Találatok a következő kifejezésre: Ha több fél éve vagyunk (21 db)

Ezt hogy érted h több gyengédség ?? hogy neked 2 napnál is gyakrabban lenne ideális vagy mi ?
A kérdező hozzászólása: igen nekem a napi min egy, a gyengédség alatt meg azt értem hogy simogasson és mutassa ki hogy szeret és vonzónak talál
Nem lehet, hogy te az én alteregom vagy? :D Kicsit több, mint fél éve vagyunk együtt, kétnaponta van szex, és folyamatosan igényelném a babusgatást amit õ nekem nem tud megadni, mert egyszerûen nem olyan. Szerintem itt a tolerancián múlik minden. Erre nincs más gyógymód. Mi nagyon sokat beszélgettünk errõl, és végülis nem akarom, hogy ne tudjon mellettem önmagaként viselkedni. ha õ nem babusgatós, ha nem esik jól neki, akkor ne legyen. Biztosan õ is kifejezi a maga módján. Az én párom pl folyamatosan gyömöszöl, puszilja az arcom. De soha nem simogat, nem becéz, nem kedveskedik és romantikázik. Van, aki ilyen. És csak kétnaponta igényli a szexet, de azt nagyon pontosan és mindig. Biztos menne többet is, de én nem akarom, hogy úgy legyünk együtt, hogy õ nem akarja nagyon, mert abból csak megszokás és ellaposodás lesz. Gondold át ezeket, és hogy egy kapcsolaton belül a kölcsönös tolerancia nagyon fontos. Neked is biztos vannak olyan szokásaid, tulajdonságaid amik neked fel se tûnnek, de a párodnak furcsa. Neked kell tudnod, hogy te szereted-e õt annyira, hogy megértsd és elviseld a személyiségének ezen részét. Nehéz, de lehet. Én mára nagyon kiegyensúlyozott vagyok a kapcsolatunkban, nincs semmi baj köztünk, mert magtanultam, hogy õ hogyan fejezi ki a szeretetét.
A kérdező hozzászólása: hát lehet hogy igazad van és köszönöm hogy válaszoltál, megpróbálok vele beszélni errõl de õ elzárkózik és így csak bennem marad ami fáj, lehet hogy nem illünk egymáshoz és tényleg el kéne engednem?
Már elnézést de az a testi-lelki igény hogy az ember a párjától gyengédségre és törõdésre vágyik; miért kell hogy feltétlenül, ha törik, ha szakad, de mindenáron aktussal végzõdjön? Persze, az nagyon király ha egy ölelkezõs összebújós heverészés szeretkezésbe "terebélyesedik" de nem hinném hogy ez mindig és minden esetben ezzel végzõdik. Azért az emberek nem úgy mûködnek hogy a gyengédség csak akkor éri el a célját ha az szexuális aktussal végzõdik. Különben teljes a csõd és jaj fussunk a szexológushoz. Ami számomra nem volt világos -a kérdezõ kommentjeibõl- magának a szexuláis aktus iránt lenne nagyobb igénye, vagy szex nélküli "szeretgetésre"?
A kérdező hozzászólása: az az igazság hogy mindkét dologról beszélünk szeretgetõs heverészés abszolút nincs mert nincs rá igénye, az aktus is csak szex és nem szeretkezés teljesen érzelem szegénynek érzem az õ részérõl és ha belõlem aktus után pityergés tör ki ennek hiányában csak megsértõdik hogy biztos nem ez a bajon csak nem akarom elmondani
Az alapján amit a barátod viselkedésérõl olvastam, inkább vele van gubanc mint veled. Az hogy érzelmileg egy férfi sivár és elzárkózó annak elég sok oka lehet. A legkézenfekvõbb, hogy a családjában olyan mintát látott az apja és az anyja között, -illetve õ és a szülei között ami neki nem adott mintát ahhoz, hogy megtanulja hogy kell a másik ember szeretni, érzelmi értelemben. Ha a családja is sivár volt e tekintetben ugyan kitõl tanulta volna meg hogy hogyan nyílvánítson ki ilyen érzelmeket? (Nem szexrõl beszélek hanem egymás iránti tapintatról gyöngédségrõl, szeretetmegnyilvánulásokról.) Az ember persze szociálisan egész életén át tanul, de...lehet szar volt a családja és kínos neki megélni az érzelmeit. Nem tudom. Az tény hogy az ember a párkapcsolataiba elsõsorban azokat az elõképeket viszi amit a családjában megélt a társas kapcsolatokról. Ha a fenti nem igaz rá akkor esetleg még arra tudok gondolni hogy azért nem akar megnyilni neked, azért zárkózik el tõled, mert egyszerûen csak arra van szüksége hogy egy héten kétszer megdugjon. Ez esetben tényleg nem jósolok nagy jövõt a dolognak, mert csak szenvedni fogdz egy ilyen szituációban. Mindenképpen egymás közti kommunikációval kell megoldjátok a dolgot -már ha akarsz esélyt adni az ügynek. Másképp nem fog menni.

