Találatok a következő kifejezésre: Ha tényleg Isten akkor miért (4 db)

Ha tényleg létezik Isten akkor miért kegyetlen?

Jún 21-én meghalt a kisbabám, akit nagyon vártunk. 11 hetes terhes voltam. Õ a második lett volna. van már egy kisfiam, egy csodaszép, de nem egészséges baba. Mi, az orvosok szerint, egészségesk vagyunk a férjemmel.

Legjobb válasz: részvétem.:S és ilyenkor jön a kérdés, hogy gondolom ti egy jóravaló rendes pár vagytok és ilyen dolgok történnek veletek, azokkal, akik meg egész életükben más ellen tesznek rossz dolgokat nekik bezzeg minden sikerül. és mégegyszer részvétem. szörnyû ilyet hallani (olvasni)

részvétem.:S és ilyenkor jön a kérdés, hogy gondolom ti egy jóravaló rendes pár vagytok és ilyen dolgok történnek veletek, azokkal, akik meg egész életükben más ellen tesznek rossz dolgokat nekik bezzeg minden sikerül. és mégegyszer részvétem. szörnyû ilyet hallani (olvasni)
Ezt valóban nem lehet vallásos halandzsával megmagyarázni, hanem a saját szervezeted döntött így, de ezen hamar túl kell tenned magad, és próbálkozni, csak gondolj az ükapádra, akoriban azért volt egy családban 12 gyerek is akár mert csak a töredékük érte el a felnõtt kort, és ebbe bele kellett törõdni, de az emberek mégis megpróbálták észrevenni a jót azokban amik jutottak nekik! Szóval fel a fejjel és próbálkozzatok amíg nem sikerül!
Nagyon szomorú, amit írt a kedves kérdezõ!Õszintén együttérzek és részvétem! DE!Ne ragadjatok le ennél a szomorú esetnél a kelleténél több ideig!Próbáljatok továbblépni, ami iszonyú nehéz, de az életben mindennek megvan a miértje...vagy történni fog a jövõben valami, ami majd megmagyarázza a dolgot, vagy késõbb jól jön a tapasztalat...vagy egyszerûen a csapások megerõsitenek!Soha sem szabad feladni, és mindig hinni kell, hogy jobb lehet!!!Most minden nehéz, de hinnetek kell magatokban, és NEM utolsó sorban ott van a csodás kisfiatok, aki éltetõ erõ lehet számotokra! Õ adjon erõt, és Ti egymásnak!! KITARTÁS!!!
Szia. Öszinte résztvétem! Sokszor én is ezt kérdezem magamtól, hogy ha tényleg létezik Isten akkor miért ilyen kegyetlen?! Sajnos most derült ki, hogy a legjobb barátom aki nagyon fontos nekem súlyos beteg... :'( (és még csak 17 éves) megértelek, hogy most azt kérdezed hogy: "miért?" De majd a kisfiad segíteni fog kiheverni a történteket, na meg a férjed.. fel a fejjel.. Jobb bulást neked és a családodnak. Puszi
Ne hagyjuk, hogy mások határozzák meg, hogyan kellene tennünk vagy éreznünk. A bánat folyamata mindenkinél máshogy zajlik le. Mások úgy vélik — és el is mondják véleményüket —, hogy túl sokat bánkódunk, vagy nem bánkódunk eleget. Bocsássuk meg nekik és felejtsük el. Ha egy mások által, vagy a társadalom egésze által felállított skatulyába kényszerítjük magunkat, meggátoljuk érzelmi egészségünk helyreállásának folyamatát. Természetesen különbözõ emberek különbözõ módon törõdnek bánatukkal. Nem szeretném azt éreztetni, hogy minden embernek egy bizonyos módszer szükségszerûen jobb a másiknál. Az viszont veszélyes, ha stagnálás áll be, amikor a bánattól sújtott személy képtelen megbékülni a helyzet valóságával. Ilyenkor együtt érzõ barátok segítségére lehet szükség. A Biblia azt mondja: „Minden idõben szeret, a ki igaz barát, és testvérül születik a nyomorúság idejére.” Ne félj tehát segítséget kérni vagy beszélni, és sírni (Példabeszédek 17:17).
