Találatok a következő kifejezésre: Ha tényleg vagyok, (796 db)

Tényleg felesleges itt bármi féle gyúrás, parfüm, jó ruha, ha kopasz vagy, alacsony vagy (170 alatti) és nem vagy vonzó arcú?

Mert mindig megy az áltatás, hogy kezdj el gyúrni. Hát sok ismer?söm volt így, hogy se el?tte, se kigyúrtság utána nulla sikere nem volt a csajoknál, csakúgy mint jó öltözet ide vagy oda. Amikor meg a lányok mondják, hogy legyél, kedves, okos, humoros, rendes akkor ugye nem nem minden pasira vonatkozik, hanem kiváltképpen azokra, akik bejönnek a lányoknak (vagy a kommentel? lánynak)küls?re (f?képpen arcra)?

Legjobb válasz: Hát, az alacsonyság az tényleg kényes téma. Én nem vagyok a megszokott sztereotípiák híve, de sok lány nem jönne össze nála kisebb sráccal...:S

Hát, az alacsonyság az tényleg kényes téma. Én nem vagyok a megszokott sztereotípiák híve, de sok lány nem jönne össze nála kisebb sráccal...:S
Pedig van olyan.Múltkor láttam egy nõt és egy férfit akik rácáfoltak erre az egész "ronda és alacsony kopasz vagyok és azért nincs barátnõm" címû történetre.A pali 165 magas lehetett, nem volt puccosan kiöltözve szóval nem hinném, hogy gazdag lett volna, kopaszodott és mégis egy 180 magas szõke hajú szép nõvel ment kézen fogva aki igényesen volt felöltözve.Szóval nem minden a külsõ.
Az arányos arcforma az annyit jelent, hogy mindenbõl az arany középút. Mondjuk nézd meg Wentworth Miller arcát. Nincs az arcán semmi sem ami túl nagy vagy túl kicsi volna. Vagy Brad Pitt monduk. Ovális fejforma a legnyerõbb, azon a kopaszság is jól áll. Nincs nagy hosszõ elefánt orra, nincs kicsi babaorra, nincs kecskebékára emlékeztetõ kiugró gülüszeme, a fülei csak maximum közepesen elállók, nincsenek bõrhibák az arcon, a szemek nem túl távol, nem túl közel ülnek, az orrában nincs ferdület , torzulat láthatóan, a szemöldöke igényesen van megborotválva, úgy hogy harmoniában áll az arcvonásával, a szemei alja nem túl karikás, és nincs kínosan mély mosolygóránc az arcán 45 éves kora elõtt. Kb. ennyi kell a tökéletes archoz.
De kérdezõ, most õszintén, csak van neked is szépérzéked a nõkkel kapcsolatban , tehát forddított esetben nem? TE is azokat keresed, akik genetikailag, testileg alapból és életmód rásegítéssel is a legjobbak. Mert az utódaid is megfogják ezt köszönni. De a farkad is megköszöni , ha összefekszel vele az ágyban. Ez van. Mindenki az elérhetõ legjobbat akarja. A pl. Megvehetsz egy MBW M3- ast akkor mért vennél Zsigulit, érted?! Ez ugyanígy megy a párválasztásban. Vagy ha egyenlõre csak Zsiga van átmenetileg, de majd lesz BMW és megveheted, akkor passzolod a zsigádat és beszerzed emezt, ez így mûködik.
Én is csak 165 magas vagyok és látom, hogy a lányok egyszerûen lenéznek vagy észre sem vesznek, szóval igen is van ebben valami evolúciós dolog, hogy a lányok nem tudnak vonzódni alacsony fiúhoz, a vicc, hogy még egy 155 magas lány is inkább választ egy 2 méteres góliátot, mint engem.
A nõk az alacsony palik mellett nem érzik biztonságban magukat, nem érzik gyengéd nõnek magukat az erõs férfi mellett. Olyan ez mint a box, ha egy 180 centiset összeraksz a hosszabb karjaival egy 160 centissel, a kicsinek esélye nincs, mert mire odamenne hogy megüsse, a hosszú karok bedarálják. Egyszerûen kell egy bizonyos magasság ez a min. 175 centi ami kb már egymagas vagy valamivel magasabb mint a nõk 90% a. Ettõl tudnak minimum férfiként nézni valakire. Pszichésen befolyásoló tényezõ. Ezt még fokozza a markánsabb arc, a kidolgozott masszív izmos test, van akinél a kopaszság is sokat dob az imázson, mert az ilyen mellett érzi magát a nõ nõnek. Nem pedig nõvérke effektus a kisöcsi mellett. Így vannak ezzel ezek. Ezért érdemes az alacsonyabb paliknak kizárólag a kicsi lányok közt keresgélni.
Miért kell minden nap itt gyk-n nyomorogni ugyanazokkal a kérdésekkel? Ha az önbecsülésed és az önbizalmad 0, nem fognak leállni veled a nõk, ezt megtanulhatnád. A hozzáállásodban keresd a hibát, ne a külsõdben és másokban.
