Találatok a következő kifejezésre: Ha többször kérhetem (2 db)

Ha többször vetéltem kérhetem én orvosomat hogy irjon ki clostilblegytet? Mert már többször hallottam rola.

Legjobb válasz: Ne clostilbegytet kérj, hanem ultrogestant. Ez progeszteront tartalmazó gyógyszer, úgynevezett terhességvédõ. A vetélések túlnyomó része az elsõ 12 hétben az alacsony progeszteronszint miatt vannak. Én is ezt kaptam, s meg is maradt a babám ezúttal.

Ne clostilbegytet kérj, hanem ultrogestant. Ez progeszteront tartalmazó gyógyszer, úgynevezett terhességvédõ. A vetélések túlnyomó része az elsõ 12 hétben az alacsony progeszteronszint miatt vannak. Én is ezt kaptam, s meg is maradt a babám ezúttal.
Szia! Nekem 5 elhalt terhességem volt. Én teljeskörüen kivizsgáltattam magam, meg persze a férjem is. Jártunk 3 genetikusnál is. Elöször vérvételre kérj beutalót, hogy megnézzék a hormonokkal minden rendben van-e. Nálam két gén is hibás, de a doki szerint erre is van megoldás. Folsavat és Elevitet kell szednem. A Te orvosod nem küldött el semmiféle vizsgálatokra, hogy kideritsétek a vetélések okait?
Menj el hormonlaborra és terheléses vércukor és inzulinvizsgálatra. Közel sem biztos hogy utrogestan kell neked.

Lányok! Milyen gyakran kérheti a szexet b. nőjétől a fiú? Mi van, ha a fiú jóval többször szeretné? Szóvá lehet tenni, ha fiú kevesli? És ha ezen a b. nő megsértődik?

Legjobb válasz: Nem, nem lehet szóvá tenni, hanem alkalmazkodni kell egymás igényeihez. (EGYMÁS igényeihez, és nem csak az egyik fél igényeihez).

Nem, nem lehet szóvá tenni, hanem alkalmazkodni kell egymás igényeihez. (EGYMÁS igényeihez, és nem csak az egyik fél igényeihez).
A kérdező hozzászólása: Utolsó válaszoló. Kösszi a választ, de én vok a fiú, aki kérdezett :) nem a lány :)
Olyan gyakran kérheti amilyen gyakran csak akarja. Ha van eszed, rábólintasz minden egyes alkalommal, kivéve ha tényleg nem megy. Dugásnál nincs jobb dolog a földön! Napi 1 azért elvárható. Ha tényleg sokkal gyakrabban kívánja, akkor van szád és kezed; ha erre kényes vagy akkor váljatok szét mert nem tudod megadni neki azt ami jár!
Hú nálunk ez úgy szokott lenni, hogy alkalmazkodunk egymáshoz, de amúgy, velem ilyen probléma nincs sõt sokszor én kezdeményezek :D Sztem beszélj a barátnõddel, egy kapcsolatban fontos a kommunikáció, de a szex is, és egyátalán nem jó, ha már nyaggatni kell érte. 21/L
Tõlem sose kell kérni :D Még sose mondtam nemet, és szóvá tehetné a barátom, és nem sértõdnék meg, hanem ráigranék :D Nah de a viccet félretéve (ill. nem vicc, mert nálunk ponthogy én nyafogok, hogy többször szeretném...) Szerintem nem kéne külön kérni. Bepróbálkozik a pasi, és ha a lány sehogysem akarja, akkor nem csinálják. Úgy semmiképp nem jó, ha az egyik félnek nincs kedve hozzá. Igen, egymás igényeihez kéne alkalmazkodni, de nálunk pl pont fordítva van- nekem napi többször lenne kedvem, a barátomnak meg elég lenne heti 2-3 (nem élünk együtt). Hiába akarom én egy héten minden nap (amire félévente 1szer van alkalom), hiába egyeznénk meg, hogy akkor minden 2. alkalommal legyen benne, ha kérem, ha nem áll fel neki, mert fáradt/nyûgös/stresszes, akkor úgyse fog menni. És így kb 2naponta csináljuk olyankor is, mikor többször is lehetne, pedig én szeretném többször. Én olyankor igyekszem tenni érte, hogy a barátomnak is megjöjjön a kedve, ha pedig nem sikerül, akkor beletörõdök. Szerintem fordítva is így van ez- meg kell próbálni felizgatni a lányt, hátha mégis belemegy, de ha nem, akkor hiába beszélitek meg, hogy majd holnap este, mert ha akkor sincs egyáltalán kedve, akkor nincs sok értelme úgy szeretkezni, hogy Õ nem élvezi. Én elfogadtam, hogy a barátom ilyen, nekem elég az a "mennyiség", ami van, és egyébként sem emiatt vagyunk együtt, heteket is kibírunk, ha épp nincs alkalom ilyesmire. Szerintem ha 2 ember igazán szereti egymást, akkor ebbõl sose lesz probléma, de ha annyira zavaró a dolog, hogy a 2 ember közé állhat, akkor meg talán jobb egy másik párt keresni, akivel jobban összepasszolnak a szexuális igények, ha ez ennyire meghatározó a kapcsolatban. 20/L
Egyébként a csaj számára is kiderül, hogy a pasi hányszor akarja, abból, hogy hányszor ajánlja fel, hogy megdöngeti. Vili?
Egymás igényeihez alkalmazkodás -> ha más nem megy, kompromisszumos megoldás. Ha a pasi napi négyszer akarná, a csaj meg heti kétszer, szerintem minden másnapban ki lehet egyezni. Mellesleg megbeszélni meg szóvá tenni az én szótáramban csöppet eltérõ jelentésû kifejezések.
A kérdező hozzászólása: Kedves elsõ válaszoló! Csak kérdezem. Azt mondod, nem teheti szóvá a fiú. De akkor hogyan valósul meg az EGYMÁS igényeihez? ---> (A lánynak akkor mennyiben kell alkalmazkodni? Ha nem teszi szóvá a fiú, akkor nem csak a lány igényei valósulnak meg?)
Szerintem rég rossz ha kérni kell.. :) Egyébként is, többnyire mi vagyunk "kevesek" a csajoknak mármint teljesítményben, szal ha kérsz, kapni fogsz tõle ne félj :)
Mondom van szád és kezed. :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!