Találatok a következő kifejezésre: Ha több pozitív az LH-teszt (2 db)

Ha több napig pozitív az LH-teszt az mit jelent?

Most vagyok peteérési id?szakban és már harmadik napja pozitív az LH-tesztem. El?tte nem néztem (így nem tudom hogy pozi lett volna-e vagy sem). Egyorma volt mindkét csík. Mi lehet az oka? A neten azt olvastam hogy mikor pozitívvá válika teszt 24-48 órán belül kiszabadul a pete vagy elsorvad. Nekem meg ma is er?s a tesztem, harmadik napja.

Legjobb válasz: Én is így voltam,hogy egyforma erõs volt a két csík 2 napig,aztán a 3. napon a 2. csík sokkal erõsebb lett.Tuti akkor volt p.é. mert a tünetek is igazolták.(Átlátszó,nyûlós folyás.)Két nappal késõbb kíváncsiságból csináltam egyet,akkr már csak a kontrollcsík volt,a 2. alig láthatóan jelent meg.Szerintem próbálkozzatok a napokban,az csak jó,ha több napig van 2 csík.Az egyik ismerõsömnek így sikerült a baba.

Én is így voltam, hogy egyforma erõs volt a két csík 2 napig, aztán a 3. napon a 2. csík sokkal erõsebb lett.Tuti akkor volt p.é. mert a tünetek is igazolták.(Átlátszó, nyûlós folyás.)Két nappal késõbb kíváncsiságból csináltam egyet, akkr már csak a kontrollcsík volt, a 2. alig láthatóan jelent meg.Szerintem próbálkozzatok a napokban, az csak jó, ha több napig van 2 csík.Az egyik ismerõsömnek így sikerült a baba.

Eddig még nem tapasztaltam olyat, hogy az LH teszt olyan erős legyen, hogy majd leugorjon a csíkom. Nagyon örülök neki. Erősebb a tesztcsíkom. Tegnap is, és ma is. Mit jelent ha több napig pozitív a teszt? Több petesejt érhet majd meg?

Er?sebb nagyobb lesz a petécském?

Legjobb válasz: Az, hogy kétszer is erõs pozitív volt a teszt azt jelenti, hogy a fel- és leszálló ágat is elkaptad. A petesejt a pozitív napot/kat követõ elsõ negatív napon szabadul ki, de már elõtte is akciózni kell. Mi együtt voltunk minden pozitív és az azt követõ negatív napon, és rá két napra. Most boldog 8 hetes kismama vagyok. Úgyhogy hajrá, nehogy lecsússzatok róla!!!

Az, hogy kétszer is erõs pozitív volt a teszt azt jelenti, hogy a fel- és leszálló ágat is elkaptad. A petesejt a pozitív napot/kat követõ elsõ negatív napon szabadul ki, de már elõtte is akciózni kell. Mi együtt voltunk minden pozitív és az azt követõ negatív napon, és rá két napra. Most boldog 8 hetes kismama vagyok. Úgyhogy hajrá, nehogy lecsússzatok róla!!!
A kérdező hozzászólása: :) )) Jajj de jóóó :) )) Tegnap este totál pozi, reggel megint .Este hancúr. Most is csináltam, most pedig egyforma a kettõ. :) ) Akkor akció indul újra :) )
Édes vagy! :) Ma is, holnap is gyûrd magad alá Apát...el ne engedd :)
Hajrá! Szorítok! Nekem is most vannak a termékeny napjaim! Szeressétek egymást fõleg ezeken a napokban! Majd írj 2 hét múlva hogy mi lett az "eredmény"! :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!