Találatok a következő kifejezésre: Ha több fél (418 db)

Miért lenne baj?
A kérdező hozzászólása: mert talan nem egeszseges...egyszerre mindent
Annyiféle biztos nincs, hogy túlzásba tudjátok vinni, a lényeg, hogy egy-egy között csobbanjatok egyet! Persze, ha véletlen magas lenne valamelyikõtök vérnyomása, akkor nem nagyon kell erõltetni!
lehet attól függ hogy hova ütnek vissza a gének

Ha az egyetem végén, valakinek azért van több többletkreditje (180+18nál vagy 300+30nál több) mert egy tárgyat többször kellett felvennie, azért is fizetnie kell, vagy csak azért, ha több szabadon választhatót vett fel?

Legjobb válasz: Egy tárgyat akkor kell többször felvenni, ha megbuksz belõle elsõre. Ha megbuksz, akkor nem kapod meg a kreditet. Tehát felvehetsz 10-szer is egy tárgyat, kredit csak egyszer jár érte, abból nem lesz többletkredit.

Egy tárgyat akkor kell többször felvenni, ha megbuksz belõle elsõre. Ha megbuksz, akkor nem kapod meg a kreditet. Tehát felvehetsz 10-szer is egy tárgyat, kredit csak egyszer jár érte, abból nem lesz többletkredit.
A kérdező hozzászólása: jó akkor többet, és egyébként nem csak két kredties tárgyak vannak vannak a világon... érthetõ volt szerintem, hogy mire vonatkozik a kérdés.
A kérdező hozzászólása: tanulmányi és vizsgaszabályzatban ugyanis nem teljesített, hanem felvett kreditrõl van szó.
Ez egyetemenként, sõt, karonként változó lehet. Én pl 210 helyett 280-at teljesítettem, de utána jártam már elõre, hogy ugye nem kell fizetni. Nálunk a TVSZ-ben is teljesített kreditrõl van szó, ilyen formán nem jogos hogy leoltod az elsõt, mert pl én is ezt mondtam volna. De ha már a TVSZ-t ismered akkor igazán tovább olvashatnád, mert abban le van írva a kérdésedre a válasz.
nálunk a felvett kredit számít. szóval ha újra kell felvenned egy tárgyat az már túlteljesítés.

Ha véletlenül fél kanállal több tápszer kerül a tápba, az okozhat valamilyen problémát, fájhat pl. a pocakja a babának?

Legjobb válasz: Én úgy emlékszem kiszáradáshoz vezethet. Persze nyilván ez túlzás, és nem fog fél kanállal több tápszertõl kiszáradni, de itass vele pluszba egy kis vizet.

Én úgy emlékszem kiszáradáshoz vezethet. Persze nyilván ez túlzás, és nem fog fél kanállal több tápszertõl kiszáradni, de itass vele pluszba egy kis vizet.
Ilyenkor hozzá kell önteni még egy icipici vizet!Nem lesz tõle baja.
Nem lesz tõle semmi baja! 2 tápszeres anyuka
Semmi baja sem lesz! Ha folyamatosan és rendszeresen így csinálnád, akkor legfeljebb szomjasabb lenne a babád, kb. ennyi. De az, hogy elõfordul ilyen egyszer-egyszer, semmi bajt nem okoz.
A kérdező hozzászólása: Több napot.nem több hónapot.elirtam
Amég nem állt be rendesen, addig teljesen normális. Ha most lesz a haramdik alkalom, ne aggódj, nincs semmi gond.
Maximum fél évet várj 2 menstruáció között. Ha ennél több van, akkor érdemes orvoshoz menni.
Ó, ez teljesen normális! Még felnõtt nõknél is. Neked majd 17 éves korod körül fog beállni rendszeresre, de akkor se valószínû, hogy napra pontos lesz, persze. Addig meg hónapokra is kiradhat! (Nekem 8 hónapig maradt ki)

Az baj ha több lány barátom van mint fiú. Színtiszta hetero vagyok, ne értsetek félre csak valamiért több lány barátom van? ! :/ (pls értelmes válaszokat)

Legjobb válasz: Én nõ vagyok és gyerekkorom óta több fiúbarátom van, mint lány. Egyszerûen velük jövök ki és velük értek szót jobban. Van ilyen. Egyébként párom is van, úgyhogy nem rajtuk élem ki az elfojtott nõi ingereimet, õk csak barátok.

