Találatok a következő kifejezésre: Ha több fél éve vagyunk együtt (7 db)

Ha több mint fél éve vagyunk együtt akkor csak "arra" mehet?

Úgy értem, hogy már több mint fél évesek vagyunk és még nem szexeltünk... ha valaki csak "arra" menne akkor a bn?je mellett maradna ennyi ideig? Remélem értitek...

Legjobb válasz: Ezt csak te érzheted,hogy milyen veled a barátod. Sztem viszont szeret téged ha szex nélkül együtt vagytok már ennyi ideje:) Meg a korotoktol is függ. Mi 4 honap után feküdtünk le ugy h mind a ketten 16 évesek voltunk.

Ezt csak te érzheted, hogy milyen veled a barátod. Sztem viszont szeret téged ha szex nélkül együtt vagytok már ennyi ideje:) Meg a korotoktol is függ. Mi 4 honap után feküdtünk le ugy h mind a ketten 16 évesek voltunk.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm:) Ez aranyos volt :) )
kedves Bizalmatlan! én írtam az elõzõ hsz-t. :) ) és azt szeretném mondani, hogy ha nem szûz, akkor meg még inkább nehéz neki kontrollálni magát, úgyhogy ne aggódj! nem hiszem hogy el fog hagyni. Ha ilyen sokáig nem hagytad magad, akkor nagy kincs leszel neki, miután megkapott. :)
A kérdező hozzászólása: Szerintem puszta félelem, mert elég sok olyan pasi van a környékemen (ismerõsök, barátok) akik mindig mndogatják, h nekik csak "arra" lenne jó egy csaj stbstb. Mondjuk a barátomtól még nem igazán hallottam ilyet. õ már nem szûz... Nekem is mondta sokszor, h nyugodtan bízzak meg benne mivel nem arra megy... De vhogy mégis bennem van az, h otthagy miután lefekszem vele :S pettingelni is 5 hónap után pettingeltünk és még szûz vok!
Nem hiszem hogy csak arra menne. fõleg ha õ is szûz még.
Hát szerintem sem arra megy ki a játék.Fél évet nem vár senki ilyenre.Nálam egy hónapot várt egy pasi, hogy lefektessen.Mikor nem kapott meg lelépett. A férjemmel már aznep lefeküdtünk mikor megismertük egymást, és mint a mellékelt ábra mutatja, komolyan gondoljuk:) Igaz egyikönk sem volt szûz, és 20on felül voltunk mind a ketten. Bár tényleg érdekes kérdés, hogy miért gondolog, hogy csak le akar fektetni.
Én nem is értem.. miért gyanítod ezt? Kár, hogy nem írtad bele a kérdésbe, pedig fontos tényezõ. Amúgy ez nagyon sok mindentõl függ.. de leginkább attól, hogy mi indít el benned egy ilyen gondolatot! Puszta félelem?
Mi majdnem 10 hónapja vagyunk együtt, és még nem feküdtünk le, 16 évesek vagyunk. :) És tudom, hogy tényleg szeret, és nemcsak azért van velem, hogy majd egyszer "ellopja"... A srác viztos nem azért van veled, mert csak "arra" hajt, szerintem szeret, bár ezt te érzed jobban! :) És azért 17 évesen már erõsen gondolkodnak, sõt nemcsak gondolkodnak, hanem tevékenykednek is... Örülhetsz, hogy ilyen barátod van! :)
Figyelj! Az ilyen pasi tuti h nem a szexre megy:) az naon yo, hogy már több mint féléve együtt vagytok és nem olt még az:) ez szép!:) nem tom h birjátok ki:D De mi a páromal már az 1 héten megtörtént és nem bántuk meg, már több mint 3 hónapja:)
A kérdező hozzászólása: õ 17 én 16
Egyértelmû, hogy nem azért van veled.Viszont már lehet, hogy vágyik rá-rád ami nem csoda és méginkább azt jelenti, hogy szeret. Sok sikert:D ddrukkolok nektek
Ezt hogy érted h több gyengédség ?? hogy neked 2 napnál is gyakrabban lenne ideális vagy mi ?
A kérdező hozzászólása: igen nekem a napi min egy, a gyengédség alatt meg azt értem hogy simogasson és mutassa ki hogy szeret és vonzónak talál
