Találatok a következő kifejezésre: Ha törékeny adunk (1 db)

Ha törékeny dolgot adunk fel a csomagtérbe a repülőtéren, lehet külön jelezni?

Tudnak ilyenkor segíteni, pl. raknak rá valami megkülönböztet? jelzést, hogy lássák, azt ne nagyon dobálják? Ha igen, mit kell pontosan kérni, és kell-e érte fizetni (mennyit)? Bort szeretnék vinni, és nem bánnám, ha egyben odaérne..

Legjobb válasz: ha bort viszel, annyi a lényeg h középre rakd be a ruhák közé, pulssz még csomagold is be valamilyen ruhaanyagba és akkor biztos h nem fog összetörni:)

ha bort viszel, annyi a lényeg h középre rakd be a ruhák közé, pulssz még csomagold is be valamilyen ruhaanyagba és akkor biztos h nem fog összetörni:)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Szeptemberben hova érdemes utazni Horváto-on belül kisgyerekkel?

Olyan helyre szeretnénk menni, ami nincs 5-600 km-nél messzebb, de még aránylag jó id? van, nincs relatíve rossz id? (nyílván ezt nem lehet teljesen el?re kiszámítani), és esetleg olyan apartman, ami a vízparton (homokos, vagy apró kavicsos) van, akár a háznak saját partja van, hogy ne kelljen sokat gyalogolni a kisgyerekkel.

4

Horvátországba készülünk (2 ) fő plitvicei tavak, Pag szigetek, össz 3-4nap. Mennyi kunát vigyek magammal? Nem vagyok dorbézolós, de sóher sem.

3

A Horvát tengerpartra hová érdemes menni, ami közel van?

1

Német országba költöznénk 2 fiammal egy hónapon belül, a férjem már fél éve kint dolgozik, a fiúk ott járnának suliban 7-16 évesek milyen papirok szügségesek?

1

Hogy a legjobb munkát keresni egy informatikusnak Angliában?

Hosszú ideig éltem az USA-ban, angolul folyékonyan beszélek. Pár éve élek itthon, Budapesten, de nem tudok igazán visszailleszkedni.

6

Útlevél mostanában mikor érkezik meg? Csak olyanok válaszát várom akik 2012 Május-Július között igényelték normál módon. Mi a valós tapasztalat? Köszönöm.

Tudom, hivatalosan 30nap normál módon.

4

Horvátországba, azon belül Baskára szeretnénk menni 4-5 napra. Olcsó szállást/apartmant ajánlotok?

Vagy aki az idén már volt ott, segítene,hogy milyen árak vannak? Nagyon szépen köszönöm

2

5 napos táborba mit vinnétek magatokkal a Balaton mellé? Leginkább lányok válaszát várom.

Légyszi mindent írjatok le.

4

A repülőjegy lefoglalásakor a repjegyen szereplő névnek meg kell egyezni azzal a névvel, ahonnan a fizetést intézem?

El?re is köszönöm!

2

3-4napos nyaralásra mit vigyek magammal? Hogy csomagoljak praktikusan?

18/L

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!