Helyemben ti elmennetek Angliaba dolgozni fel evre, vagy tobbre egyedul, ha jovobe lenne az eskuvotok?

erdemes tudni meg azt hogy nem vagyok teljesen biztos, hogy o az igazi, szoval elegge el van laposodva a kapcsolat...

Legjobb válasz: Ha lapos a kapcsolat, miért terveztek esküvõt? Vagy szakítsatok, és akkor kimehetsz, vagy próbáljátok helyrehozni a dolgokat, az viszont csak együtt megy.

Ha lapos a kapcsolat, miért terveztek esküvõt? Vagy szakítsatok, és akkor kimehetsz, vagy próbáljátok helyrehozni a dolgokat, az viszont csak együtt megy.
Ha lapos a kapcsolat, és ezt így leírod, akkor már nem biztos, hogy ebbõl jobb lesz, fõleg esküvõt terveztek így? Ha már most ilyen a kapcsolat inkább menj ki, és legalább tudsz pénzt is keresni, és késõbb nem bánod meg, hogy nem mentél ki...
pedig a házasságot meg fogod bánni, ha már most unjátok egymást.
Ha lapos a kapcsolat szakíts vagy dobd fel. Amugy nem mennék ki fél évre, az a kapcsolat megerõszakolása lenne.
Angliába? Miért pont Angliába? 1. Vannak sokkal jobb gazdasági helyzettel rendelkezõ országok, 2. Angliában a legnagyobb az "ellenérzés" a Kelet-Európai munkavállalókkal szemben... Én vagy Kanadába, vagy pedig, ha megvan a szükséges nyelvtudás, valamelyik Skandináv országba mennék.
A kérdező hozzászólása: Azert tervezzuk az eskuvot, mert szeretjuk egymast, es mar ugy gondoljuk hogy itt az ideje vagy a hazassagnak, vagy ha nem megy a szakitasnak.. en sokszor nem vagyok benne biztos hogy boldogok leszunk, olvastan hogy a tavolsag raebresztheti az embereket hogy szeretike meg egymast, vagy ha nem is hianyoznak egymasnak akkor rajonnek, hogy ott vege. Azert valasztottam angliat, mert szeretem a kulturajukat..
A kérdező hozzászólása: koszonom a valaszokat, remelem nem banom meg akarhogy is dontok majd...
A kérdező hozzászólása: valakinek otlete, hogyan tudnek helyes dontent hozni ebben az esetben... erzeseim mar nem a regiek, inkabb a biztonsagot nyujtja ez a kapcsolat
Akkor szerintem nyugodtan.Ha szeret/szereted annyira, hogy hozzámenj, megvár 1 év múlva is

Ha több mint fél éve vagyunk együtt akkor csak "arra" mehet?

Úgy értem, hogy már több mint fél évesek vagyunk és még nem szexeltünk... ha valaki csak "arra" menne akkor a bn?je mellett maradna ennyi ideig? Remélem értitek...