részvétem. szivesen mondanék valami bíztatót, de nem igazán lehet. Még azt sem, hogy isten útjai kifürkészhetetlenek, ami ugyan igaz, csak a dolog nem így mûködik. Az, hogy a jó emberekkel jó dolgok történnek és vicaversa nem igaz. Sosem volt az és igazából nem is része az egyház tanításainak. (persze szokták mondani, de valóságtartalma annyi van, mint a mosóporreklámoknak) Az igazság az, hogy isten nem avatkozik a földi dolgokba. (néha igen, de az más kategória) A dolog úgy néz ki, hogy a földi létezés pongyolán fogalmazva egy akadálypálya. Isten megteremtette a világot, adott szabályokat és arra kíváncsi miként boldogulunk. Nem olyan értelemben, hogy miként viselkedünk, hanem, hogy miként és mennyire tartjuk vagy nem tartjuk be a szabályokat. Ha betartjuk a szabályokat akkor majd a végén megkapjuk a jutalmunk, ha meg nem, akkor a büntetésünk. A kisbabátok halálának sem hozzátok, sem õhozzá, sem az Istenhez nincs köze. Egyszerûen így alakult. Tekintheted próbatételnek, de a dolog nem úgy néz ki, hogy ti személy szerint kaptatok egy próbát. Csak valakik kaptak egy próbát és pont ti voltatok azok.
Szerintem ne foglalkozz semmiféle istennel. Ha netán létezik is valamelyik a sok százezerbõl - NEKED nem segít a bajban: ahogy az életed mutatja. Magadnak kell megoldanod a problémáidat - esetleg valamelyik másik ember tud neked segíteni valamit.
Az u.n. "jóisten" vagy ahogy egy ismerõsöm találóan nevezte az "emberek istene", tehát a gondviselõ, segítõ, de ha nem jársz templomba, akkor büntetõ izé nyilvánvalóan nem létezik. Persze, jó lenne ha lenne egy ilyen nagytesó, aki segít a bajban, a vágy teljesen emberi, akárcsak a repülés vágya. Ami van, az egy rendszer. Lélekfejlõdésre optimalizált akadály és kihívásrendszer. Elbukni nem lehet, csak sokszor próbálkozni. Életek során át. Ebben a kontextusban a halál is csak egy lépés, a körforgás egy állomása. Én erre a megállapításra jutottam. Más másokra. Gondoltam leírom.
Nincs isten nem is vot nem is leszNem az ijenekbe kell hinniLätod van itt ojan aki hisz istenbe mégis retteg én ateista vagyok sose rettegtem nem féltem semmitölÉs minden ugy alakult ahogy én akartam ésszerüenLehet az ördög velem vanMondjuk abba se hiszek de inkäbb mint isten akit azt se tudjuk hogy néz ki De az ördögöt tudjuk
A 07.01-es hozzászóló említette a hûséges Jób példáját. Ehhez annyit tennék hozzá, hogy bár Jób azt hitte a csapások Istentõl vannak, de a valóságban nem tõle! Azt kell figyelembe venni, hogy Istenünk soha nem kegyetlenkedik, szórakozik velünk, még a kísértések sem tõle származnak. "Senki ne mondja, amikor próba alatt áll: „Isten tesz próbára.” Rossz dolgokkal ugyanis nem lehet próbára tenni Istent, és õ maga sem tesz ilyesmikkel próbára senkit." (Jakab 1:13) A Teremtõ Isten megadja a kimenekülést minden helyzetbõl, pl. a feltámadás reményével, méghozzá egy helyreállított paradicsomi földre, ahol nem lesznek már gonoszok.
Szia! Remélem azóta enyhült a fájdalmad! Hidd el, hogy a rossz dolgok nem Istentõl vannak. A sátán befolyásolja az ember sorsát, de csak addig, amíg az Istennek felhatalmazást nem adsz, hogy Õ vegye át az irányítást az életed felett. Ha hiszel az Úr Jézusban, akkor Õ megszabadít téged és a fájdalmaid örömmé változtatja. Ha ûr van benned, betölti azt is! A biblia szavai örömsugár és reménység az embernek. Nem véletlenül nem engedte Isten, hogy eltöröljék, betiltsák. Olvasd és hit növekszik és Isten felé hála a szívedben. Mert ha hálás a szíved, akkor a sátán megbukott és nem árthat neked többé, fõleg ekkora fájdalmat nem okozhat.