De hiába van jó hozzáállása, ha nem üti meg a mércét. Ez a keresd önmagad duma is elég sablon. Az okokat nem szünteti meg, csak a tûneteket kezeli féle hozzáállás. Értelmetlen. Hozzám pl hiába jön oda egy viszonylag önbizalombomba lány, aki külsõre nem tetszik, attól mert imádja magát annyira jó haverságban van magával még számomra nem lesz partner. Ez ilyen dolog. Minden kell! Külsõ + belsõ!
én 160 cm vagyok, szóval nekem ez a magasság nem akadály, csak nálam alacsonyabb ne legyen, de hát az elég ritka is :D nekem egyébként bejönnek a kopasz, vagy egész rövid hajú pasik. a vonzó arcról nem tudok mit mondani, mivel az relatív. de ha nálam magasabb vagy, kopasz és izmos, akkor azért olyan nagy baj nem lehet. és szerintem a legtöbb lánynak azért csak számít valamit, hogy milyen kiállásod van, amin a sport sokat segít 18/L
A kérdező hozzászólása: Akkor mégis élnek a sztereotípiák?
5 ös, ez így van! Lehetsz te akármilyen superember kinézetre, igényszintre, ha egyáltalán nem vagy szórakoztató, egy távolságtartó, halkszavú, nem túl beszédes, nem túl vidám "fapofa" volnál, akkor megcseszheted az egészet. Egy recept van a sikerhez: Légy tökéletes kívül + belül lélekben is. Ha ez rendben van, akkor 90% os az esélyed. Ha valami hiányzik, akkor 30% os az esélyed. Itt ennyirõl van szó. Azok a selejtesek akik meg jónõt szedtek össze, a világ mázlistái, de nem húzatják már túl sokáig valószínüleg, állandó létbizonytalanságban szoronganak a menõ nõjeik mellett, hogy mikór üt az órájuk, mikor lesznek lepattintva egy kívül belül nyerõ miatt! Ez így így ! mûködik!
Ha nem magadért, és a saját örömödért csinálod akkor teljesen felesleges. Ez nem mérvadó abban, hogy lesz-e nõd, vagy nem. Ha pedig csak emiatt lenne, az olyan is lenne..
A kérdező hozzászólása: Csak mindig azzal jönnek ezen az oldalon a csajok, hogy van mindnek egy rakat 165 körüli ronda pasi ismerõse, és mindnek bitang gyönyörû csaja van. Akkor én miért nem látom az ilyneket? Bújkálnak?
A kérdező hozzászólása: Én nem hiszek abban, hogy felelj meg magadnak és akkor a csajoknak is meg fogsz felelni. Az sokakkal összetettebb. Túl kényes dolog.
Nézd én 185cm magas vagyok, 75kg, szokták mondani a csajok, hogy helyes vagyok de ez nagyon kevés a sikerhez. Sajnos nem vagyok szórakoztató, nincs jó szövegem és hosszú kapcsolatba nem engem akarnak a lányok. Úgyhogy én azt mondom, hogy ha nem is vagy külsõre tuti de jó szöveggel lehet hódítani
A vélemény nem tény. Az pedig, hogy ezek az emberek milyen szellemiségûek, arról semmit nem tudni. Tehát mennyire fejlett spirituálisan, mennyire érti a világot maga körül, milyen értékrenddel bír és még sok más változó, amit nem ismerünk. Azt a saját példámon tudom, hogy így 180 centisen, 53 kilósan szemüvegesen irtó komoly nõm van - aki ráadásul idõsebb nálam több mint 1 évvel - az az önfejlesztésemnek tudható be, és a testi adottságok pedig nem számítanak. A testem nem én vagyok, az az enyém. Az ilyen kérdések mind a tudatosságon dõlnek el, nem felszínes dolgokon.
Testmagasság és arc ha nincs meg, ha nem vagy minimum 175 centis, akkor kiskutyának, kisöcskösnek tartanak, ezt már Seherezádé is megmondta arra a pocok fickóra a Valóvilágban. De sztereotípia, mind így vannak ezzel. ARcod ha nem szimmetrikus, valami torzulat van rajta, valami arcrész túl nagy, túl kicsi, ferde, szabálytalan, az sem szokott nyerõ lenni. EZ van. Kopaszság az nem gáz, ha jó fejformád van, meg normális arcod, igényesen meg van nyírva, kellõ mértékben leszolizva akkor még nem is olyan kontraszttalan mintha hófehér bõrû volna a fejed teteje. Sok kopasz sztár van , akiket nõk milliói imádnak, mert egyébként minden más tulajondságukban korrektek, rendben vannak.
Szerintem igenis menj le edzeni..én mondjuk magas vagyok, de nem jóképû, és régen kövérkés, gyenge voltam.Elkezdtem gyúrni, lefogytam, felszdtem vagy 10 kiló izmot, jobb ruhákat vettem a kinyúlt cuccok helyett.Azóta sokkal nagyobb sikerem van, az önbizalmam is nõtt.:)
A kérdező hozzászólása: Akkor minden nõ az arányokra törekszik? Csontos arc, vonzó szemek, kis cuki orr, fejhezsimuló fülek, erõs haj?
Mennyire hátrány szerinted ha a pasi szembõl helyes de oldalról látszik, hogy nagy orra van?

Tenyleg baj ha oszinte vagyok vele?

