Találatok a következő kifejezésre: Ha tényleg vagyok, vajon mikor (5 db)

Ha tényleg terhes vagyok, vajon mikor fogant?

Megpróbálom elmesélni röviden mi történt:

Legjobb válasz: Szia.Szerintem terhesvagy.Az erös,vagy halvány csík attól is függ,hogy mekkora a HCG hormon szintje a szervezetednek.A tesztekhez amúgy is rá van írva,hogy több perc után,söt órák utánn nem szabad nézni. A lilássá vált nemiszerv,és a mell viszketés terhességitünet.Menjorvoshoz. 28hetes kismama.

Szia.Szerintem terhesvagy.Az erös, vagy halvány csík attól is függ, hogy mekkora a HCG hormon szintje a szervezetednek.A tesztekhez amúgy is rá van írva, hogy több perc után, söt órák utánn nem szabad nézni. A lilássá vált nemiszerv, és a mell viszketés terhességitünet.Menjorvoshoz. 28hetes kismama.
Biztos hogy terhes vagy!
Ezt a kérdés én írtam. Csináltam ismét egy tesztet, azon még halvány csík sem látszik. Nem értem. Tegnap este úgy viszketett a mellem hogy csak na, és még lilább lett ott alul. Lehet hogy más beteg vagyok?:( Vagy elképzelhetõ, hogy az októberi szeretkezések hatása és még nem mutat a teszt semmit? De a terhességi jelek, ha jól tudom nem mutatkoznak ilyen korán. Vagy van kivétel? Nem tudom, hogy várjak-e a következõ menstruációm elejéig vagy sem, és menjek orvoshoz. És még egy kérdés (de nem mintha magamról gondolnám így): Ha valakinél ikrek fogant lehetnek korábban terhességi tünetek mint másnál?
Szerintem ugyanolyan jelek vannak az ikerterheseknel mint 1 abba eseteben. Nincs amitol hamarabb jelentkezzenek a tunetek vagy egyeb mas. En iker vagyok, van egy ikertesom, sokat meselt anyum a terhessegerol de ilyesmit soha.
Sziasztok! Beszélgettem a nõvéremmel, és kérdezte, hogy milyen érzékenységüek. Aminél volt halvány csík az 20-as volt, Gabriel, a második pedig 25-ös érzékenységû volt. Így érthetõ hogy az egyik nap halványan pozitív, a másik nap meg negatív lett. Most vettem újra egy 20-ast, holnap megnézem. Üdv
Velem tavaly tortent, hogy produkaltam a a jeleket a menstruaciom is kesett. Gyanus volt a dolog, egy heti "keses" utan vettem tesztet. Pozitiv lett azzal a halovany csikkal....nagyon megijedtem mert nem szamitottunk ra...aztan masnap vettem masfajta tesztet azt is megcsinaltam az meg negativ lett. Meg aznap megjott nagyon erosen, sotet verzes, fajdalmasan nem ugy mint szokott...Ma mar tudom nem eletkepes magzat volt aki jelezte, hogy van. Termeszetesen elment. En azt mondom menj el dokihoz o tobbet fog tudni mondani. Nagyon sok szerencset es sok boldogsagot kivanok!

Vajon mire gondolt azzal, hogy neki az úgy elég sokáig tart? Nem jól csinálom? Vagy tényleg csak fáradt volt? Hogy kell jól csinálni? Mit fog ahoz szólni, és hogy mondjam el neki, h én szeretném, ha számba élvezne?

A páromat még sose jutattam el a számmal az orgazmusig. Szinte mindig az el?játék része az orális szex, mindkett?nk részér?l, de a múltkor megvolt és nem akartam szeretkezni, de örömet akartam neki szerezni, bár már nagyon kés? volt és álmosak voltunk, és elkezdtem, még alig érzem hozzá, de már ágaskodott, de leállított vagy 2perc mulva, h ez így neki elég sokáig fog tartani.. Én annyira szeretnék neki így is örömet okozni.

