Találatok a következő kifejezésre: Ha törlöm a (397 db)

Minden törlõdik vele együtt.
A törölt vírusok már az örök bit-hackermezõkön vannak. A karanténozott vírusokat a legtöbb vírusirtó törli, mialatt törlöd az irtót. De ezek átkódolják a vírusokat, úgyhogy ha ottmaradnak egy könyvtárban a gépen, akkor se tudnak kárt okozni. Csak az adott vírusirtó tudja õket visszakódolni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat
Persze, hogy megmaradnak. Szabadon engedi õket, hogy kedvükre vandálkodjanak a számítógépeden.
nem
nem tudod törölni a regisztrációdat.


A kérdező hozzászólása: Válaszokat szeretnék!!! : )
A kérdést nem törlik, hanem a sértõ választ
Szerintem google tárolt változattal meg lehet oldani. Persze jól kell hozzá tudni keresni. Nekem egyszer sikerült.
A kérdező hozzászólása: Hát nekem azt írta ki, hogy mivel sértõ választ kaptál a kérdésedre, kérdésedet töröltük. És eltûnt a "saját kérdéseid" -bõl is nekem.
Keress rá a kérdésedre, vagy egy részletére googleval szó szerint úgy, hogy idézõjelek közé teszed. "kérdés" akkor ha megtalálja, kattints a tárolt változat lehetõségre. Ha még nem késõ akkor látni fogod a kommentet, meg a kérdést.

Ha törlöm a Yahoo fiókomat akkor a profilom is vele együtt megy a kukába vagy azt külön kell elintézni?

Legjobb válasz: Igen a profil is törlõdik a levelekkel együtt, feltéve ha nem lépsz vissza egy hónapon belül mert akkor megkérdezi hogy újra aktíválást kérsz-e és ha igen már látod is megint a leveleidet.

Igen a profil is törlõdik a levelekkel együtt, feltéve ha nem lépsz vissza egy hónapon belül mert akkor megkérdezi hogy újra aktíválást kérsz-e és ha igen már látod is megint a leveleidet.
A kérdező hozzászólása: Jól van sejtettem én hogy így lesz. Azért köszi a segítséget;)

Ha valamit felmentek a Nokia telefonomról a Microsoft fiókba, a OneDrive-ba, utána az ott marad, ha törlöm a telefonomról? (LENT)

A mobilomon van olyan, hogy filmterekcsek, mentett képek és van olyan is, hogy filmtekercsek, mentett képek (forrás: Skydrive)

Legjobb válasz: A sima mappák (filmtekercs, mentett képek) csak a telefonon vannak elvileg. Ha be van kapcsolva a biztonsági mentés, akkor ezeket néha feltölti a OneDrive-ra. Amik fel vannak töltve, azok jelennek meg a "(forrás: Skydrive)" végû mappákban. Ezek Internet nélkül üresek, ha jól tudom. Tehát itt magán a OneDrive-on lévõ fájlokat (képeket) látod. Szóval ha itt törölsz, onnan is törlöd. Az már egy nagyon jó kérdés, hogy mi van akkor ha a sima mappákból törölsz... Én úgy gondolom, hogy a törléseket nem szinkronizálja. Internet nélkül persze biztosan nem :) Na de a viccet félretéve, én úgy gondolom, hogy az lenne a jó megoldás, ha nem szinkronizálná a törléseket. Így a véletlen törléseket vissza lehetne vonni...

A sima mappák (filmtekercs, mentett képek) csak a telefonon vannak elvileg. Ha be van kapcsolva a biztonsági mentés, akkor ezeket néha feltölti a OneDrive-ra. Amik fel vannak töltve, azok jelennek meg a "(forrás: Skydrive)" végû mappákban. Ezek Internet nélkül üresek, ha jól tudom. Tehát itt magán a OneDrive-on lévõ fájlokat (képeket) látod. Szóval ha itt törölsz, onnan is törlöd. Az már egy nagyon jó kérdés, hogy mi van akkor ha a sima mappákból törölsz... Én úgy gondolom, hogy a törléseket nem szinkronizálja. Internet nélkül persze biztosan nem :) Na de a viccet félretéve, én úgy gondolom, hogy az lenne a jó megoldás, ha nem szinkronizálná a törléseket. Így a véletlen törléseket vissza lehetne vonni...
Ha van mobilnet (vagy wifi) kapcsolatod, és microsoft fiókod, akkor feltölti a képeket a onedrive-ba. Feltéve persze, hogy a biztonsági mentés be van állítva. Amint feltöltötted a dolgot, 2 különálló háttértárként van kezelve, azaz törölhetsz innen is, onnan is, nincs hatással a másikra. A "mentett képek" mappa a nem azzal a telefonnal készült képeket tartalmazza, azaz pl a régebbi telefonról átküldött képeket. A "filmtekercs" értelemszerûen a telefonnal készített képeket mutatja idõrendi sorrendben. A "forrás:onedrive" meg értelemszerûen a feltöltött képeket mutatja, ha van aktív mobilnet.

Ha törlöm a facebook cheten az írásaimat akkor a másik fél gépéről miért nem tűnik el?

Legjobb válasz: Mert a másik fél az írásod másolatát kapja meg. Azzal már õ rendelkezik, így ha elküldted az üzenetet akkor már nem tudod módosítani vagy törölni. Amikor a saját profilodból törlöd, az a saját példányod csak, a másiké megmarad.

Mert a másik fél az írásod másolatát kapja meg. Azzal már õ rendelkezik, így ha elküldted az üzenetet akkor már nem tudod módosítani vagy törölni. Amikor a saját profilodból törlöd, az a saját példányod csak, a másiké megmarad.

Ha törlöm a mail címem, akkor többet nem tudok belépni az oldalakra?

Törölni akarom az e-mail fiókomat de sok helyen- többek között itt is ezen az e-mail címem vagyok regisztrálva. Ha törlöm ezt a mail címet akkor többet nem tudok belépni az oldalakra? Vagy olyan lehetséges,hogy megváltoztatom a címem úgy,mint mikor elfelejti az ember a jelszavát és újat adhat meg ,de attól még regisztrálva van és nem kell új felhasználónevet megadni vagy másik profilt létrehozni?

Legjobb válasz: miért ne tudnál? azok nem tudják, hogy él-e még, az csak egy "username". viszont ha kéne jelszóemlékeztetõ akkor elõtte meg kell az oldalon is változtatni.

miért ne tudnál? azok nem tudják, hogy él-e még, az csak egy "username". viszont ha kéne jelszóemlékeztetõ akkor elõtte meg kell az oldalon is változtatni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!