Nem lehet, hogy te az én alteregom vagy? :D Kicsit több, mint fél éve vagyunk együtt, kétnaponta van szex, és folyamatosan igényelném a babusgatást amit õ nekem nem tud megadni, mert egyszerûen nem olyan. Szerintem itt a tolerancián múlik minden. Erre nincs más gyógymód. Mi nagyon sokat beszélgettünk errõl, és végülis nem akarom, hogy ne tudjon mellettem önmagaként viselkedni. ha õ nem babusgatós, ha nem esik jól neki, akkor ne legyen. Biztosan õ is kifejezi a maga módján. Az én párom pl folyamatosan gyömöszöl, puszilja az arcom. De soha nem simogat, nem becéz, nem kedveskedik és romantikázik. Van, aki ilyen. És csak kétnaponta igényli a szexet, de azt nagyon pontosan és mindig. Biztos menne többet is, de én nem akarom, hogy úgy legyünk együtt, hogy õ nem akarja nagyon, mert abból csak megszokás és ellaposodás lesz. Gondold át ezeket, és hogy egy kapcsolaton belül a kölcsönös tolerancia nagyon fontos. Neked is biztos vannak olyan szokásaid, tulajdonságaid amik neked fel se tûnnek, de a párodnak furcsa. Neked kell tudnod, hogy te szereted-e õt annyira, hogy megértsd és elviseld a személyiségének ezen részét. Nehéz, de lehet. Én mára nagyon kiegyensúlyozott vagyok a kapcsolatunkban, nincs semmi baj köztünk, mert magtanultam, hogy õ hogyan fejezi ki a szeretetét.
A kérdező hozzászólása: hát lehet hogy igazad van és köszönöm hogy válaszoltál, megpróbálok vele beszélni errõl de õ elzárkózik és így csak bennem marad ami fáj, lehet hogy nem illünk egymáshoz és tényleg el kéne engednem?
Már elnézést de az a testi-lelki igény hogy az ember a párjától gyengédségre és törõdésre vágyik; miért kell hogy feltétlenül, ha törik, ha szakad, de mindenáron aktussal végzõdjön? Persze, az nagyon király ha egy ölelkezõs összebújós heverészés szeretkezésbe "terebélyesedik" de nem hinném hogy ez mindig és minden esetben ezzel végzõdik. Azért az emberek nem úgy mûködnek hogy a gyengédség csak akkor éri el a célját ha az szexuális aktussal végzõdik. Különben teljes a csõd és jaj fussunk a szexológushoz. Ami számomra nem volt világos -a kérdezõ kommentjeibõl- magának a szexuláis aktus iránt lenne nagyobb igénye, vagy szex nélküli "szeretgetésre"?
A kérdező hozzászólása: az az igazság hogy mindkét dologról beszélünk szeretgetõs heverészés abszolút nincs mert nincs rá igénye, az aktus is csak szex és nem szeretkezés teljesen érzelem szegénynek érzem az õ részérõl és ha belõlem aktus után pityergés tör ki ennek hiányában csak megsértõdik hogy biztos nem ez a bajon csak nem akarom elmondani
Az alapján amit a barátod viselkedésérõl olvastam, inkább vele van gubanc mint veled. Az hogy érzelmileg egy férfi sivár és elzárkózó annak elég sok oka lehet. A legkézenfekvõbb, hogy a családjában olyan mintát látott az apja és az anyja között, -illetve õ és a szülei között ami neki nem adott mintát ahhoz, hogy megtanulja hogy kell a másik ember szeretni, érzelmi értelemben. Ha a családja is sivár volt e tekintetben ugyan kitõl tanulta volna meg hogy hogyan nyílvánítson ki ilyen érzelmeket? (Nem szexrõl beszélek hanem egymás iránti tapintatról gyöngédségrõl, szeretetmegnyilvánulásokról.) Az ember persze szociálisan egész életén át tanul, de...lehet szar volt a családja és kínos neki megélni az érzelmeit. Nem tudom. Az tény hogy az ember a párkapcsolataiba elsõsorban azokat az elõképeket viszi amit a családjában megélt a társas kapcsolatokról. Ha a fenti nem igaz rá akkor esetleg még arra tudok gondolni hogy azért nem akar megnyilni neked, azért zárkózik el tõled, mert egyszerûen csak arra van szüksége hogy egy héten kétszer megdugjon. Ez esetben tényleg nem jósolok nagy jövõt a dolognak, mert csak szenvedni fogdz egy ilyen szituációban. Mindenképpen egymás közti kommunikációval kell megoldjátok a dolgot -már ha akarsz esélyt adni az ügynek. Másképp nem fog menni.