Sziasztok, elso kapcsolatomban uszkalok most..nalam egy evvel idosebb pasival.Az a nagy helyzet, hogy oszinte vagyok vele es ezt elvaron enis tole.Szerencsere o is elmond nekem mindent es enis neki.

Legjobb válasz: Dehogy baj! Bár attól függ ezt pl hogy adod elõ neki, ha egybõl veszed elõ a telefont és mondod neki hogy "helyzetjelentés! találkoztam az exemmel, de csak beszélgettünk...de nem volt semmi tényleg!!" na ez túlzás tud lenni, de ha csak úgy megemlíted valamikor hogy "jé képzeld megkeresett az exem..bár nem tudom miért, beszélgettünk és ennyi..azért érdekes volt" vagy hasonló akkor az már nem hangzik úgy mintha kötelességed lenne beszámolnod róla.

Dehogy baj! Bár attól függ ezt pl hogy adod elõ neki, ha egybõl veszed elõ a telefont és mondod neki hogy "helyzetjelentés! találkoztam az exemmel, de csak beszélgettünk...de nem volt semmi tényleg!!" na ez túlzás tud lenni, de ha csak úgy megemlíted valamikor hogy "jé képzeld megkeresett az exem..bár nem tudom miért, beszélgettünk és ennyi..azért érdekes volt" vagy hasonló akkor az már nem hangzik úgy mintha kötelességed lenne beszámolnod róla.
A kérdező hozzászólása: Igen, ez tenyleg igaz:)
Ettõl még nem kell lényegtelen részletekkel untatni egymást.

Az Assassin's creed szereplõ tényleg éltek vagy csak az író találta ki õket? Ha tényleg léteztek akkor honnan szerzett az író ennyi információt?

Legjobb válasz: Régen olvastam errõl egy cikket. A nagy része kitalált, vagy pedig fel van nagyítva. Nagyon kevés valóságalapja van a részeknek. 1-2 történelmi személy valóban létezett belõle, de azok sem olyan formában, személyiséggel, és kinézettel.

Régen olvastam errõl egy cikket. A nagy része kitalált, vagy pedig fel van nagyítva. Nagyon kevés valóságalapja van a részeknek. 1-2 történelmi személy valóban létezett belõle, de azok sem olyan formában, személyiséggel, és kinézettel.
A kérdező hozzászólása: Tudnád linkelni a valós adatok forrását vagy ha nem netes akkor könyv címet tudsz írni?
Az elején az összes résznek kiírja, hogy kitalált. Viszont egy csomó történelmi személy létezett, SÕT még az assassinok is. http://hu.wikipedia.org/wiki/Asszaszin
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen :)

Ha megépítek vagy vásárolok egy 70 kg alatti autogiro-t milyen törvény vonatkozik a használatára itt Magyarországon? Tényleg nem kell rá jogosítvány?

Egy törvény rendelet szerint ha 70 kg alatti a gép, akkor csak be kell jelenteni mikor és merre megyek vele, de jogosítvány nem szükséges a használatához.

Legjobb válasz: És ez melyik törvényben/rendeletben szerepel? Ha megvan az adott rendelkezés, abban le lesz írva mi kell hozzá. Tényleg, milyen egy 70 kg alatti autogiro? Hátra szerelhetõ? :)

És ez melyik törvényben/rendeletben szerepel? Ha megvan az adott rendelkezés, abban le lesz írva mi kell hozzá. Tényleg, milyen egy 70 kg alatti autogiro? Hátra szerelhetõ? :)
A kérdező hozzászólása: [link] Ha van elég fantáziád és van elég eszed, akkor könnyû anyagokból is össze lehet hozni. [link] ebben a cikkben is van, illetve innen rendelném majd meg. Megköszönném, ha a kérdésemre adnál választ.
Ez tényleg csak 10 millió?? Meg van mit veszek a családnak karácsonyra!! Kár , hogy csak vízrõl lehet vele felszállni :( De sebaj, megveszem hozzá a Velencei tavat is, egyszer van egy évben karácsony, nem?
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Tudom milyen az autogiro - a Nimbus oldalán linkelt autogyro.at például LHFM-et szerencsélteti, én meg pont ott dolgoztam éveken át. :) Láttam házilag barkácsolt girot, amihez a hajtást meg a motort megvette a figura, de a vázat és egyebeket már õ hegesztette minta alapján - amikor volt kint a hatóság nem gyõzték elrejteni, illetve amikor az egyik szemfüles észrevette, akkor próbálták nekik beadni, hogy az nem is repképes, sõt gurulni sem gurul, csak olyan statikus szimulátor hogy szokni lehessen az üléspozíciót... Másrészt a 70 kg nem sok ám - ezért is csodálkoztam. Ha megnézed, akkor a finn csodabogár sem autogirot épített, hanem egy merevszárnyas repülõgépet 1 darab vonó légcsavarral. Gondolom a giro hajtása nem fért volna bele a súlykorlátba, hasonló okból nincs futómû-kerék páros sem a finn gépen szerintem. Azon kívül pedig itt a kérdésedre az elsõdleges válasz: [link] Ezen túl egy ilyen házi építésû valamit idehaza talán "experimental" kategóriában lehetne használni. Én csak "rendes" repülõkön dolgoztam, úgyhogy ebbe nem látok bele. Törvény/jogszabály pedig annyi van, hogy én nem fogok neked elõásni semmi konkrétat - fõleg nem az elsõ reakciód után. :) Szóval megpróbálhatod az EASA honlapján keresztül elõtúrni vagy kapcsolatba lépni a hazai NKH repülõs részlegével.
A kérdező hozzászólása: hát, így már mmás :) köszi a választ, bár egy fikarcnyit se tudok angolul :D majd ha kész lessz megnézzük hogy mûködni fog e remélem hogy igen :D amúgy az egész full kunyerált anyagokból lessz összerakva szóval szinte semmibe nem kerül majd (elméletileg) szal... szarból várat építünk :D

