Találatok a következő kifejezésre: Ha törékeny adunk (1 db)

Ha törékeny dolgot adunk fel a csomagtérbe a repülőtéren, lehet külön jelezni?

Tudnak ilyenkor segíteni, pl. raknak rá valami megkülönböztet? jelzést, hogy lássák, azt ne nagyon dobálják? Ha igen, mit kell pontosan kérni, és kell-e érte fizetni (mennyit)? Bort szeretnék vinni, és nem bánnám, ha egyben odaérne..

Legjobb válasz: ha bort viszel, annyi a lényeg h középre rakd be a ruhák közé, pulssz még csomagold is be valamilyen ruhaanyagba és akkor biztos h nem fog összetörni:)

ha bort viszel, annyi a lényeg h középre rakd be a ruhák közé, pulssz még csomagold is be valamilyen ruhaanyagba és akkor biztos h nem fog összetörni:)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hogyan találom meg a legolcsóbb repülőjegyet?

Olyan internetes keresőprogramot keresek, amivel olcsó repülőjegyeket lehet keresni. Nyáron lehetőségem lesz Egyiptomban tanulni, csak eléggé borsosak a repjegy árak. Mit tanácsoltok? Gondolom a hajó drágább lenne.

5

Hogy mennek a dolgok a reptéren? Milyen az easyJet?

Most utazok először repülővel és igazából sík hülye vagyok az egészhez. Nem tudom, hova kell menni, mit kell csinálni és érdekelne a légitársaságról szerzett tapasztalatok is.
Nem nagy távot teszek meg, csupán Berlinbe megyek, de ez az első na...

4

Repülőgépre lehet gördeszkát felvinni?

Júniusban elutazom Londonba,szeretnék vinni gördeszkát is.Szerintetek felengedik a gépre?

1

Tudnátok segíteni, hogyan kell eljárni repülőjegy foglalásnál, ha valaki saját és férje révén is dr? Konkrétan Ryanair foglalásról van szó. Ott csak egy dr. -nek van hely.

15

Elszeretnék utazni egy kicsit távili városba de anyám nem enged hogy olgyam meg hogy elengedjen?

Elszeretnék menni egy távoli de az országon belüli városba rokonnál lennék de anyám nem enged a jegyeim nem szín ötös de jók nem értem miért nem enged. :(

2

Milyen programot szervezzek a hozzánk érkező cserediáknak?

Õ fiú, én lány, és egy program kéne, amit ő is élvezne. Lehetőleg Tatabánya-Győr-Budapest környékén, kinti és benti program is megfelelne. Valakinek lenne valami ötlete? Előre is köszönöm! :)

7

Kaukázus vagy Irán nyáron?

Tervezem a nyaralásunkatt, jelenleg a célpontválasztásnál tartunk.

Az eredeti elképzelés Irán lett volna, de iskola miatt csak júliusban vagy augusztusban tudnánk menni, ez pedig a Ramadán illetve a 40+ fokos időjárás ideje ott a leírások alapján. Barátnőmmel mennék, akinek ez lenne az első "egzotikus" útja, a konvencionális turistacélpontoktól eltérő helyre. Bár az ország nagyon szimpatikus és régóta el szeretnék jutni ide, a hőmérséklet mellé a Ramadán miatti extra öltözködési elvárások miatt szerintem ez nem túl jó ötlet.

Kérdezném az Irán-szakikat, volna értelme mégis ilyenkor menni? Mennyire játszik szerepet az alacsonyabb páratartalom a hőérzetben illetve mennyire keményednek be az öltözködési/viselkedési elvárások Ramadán idején a turistákkal szemben?

Az alternatíva a Kaukázus lenne. Itt az lenne a kérdés, hogy megéri-e Azerbajdzsánt is meglátogatni vagy Grúzia és Örményország jobb egy kb. 14-16 napos útra? Milyen napi kerettel lehetne itt átlagban számolni, mennyivel drágábbak, mint Irán? Repjegyet leszámítva kb. 100-120e/fő költőpénzünk lesz (ebben szállás és azeri/iráni vízum is bele kellene, hogy férjen), ez elég ennyi időre?

tl;dr: hova mennétek és miért?

tapasztalatok érdekelnek, nem a bibionébe járó sötét tahók hőbörgése, hogy egyik helyre se tennék be a lábukat.

0

Wizzair fapadossal utazom márciusban . A poggyász mérete megvan-2750 ft, kérdésem : Súlyhatár is van?

Állítólag a 10 kg súlyhatár megszünt?

5

Milyen ajándékot vigyek Lengyelországba két 14 év körüli lánynak, akikkel jó barátok vagyunk? Semmi ötletem nincs.

2

Tudtok szép tájakat mondani?

9

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!