Aggódjak? A párom és én több mint 5 éve vagyunk együtt, jól megértjük egymást. A problémám az, hogy ő rajtam kívül még nem volt másik lánnyal (ő 23 éves) és félek, hogy egyszer ez tudatosodik benne és ha nem is hagy el, de megcsal.

Már beszéltem vele, és azt mondta, hogy ez hülyeség, de tudom, hogy a kíváncsiság nagy úr (f?leg a férfiaké). Jah, és ráadásul még b? fél évig a hét hét napjából 5-öt nincs itthon (munka,150 km).

Legjobb válasz: Szerintem ez miatt még nem fog megcsalni Téged! Ha igazán szeret, akkor a szeretete elnyomja a kíváncsiságát, bármekkora is legyen az. Amúgy meg ha úgy érzi nem élte ki magát, akkor menjen el kocsmázni, bulizzon, bungge jumpingozzon, vagy mit tudom is én, de ha van egy kis esze, akkor mérlegeli majd, hogy nem érné meg elrontani ezt a hosszú kapcsolatot.:D Jah, és Te se aggódj túlzottan, mert abból elõbb-utóbb gyanakvás, féltékenykedés lenne és az szintén nem tesz jót egy kapcsolatnak.;):) Minden jót! 19/F

Szerintem ez miatt még nem fog megcsalni Téged! Ha igazán szeret, akkor a szeretete elnyomja a kíváncsiságát, bármekkora is legyen az. Amúgy meg ha úgy érzi nem élte ki magát, akkor menjen el kocsmázni, bulizzon, bungge jumpingozzon, vagy mit tudom is én, de ha van egy kis esze, akkor mérlegeli majd, hogy nem érné meg elrontani ezt a hosszú kapcsolatot.:D Jah, és Te se aggódj túlzottan, mert abból elõbb-utóbb gyanakvás, féltékenykedés lenne és az szintén nem tesz jót egy kapcsolatnak.;):) Minden jót! 19/F
szerintem ez nem gond. Ha meg tudjátok beszélni, hogy kinek mire van szüksége, miért keresne mást, ha még szeret is?
Ha akar, akkor úgy is megcsal, kár ezen aggódni. Valamint, ha akart volna, akkor már rég megcsalt volna. Már rég rájött volna, hogy nem élte ki magát, elvégre 5 éve együtt vagytok. Ez nem kis idõ. Miért nem bízol benne?
Az ilyen kérdéseket nem értem, komolyan :/ Mi a fenéért kell idegeskedni, ha okot se ad rá? Csak a kapcsolatotoknak ártasz vele. Inkább örülnél neki, hogy te vagy az elsõ és az egyetlen az életében!
Én 10-éve vagyok együtt a férjemmel(3 éve házasok)Neki én vagyok az elsõ.Én bízom benne ez a kulcs mindenek.Van egy másfél éves kisfiunk is.
Egyet értek az elõttem szólóval. Mi a párommal úgy jöttünk össze, hogy mindketten szüzek voltunk, és azóta el is vett feleségül és soha nem vágytunk senki másra. Úgyhogy sztem is hülyeség, h élje ki magát. Nekem is ezzel a dumával jöttek páran, de nem lett igazuk :D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Igyekszek nem aggódni emiatt. Alapvetõen megbízom benne, csak hát annyit lehet olvasni róla, hogy a férfiak így ösztönlények meg hogy úgy fajfenntartás...és ezért piszkálja az agyamat. De kicsit megnyugtattatok, köszi. :)

Már több mint 1 éve szedek fogamzásgátlót (fél évig Belara, fél évig Milligest) és a mostani 21 szemből egyet pár nappal később vettem be. Emiatt védett vagyok még? És ha a párommal együtt voltam akkor nem eshettem teherbe, ugye? Segíttsetek kérlek!