Én nõ vagyok és gyerekkorom óta több fiúbarátom van, mint lány. Egyszerûen velük jövök ki és velük értek szót jobban. Van ilyen. Egyébként párom is van, úgyhogy nem rajtuk élem ki az elfojtott nõi ingereimet, õk csak barátok.
Én nagyon örülnék neki. A lányok olyan cukipofák. A fiuk meg böfögnek, finganak, meg szõrösek is.
A kérdező hozzászólása: a lányokhoz vonzódom meg minden csak valamiért velük értelmesebben lehet beszélni.. szóval akk ugye ez nem baj?? :O 16:53 a lányok cukipofák??? :D
Persze, hogy nem.
A kérdező hozzászólása: köszi :)
Folyamatosan ne változtass, max hétrõl hétre 1-1 gyakorlatot izomcsoportonként. A túl sok változás sem tesz jót.
A kérdező hozzászólása: Én eddig azt hallottam, hogy 1 edzésterv mehet 3-4 hónapig aztán váltani másra. Persze nem az egészet felváltani 1-1 alap gyakorlat maradjon minden izomcsoporta, csak azt kérdem hogy lehet e 2 féle edzéstervet használni 3 hónapos váltással? vagy minnél többféle edzéstervet használni? tehát ne ismétlõdjön 2 féle edzésterv hanem mindig megpróbálni másfélével...
6-8 hetente változtatok nagyobbat, pl más izomcsoport felosztást. Hetente pedig egy-egy gyakorlat vagy gyakorlatok sorrendje változik, esetleg ismétlésszám. Pici változtatás mindig kell, nagyobb pedig kb két havonta. Szerintem.

Hogy illeszkedjek be az uj osztalyomba ha tobb mint felet ismerem, de nem voltam eddig nepszeru kozottuk?

A leendo osztalyom felepitese a kovetkezo: kb 10-en maradunk osztallytarsak a regi osztalybol, ugy 10-en jonnek a volt A-bol es 9-en mashonnan. Nos a jovendobeli osztalyt ugy kell elkepzelni, hogy egy pro osztaly. Nagyjabol a legokosabb, legmenobb, legnagyszajubb, legnepszerubb es a tanargyerekek fogjak alkotni. En sajnos egyikbe se tartozom bele. Hogyan baratkozzak meg veluk? A helyzet az, hogy nem voltam nepszeru V-VIII-ban, sot az elejen paran piszkaltak es volt amikor tul csendes es visszahuzodo voltam. Az a par lany akikkel eleg jol egyeztem mind kepzore mennek, en pedig bio-kemiara. Tudom, hogy baratnok maradhatunk, de ha valaki nem illik be az osztalyaba az rossz erzes, mert veluk kell toltse a legtobb idot. Hiaba kene orakon tanulni, mert ti is tudjatok, hogy mostanaban a legtobb tanar orajan, hogy megy ez. A legtobben beszelgetnek, zenet hallgatnak vagy mergesitik a tanart. Par jovendobeli osztalytarsammal beszelgettem facebookon es a tobbseggel jol el tudtam beszelgetni altalanos dolgokrol. 1 lany van akit nagyjabol baratnomnek mondhatok, de meg nem ismerjuk egymast annyira. Senkivel se vagyok rossz viszonyba, de annyira joban se, hogy teljesen megbizzak bennuk. Irnatok tippeket, otleteket a beilleszkedehez? 15\L

Legjobb válasz: A mi osztályunk is az egyik úgymond legelitebb az iskolában, azt hittem hogy úgy is a tanuláson lesz a lényeg meg minden, és megkezdõdött az iskola, kiderült hogy rengeteg idióta van köztünk.Nem csak egymást (és persze engem) készítik ki idegileg, hanem a tanárokat is.Nagyon durva.Én amit látok, hogy más, gyengébb tagozatú osztályokban sokkal nagyobb az összetartás mint a miénkbe, elegem van már belõle, ki vagyok, és alig várom hogy vége legyen, a hátam közepére sem kívánom ezt az osztályt.Persze ez nem azt jelenti hogy veled is ez lesz, de készülj fel rá, hogy mindenhol van legalább 1-2 ilyen aki szívassa a többieket.De amúgy, kérdésedre válaszolva légy magabiztos, és ha beszólogatnak, akkor tégy úgy mintha nem érdekelne, és akkor nem foglalkoznak majd veled idõvel.Attól, hogy csendes vagy, még lehetsz jófej.Amúgy ha máris megismerkedtél egy lánnyal, akkor próbálj vele barátkozni, és ha találsz olyanokat, hogy kis magányosnak tünnek meg nem akad nekik sem senki akkor simán összebarátkozhattok, én is úgy gondoltam hogy jajj így meg jajj úgy lesz mert csendes vagyok meg így úgy, de végül egész jól felszabadultam, igaz hogy szívattak egy csomót, engem és mást is aki nem volt olyan 'nagymenõ',mint õk, de inkább a kellemes emlékek maradtak meg így utólag. :P De ettõl függetlenül legyenmárvége! XD Remélem segítettem.