Ez most rossz? 12 éve vagyok a párommal van 3 gyerek de minden sexnél szóvá teszi hogy hú de szűk vagy és sokszor ez olyan mintha ez nem lenne neki jó vagy tényleg nem jó ha szűk vagyok?

Legjobb válasz: Ha tág volnál az volna a baj mert õ sem érezne semmit meg te sem és még rosszabb volna neki ha te semmit nem éreznél. Kérdezd meg tõle miért mondja, szük vagy, zavarja talán vagy mi??

Ha tág volnál az volna a baj mert õ sem érezne semmit meg te sem és még rosszabb volna neki ha te semmit nem éreznél. Kérdezd meg tõle miért mondja, szük vagy, zavarja talán vagy mi??
Tudod a szádat nem azért csinálták csak, hogy a levest meg tud fújni vele... kérdések feltételére is alkalmas! Én kipróbáltam!
Dehogynem jó. Sokan ölnének egy ilyen csajért. Legközelebb ha elõhozza a témát kérdezz vissza, hogy ez jó-e neki.
A kérdező hozzászólása: Lehet hogy igazad van de a részletekbe most nem folyok bele:(
Pff, már bocs de a párod hülye? Az a jó ha szûk valaki, vagy tán annyira kemény és szûk vagy, hogy már neki fáj!? Ezt azért nehéz elképzelni...
Gondolom ki fog derülni a végére hogy te vagy a férj.
A kérdező hozzászólása: Nem fog nyugi :) Én vagyok a nõ:)
Gyanakszol megcsalásra? :(
A kérdező hozzászólása: Nem tudom eldönteni mert kint dolgozik külföldön egy hónapot ott van pár napot itthon és hát a sex az úgy van ha én kezdeményezek.
Ez pech ha õ külföldön van és ritkán van itthon! Lehet kíváncsi volt milyen egy külföldi nõvel dugni és az lehet tág volt azt be jött neki! Szerintem nagy bajba vagy illetve a házasság!
Hogy lehet olyan idióta válaszoló, aki kihozta abból, hogy a csávó szerint szûk a csaj, azt hogy megcsalja? Ez a nõi logika olyan mélysége amit sosem fogok megérteni.
Akkor lehet meg csalt valami tág nõvel és ezért mondja, az jobban tetszett neki!!! De remélem, hogy nincs igazam! :(
A kérdező hozzászólása: Nem egy 2 hónapja mondja ezt
A kérdező hozzászólása: Kérdeztem hogy most ez baj?De nem adott konkrét választ meg beszélgettünk hogy kikéne próbálni valami segédeszközt is és úgy inditott hogy egyelõre csak tágító valamit mert így is nagyon szûk vagy!
Akkor szerintem nem örül neki. :(
3 gyerek utan, te egy csodano lehetsz :)
Mekkora a párod méretei? hossz/vastagság?? Azt se jó, ha nagyon kitágit, nem értem õt!
Kérdezd meg tõle! Általában szeretik a pasik ha szûk.
A kérdező hozzászólása: Nem nagy, átlagos sõt az átlagosnál kisebb is ezt is modhatnám, normál vastagságú .Volt már nagyobbal dolgom na akkor én vergõdtem alatta hogy vérzés nélkül szálljak ki alóla:(
Minden esetre kérdezd meg többször! De valami nincs rendben nála!
12 éve szóvá teszi , hogy hú de szûk vagy? Neked csak most ütött szöget, hogy mit gondol vajon?
Hát, ha egy kepcsolat 12. évében egy 3 gyerekes nõ szûk lesz...az vagy a változó kor, vagy a pasi viszonyít.

Ha táppénzen vagyok és kimegyek az utcára, tényleg megbüntethetnek táppénzcsalásért?

Veszélyeztetett terhes vagyok, nem ülhetek 9 hónapot a lakásban!

Legjobb válasz: Nem hiszem hogy megbüntethetenek max a rosszindulatu kollégák vagy fönök ha meglát akkor dimálhat hogy nem is vagy beteg.Na ilyenkor vagytok tök pipa ugyanis lehet hogy az embernek el kell menni boltba vagy patikába,mert más nem tud,meg kell a friss levegõ is és lehet az ember nagyon beteg még attol h kimerészkedett az utcára.Nem egy ismerös pofázza hogy jaj mert nem is beteg a kollágája mert látta a boltba meg az utcán(még a kolléga lehet szégyelte is magát,de nem azért mert nem beteg hanem mert kellemetlen neki is hogy mit szolnak mások)szerintem szemét dolog ebböl következtetni,de legtöbször olyanok pofáznak akik nem voltak még igazán betegek vagy nem volt olyan bajuk amikor munkába nem tudtak menni de járni még igen.Szóval ne foglalkozz vele,te tudod hogy beteg vagy és voltál dokinál is a bunkok mag kapják be.

