Találatok a következő kifejezésre: Ha többször pisilni, (6 db)

Ha többször megyek pisilni és álmos vagyok egész nap az utalhat terheségre?

Legjobb válasz: Szia! A terhesség tünetei lehetnek amiket leírtál, de lehet mástól is sajnos. Mikorra nem várod?

Szia! A terhesség tünetei lehetnek amiket leírtál, de lehet mástól is sajnos. Mikorra nem várod?
A kérdező hozzászólása: jövó hétre
Persze ezek lehetnek a terhesség jelei, de lehet enyhe megfázástól is. Szurkolok, hogy a baba legyen az okozója.
Szia. Sztem még nagyon koraiak, ezek 6-7 hetes terhességre jellemzõ esetleges tünetek.Én mensi elõtt is szoktam ilyen tüneteket érezni, de persze legyen ahogy szeretnéd!Ha tényleg terhes vagy, még csak most ágyazódik be kb., HCG még alig van a szervezetedben, akkor mi okozna tüneteket? Sok sikert!!!
Elõttem szólónál a pont, lehetetlen, hogy beágyazódás elõtt BÁRMILYEN terhestüneteid legyenek...
Akkor azt hiszem én vagyok az ellenpélda, jövõ hét hétfõn lenne az esedékes mensim, és tegnap délután pozitívat teszteltem! Majd 1 héttel nemvárt elõtt, de szerintem elõbb volt peteérésem. Én is lustább vagyok kicsit és a melleim fájdogálnak, na meg a megjönérzés, ami már pár napja tart!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a gyors válaszokat:) és a fejfájás az tünet vagy csak az idõjárástól hasogat a fejem napok óta?
A kérdező hozzászólása: mégegyszer köszi a válaszokat az utolsó hozzászólónak meg gratula :P

Ha többször járkálok pisilni, és pisiléskor feszül általába lent, és nagyon néha még csíp is, akkor egyértelműen felfáztam?

Legjobb válasz: szerintem lehetséges.menj el dokihoz nehogy ráhuzodjon a vesédre vagy a petefészkedre.

szerintem lehetséges.menj el dokihoz nehogy ráhuzodjon a vesédre vagy a petefészkedre.
Valószínû, hogy az az oka. Én szakorvosi vizsgálatot javasolnék azért. Biztos ami biztos...

Amikor még nem szobatiszta a kisgyerek, de már naponta többször szól, ha pisilni kell, mit tudok csinálni, amikor nem otthon vagyunk?

Két éves a kislányom, másfél hete naponta többször jelzi, ha pisilni, kakilni kell. Ilyenkor ledobjuk a pelust és szaladunk a WC-re (persze nem mindig szól id?ben...) Viszont amikor éppen a postán álltunk sorban, vagy a BKV-n ültünk, csak annyit tudtam mondani neki, hogy sajnos itt most nincs WC. Ti mit csináltatok ilyenkor?

Legjobb válasz: Ilyenkor mondanám h ha leszállunk,tudunk pisilni. Szerencsére kisfiam már kibirja.Nektek meg praktikus a bugyipelus amit könnyen visszaadhatsz rá. Ha pelus nélkül van lehet többször is szolna nem?

Ilyenkor mondanám h ha leszállunk, tudunk pisilni. Szerencsére kisfiam már kibirja.Nektek meg praktikus a bugyipelus amit könnyen visszaadhatsz rá. Ha pelus nélkül van lehet többször is szolna nem?
Mi amikor "szokóban" voltunk, akkor indulás elõtt ráültettem bilire. Többnyire volt pisi, de azért bugyipelát adtam rá. legtöbbször száraz maradt, de ha nem bírta ki, akkor belement. Egyébként még most is (3 éves) mindig van nálunk eldobható bili. Még nem kellett, de azt egy félreesõ sarkon, vagy bokor mellett is lehet használni.
Nálunk ha pelus volt rajta, belepisilt, mert tudta h abba lehet, aztán mikor csak bugyit kapott, nem volt baleset:)
eldobhato bili? azt meg nem hallottam!! legyszi irjatok mar meg az meg hogy nez ki?
Eldobható bili, Dm-ben pl. általában szokott lenni, de Brendonban is láttam (300-400Ft között van). Egy mindig van a táskámban, eddig egyszer volt rá szükség. http://www.pottyflip.com/

Kívánjuk egymást, nagyon jó, nagyon szeretem. De ha vége a szexnek vagy pettingnek mindig kimegy pisilni, elég gyakran, van hogy 3 óra alatt többször is kiment. Ez miért van? Miért megy el mindig pisilni?