A mi osztályunk is az egyik úgymond legelitebb az iskolában, azt hittem hogy úgy is a tanuláson lesz a lényeg meg minden, és megkezdõdött az iskola, kiderült hogy rengeteg idióta van köztünk.Nem csak egymást (és persze engem) készítik ki idegileg, hanem a tanárokat is.Nagyon durva.Én amit látok, hogy más, gyengébb tagozatú osztályokban sokkal nagyobb az összetartás mint a miénkbe, elegem van már belõle, ki vagyok, és alig várom hogy vége legyen, a hátam közepére sem kívánom ezt az osztályt.Persze ez nem azt jelenti hogy veled is ez lesz, de készülj fel rá, hogy mindenhol van legalább 1-2 ilyen aki szívassa a többieket.De amúgy, kérdésedre válaszolva légy magabiztos, és ha beszólogatnak, akkor tégy úgy mintha nem érdekelne, és akkor nem foglalkoznak majd veled idõvel.Attól, hogy csendes vagy, még lehetsz jófej.Amúgy ha máris megismerkedtél egy lánnyal, akkor próbálj vele barátkozni, és ha találsz olyanokat, hogy kis magányosnak tünnek meg nem akad nekik sem senki akkor simán összebarátkozhattok, én is úgy gondoltam hogy jajj így meg jajj úgy lesz mert csendes vagyok meg így úgy, de végül egész jól felszabadultam, igaz hogy szívattak egy csomót, engem és mást is aki nem volt olyan 'nagymenõ', mint õk, de inkább a kellemes emlékek maradtak meg így utólag. :P De ettõl függetlenül legyenmárvége! XD Remélem segítettem.
1. AKárhova mész nem fogsz találni olyan osztályt ahol ne lenne egy két olyan ember akit nem lehet elviselni. Még nálunk is volt olyan aki mindenkit kikészített /osztályt is, tanárokat is/ de nem is foglalkoztunk úgy vele. De valahogy még is azt hitte, hogy ez 'menõ' dolog. Pedig többször is mondtuk neki, hogy ez nagyon gyerekes. 2. Ha beszólnak, piszkálnak ne vedd fel. Mintha meg se hallanád. Tudom ezt a legkönnyebb mondani. De én is átmentem rajta. 3. A többieket akik nem tõletek mennek ismered? Esetleg velük barátkozhatnál. Lehet valakivel tök jóba lennétek. Egyébként a legjobb közöség összekovácsoló dolgot elmondom. Programokat kell szervezni. Akár osztály szinten. Tesómékkal anno ezt csinálta az osztályfõnöke. Pl:. bográcsoljunk, vagy üljünk ki a kávéházba stb. És mikor 9.esek voltunk of.ünk nem tudod minket összekovácsolni, ezt mondta szülõin is. Ekkor ezt beszéltük otthon utána. Utána ezt meg is mondtam neki. És totál összekovácsolódtunk. Jó mondjuk a suliba mindent micsináltunk /diáknapok, avatók/ aztán összekovácsolódtunk. Aztán akármitakartunk engedtek is nekünk emiatt. 19l
Nem tudom mit gondolnak, rólad, milyen volt az elsõ pár nap. Én már szerencsére 10.-es vagyok, de átéltem ezt. Én elsõ pár hónapban nem hagytam piszkáljanak vissza szóltam, vagy épp megcsináltam vele ugyan ezt, így piszkálni nem piszkálnak. Az hogy tartozz valahova, az rossz hozzá állás. Nálunk nincs senki akivel úgymond jobb barátok lennénk, viszont mindenkivel beséltem már az elsõ hónapokban pár szót, honnan jöttél, merre laksz stb... Ne legyél visszahúzódó, csendes, mert akkor ki fognak készíteni, és még 4 NÉGY évig együtt lesztek. Szóval a lényeg, ne tartozz sehova, inkább legyél egy normális srác, de rendes, tudj velük kommunikálni, viszont aki piszkál, azt idegeld ki.
A kérdező hozzászólása: Koszi a hasznos valaszokat, de nalunk meg nem kezdodott meg a suli, mert itt Erdelyben csak szeptember 16-an kezdodik.(Azert ne legyen csudatok, mert mi csak junius 15-e korul kapjuk ki a nyari vakaciot.)
lány vagy.. ha jól nézel ki semmilyen gondod nem lesz
A kérdező hozzászólása: Kosz a tippet utolso valaszolo, de szerintem nincs teljesen igazad, mert hiaba nezhet ki akarmilyen jol valaki, mert ha nagyon csendes vagy ha asszocialis tipus, netalan ha onbizalma sincs az meglatszik az illeton es nem fognak olyan sokan baratkozni vele. A kulsommel illetoen arcilag szeretem ahogy kinezek, mert csak idonkent vannak pattanasaim stb, de a testemert nem vagyok oda es ep most teszek azert, hogy jobb alakom legyen. Az elso 2 nap eleg jo volt, de nem a legjobb. Kb az van amire szamitottam. Az A-sok a sajat osztalyukkal vannak, mi pedig inkabb a sajat volt osztalyunkkal vagyunk. Remelem, hogy ez meg valtozni fog. Esetleg tippek, hogy hogyan baratkozhatnek fiukkal? Jofejnek, kedveseknek es rendeseknek tunnek. Fiubarataim nem nagyon voltak eddig. Az eddigi volt fiu osztalytarsaimmal is valtottam par mondatot ha talalkoztunk, de nem lett koztunk igazi baratsag.
Menj el veluk iskolan kivuli programokra, bulizni vagy akar tanulni kozosen ezek mind segìtenek abban h beilleszked szal legjobb mòdszer ez, ès mèg ìgy is vannak rajtad kìvül nehezebb helyzetben levok nekem kulfoldi osztalyom van az anyanyelvunk sem kozos...