Nem hiszem hogy megbüntethetenek max a rosszindulatu kollégák vagy fönök ha meglát akkor dimálhat hogy nem is vagy beteg.Na ilyenkor vagytok tök pipa ugyanis lehet hogy az embernek el kell menni boltba vagy patikába, mert más nem tud, meg kell a friss levegõ is és lehet az ember nagyon beteg még attol h kimerészkedett az utcára.Nem egy ismerös pofázza hogy jaj mert nem is beteg a kollágája mert látta a boltba meg az utcán(még a kolléga lehet szégyelte is magát, de nem azért mert nem beteg hanem mert kellemetlen neki is hogy mit szolnak mások)szerintem szemét dolog ebböl következtetni, de legtöbször olyanok pofáznak akik nem voltak még igazán betegek vagy nem volt olyan bajuk amikor munkába nem tudtak menni de járni még igen.Szóval ne foglalkozz vele, te tudod hogy beteg vagy és voltál dokinál is a bunkok mag kapják be.
Nem büntethetnek meg.A táppénzes papírra rá is szokták írni, mennyi idõ kijárást javasol az orvos.Vagy legalább is szóban biztos tájékoztat, mennyit mozoghatsz.Kilenc hónapot valóban nem ülhetsz otthon.Nyilván a nagyobb megerõltetésektõl kell tartózkodnod.
Ha egy buszsofõrnek eltörik a keze, az is táppénzre kerül nagy valószínûséggel. De egy kéztörés nem fekvõbetegség, friss levegõre mennie kell (séta), és egy sörözés nem gyorsítja a gyógyulást, de nem is lassítja. Vagy egy tanár idegkimerültséggel táppénzre megy, akkor egy welnessfürdõ az neki feltöltõdés, ergó hamarabb gyógyul. Nem tudom mik a szabályok, ezek csak példák voltak arra táppénz nem azonos a fekvéssel, és egyik esetben sem lehet erkölcsi a táppénzre való jogosultságnak. Nem tudom, a veszélyeztetett terhes mit csinálhat, de a táppénz nem azonos a lakáselhagyási tilalommal.
Javítás: és egyik esetben sem lehet oka a táppénzre való jogosultságot megkérdõjelezni egy ismerõsnek vagy kollégának.
A kérdező hozzászólása: Köszi. Csak a kollégák (jóindulatúak) jöttek ezzel, h ha már nem dolgozok, ne lássanak az utcán, mert feljelentenek és fizethetek. Kedvesek.

A nők tényleg megérzik ha nem vagyok magammal megelégedve?

de ezt miért és hogy ? xd

Legjobb válasz: Jelekbõl, - soxor elfordítod a fejed, kicsit visszahúzódóbb vagy, elakad a szavad nem tudsz miröl beszélgetni, vagy egyszerûen elakad a szavad ha a társaságukban vagy, vagy remeg a kezed, nem mersz a szemükbe nézni, egyszerûen nem mersz kezdeményezni, hiába néznek figyelnek téged adnak egyértelmû jeleket neked ha megtetszel nekik, te nem lépsz , csak bámulsz vagy, lesütöd a szemed és lehajtott fejjel jársz, és még lehetne sorolni......

Jelekbõl, - soxor elfordítod a fejed, kicsit visszahúzódóbb vagy, elakad a szavad nem tudsz miröl beszélgetni, vagy egyszerûen elakad a szavad ha a társaságukban vagy, vagy remeg a kezed, nem mersz a szemükbe nézni, egyszerûen nem mersz kezdeményezni, hiába néznek figyelnek téged adnak egyértelmû jeleket neked ha megtetszel nekik, te nem lépsz , csak bámulsz vagy, lesütöd a szemed és lehajtott fejjel jársz, és még lehetne sorolni......
Egyértelmûen megérzik. Ahogy egy férfi is megérzi, látja, ha pl. egy duci nõ elégedetlen magával (folyton takarja a testét, alig szólal meg, látszik rajta, hogy frusztrált, nem felszabadult). Nem kell ehhez nagy szakértelem.

Tényleg ennyire kell fájjon ha szerelmes vagy?

Nem vagyok épp hülye szerintem, de valahogy nem értem, miért kell ennyi erőfeszítés, egy ideális kapcsolat fenntartásához. Állandóan pozitív gondolatokat, életérzést kell plántáljak a páromba és a kapcsolatunkba, hogy ne legyen baj. Unom hogy én vagyok az élet napos oldala, és ha engem kéne biztatni, nincs rá mód. Ez így kell menjen? Már többször mondtam neki is. A szakítással ha lehet ne gyertek. Sokan könnyen adnak ilyen tippet. Nem is értem olykor hogyan. 28 éves, nő

Legjobb válasz: Mégis, ha unod, mondtad neki, nem változott, mivel jöhetnénk, ha nem szakítással? Vagy csak megerõsítést vársz, hogy milyen önfeláldozó fantasztikus csaj vagy, hogy ezt is kiállod a szerelemért? (Amúgy a kérdésre a válasz: ha hagyod, akkor igen.)

