz. Persze nem mindegy mibõl van a kalória!!! Cukrot, lisztet és minden gyorsan felszívódó szénhidrátot felejts el bátran, és menni fogsz az.


Szólnék.
Szólnék, bár én össze sem jönnék ilyennel, mert tudom, hogy nincs értelme olyannak ha már bármit is meg akarok változtatni. 23l
Össze se jönnék olyannal, akinek a stílusa nem jön be.
Sztem ez függ a mértéktõl, hogy mennyire "túl" érzelmes...
Bezzeg sírtok ha egy férfi durván bán veletek!
Ahogy nagyanyám mondta volna: nincs az a szénaboglya, ami agyonnyomna egy egeret.:)
Párom 4o kilóval nehezebb és még élek.
50 kg körül vagyok, a párom egy 100assal nehezebb. És meglepõ módon, még élek. Nyilván nem fekszik rám a teljes súlyával...
Ne félj nem fogsz összetörni....Vagy ha õ tényleg annyira kövér akkor légy te felül..
inkább legozz még
És kutyapózban nem is az ágyba kapaszkodik, hanem a füledbe! :)
Te hogy képzeled a kutya pózt kedves kérdezõ?:OOO:D -mert én úgy h a párod áll vagy térdel és beteszi stb..te meg kutya pózba :DD nincs rá esélye hogy összenyomjon xÐÐ
Kedves Kérdezõ! Már ne is haragudj, de nézz utána a különféle pózoknak...Misszionárius pózban sem fekszik rád...És kutyapózban se-.- Akkor õ a hátsódnál van.De szerintem Te még ne szexelj, mert ilyen kérdéssel úgy tûnik nekem, hogy nagyon gyerek vagy még.
"A kérdező hozzászólása: de akkor tartja magát? kapaszkodik az ágyba? vagy hogy??!!" Például úgy tartja meg magát, hogy a fejed mellett támaszkodik a két kezével az ágyon.
kutyapózban hogy nyomna össze?:D Lehet levagyok már maradva?:O
A kérdező hozzászólása: mint például?
"A kérdező hozzászólása: de akkor tartja magát? kapaszkodik az ágyba? vagy hogy??!!" Ennek számtalan módja van. De még egyszer: te félsz. Félelemben meg nem lehet szexelni. Csináljátok másfajta pózokban.
latszik :) )))))
A kérdező hozzászólása: de akkor tartja magát? kapaszkodik az ágyba? vagy hogy??!!
Ha félsz, akkor csináljátok másfajta pózban.
A kérdező hozzászólása: Lány és komolyan gondoltam, mert komolyan félek...
Fiú, vagy lány vagy? Bár szerintem a lány...
Erre a kérdésre csak kérdéssel tudok válaszolni. Miért akarsz hemperegni te egy disznóval?

Gáz az, ha túl gyakran merevedik meg a kukim?

Szóval, ha megölel egy lány már képes vigyázba állni, és mivel elég méretes, még látszódik is.

Legjobb válasz: Fiatal lehetsz még. Majd ha túl leszel egy-két dolgon már nem fog egy öleléstõl megtörténni. De nem gáz, örülj neki.

Fiatal lehetsz még. Majd ha túl leszel egy-két dolgon már nem fog egy öleléstõl megtörténni. De nem gáz, örülj neki.
Nem gáz, inkább örülj neki, hogy ilyen virgonc farkad van. Használd egészséggel.
A volt barátomnak is gyorsan merevedett...õ 16 éves. Egy csóktól már állt neki :) De ennek csak örülhetsz, legalább nem vagy impotens.
hány éves vagy?
Igen, gáz! Sõt, abnromális! Vágasd le, még a végén szexelnél vele, úristen XD XD
de aranyos :)
Én már nem vagyok olyan fiatal, de egy finom csóktól, cicisimulástól, öleléstõl ugyanúgy feláll a farkam mint tizenévesen ;) Teljesen normális a dolog.
Az enyém már egy "olyan" nézéstõl is merevedik, pedig nem ma kezdtem. 37F

Szünetet tartunk a párommal . De mégis mennyi idõ az ami nem túl sok? 2 éve együtt vagyunk és félek hogy ha túl sokáig távol vagyunk egymástól õ kiszeret belõlem

Második évfordulonk lesz pár nap múlva és õ most költözött el tõlem azzal hogy nem bizik bennem és hogy szünetre van szükségünk. Szeretjük egymást nagyon ! Viszont rettegek az érzéstõl hogy mivan ha túl sok lesz a szünet és túl lép rajtam. Mennyi lenne az ideális szünet tartás ? Tanácstalan vagyok. Tegnap ment el és azóta folyamatosan zokogok. Vissza akarom kapni. Azt se tudom hogy kéne mûködnie egy ilyen szünettartásnak. Beszélünk közben de látszik rajta hogy azt se tudja hogy akarja ezt. Rendbe akarom hozni a kapcsolatunkat , de hogyan ?

Legjobb válasz: Az oké, hogy te vissza akarod kapni de mi va ha õ téged nem? Egyébként miért akarod visszakapni, ha nem is tudja hogy mit akar? Ha valóban szeret, akkor nem tud olyan gyorsan kiszeretni belõled. Bár nekem fura ez a szünettartás is. Valamelyikõtök nem õszinte.

