Találatok a következő kifejezésre: Ha többször már (209 db)

Ha többször vetéltem kérhetem én orvosomat hogy irjon ki clostilblegytet? Mert már többször hallottam rola.

Legjobb válasz: Ne clostilbegytet kérj, hanem ultrogestant. Ez progeszteront tartalmazó gyógyszer, úgynevezett terhességvédõ. A vetélések túlnyomó része az elsõ 12 hétben az alacsony progeszteronszint miatt vannak. Én is ezt kaptam, s meg is maradt a babám ezúttal.

Ne clostilbegytet kérj, hanem ultrogestant. Ez progeszteront tartalmazó gyógyszer, úgynevezett terhességvédõ. A vetélések túlnyomó része az elsõ 12 hétben az alacsony progeszteronszint miatt vannak. Én is ezt kaptam, s meg is maradt a babám ezúttal.
Szia! Nekem 5 elhalt terhességem volt. Én teljeskörüen kivizsgáltattam magam, meg persze a férjem is. Jártunk 3 genetikusnál is. Elöször vérvételre kérj beutalót, hogy megnézzék a hormonokkal minden rendben van-e. Nálam két gén is hibás, de a doki szerint erre is van megoldás. Folsavat és Elevitet kell szednem. A Te orvosod nem küldött el semmiféle vizsgálatokra, hogy kideritsétek a vetélések okait?
Menj el hormonlaborra és terheléses vércukor és inzulinvizsgálatra. Közel sem biztos hogy utrogestan kell neked.

Szánkázott a macskám - betegségre akkor utal, ha többször előfordul, vagy már egy is baj lehet?

Legjobb válasz: Többször nem fog elõfordulni, mert itt a tavasz.

Többször nem fog elõfordulni, mert itt a tavasz.
utolsó! ez nagyon borzalmas! ismrõsünk cicája ebbe halt bele, mert fokhagymát nyomtak le a torkán egy 300 ft-os tabletta helyett. a tablettát is negyedelve, szalámiba vagy májkrémbe szoktam beadni a cicceimnek. a fokhagyma brutális!!!
sziasztok.én fokhagymát dugok le a torkán.remélem macska v.kutya után is mosol renceresen kezzet.te is elkaphatod.kicsi koromba volt részem.sajna.
ok. szerintem nem olyan szó amit mindenki ismer.
A kérdező hozzászólása: 62%, a gyakorlatban ez nem olyan vicces (fõleg feltakarítani), szánkázás = a macska (vagy kutya) sz.arás után húzza a s.eggét a földön, és csíkokat hagy maga után. Remélem már elég világos.
Szánkózott a cicus? Az szép a miénket nem bírjuk rávenni. Miért lenne betegség? Akkor minden kisgyerek beteg aki télen szánkózik? xD.
az elõttem szóló válaszát fogadd meg! Csak annyival egészíteném ki, hogy ha véletlen kutyus is van a háznál, azt is feltétlen féregtelenítsd a cicával egy idõben, mert átfertõzhetik egymást!
igen, viszket a végbele, valószínû férges.semmi köze a tüzeléshez. állatpatikában, vagy állatorvosnál kapsz féreghajtót , beadod a cicának és a probléma megoldódik. 3-4 havonta ismételni kell.
Egy féregtelenítés nem ártana-ha erre gondoltál.
A kérdező hozzászólása: Azóta nem csinálta, jól van, de azért majd ha kicsit melegebb lesz, elviszem orvoshoz (autóm nincs, és nem akarom, hogy megfázzon, mert szobacica)

Lehetséges a teherbeesés ha valaki már több éve szedi a fogamzásgátlót, de kihagyott körülbelül 2 hetet úgy feküdt le többször is valakivel, bár közben már elkezdte a fogamzásgátló újonnani szedését?

Legjobb válasz: Sajnos nagyon is lehetséges. Fogamzásgátló szedésekor a peteérés le van gátolva, mert külsõleg hormont adagolsz be a szervezetedbe. Amint ez a külsõ adagolás megszûnik, a szervezet megindítja a peteérést, ami akár többszörös peteéréshez is vezethet. Szóval a 2 évnek ehhez semmi köze, általánosságban véve a fogamzásgátlók 12 óra kihagyás után már nem védenek úgy, és ezért szoktak egy hétig kiegészítõ védekezést javasolni.

Sajnos nagyon is lehetséges. Fogamzásgátló szedésekor a peteérés le van gátolva, mert külsõleg hormont adagolsz be a szervezetedbe. Amint ez a külsõ adagolás megszûnik, a szervezet megindítja a peteérést, ami akár többszörös peteéréshez is vezethet. Szóval a 2 évnek ehhez semmi köze, általánosságban véve a fogamzásgátlók 12 óra kihagyás után már nem védenek úgy, és ezért szoktak egy hétig kiegészítõ védekezést javasolni.
2 hét kihagyással????? Naná, hogy teherbe eshetett, sõt! Sokaknál ilyenkor belendül a petefészek, és azonnal peteérést produkál. Gratulálok a sok eszedhez.