Legjobb válasz: Ezt csak te érzheted,hogy milyen veled a barátod. Sztem viszont szeret téged ha szex nélkül együtt vagytok már ennyi ideje:) Meg a korotoktol is függ. Mi 4 honap után feküdtünk le ugy h mind a ketten 16 évesek voltunk.

Ezt csak te érzheted, hogy milyen veled a barátod. Sztem viszont szeret téged ha szex nélkül együtt vagytok már ennyi ideje:) Meg a korotoktol is függ. Mi 4 honap után feküdtünk le ugy h mind a ketten 16 évesek voltunk.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm:) Ez aranyos volt :) )
kedves Bizalmatlan! én írtam az elõzõ hsz-t. :) ) és azt szeretném mondani, hogy ha nem szûz, akkor meg még inkább nehéz neki kontrollálni magát, úgyhogy ne aggódj! nem hiszem hogy el fog hagyni. Ha ilyen sokáig nem hagytad magad, akkor nagy kincs leszel neki, miután megkapott. :)
A kérdező hozzászólása: Szerintem puszta félelem, mert elég sok olyan pasi van a környékemen (ismerõsök, barátok) akik mindig mndogatják, h nekik csak "arra" lenne jó egy csaj stbstb. Mondjuk a barátomtól még nem igazán hallottam ilyet. õ már nem szûz... Nekem is mondta sokszor, h nyugodtan bízzak meg benne mivel nem arra megy... De vhogy mégis bennem van az, h otthagy miután lefekszem vele :S pettingelni is 5 hónap után pettingeltünk és még szûz vok!
Nem hiszem hogy csak arra menne. fõleg ha õ is szûz még.
Hát szerintem sem arra megy ki a játék.Fél évet nem vár senki ilyenre.Nálam egy hónapot várt egy pasi, hogy lefektessen.Mikor nem kapott meg lelépett. A férjemmel már aznep lefeküdtünk mikor megismertük egymást, és mint a mellékelt ábra mutatja, komolyan gondoljuk:) Igaz egyikönk sem volt szûz, és 20on felül voltunk mind a ketten. Bár tényleg érdekes kérdés, hogy miért gondolog, hogy csak le akar fektetni.
Én nem is értem.. miért gyanítod ezt? Kár, hogy nem írtad bele a kérdésbe, pedig fontos tényezõ. Amúgy ez nagyon sok mindentõl függ.. de leginkább attól, hogy mi indít el benned egy ilyen gondolatot! Puszta félelem?
Mi majdnem 10 hónapja vagyunk együtt, és még nem feküdtünk le, 16 évesek vagyunk. :) És tudom, hogy tényleg szeret, és nemcsak azért van velem, hogy majd egyszer "ellopja"... A srác viztos nem azért van veled, mert csak "arra" hajt, szerintem szeret, bár ezt te érzed jobban! :) És azért 17 évesen már erõsen gondolkodnak, sõt nemcsak gondolkodnak, hanem tevékenykednek is... Örülhetsz, hogy ilyen barátod van! :)
Figyelj! Az ilyen pasi tuti h nem a szexre megy:) az naon yo, hogy már több mint féléve együtt vagytok és nem olt még az:) ez szép!:) nem tom h birjátok ki:D De mi a páromal már az 1 héten megtörtént és nem bántuk meg, már több mint 3 hónapja:)
A kérdező hozzászólása: õ 17 én 16
Egyértelmû, hogy nem azért van veled.Viszont már lehet, hogy vágyik rá-rád ami nem csoda és méginkább azt jelenti, hogy szeret. Sok sikert:D ddrukkolok nektek

Már több mint 1 éve szedek fogamzásgátlót (fél évig Belara, fél évig Milligest) és a mostani 21 szemből egyet pár nappal később vettem be. Emiatt védett vagyok még? És ha a párommal együtt voltam akkor nem eshettem teherbe, ugye? Segíttsetek kérlek!