Legjobb válasz: szia ha azt az az egy szemet vetted be amit az elfelejtett napon kellett volna bevenni nem vagy 100%-an védett, hiszen a fogamzásgátló mechanizmusa ,hogy 12 órával késõbb még be lehet venni ugyanazt a szemet. A terhességre van esély, de vegyél tesztet,hogy megnyugodj.

szia ha azt az az egy szemet vetted be amit az elfelejtett napon kellett volna bevenni nem vagy 100%-an védett, hiszen a fogamzásgátló mechanizmusa , hogy 12 órával késõbb még be lehet venni ugyanazt a szemet. A terhességre van esély, de vegyél tesztet, hogy megnyugodj.
Nem akarlak megijeszteni, de én egy szem miatt lehettem terhes.egyet kihagytam véletlen, és a véletlen eredménye 5hónap mulva megszületik:) csinálj tesztet.sok szerencsét, és létszi ird meg mi lett.köszi
A párod is utazni akar, vagy csak a szülei szeretnék?
Nyelvtanulás, lehetõség, tapasztalat miatt mindenkinek javasolt, hogy legalább 1 félévet külföldön töltsön! (Vezetõ beosztásba sok helyen (nyilván nemzetközi cégeknél) elvárt, vagy feltétel is a külföldi gyakorlat!) Mindenképp engedd el! Fél év hamar eltelik, még ha most soknak is tûnik! Nem szexuális felvilágosításban, hanem kemény munkában, folyamatos tanulásban és alkalmazkodásban lesz része odakint. Plusz: Félidõnél szépen meglátogathatod, hiszen lesz kint valaki, akinél meghúzhatod magad és így te is világot fogsz látni! (Esetleg keressetek együtt lehetõséget! Ha felsõoktatásban vagytok akkor ez nem lehet akadály!)
hagyd hogy menjen.ha jó a kapcsolat, nincs mitõl félned.nyilván hiányozni fog, de ha szereted õt akkor nézd az õ érdekeit, hogy mit nyerhet azzal ha elmegy. fél év nem nagy idõ. ahhoz viszont pont elég h mindketten teljesen tisztába kerüljetek az érzéseitekkel. ha teszem azt miattad nem megy, akkor késõbb könnyen a fejedhez vághatja h elszalasztott valamit. az egyik barátunk katonatiszt. most nõsült. az elmult 3 évbõl 2x fél évet töltött külföldön, szolgálatban. õ a pénz és az elõrelépés miatt ment ki. a lánynak és neki is rossz volt, de ezzel együtt mind2nek fontos is. kitartást kívánok neked! ha tudsz esetleg te is mehetnél. nekem férjem és 2 gyerekem van, de ha a férjem olyan lehetõséget kapna h fejlõdni, tanulni elmehetne, én támogatnám benne.
Hagyd, hogy a barátod dontse el.Ne akart megakadályozni, se rábeszélni.Ez az o élete.
Biztos elõny, ha valaki egy ideig külföldön dolgozik, viszont kérdés, hogy az illetõ akarja-e? Nem gyerek már el tudja dönteni. El kell fogadnod a döntését, még ha nehéz is.
Próbáljatok mást pozókat, más helyzetett, annak semmi köze, hogy maszturbáltál régen.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ :)
Sikerül a párodnak benedvesíteni, felpörgetni téged az elõjáték során ?
Én egy évig voltam együtt a volt fiúmmal. Egyszer sem volt orgazmusom. Mostani fiúmmal viszont egyszerûen sikerült elmennen... Nem azt mondom ezzel, hogy válts partnert, de valahogy változtassatok a technikán... A helyszínen.. Próbálkozzatok étcsokival elõtte (tán hozzásegít az orgazmus eléréséhez), kicsit pumpálja fel a G-pontodat... Találjatok ki valamit. Helyszínváltoztatás??
Sok mindentõl függhet. A kedv mértékétõl, volt e elõjáték, milyen pózban, van e zavaró tényezõ... Én nekem sem sikerül mindig. Vagy hogy nem akkor is ha szeretném a dolgot. Vagy éppen a párom beelõz akkor meg hát úgy jártam. Vagy közben valami megzavar....
A kérdező hozzászólása: Benedvesedek az elõjáték során..megprobálunk akkkor más pozokat.Köszönöm a válaszaitokat!