Mégis, ha unod, mondtad neki, nem változott, mivel jöhetnénk, ha nem szakítással? Vagy csak megerõsítést vársz, hogy milyen önfeláldozó fantasztikus csaj vagy, hogy ezt is kiállod a szerelemért? (Amúgy a kérdésre a válasz: ha hagyod, akkor igen.)
Ha már feltetted a kérdést, gondolom te is érzed, hogy ez nem normális.. Nem kellene ennek így lennie.. Gondolom a párod is veled egy korosztály körül van.. Ennyi idõsen illene tudni, hogy egy párkapcsolat csak úgy mûködik, ha kölcsönösen támogatjátok egymást.. le kell ülni errõl beszélni.. Lehet ez a párodnak nem természetes.. Lehet azt hiszi, persze te ott vagy, ha baj van, te vagy a pozitív a kapcsolatban és el sem tudja képzelni, hogy neked is lehet bajod.. 4 év után szakítottunk a barátommal.. Mikor késõbb beszéltünk a kapcsolatunkról, azt mondta õ nem is gondolta volna, hogy nekem ilyen problémáim voltak a kapcsolatunkban.. Ebbõl két következtetést vontam le: 1, Néma gyereknek anyja se érti a szavát.. 2, Ha idejében beszél az ember róla, talán még tud változtatni..
Hát majd egy idõ után nem unni fogod, hanem belép egy életvidám férfi az életedbe, akinek el fogsz csábulni... Alapvetõen nem lehet megváltoztatni senki gondolkodását...
Én is néha pont ugyanezt érzem a barátommal kapcsolatban mint te. Én támogatom öt, próbálom pozitiv dolgokkal "felviditani" , a normális mederbe terelni. De ezt sajnos nem kapom vissza sokszor, söt, inkább le vagyok húzva. Erre én is szeretném tudni a megoldást:) Mivel mi is szeretjük egymást, semmit nem ér, a "hagyd ott" szöveg. 26/l
A kérdező hozzászólása: mindenkinek köszönöm az eddigi válaszokat. szinte mind hasznos.

Tényleg baj ha nem vagyok aggódós anyuka?

Pl. a lánykám 1 éves és most tanul járni..... v.hogy szeretek megbújni a háttárben és lesni ahogy próbálkozik, eszembe se jut felszisszenni ha esetleg segre huppan..... Vagy ha esetleg apukájával medencézik és a nagy játékban vizet nyelve köhécsel nem szaladok fej vesztve apát lecseszni..... Vagy ha pl. feláll az etet?székbe nem ordítok rá hogy kiesel te gyerek, hanem hagyom picit úgy sasolni és megkérem valami játékkal a kezemben hogy üljön le...... Vagy ha rokon vereked?s baba van nálunk nem én loholok a sarkukban hanem a másik anyuka...... MIÉRT VAN EZ????? Én imádom a kis majmócámat de nem kellene jobban aggódnom érte??? :/

Legjobb válasz: 6os: Te abszolút nem vagy tisztában azzal,hogy mi az,hogy valaki nem parázza túl a dolgot,és mi az ha nem neveli meg a gyerekét,amirõl te írsz az egy az egyben az,hogy nem nevelik meg a gyereket szerintük a liberális nevelés az igazi,a agyerek nevelje meg magát csináljon amit akar,na ez a lehetõ legnagyobb baromság.De az hogy a kérdezõ nem üvölti le a párja fejét ha a gyerek elesik mellette,vagy félre nyel annak semmi köze a liberális neveléshez,csak arról van szó,hogy nem aggódja agyon magát mindenen,nem kezd el anyatigrisként üvöltözni,idegeskedni jajveszékelni.