Az oké, hogy te vissza akarod kapni de mi va ha õ téged nem? Egyébként miért akarod visszakapni, ha nem is tudja hogy mit akar? Ha valóban szeret, akkor nem tud olyan gyorsan kiszeretni belõled. Bár nekem fura ez a szünettartás is. Valamelyikõtök nem õszinte.
Ez így sztem is off.
A kérdező hozzászólása: Ami teljesen ki van zàrva az az hogy legyen nõ ! Miattam vàltozott meg annò . Én voltam az akibe igazàn szerelmes lett. Elõttem kicsapongó élete volt . Nàla ez alap hogy mellettem egy csajjal se levelezik. Nem jàrt el bulizni, még a haverokrol is lemondott hogy ne hogy belevigyék vmi rosszba. Tisztàba vagyok vele hogy én rontottam el és hogy besokalt. Tudom hogy tönkrettem a kapcsolatunkat azzal hogy màs pasit kerestem és õ ezt nem tudja feldolgozni . Hiàba mondta hogy megbocsajt a bizalom elszàlt.
Ennek vége, csak a pasi gyáva volt megmondani a szemedbe, vagy tartott attól, hogy cirkuszolni kezdesz, és hisztériás jelenetet fogsz csinálni, ha összepakol. Ne táplálj hiú ábrándokat, mert ez a férfi nem fog visszatérni. Ezt a kapcsolatot már semmivel nem tudod, és nem is szabad eröltetni.
Ürügy az a levelezés, van a háttérben másik nõ, ez biztos. Ne magadat hibáztasd a szakításért, ez tipikusan ócska fal szöveg a pasik részérõl. Szakítani akart, de gyáva ahhoz, hogy a szemedbe mondja ezt. Felejtsd el, de sûrgõsen.
Blabla. Mindenki tudja, hogy mit jelent a szünet. Én is akkor akartam szünetet, amikor már szakítani akartam, de nem mert rögtön elmondani. Én abban sem lennék biztos hogy nicns másik nõ. Sajnálom, ebbõl már nem lesz semmi. :/ A szünet az már a kapcoslat végét jelenti.
A kérdező hozzászólása: Sajnos van oka rá. Nagyon sokat veszekedtem vele és õ ezt nem akarja. Azt mondta hogy mindkettõnknek változtatnia kéne. Sajnos a bizalma megrendült bennem mert én leveleztem egy régi szerelmemmel és õ ezt megtudta. Nem történt megcsalás de õ ezt a levelezést ugy veszi hogy én félre léptem. Belátta hogy én azért kerestem egy másik férfi szavait mert õ elhanyagolt engem. Viszont nem bizik bennem.Ez az oka annak hogy most elment . Nincs màsik nõ az életében.Nagyon szeret engem de nagyon megbàntottam . Mint mondta megbocsàtott nekem de nem bizik bennem .Ezért szeretne tõlem tàvol lenne egy idõre hogy àtgondolja mit akar.
Mi történt h nem bízik?
Ne legyél már ennyire naív, ilyet csak olyan férfi tesz, akinek van már másik barátnõje. Mi az, hogy "szünet"?! Ha szeret téged, akkor eszébe se jutna ez! Sûrgõsen felejtsd el, egyetlen kalandkergetõ pasi se ér annyit, hogy kiborulj miatta.
A kérdező hozzászólása: Párnapra rá visszajött hozzám :) Azóta is remekül megvagyunk, mindent megbeszéltünk
elsõ :)
Ha minden nap edzenél pihenõ nap nélkül, akkor is túledzés lenne, ha nem csak egy izomra edzenél. Szóval ez összetett dolog, nem csak egy izom edzésénél van.

Főképp lányokhoz Ti hogy tettétek túl magatokat 1 szakitason ha ti komolyan gondoltatok? Vagy ha tudtatok h még működött volna a kapcsolat ha mondjuk a szülők nem ronditanak bele?

Mit csinaltatok h elfelejtsêtek? Ès h ne fájjon annyira?

Legjobb válasz: Idõ kell... sok-sok idõ. Októberben történt, és bár már jobban vagyok, de még mindig nem sikerült túl tenni magam rajta.

Idõ kell... sok-sok idõ. Októberben történt, és bár már jobban vagyok, de még mindig nem sikerült túl tenni magam rajta.
Tényleg nem lehet mit tenni, csak idõvel múlik el a fájdalom:( jót tesz ha nem ülsz otthon, hanem eljárkálsz ide-oda (nem feltétlen bulira gondolok, csak barátnõzésre:) ) ha túl sok idõt töltesz egyedül akkor csak túlragozod magadban a témát és beleõrülsz a gondolataidba
A kérdező hozzászólása: Igen... Én mennék... De a szüleim nem engednek el sehova... Mert ok szedtek szét minket ès félnek h vele találkozok... Így csak itthon lehetek...
akkor hívd át a barátaidat:) szerintem azért próbálj beszélni a szüleiddel, magyarázd el nekik hogy milyen rossz neked hogy miattuk lett vége a kapcsolatodnak, ezért legalább abban ne gátoljanak hogy kiheverd..nem hiszik el hogy a barátaiddal találkoznál?ennyire nem bíznak benned?
A kérdező hozzászólása: Egyáltalán nem bíznak bennem mert nem olyan párt választottam amilyet õk gondoltak... Ès azt hiszik h végig hazudtam nekik... Ès már próbáltam beszélni velük... Eredménytelenûl...
hasmenés
terhes leszel!
Túl sok fehérjét?!?!? Hol fogsz Te bevinni mondjuk napi 600g proteint?!?! Válasz semmikor!! Tehát az, hogy a proteines dobozodból kiveszel 1-2 adagolókanálnyit, ami max. 40g ha van!!!! Ettõl bajod az égvilágon nem lesz.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!