A barátom 19 éves, és előttem nem volt senkije. Több mint 1 éve együtt vagyunk. Attol félek, hogy meg fog csalni, puszta kíváncsiságból, hogy milyen lehet más lánnyal. Szerintetek jót tenne ha tartanánk egy kis szünetet amikor azt csinál amit akar?

Természetesen nagyon rosszul esne, és tudom, hogy egyébként nem tenne ilyet, de félek hogy egyszer részegen ha alkalma adódik kipróbálja egy másik lánnyal is... Egyébként talán még jól is járnék ha szerezne egy kis tapasztalatot másoktól is, és ha szeretjük egymást akkor elvileg ezt is túl kéne élnie a kapcsolatunknak nem? Lehet, hogy ostoba ötlet, de a bunkó válaszokra nem vagyok kíváncsi:/ :(

Legjobb válasz: ez talán nem is rossz ötlet... ha úgy sül el, ahogy szeretnéd. csak nehogy pont ezzel menjen tönkre a kapcsolatotok.

ez talán nem is rossz ötlet... ha úgy sül el, ahogy szeretnéd. csak nehogy pont ezzel menjen tönkre a kapcsolatotok.
Nehéz ez. De szerintem megbánnád, sõt. Ha ugy is döntesz hogy kell ez a szünet, és õ is benne van, akkor lehet rákap az ízére és ott hagy. Az is lehet, hogy nem tenné meg. De szerintem itt inkább magadban keress olyan dolgokat, amik felpezsdítik a kapcsolatot. Fõleg ágyban, mutass újat, elégisd ki, stb.
Ne haragudj meg érte, de Te nem vagy normális, hogy el próbálod cseszni azt, ami jelenleg jó. Mi lesz, ha azt fogja hinni, hogy azért dobod el "kis idõre", mert már nem szereted igazán? Becsajozik nagy nehezen, majd lelép a másikkal, aki nem gondolkozik ilyeneken. Merthogy erre is van esély. Mérlegelj!
Ez az ötlet egy kissé egoistának tûnik, ráadásul nem veszed figyelembe a pasid érzéseit. Gondold el, valószínûleg õ is szeret téged. Ha felajánlod ezt neki, akkor élsz azzal a sztereotípiával, miszerint a pasinak csak szex kell. Nyilván ezen elkezd gondolkozni (hacsak nem beszélitek át alaposan.) Ha meg téged szeret, akkor nem fogja kihasználni ezt a szabadságot sem. (Ha nekem ajánlaná fel ezt a barátnõm, akkor visszautasítanám, bár nekem is õ az elsõ, nem volt rajta kívül szexuális kapcsolatom senkivel. Szünet így, szünet úgy, ha csak rá vágyok, akkor nem fekszem le mással.)
Ha én lennék a pasid, kiröhögnélek emiatt, és talán ki is dobnálak. mi az hogy "szünet2 egy párkapcsolatban. Ez nem film, amit megállítok ha ki kell mennem wc-re. Ha meg megcsal a "szünet" alatt, akkro mit csinálsz? Visszatekered? Vagy el tudod viselni hogy félredugott.
A kérdező hozzászólása: az elsõ válaszolónak annyit, hogy ha nem vetted volna észre ez nekem is ugyanúgy szarul esne, nyilván nem azért csinálom mert imádok kínozni másokat, de veled nagyon [email protected] a nõk, ha csak ilyen undorítóm alpári módon tudsz nyilatkozni róluk. Remélem anyukádról is hansonlóan gondolkodnak a férfiak.
Láttad azt a filmet hogy Elhajlási engedély? pont az amit te találtál ki hogy tartasz szünetet és a fickód azalatt azt csinál amit akar.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!