Telenorosok, ha több, mint 30 napig nemtöltöm fel a kártyámat, akkor törlik a számomat, most kaptam sms-t, hogy májuselejétől módolsul a szabályzat?

vagy 5 évig előfizető voltam, most kártyás, és ha egyszer nem lesz rajta 1 hónapig pénz, akkor már törlik is a számom?

Legjobb válasz: igen , ha pl feltöltessz 3000 ft-ot azt egy év alatt beszélheted le ha van ha nincs pénz a mobilodon ha nem töltöd fel 1 év és egy hónap mulva a számod törlõdik!

igen , ha pl feltöltessz 3000 ft-ot azt egy év alatt beszélheted le ha van ha nincs pénz a mobilodon ha nem töltöd fel 1 év és egy hónap mulva a számod törlõdik!

Ha valaki fel töri a másik jelszavát mehetek rendőrségre? ( több infó lent) FONTOS!

Szóval van Counter Strike 1.6 szerverem. Azon van egy játékos aki " hacker" és fel tudja törni bár milyen oldalon/ játékon a jelszót. kért t?lem admin jogot nem adtam és el kezdte használni a másik adminját. Azt mondta hogy olyan progija van hogy bármilyen oldalon fel tudja törni a jelszót. Bizonyitékom képbe van. Adtam neki öt perc bannt és Meg tudtam hogy melyik országba lakik és mi az IP je. Szerintetek mehetek a rend?rségre? és mi a kockázat sok pénzbe kerülne nekem?

Legjobb válasz: Nem tiszta az ügy! Az elején azt írod hogy megfenyegetett míg az utolsó kommentedben már azt írod hogy végeredményben feltörte! Na most melyik? Ha fenyegetett akkor próbálkozhatsz de sokat nem fognak tenni. Max az ügyvéded de ha nincs károkozás akkor max kap egy ejnye-bejnyét és még a bíró is mérges lesz árd, plusz sok pénzedbe kerül... Ha betört és erre van bizonyítékod ott már bajban van a csákó! Ha csak belépett az 1 évig terjedõen büntethetõ és attól függõen hogy mit csinált még és mennyi kárt okozott, ez mehet fel 8 évre. Nemzetközi szinten sem áll meg a dolog ha europai országban van a csákó(lehetõleg EU területen) mert nemzetközi egyezmény vonatkozik a dologra és akkor is elítélik! Nálunk lefolytatják és megkapja a büntetését. Aztán az ottani rendõrség intézkedik. Ja és a helyedben nem levelezgetnék egy ilyennel. Lévén ha ügyes akkor megfenyeget és elküld ezt-azt hogy bizonyítson. Te megnyitod és már ott is van a trójai a gépeden és nézel hogy hogyan szerezte meg a jelszavadat...