Én ezt nem értem. 15 éves lány.

Legjobb válasz: A szex miatt normális, utána õ is rendberakja magát.. kérdés, h ezt elõtted vagy nem elõtted, úgy tûnik õ szégyenlõs, vagy nem tudom.. az én barátom gyorsan rendbe tudja magát elõttem is szedni, letörli, meg ilyesmi. Petting után is lehet, h annyira felizgatod, h.. nem akarok csúnyát mondani, de vagy folytatja odakint, vagy színtén a tisztálkodás, vagy pisilnie kelll.. azzal nem tudsz mit kezdeni szerintem. Azt pontosan nem tudom, h neki mért ingerli ezt is, mert ugyebár a lányoknál normális, ha mondják orális kielégítésnál azt is ingerli,.. és utána mondjuk te is mennél pisilni.

A szex miatt normális, utána õ is rendberakja magát.. kérdés, h ezt elõtted vagy nem elõtted, úgy tûnik õ szégyenlõs, vagy nem tudom.. az én barátom gyorsan rendbe tudja magát elõttem is szedni, letörli, meg ilyesmi. Petting után is lehet, h annyira felizgatod, h.. nem akarok csúnyát mondani, de vagy folytatja odakint, vagy színtén a tisztálkodás, vagy pisilnie kelll.. azzal nem tudsz mit kezdeni szerintem. Azt pontosan nem tudom, h neki mért ingerli ezt is, mert ugyebár a lányoknál normális, ha mondják orális kielégítésnál azt is ingerli, .. és utána mondjuk te is mennél pisilni.
Az én barátom is elmegy az aktus után pisilni. ÉS ez teljesen normális. Nem kell megilyedni az ilyesmitõl.
Szerintem is normális, hogy kimegy utána pisilni. Ha ingere van, akkor menjen. Késõbb majd mindig elmegy aktus elõtt és nem lesz ilyen probléma.
Hm..nálunk is mindíg elmegy a barátom pisilni.De hogy ne mondjak annyira messzit:én is.A legtöbb embernek ingere van utána...fõleg az orgazmus közelében már megjelenhet...
a sok sör miatt
figy, nem túl jó dolog ha beragad a geci az ember farkába, aztán másnap mehet urulógushoz.
A szexuális izgalom az egész testet érinti, az agyagcserét is. Van aki szex után gyakrabban megy ki WCre...

Normális az, ha (reggelente is) amikor pisilnem kell csak néhány cseppet tudok produkálni akkor is, ha tele van a hólyagom, emiatt többször is ki kell mennem? Sokszor fáj is.

Legjobb válasz: Ez egyáltalán nem normális. Mindenképpen orvoshoz kell menned, nehogy komolyabb bajod legyen! Minden elképzelhetõ jót kívánok Neked!!! :)

Ez egyáltalán nem normális. Mindenképpen orvoshoz kell menned, nehogy komolyabb bajod legyen! Minden elképzelhetõ jót kívánok Neked!!! :)
na mi van veled? :) )

Lehetek terhes, ha febr. 9-én volt peteérésem, rá is gyúrtunk, kb. 1 hete alhasi görcseim vannak, többször járok pisilni?

A nem várt havimnak a héten kellene megjönnie,fel vagyok fújódva,szombaton mértem a h?met ami 36,2 volt.Ma kiváncsiságképpen ismét mértem 37,1 volt.Ha megjön a havi,akkor is felmegy a h??

Legjobb válasz: Hány naposak a ciklusaid? Ha febr. 9-én volt peteérésed, már meg kellett volna jönnie. Egyébként a tüneteid éppúgy terhes-, mint mensi-gyanúsak.

Hány naposak a ciklusaid? Ha febr. 9-én volt peteérésed, már meg kellett volna jönnie. Egyébként a tüneteid éppúgy terhes-, mint mensi-gyanúsak.
Mostanra már valóban meg kellett volna, hogy jöjjön a mensid!
amikor a menzid megjön akkor lemegy a hõ. de szerintem még ne éld bele magad. mennyi ideje probálkoztok?
Szerintem szombat környékén lehetett a peteérésed (bár akkor nem értek semmit). Miután leesett a hõd, azért mondom. A mostani hõemelkedés meg azt jelzi hogy utána vagy. Igaz, van hogy 1 napra leesik a hõ a peteérési utáni fázisba (lehet errõl van szó), de eléggé ritka, de azt beágyazódási hõleesésnek hívják.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! A ciklusaim 33-35 naposak.A peteérésem nem középidõben van. Már nagyon szeretnénk a babát, 13 hónapja próbálkozunk. De nem élem bele magam.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!