6os: Te abszolút nem vagy tisztában azzal, hogy mi az, hogy valaki nem parázza túl a dolgot, és mi az ha nem neveli meg a gyerekét, amirõl te írsz az egy az egyben az, hogy nem nevelik meg a gyereket szerintük a liberális nevelés az igazi, a agyerek nevelje meg magát csináljon amit akar, na ez a lehetõ legnagyobb baromság.De az hogy a kérdezõ nem üvölti le a párja fejét ha a gyerek elesik mellette, vagy félre nyel annak semmi köze a liberális neveléshez, csak arról van szó, hogy nem aggódja agyon magát mindenen, nem kezd el anyatigrisként üvöltözni, idegeskedni jajveszékelni.
Én is ilyen vagyok, mint te. Ez a védõnõ szerint jó, anyuák, nagyszülõk szerint meg jobban oda kéne figyelni rá. Megjegyzem: MINDIG figyelek, MINDIG szem elõtt van, de csak akkor avatkozok bele, szólok rá, ha veszélyes dolgot csinál (konnektor pl). Ágyra, székre, midnenre fel-le mászhat, de abból nem engedek, hogy "LEFELÉ NEM ARCCAL, HANEM FARRAL JÖVÜNK" -és mutatom neki. Mostmár nagyon ügyes lemászásban is, anyuék meg szívrohamot kapnak minden egyes alkalommal :D Ha beüti a fejét/elesik és nem sír, akkor nem megyek oda, ha közben rámnéz, mosolygok egyet, hogy "semmi gond, állj fel."--->felállt: "ügyes vagy!így kell!" -és vigyorog és büszke magára!:) ))) Ha sír, akkor természetesen mint a villám ott termek és megnyugtatom.
Nekem ez így természetes ahogy leírod. :)
Szerintem ez teljesen normális én is ilyen vagyok, nem kell túlparázni a dolgokat, azzal csak rossz lenne a gyereknek.
Én egyetértek veled, én egy picit ennél parázósabb vagyok, de nem vészesen, persze mindenki más és befolyásolni sem lehet, ki hogy viszonyul a dolgokhoz. :) 14 hónapos a lányom és már jó ideje megy, de azért még lecsüccsen idõnként, mostanában sokat tolat neki megy dolgoknak. Az elején néha felszisszentem, de már nem, sõt inkább ha esés van, akkor mosolygok, nevetek rá, így õ is hasonlóan tesz. Pár napja a parkban sétálgattunk és ott is fõleg a fûben, ami akadályozza volt 1-2 esés, de felkelt és ment tovább, mikor indultunk akkor láttam csak, hogy a térdén nem csak pici kosz van, hanem minimálisan le is horzsolta, de észre sem vette, csak mikor lemostam vízzel, amit vittem magammal. :)
Már megint ez a "kiajóanya" téma. Úgy csinálod ahogy érzed, attól még nem rossz az se aki máshogy tesz.
sztem te csinálod jól:) talpraesett gyereked lesz. nyilván nem hagyod, h baja legyen, csak nem pattogsz minden sz.ron...
kicsit az az erzesem, hogy azert tetted fel a kerdest, hogy megnyugtassunk, te vagy a laza, szuper anyu. viszont elmeselem, hogy a keresztfiam anyukaja is pont ilyen "szuper", o sem szolna ra semmi penzert a gyermekere, tepheti ki a konnektorbol a kabelt, hadonaszhat villaval, tepheti le a festmenyt a falrol, mikozben a koszos cipojevel all az en kanapemon stb. es igen, mi neha raszolunk, mert szerintem nem normalis sem a gyerek, sem a szulei viselkedese. ezt azert irom le, mert annak idejen ok is igy kezdtek, es a gyermekeknek kell tudniuk, hol vannak a hatarok. nem vagyok szigoru anyuka, 2 gyermekem van, de fordulhat a kocka es lehet, hogy pl.nalatok is eljon a verekedos korszaka a gyermekednek es te akkor sem fogsz utana loholni...
Ne már 6-os nem azt mondta hogy hagyja hogy veszélyes dolgot csináljon, nem a konektorba nyúkál a gyereke. Kérdezõ: ne aggódj, én is iylen vagyok, nem parázom túl a dolgokat. Most kezdett el mászni, ülni, stb, szóval van sok fejkoccanás. Oda nézek, látom h nem sír, akkor oké, nem szaladok oda hogy jaj istenem mi történt. Rám is mondták h nem éppen egy elsõ gyerekes anyuka vagyok. Én azt akkor bóknak vettem
A kérdező hozzászólása: Basszus utolsó ilyenek miatt nem kérdezek semmit mint teeee!!!!!! Érted te amit kiírtam?????? Kimondja azt hogy nem szólok rá bakker????? De felhúztál! Ki a franc gondolja magát extra szuper laza anyukának???? Én az aggódásról kérdeztem nem a megnevelésrõl! Hogyne szólnék már rá ha ledobja az ételt! Hogyne szólnék már rá ha a konektort szemelte ki...... De bírom az ilyen elolvastam félig és jól megmondom neked anyukákat! Menjél süttesd még a fejed! A többieknek köszönöm és elnézést a kifakadásomért......
Na én pont ilyen szeretnék lenni, Kérdezõ, mint te! Második babával vagyok itthon, aki 18 hónapos, és hát...lassan-lassan sikerül nem mindent túlparázni!:) )
Én mindig ezen vitatkozom apukámmal. Õ mindig nagyon jót akart nekünk és a széltõl is óvott (volna)... Egy darabig ment is, de sztem pont ezért voltam nagyon bamba gyerek sokáig. Nem tudtam, hogy ha teszek vmit, a következményekkel is számolni kell, és késõbb sokkal fájdalmasabb dolgok árán tanultam meg. Kicsit elkalandoztam, de én is kb így vagyok a kislányommal meg leszek majd a fiammal is, ahogy írtad. Apu meg ha velünk van, mindig a nyomában lenne, mindig feltenné, levenné, elkapná, én meg az öregembert próbálom féken tartani :) . Nagyon aranyosak ilyenkor amúgy, de én azt vallom, hogy amíg nem életveszélyes vagy testi épséget (ebbe másoké is beletartozik) vagy nagy értékû dolgokat fenyegetõ mutatványokról van szó, addig hadd menjen, és hadd próbálja ki magát.
Teljesen jól csinálod. Én is így vagyok vele, kivéve az etetõszéket, mert abból könnyen nagyot lehet esni.
Már napok óta foglalkoztat engem is ez a dolog, de te gyorsabbban tetted fel a kérdést :) ÉN is ilyen vagyok, én is imádom a picurkámat, de néha szeretek a háttérben lenni, ahogy te is. Mi a szüleimmel élünk, és anyukám az a nagyon aggódós tipus. Minket is mindentõl igyekezett megvédeni, és tudom mennyire nem jó dolog. Én azon vagyok hogy a fiam tanulja meg magától a dolgokat. Pl.mikor elkezdett járni tanulni, mindig ott voltam mögötte, de nem minden esésnél kaptam el, néha amikor láttam hogy nem lesz nagy baj, hagytam elesni. Meg is tanult úgy esni, hgoy ne legyen baja. Néha elgondolkodtam azon, hogy lehetek ilyen, baj-e ez hiszen szeretem a kicsit, de egyszerûen ez van. Már másfél éves, egyre önállóbb, ügyes, vidám, egészséges kisfiú, szóval azért annyira rosszl nem csinálom :)
A kérdésed szerintem fõleg arra irányult, hogy normális e, az, hogy nem érzed szükségét annak, hogy minden apró esésen, csínytevésen, stb para-rohamot kapjál. Ezen már én is elgondolkoztam, mert én is ilyen vagyok. Ha elesik a kisfiam, nem rohanok óbégatva, hogy mi a frász történt és úristen, tuti, hogy maradandó károsodást szenvedett! Az elsõ pillanattól hagyom, hogy a fiam "felfedezze a világot" és néha bizony a saját kárán tanuljon. Most 20 hónapos és nem kap sírógörcsöt, ha lehorzsolja a térdét, vagy borul egyet a motorral. Hozzáteszem van bukósisakja, mert imád száguldozni. :) Mindezek ellenére (mások véleménye szerint is) jól nevelt. Ha szeretne valamit (csinálni), de tudja róla, hogy esetleg veszélyes, vagy nem szabad, megkérdezi, lehet-e. Persze én sem hagytam konnektorba nyúlkálni, vagy domestost inni. Tudja, hogy ha lakásba érünk, ott le kell venni a cipõt...nem mászik benne kanapéra, de ez már nevelés kérdése. Szerintem nem gond, hogy nem aggódjuk túl magunkat, remélhetõleg egy életrevaló, jég hátán is megélõ felnõtt lesz a csemetéinkbõl. Legalábbis nekem ez a célom! :)
Szerintem jól csinálod! Mondja ezt egy kezdettõl mindent agyon parázós, és folyton aggódó anyuka, aki már látja a 12 éves csemetéjén, hogy sokkal lazábbnak kellett volna lennie...Minden talpraesettség hiányzik a gyermekembõl, mindenen aggódik, mindentõl szorong sajnos. Most próbálom helyrehozni, de nagyon nehéz... :((((