Legjobb válasz: Érdekes helyezt. Lehetséges, hogy tényleg valamit nem jól csinálsz, és fájdalmat okozol neki, de mivel szeret nem meri megmondani. Nagyon figyelj, hogy nem fogazz, mert ezzel súlyos sérüléseket is szerezhetsz neki. Illetve arra is figyelj, mikor a bört hátra húzod, hogy azt óvatosan csináld. Nagyon fáj nekik, ha már feszül. Természetesen beszélj vele, az a legtisztább dolog. Egyik nõ sem úgy születik, hogy azonnal az orális szex mesternõje. Petranova

Érdekes helyezt. Lehetséges, hogy tényleg valamit nem jól csinálsz, és fájdalmat okozol neki, de mivel szeret nem meri megmondani. Nagyon figyelj, hogy nem fogazz, mert ezzel súlyos sérüléseket is szerezhetsz neki. Illetve arra is figyelj, mikor a bört hátra húzod, hogy azt óvatosan csináld. Nagyon fáj nekik, ha már feszül. Természetesen beszélj vele, az a legtisztább dolog. Egyik nõ sem úgy születik, hogy azonnal az orális szex mesternõje. Petranova
Sztem csak azért mondta, mert valójában nem akarta.Mégpedig azért mert nem akar úgy orgazmust, hogy Neked nem okoz.Egy igazi úriember.Az én férjem is ilyen, SOHA nem engedné meg, mert azt akarja, hogy én is élvezzem.Van is sorozatos orgazmusom rendesen.
Azért mert valakinek megvan még lehet orgazmusa!!! A nõ felhelyez egy tampont, és a férfi nyugodtan kényesztetheti a nõt kézzel vagy a nyelvével. Petranova
A kérdező hozzászólása: Szexelünk, attól, h megvan, ez nem gond, csak olyankor kevesebbet, mert utána le szeretek tusolni és már éjjel 3kor nem volt hozzá kedvem. Szerintem nem okoztam neki fájdalmat..szólt volna.
Ismerõs a dolog, és szerintem nem jól csinálod. Túl kevés ingert adsz neki, azért atart sokáig. Tipp: próbálj a makk alsó felére koncentrálni, és/vagy gyorsíts!
Akkor meg egyszerûen nem tud tõle elmenni.Az én pasim dettó ilyen.Csinálhatnám neki egy órán keresztül, orálisan nem tud elmenni.Legközelebb próbáld meg kézzel, vagy ha a száddal akkor bõ nyállal:D

Vajon ha hús vagy erőlevest eszek mikor beteg vagyok (pl megfázás vagy influenza) azzal tényleg jót teszek magammal?

Esetleg épp ellenkez?leg?

Legjobb válasz: Bátran fogyaszd az erõlevest, és fogyassz sok gyümölcsöt, mert a vitaminok azok amik gyõzedelemhez segítik a szervezetet. +Hársfatea, sok mézzel.

Bátran fogyaszd az erõlevest, és fogyassz sok gyümölcsöt, mert a vitaminok azok amik gyõzedelemhez segítik a szervezetet. +Hársfatea, sok mézzel.

Most tényleg ez történt velem vagy csak képzelődtem? Ha igen, akkor egyáltalán mit jelenthet vajon?

Egy lány a buszról szemezett velem és egyszer csak hirtelen mintha elmosolyodott volna kicsit, de olyan fura, mert nagyon pici elmosolyodás volt, ha volt egyáltalán, mert azt sem tudom, hogy nem csak képzelődtem-e már. Ráadásul szép lány volt én meg ronda fiú vagyok, ahogy már köztudott.

Legjobb válasz: Szerintem nem téged nézett, hanem a melletted ülõ srácot.