Legjobb válasz: szia ha azt az az egy szemet vetted be amit az elfelejtett napon kellett volna bevenni nem vagy 100%-an védett, hiszen a fogamzásgátló mechanizmusa ,hogy 12 órával késõbb még be lehet venni ugyanazt a szemet. A terhességre van esély, de vegyél tesztet,hogy megnyugodj.

szia ha azt az az egy szemet vetted be amit az elfelejtett napon kellett volna bevenni nem vagy 100%-an védett, hiszen a fogamzásgátló mechanizmusa , hogy 12 órával késõbb még be lehet venni ugyanazt a szemet. A terhességre van esély, de vegyél tesztet, hogy megnyugodj.
Nem akarlak megijeszteni, de én egy szem miatt lehettem terhes.egyet kihagytam véletlen, és a véletlen eredménye 5hónap mulva megszületik:) csinálj tesztet.sok szerencsét, és létszi ird meg mi lett.köszi

Fiúk! Egy nálatok 2-3 évvel idősebb lányban csak egy testet láttok, vagy többet is tudtok érezni iránta? (ha tegyük fel, hogy neki nagyon bejöttök)

Legjobb válasz: Nem volt még fiatalabb barátnõm... volt egy nálam 2 és fél évvel idõsebb, és majdnem 3 évig voltunk együtt! Eddigi életem legszebb idõszaka volt!:) (21/F)

Nem volt még fiatalabb barátnõm... volt egy nálam 2 és fél évvel idõsebb, és majdnem 3 évig voltunk együtt! Eddigi életem legszebb idõszaka volt!:) (21/F)
Hát 90% h igen
Ebben az esetben nem mész semmire az általánosítással. Ismerd meg a fiút, és ha normálisnak látod azok után, akkor nem csak egy testet lát.
Erre a kérdésre nem nagyon lehet válaszolni, mivel ahhoz ismerni kéne titeket, és a körülményeket. Így látatlanba sok válasz is lehet. pl.: Tetszel a srácnak, tetszenek neki a belsõ tulajdonságaid és benne lenne egy komoly kapcsolatba...Lehet, hogy csak azért jönne össze veled, mert idõsebb vagy, és ezzel ugye fel lehet vágni... Vagy alapból csak egy tetet lát egy nõben... sorolhatnám még. Majd kis idõ múlva rájössz.

Kb fél éve kezdődtek az étkezési problémáim, keveset ettem, vagy ha többet akkor egyből mentem és hánytattam magam. Heti 1-2 alkalommal, már felhagytam vele milyen károkat okozhatott ez?

Legjobb válasz: Ha fél év után abbahagytad, akkor valószínûleg minimális károkat okoztál magadban, tehát rendbe fogsz jönni mihamarabb és nem lesznek marandó problémáid.

Ha fél év után abbahagytad, akkor valószínûleg minimális károkat okoztál magadban, tehát rendbe fogsz jönni mihamarabb és nem lesznek marandó problémáid.
Helyrejövõ károkat. Az emésztésnek nem jó, a fogaknak nem jó, a nyelõcsõnek. Fél év heti 1-2 nem annyira veszélyes, ha rendbe jöttél pszichésen, és többé nem csinálod.
A párod is utazni akar, vagy csak a szülei szeretnék?
Nyelvtanulás, lehetõség, tapasztalat miatt mindenkinek javasolt, hogy legalább 1 félévet külföldön töltsön! (Vezetõ beosztásba sok helyen (nyilván nemzetközi cégeknél) elvárt, vagy feltétel is a külföldi gyakorlat!) Mindenképp engedd el! Fél év hamar eltelik, még ha most soknak is tûnik! Nem szexuális felvilágosításban, hanem kemény munkában, folyamatos tanulásban és alkalmazkodásban lesz része odakint. Plusz: Félidõnél szépen meglátogathatod, hiszen lesz kint valaki, akinél meghúzhatod magad és így te is világot fogsz látni! (Esetleg keressetek együtt lehetõséget! Ha felsõoktatásban vagytok akkor ez nem lehet akadály!)
hagyd hogy menjen.ha jó a kapcsolat, nincs mitõl félned.nyilván hiányozni fog, de ha szereted õt akkor nézd az õ érdekeit, hogy mit nyerhet azzal ha elmegy. fél év nem nagy idõ. ahhoz viszont pont elég h mindketten teljesen tisztába kerüljetek az érzéseitekkel. ha teszem azt miattad nem megy, akkor késõbb könnyen a fejedhez vághatja h elszalasztott valamit. az egyik barátunk katonatiszt. most nõsült. az elmult 3 évbõl 2x fél évet töltött külföldön, szolgálatban. õ a pénz és az elõrelépés miatt ment ki. a lánynak és neki is rossz volt, de ezzel együtt mind2nek fontos is. kitartást kívánok neked! ha tudsz esetleg te is mehetnél. nekem férjem és 2 gyerekem van, de ha a férjem olyan lehetõséget kapna h fejlõdni, tanulni elmehetne, én támogatnám benne.
Hagyd, hogy a barátod dontse el.Ne akart megakadályozni, se rábeszélni.Ez az o élete.
Biztos elõny, ha valaki egy ideig külföldön dolgozik, viszont kérdés, hogy az illetõ akarja-e? Nem gyerek már el tudja dönteni. El kell fogadnod a döntését, még ha nehéz is.