Nem tiszta az ügy! Az elején azt írod hogy megfenyegetett míg az utolsó kommentedben már azt írod hogy végeredményben feltörte! Na most melyik? Ha fenyegetett akkor próbálkozhatsz de sokat nem fognak tenni. Max az ügyvéded de ha nincs károkozás akkor max kap egy ejnye-bejnyét és még a bíró is mérges lesz árd, plusz sok pénzedbe kerül... Ha betört és erre van bizonyítékod ott már bajban van a csákó! Ha csak belépett az 1 évig terjedõen büntethetõ és attól függõen hogy mit csinált még és mennyi kárt okozott, ez mehet fel 8 évre. Nemzetközi szinten sem áll meg a dolog ha europai országban van a csákó(lehetõleg EU területen) mert nemzetközi egyezmény vonatkozik a dologra és akkor is elítélik! Nálunk lefolytatják és megkapja a büntetését. Aztán az ottani rendõrség intézkedik. Ja és a helyedben nem levelezgetnék egy ilyennel. Lévén ha ügyes akkor megfenyeget és elküld ezt-azt hogy bizonyítson. Te megnyitod és már ott is van a trójai a gépeden és nézel hogy hogyan szerezte meg a jelszavadat...
nincs olyan progi ami bármit fel tud törni, ezzel csak a kis csíra script kiddieket hitegetik. használj rendes jelszavakat, használj vírusirtót, ne add ki akárkinek a jelszavakat és nem lesz gond.
Egy szerver mennyi havi 1000-1500 Ft ennyi pénzel nem foglalkoznak.
Számitógépes rendszerbe betörés, adat módosítás és anyagi kár okozása 8 évig terjedõen büntethetõ! Ugyanakkor kell tudnod bizonyítani(vagy a rendõrségnek kikérni adatokat és az alapján bizonyítani). Nem tippelgetném mennyit kaphat de azért vedd számításba hogy a 8 év már súlyos anyagi kárt jelentene és durva behatolást. Szóval inkább hosszabb felfüggesztett és géptõl való hosszú eltiltás. De lassan tényleg menjél el feljelenteni...
Megteheted, hogy feljelented, szerintem jogalapod is van rá, hogy megindítsák a nyomozást, csupán az a kérdés, hogy nagy ívben tesz-e rá a rendõrség, mert amúgy sem ért hozzá, vagy komolyan veszik. Szerintem ha nem magyarországi az elkövetõ, akkor sok esélyed nincs, még ha igazad is van. Sajnos a törvény és a jog nem mindíg jelent igazságot is.
A kérdező hozzászólása: nem magyar országi az illetõ, és azt mondta nem hacker csak maga ki találta a jelszót. Lehet hogy olvassa ezért nem mondanám hogy honnan találta ki, de a haverja is meg erõsiti hogy meg lehet amit mondott.
A kérdező hozzászólása: Bocs magyarországi* :D
Mi értelme lenne?
A kérdező hozzászólása: Ja de azt is mondta hogy el megy a hostingomhoz és be jelent, és el veteti a szerverem. Nem lehet hogy fel ment a hostinghoz és azok a hostingosok büntetésbõl le vették pár cuccom? de nem tom mi rosszat követtem el a SAJÁT SZERVEREMEN
Kérdezõ! A legtöbb kérdésre nem tudunk válaszolni. Csak te és az adminok tudják hogy mi történt! max jogi tanácsot adhatunk! Ha "kitalálta" a jelszót azzal is ugyan úgy illetéktelenül lépett be. Jogilag lényegtelen hogy kitalálta a jelszót vagy mondjuk bruteforce "találta ki"! És azt is leírtam hogy mi a helyzet ha külföldi. Ha meg te rontottál el valamit vagy az adminok büntettek valamiért akkor az van. Kérdezd meg, derítsd ki. Ez már a te dolgod...
A kérdező hozzászólása: rendben
Ha nem a szerveren keresztül szerezte be a jelszót, és nem hátráltatta a mûködést, akkor nincs értelme foglalkozni vele, örökös IP tiltás, és kész.