Szerintem nem téged nézett, hanem a melletted ülõ srácot.
És azóta láttad a lányt?:) Amúgy miért ne tetszhetnél te is valakinek? Én nem tudom, mindenki csukott szemmel jár itt?? Egy kis több önbizalmat pls!! Olyan ronda pasiknak/csajoknak van párjuk, hogy csak nézek, szóval mindenki megtalálja a párját, csak senki ne a sült galambot várja, hanem tegyen érte :) /mondta a lány, aki a világ legyszégyenlõsebbik embere, de az nem lényeg, mert tudom nekem is nyitottabbnak kellene lennem, ezért tanácsolom neked is ezt kérdezõ :) /
Gabter, te vagy?
Nem akarom elrontani az örömödet úgHogy zárójelben jegyzem csak meg.(a lányok zavarukban is szoktak mosolyogni, sõt sokan még az ellenségei ker is mosolyognak)
Naponta kb. 10-15 emberre szoktam rámosolyogni tömegközlekedés során, kortól és nemtõl függetlenül, néha meg azon mosolygok, hogy eszembe jut valami vicces. Nem kell egy mosolyba ennyi mindent belelátni! A mosoly a legalapvetõbb metakommunikációs eszköz, kultúrafüggetlen, genetikusan kódolt, mindenki alkalmazza a legkülönfélébb körülmények között. Nem azt jelenti, hogy "össze akarok jönni veled".
A kérdező hozzászólása: Egyedül voltam... amúgy ja igazatok van, kinek is kéne egy magamfajta csúnya srác.

"Veled álmodtamaz éjszaka" ha egy csaj ezt irná nektek mit szolnátok? Vajon tényleg igaz vagy csak hulyit? Mit gondoltok erröl?

Legjobb válasz: Én értem mire akarsz kilyukadni. Lehet, hogy nem teljesen így volt, csak így akarja felhívni a figyelmet arra, hogy mennyire nagy hatással vagy rá, bár szerintem nem kell ennyire túlspilázni, most miért hazudott volna? Egyébként valószínûleg ha más jelek is utalnak rá, akkor nem vagy közömbös a számára és valsz így akarja felhívni a figyelmet magára. :)

Én értem mire akarsz kilyukadni. Lehet, hogy nem teljesen így volt, csak így akarja felhívni a figyelmet arra, hogy mennyire nagy hatással vagy rá, bár szerintem nem kell ennyire túlspilázni, most miért hazudott volna? Egyébként valószínûleg ha más jelek is utalnak rá, akkor nem vagy közömbös a számára és valsz így akarja felhívni a figyelmet magára. :)
Igaz is lehet, meg az is lehet hogy csak így próbál célozni arra, hogy akar valamit. Ha ezt mondja kérdezz rá, hogy: Igen? És mégis mirõl szólt az álmod? Õ elmondja hogy pl vadul csókolóztatok. Erre te: ha szeretnéd valóra válthatom az álmodat. És így már beindulhat a láncreakció.
Azt hogy önbecslésére kicsit is adó csaj ilyet párján kívül másnak nem mondana. Egy jó külsejû csajnak erre én is azt mondanám, hogy segítek, hogy az álmod valósággá váljon, és könnyen kapható csajként kezelném.
nem mindegy, hogy tenyleg igaz vagy sem? ez egy utalas arra, hogy gondol rad es neked lepned kellene. ha hulyit, az ugyis kiderul. de ez egy jo jel arra, hogy van keresnivalod nala :)
szerintem ezt egy csaJ SE ÍRNÁ A PASINAK.. utána kicikézné és "orgazmus" is volt az álmodban? szerintem attól hogy álmodik nem attól lesz könnyen kapható.. de az ha már álmodott és igaz akkor bizonyára többet gondol rá a kelleténél..
Én is álmodtam már egy srácról, de csak barátok vagyunk. Megmondtam neki, elmeséltem mi volt benne és ennyi. Nem kell hozzá képzelni semmit se. Csak egy álom volt, és ez nem jelenti azt, hogy szeretnék is tõle valamit. N
én álmodtam azzal a sráccal már jónéhányszor aki tetszik. sráccal nem ismerjük egymást, szoktam látni a suliba és akkor mindig jobb lesz a hangulatom . egyszer beszéltem vele fb-n de caak annyit hogy gratuláltam egy gõzelméhez meg hogy jó programok voltak. persze õ csak kedvességbõl írta azt hogy köszi , , nagyon aranyos vagy". jó lenne ha komolyan gondolná. meg írtam.neki egyszer hogy amúgy tök aranyos és csak látta. nem válaszolt.. :(

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!