Tanácsot kérek! Intézményi kommunikátor szakos vagyok, elvégeztem fél évet, azt mondták a suliban, ha felveszem a jog tárgyakat is és félévvel többet járok, akkor a jogi asszisztenst is megkapom mellé. érdemes?

tehát intézményi kommunikátor és jogi asszisztens leszek. Érdemes a kett?t így elvégezni és többet tanulni ezekért?

Legjobb válasz: Fél évet megér. Egyik szakon sem kell beleszakadni a tanulásba és akkor lesz 2 szakmád. Bár elhelyezkedni egyikkel sem nagyon lehet, de valamire hátha jó lesz. Mindkét szakon tanítottam és a diákok kb. 15 %-a tudott (vagy akart) a szakmában elhelyezkedni.

Fél évet megér. Egyik szakon sem kell beleszakadni a tanulásba és akkor lesz 2 szakmád. Bár elhelyezkedni egyikkel sem nagyon lehet, de valamire hátha jó lesz. Mindkét szakon tanítottam és a diákok kb. 15 %-a tudott (vagy akart) a szakmában elhelyezkedni.

Ha heti 5 alkalommal járok rendes lovas edzőhöz magánedzésre, ahol csak velem foglalkozik, akkor kb. mennyi időre van szükségem ahhoz, hogy önállóan, biztonságosan tudjak lovagolni? Nektek mennyi időbe telt? Fél év, egy év, vagy több?

Gondolok itt a helyes ülésre (mindenféle kapaszkodás nélkül, kiülni lépést, ügetést, vágtát nyereg v. kengyel nélkül), a korrekt segítségadásokra, és az olyan helyzetek helytállásában, mint a bakkolás, elrohanás, stb. valamint egy temperamentumosabb, nehezebb lovaglású ló, esetleg mént lovaglása. Az edz? úgy t?nik értené a dolgát, mert már nagydíj szinten is bizonyított. Remélhet?leg edz?ként is ugyanúgy áttudja adni a tudása legjavát. Engem meg minden érdekel, az istállómunkán át, a lovakkal való bánásmódtól a lovaglásig minden. Tanulni akarás van bennem, tehetség az meg majd eld?l..

Legjobb válasz: Ez tõled is és a lótól is függ. Van aki elõbb ráérez van akinek 20 óra is kevés futószáron, hogy normálisan ügessen. Ha ügyes vagy és hamar ráérzel, akkor heti 5 alkalomnál el tudom képzelni, hogy két hónap után magabiztosan ülj mind3 jármódban és szabadon lovagolj egy jól belovagolt lóval, ezután jöhetnek a segítségadások finomításai, idomító munka, komolyabb feladatok és problémásabb lovak. Ha valami nem megy, nem szabad erõltetni, inkább térjetek vissza rá 2 nap múlva, mert addig ülepedik a dolog és jobban fog menni, ha nem feszülsz rá annyira.