A kérdező hozzászólása: Nem vágom..xD reszket a bokor mert " 1ä324 értelmetlenségek :D " Nem értem xD És figyelj ha már el is rontotta a szerveremet azaz minden zombis cuccot le törölt és alapot csinált mennyi évet kap? bizonyítékom nincs de õ egy hacker és más nem tudna be törni csak õt ismerem. Szerintem õ volt.
cseréld le a jelszavadat, legyen hosszú, legyen benne speciális karakter. Fõiskolán a tanárom adott egy jó tippet, hogy hogyan lehet jó jelszót csinálni: Reszket a bokor mert = R6a1b5m4 =kezdõbetû+betûk száma A végére és az elejére pedig tegyél egy speciális karaktert, pl: {}R6a1b5m4<> Ezt brute force technikával egy átlagos géppel kb 2 hónap mire feltöri.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod sokat segített :)
A kérdező hozzászólása: hát info tanárom mondta hogy ha fel töri az egyik a másik jelszóját bûntényt követ el. És az lenne az értelme hogy fel töri a Webadminomat amiért havonta fizetek pénzt akkor én csõdbe megyek. Simán fel töri és el lopja a szerverem. Meg más adminokat tör fel Mert egy HACKER, sõt mondta hogy vírust is tud küldeni más gépére.
Valóban bûntény, de a rendõrség nem fog vele foglalkozni. Ha a kártyád PIN kódját szereznék meg így, szóval a bankszámládba piszkálnának bele, akkor igen (talán).
A kérdező hozzászólása: DE akkor se ha én pénzt fizettem a szerverért és õ meg lazán fel töri? meg hogy progival azt mondta hogy hasznos lehetek neked mert más gépére vírust küldhetek?
A kérdező hozzászólása: 2000ft/hó szerverenként. És én kettõt rendelek. És akkor se foglalkoznának vele ha meg adnám nekik az országot/várost/utca számot és a gép ip jét? mert akkor gyors lenne.
A kérdező hozzászólása: Figyelj én vagyok csak admin a szerveremen. Senkinek nem adtam meg, hosszú jelszó nem könnyû meg jegyezni még is fel törte a jelszavam. És õ hacker.
A kérdező hozzászólása: ..A játékba írta nekem nem levelezésbe. És meg is fenyegetett hogyh an em adok neki akk kénytelen lesz a másik adminok adminját használni amit majd másoknak adok. ÉS aztán fel is törte.
A kérdező hozzászólása: ja és kárt még nem tett de érted hogy ha én bannt adok neki milyen szívós lehet..lehet hogy el veszi tõlem a szerverem. Nem tudni mit csinál arra egy hacker. Bizonyíték van szerver konzolból.
A bizonyítékokat gyûjtsd össze. Ha megvan minden akkor mehet a feljelentés! Legjobb lenne ha körbeírnál és megkeresnéd azokat az adminokat akiknek szintén feltörte. Ha õk is ugyan ezeket a bizonyítékokat összeszedik a végén börtönbe kerül és évekre eltiltják még az okostelefontól is! Ha nem tett semmi kárt, azért nem kap komoly büntetést de ha többet is feltört, netán ott megváltoztatott valami vagy akár vírust küldött körbe akkor nagyon komoly büntetésre számíthat! A helyedben felvenném a kapcsolatot a Counter Strikeot üzemeltetõkkel és tõlük is kérnék segítséget. Legjobb lenne ügyvédet is fogadni mert akkor tuti nem követsz el hibát vagy legalábbis gördülékenyebben mennek majd a dolgok és a rendõrség is jobban pörög! De ez az anyagi helyzetedtõl függ... Vélhetõen azért nem olyan nagy hekker a csákó ha rendben látod az IP címét... De ha mégis sikerül elkapni, vélhetõen máshol is hekkerkedett már amit a gépe lefoglalásából és átnézésébõl kiderítenek. Még ha fel is törte, akkor is valami kisebb hekkernek tûnik a leírásod alapján. De 1-2 év felfüggesztett és számítógéprõl való eltiltás befigyel neki az tuti! ha meg már volt ügye akkor megszívta...
A kérdező hozzászólása: ezt egy dinamikus ips nek értelmetlen..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!