Meddig bírja a toner a lézernyomtatóban? (ha többször is meg lett már töltve)

Van itthon egy HP 1200-as lézernyomtatóm ami a benne lév? toner házi töltögetésével már 16000 oldalt kinyomtatott...

Legjobb válasz: Ezt a tonert már nyugdíjazhatnád, mert bõven levitézlett már ennyi oldal után. Munkahelyemen Canon van, az kb. 2500 oldalt bír egy tonerrel (persze házi töltögetés nélkül)

Ezt a tonert már nyugdíjazhatnád, mert bõven levitézlett már ennyi oldal után. Munkahelyemen Canon van, az kb. 2500 oldalt bír egy tonerrel (persze házi töltögetés nélkül)
A kérdező hozzászólása: Az lesz, de újat nem szándékozok venni, inkább védem a környezetet és egy olyan üreset keresek ami még nem lett megtöltve. Sok cég dobálja ki az üres, de még (számomra) használható tonereket... (Akinek ilyenje van, nyugodtan megkereshet!)

Aki babát vár, elkaphatja a bárányhimlőt, ha kiskorában már volt bárányhimlős? Vagy aki egyszer már átesett rajta, az 100%, hogy többször nem kaphatja el?

Legjobb válasz: Nem 100 százalék, de nagyon ritkán fordul elõ.Inkább akkor,ha gyerekkorában csak nagyon rövidlefolyású volt.

Nem 100 százalék, de nagyon ritkán fordul elõ.Inkább akkor, ha gyerekkorában csak nagyon rövidlefolyású volt.
Én úgy tudom, hogy aki már egyszer volt bárányhimlõs az mégegyszer nem kaphatja el.
Egyszer nagyon megijedtem, hogy elkaptam (de nem) :) és akkor tudtam meg, hogy aki átesett rajta, arra már nem veszélyes, nem kapja el !
Szia! Ha "nagyon" bárányhimlõs voltál gyermekkorodban (több napos láz, legalább egy hétig új kiütések), akkor KICSI AZ ESÉLY h újra elkapd, de pl az övsömörnek ugyanaz a vírusa mint a bhimlõnek, azért az kijöhet rajtad és az ugyanolyan veszélyes mint a himlõ a terhesség szempontjából. Nálunk tavasszal bhimlõjárvány volt, a fentieket az orvosomtól hallottam, és azt a tanácsot kaptam hogy ne vigyem társaságba a fiamat amíg túl nem vagyunk az elsõ harmadon! Szóval: kicsi az esély, de egy terhes immunrendszere más, azért elõvigyázatosnak kell lenni minden vírusfertõzéssel kapcsolatban. 17 hetes + 19 hós
A kérdező hozzászólása: Övsömöröm is volt már. Akkor most ez jó hír, vagy nem?

Ha valakit már többször megujjaztak, meg targyal is történt behatolás és még szüz akkor az első együttlétnél még mindig fennál annak a veszélye, hogy vérezhet?

Csak simán kíváncsisagbol kérdezem...ugyhogy légyszi értelmes választ szeretnék kapni...köszi 19 csaj

Legjobb válasz: Nem tartom valószínûleg, mert az elsõ behatolásnál általában azért vérzik a lány, mert akkor szakad át a szûzhártyája. Ha a tárgy elég nagy volt, akkor valószínûleg már nincs meg a szûzhártyád (van akinek csak a szülésnél szakad át), ezért nem valószínû, hogy véreznél. De ha a partnered nem izgat fel kellõen, nem lazulsz el eléggé, nem vagy elég nedves, még fájhat az elsõ alkalom.