Ez tõled is és a lótól is függ. Van aki elõbb ráérez van akinek 20 óra is kevés futószáron, hogy normálisan ügessen. Ha ügyes vagy és hamar ráérzel, akkor heti 5 alkalomnál el tudom képzelni, hogy két hónap után magabiztosan ülj mind3 jármódban és szabadon lovagolj egy jól belovagolt lóval, ezután jöhetnek a segítségadások finomításai, idomító munka, komolyabb feladatok és problémásabb lovak. Ha valami nem megy, nem szabad erõltetni, inkább térjetek vissza rá 2 nap múlva, mert addig ülepedik a dolog és jobban fog menni, ha nem feszülsz rá annyira.
A kérdezõ kommentje://nem mént, hanem mén//
én 3 éve járok magánedzõhöz, naponta jön hozzám, de nekem egy edzõ jelenléte mindig biztonságot ad
Tõled is függ, a lótól is, no meg az edzõtõl is, de van rá esély h egy fél éven belül mindhárom jármódban tudd irányítani a lovat. Azt nem mondom h megtanulsz lovagolni, de a heti 5 nap, az eég sok.
A kérdező hozzászólása: Azért kell a jó edzõ, hogy tanulhassak. Nem bánom, ha valami nem azonnal megy, csak tanulhassak. Nem gyorsaságira hajtok, meg hát alapból is aza célom, hogy az alapoktól kezdve mindent ezerszer végigjárjak. Olvastam valahol, hogy Németországban azok a lovasok, akik nem tudnak rendesen maguktól felszállni a lóra, azoknak 1000-szer kell gyakorolniuk, mielõtt A-ból B-be jutnának. Ha nem is ezerszer fogok le-fel üldögélni a lóra, de az alapokat, a gyakorlati és elméleti részét azt nagyon át akarom venni. Egyenlõre csak ennyi, és ha minden jól haladna, akkor többet is. Igazából nem akarok ebben belemenni most, mert úgyis decembertõl kezdenék, és valószínûleg az ünnepek miatt úgysem jön össze a heti 5 óra lovaglás, de komolyan gondolom. Nem cipeltetni akarom magam, hanem rendesen tisztességesen tanulni egy olyantól, aki ma itt Magyarországon tényleg ért is a dolgához.
Ha heti 5 alkalommal járnál, és ilyen elszánt vagy, szerintem semmi sem lehetetlen.:D Látom céljaid és akaratod az van.Helyes;)Valószínüleg tavasz végére nyár elejére sacc/kb menni fog a lovaglás dolog.De lehet, hogy tovább tart, ez tehetség kérdése is.Mindenesetre, ha a leghamarabb el akarsz jutni valahová akk. heti 5.+olvasgass utána a dolgoknak a neten vagy a könyvekben+edzés után még beszélgess az edzõvel arról ami nem megy, vagy órán kérd meg, hogy mutassa meg...satasata....Amúgy hol laksz, és kihez járnál decembertõl?

Mennyivel több az utóhatások kockázata ha 3 vagy ha fél évig szedem a Diane35 fogamzásgátlót?

Legjobb válasz: Minél tovább szeded anál nagyobb lehet késõbb az utóhatása... mivel idõ mire a szervezeted magához tér stb . De egyre több a csökkentett hormontartalmú fogamzásgátló érdemes azokkal próbálkozni igaz hogy drágábbak, de egészség szempontjából jobban megéri, és a késõbbiekben ha abba akarod hagyni kevesebb gond lesz

Minél tovább szeded anál nagyobb lehet késõbb az utóhatása... mivel idõ mire a szervezeted magához tér stb . De egyre több a csökkentett hormontartalmú fogamzásgátló érdemes azokkal próbálkozni igaz hogy drágábbak, de egészség szempontjából jobban megéri, és a késõbbiekben ha abba akarod hagyni kevesebb gond lesz

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!