13 éves lány vagyok és régóta szerelmes vagyok egy velem egykorú fiúba. Õ is belém szerelmesedett és megkérdezte hogy járunk-e? ! Ugye nem vagyok éretlen hogy járjak vele ha tényleg szeretem?

Hogyan mondjam el a szüleimnek ?

Legjobb válasz: jaaaj, de cuki vagy :DD persze, hogy járhattok, de a testiség még nem játszhat szerepet a kapcsolatotokban :) majd ha idõsebb leszel (jóóóval idõsebb :D)

jaaaj, de cuki vagy :DD persze, hogy járhattok, de a testiség még nem játszhat szerepet a kapcsolatotokban :) majd ha idõsebb leszel (jóóóval idõsebb :D)
Mért ne járhatnátok ....nekem már vagy 6 barátnöm volt (nem 1-2 naposakhanem 2-4hetesek meg egyik 2 hónapos 14/F
szerintem inkább menj barbizni :)
Szerintem járhattok, de ez tényleg csak sétát jelent! Egy-egy fagyi még belefér majd nyáron, meg egy puszi búcsúzásnál. A szülõknek meg úgy mondd majd el, hogy tetszik a fiú, és meséld el, hogy milyen és hogy néz ki.
Hát a szülõknek nagyon nehéz megmondani..a hugom amikor 15éves volt megmondta a szüleinknek hogy van egy barátja(elsõ) és totál kiakadtak..te meg hogy 13 éves vagy..hát..attól függ milyenek a szüleid...
Ha 13 éves vagy, járhattok persze, de szerintem nem érdemes megmondani a szülõknek.Legyen ez egy "kis titkos szerelem".Úgysem lenne olyan komoly a dolog, hogy a szülõknek rögtön tudniuk kell rólla.Jaaa... és az utolsó kommentálóra meg ne figyelj, semmi képpen sem szabad 13 évesen olyat tenni.(de vannak akik hülyék és vannak akik k**vák :D , biztosan az eggyik közzé tartozik :D )
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. : ) Hát k*rváskodni semmiféleképpen nemfogok. ._.
Szerintem a szerelemben nem számít a kor ha igazán szereted és ö is téged járjatok de ne hagyd hogy olyan dologba vigyen amit te nem akarsz.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!