Nem tartom valószínûleg, mert az elsõ behatolásnál általában azért vérzik a lány, mert akkor szakad át a szûzhártyája. Ha a tárgy elég nagy volt, akkor valószínûleg már nincs meg a szûzhártyád (van akinek csak a szülésnél szakad át), ezért nem valószínû, hogy véreznél. De ha a partnered nem izgat fel kellõen, nem lazulsz el eléggé, nem vagy elég nedves, még fájhat az elsõ alkalom.
Remekül megfogalmaztam az elejét. Szóval nem tartom valószínûnek, hogy véreznél. Ezt akartam írni.
A kérdező hozzászólása: kösziiiiii a választ
Mert akkor már nem kihívás megszerezni..
A kérdező hozzászólása: szóval akkor valójában nem is tetszik, csak a kihívás? De akkor honnan tudhatom, hogy xy most tényleg tetszik? :S
Hát nagyjából igen. Azt, hogy mikor kell igazán, tudni fogod, kb az elsõ gondolataidból..
A kérdező hozzászólása: Hmm, hát remélem így lesz! Köszönöm a választ :)
Én is ilyen voltam, de mikor a páromat kiszúrtam anno az elsõ gondolatom az volt, hogy , , Kell!" Tudod, semmi jajdecuki, szépszemevan stb filózások:)
A kérdező hozzászólása: Remélem ha így lesz, én is rögtön tudni fogom.
Próbálkozhat, csak fizetni kell érte.
A rendes érettségi elõtt csak emelt szinten próbálkozhat és ingyen, ha meg már leérettségizett, akkor annyiszor és olyan szinten, ahogy akar, de pénzért.

Hogy tud segíteni egy orvos? Ha lelkileg a szakadék szélén állsz, és egyre többször gondolsz arra hogy megtedd a következő lépést. Ha valakin már ez segített, megköszönném ha tanácsot adna.

Legjobb válasz: Voltam így,és bár minden helyzet más és más, lehet, hogy segítõ lenne, ha írnék róla. Ha gondolod privátban írok, mert nem ide való

Voltam így, és bár minden helyzet más és más, lehet, hogy segítõ lenne, ha írnék róla. Ha gondolod privátban írok, mert nem ide való
Nekem az segített, hogy magamhoz vettem egy árva kutyust menhelyrõl. Egyrészt felelõsséggel tartoztam érte, nem hagyhattam magára, másrészt pedig mérhetetlen sok szeretetet adott, máig táncol örömében, amikor hazaérek, és rajongva szeret. Emellett a mélyponton igyekszem észrevenni azokat, akik még nálam is rosszabb helyzetben vannak, akiken segíthetek (pl. felesleges ruháimat a Vöröskeresztnek adományozni, önkéntes munkát végezni - sok helyen lehet: árvízi védekezésen, idõsotthonban, állatmenhelyen, kórházban betegeket látogatni, stb.).

Beadnád egy megüresedett munkakorre a palyazatodat ha mar regebben is beadtad de akkor nem vettek fel? Nem égõ ha tobbszor beadod ugyanarra a helyre?

Legjobb válasz: Szerintem nem égõ. Lehet akkor volt egy fokkal alkalmasabb a helyre viszont lehet most te leszel a nyerõ! Ha nem akkor pedig úgy se látod õket többet. Hajrá.

Szerintem nem égõ. Lehet akkor volt egy fokkal alkalmasabb a helyre viszont lehet most te leszel a nyerõ! Ha nem akkor pedig úgy se látod õket többet. Hajrá.
Nem, nem égõ
Nem égõ.
Én a volt munkahelyemre beadtam, pedig én jöttem el onnan, és 3 évvel késõbb munka kellett, hát beadtam. Nem vettek fel, nem is jeleztek vissza, de égõ-nem égõ, ha kell a munka, mindent megpróbálsz.
Még jó hogy beadnàm! :) egyàltalàn nem égõ, sose lehet tudni és semmit nem vesztesz vele. Talán még elõny is, látják hogy kitartó vagy és náluk szeretnél dolgozni lehet pont ezért vesznek majd fel. Sok szerencsét kivánok!
Igen. Mert sosem lehet tudni, gondolom a munka kell, és múltkor lehet volt egy jobb, most meg nem lesz jobb. Ha nem adod be, akkor egyáltalán nem lesz esélyed az adott munkakör elnyerésére, így meg az esély megvan.
Igen, simán. Nincs ebben semmi égõ. Jellemzõen munkáltatók sem szoktam olyant mondani elutasított pályázónak, hogy az alkalmatlan a munkakörre, csak azt, hogy jobb jelöltet találtak.
nem égõ, egyáltalán, fõleg, ha jó a munkahely, pluszpont lehet, hogy rámenõs vagy!
Én tuti beadnám. Miért lenne égõ? Sõt szerintem inkább az jön le belõle, hogy elszánt vagy és tényleg ott szeretnél dolgozni.
Egy e-mailt elküldeni meddig tart? Én sokszor adtam be pályázatot ugyanannak a cégnek. Igaz, nem hívnak azóta sem, de ki tudja miért. Mondjuk, ha legalább visszaírna, hogy túlképzett, alulképzett vagyok, vagy bármi konkrét, akkor nem adnám be többször, de így igen. Lehet, hogy szimplán csak a több ezer önéletrajzból már nem volt ideje az enyémet is elolvasni, holott igazából én vagyok a tökéletes jelölt. Hátha egyszer eljut az enyémig.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!