Azt hallottam, többektől is, hogy az Õsrobbanás elméletét egy katolikus pap alkotta meg, és úgy gondolta, hogy az Isten így teremtette meg a világot. Ha ez tényleg igaz, akkor azt nem értem, hogy az ateisták szerint miért nem kreacionizmus?

Legjobb válasz: Mást is felfedeztek hívõk, ami a tudomány része: pl. Darwin az evolúciót vagy Galilei a bolygók mozdásának magyarázatát. Nem attól lesz tudomány vagy kreacionizmus, hogy ki fedezte fel, hanem attól, hogy ellenõrizhetõ, bizonyítható-e. Tényleg csak az "isten teremtette meg" farkincát kell levágni róla.

Mást is felfedeztek hívõk, ami a tudomány része: pl. Darwin az evolúciót vagy Galilei a bolygók mozdásának magyarázatát. Nem attól lesz tudomány vagy kreacionizmus, hogy ki fedezte fel, hanem attól, hogy ellenõrizhetõ, bizonyítható-e. Tényleg csak az "isten teremtette meg" farkincát kell levágni róla.
#5: Az, hogy egy tudós éppenséggel hívõ is, még nem teszi elméletét kreacionizmussá. Darwin kifejezetten kihagyta elm életébõl Istent, emiatt komoly kritikák is érték Richard Owen és Lord Kelvin részérõl. Amúgy arra én is kíváncsi vagyok, mitõl kreacionizmus a kreacionizmus?
Ez egy hatalmas marhaság. Bármire lehet mondani, hogy isten csinálta, attól az még nem kreacionizmus.
Nem egy katolikus pap állt elõ vele, de ha úgy is lenne az, hogy ki mit lát mögé még nem jelenti azt, hogy az az elmélet része. Például ha felfedezte volna, hogy forr a víz és leírná, hogy hogyan majd felkiáltana, hogy ezt Isten csinálta abból csak az isten csinálta rész lenne kreacionizmus és azt elhagyva már kapunk is egy stramm kis elméletet.
#13: Hát, nem válaszoltál. Uis az alapkérdés ugyebár az, hogy miért nem tartod az Õsrobbanás elméletét kreacionizmusnak, ha egyszer az az alapállásod, hogy az a kreacionizmus, ami így kezdõdik: Isten csinálta (és akkor ide jön a valami). Kettõ: Nem bonyolult, hanem összetett. Persze, az Irreducible Complexity kifejezést szándékosan úgy fordítjátok, hogy egyszerûsíthetetlen bonyolultság, s úgy állítjátok be, mintha az ID úgy állna hozzá, hogy: Bonyolult ez nekem, mint 6 éves gyereknek az integrálszámítás.
És figyelj csak! Az evolúció elmélete nem tesz, nem tett ellenõrizhetetlen kijelentéseket?
Döncike! Pontosan! Az intelligenciát a fizika mindig a rendszeren kívülre teszi. Ott van pl a gõzgép.A fizika sok mindent elmond neked a gõzgéprõl, miközben vizsgálja, de arra nem képes, hogy megmondja, mit ebédelt James Watt 2 nappal a gõzgép megalkotása elõtt.
A kérdező hozzászólása: #10: Ducata! Véleményem szerint díjat érdemelsz! Ezt senki nem lesz képes überelni!
A kérdező hozzászólása: #13: Az volt a kérdésem, hogy miért nem tartod kreacionizmusnak az Õsrobbanás elméletét? Ha egyszer úgy vagytok vele, hogy az a kreacionizmus, amikor egy elmélet így kezdõdik: "Isten csinálja..."
Döncike! Javaslom, olvasd el az általam a7es pontban linkelt cikket.
"Mi az, ami kétségen kívül - tehát nem csak érzés alapján - bizonyítja, hogy ilyen tervezõ volt? " Legaláb olyan fontos kérdés, hogy mi az ami kizárná a teremtõt... Mivel a teremtõt deinició szerint a rendszeren kívülre teszik ezért akkor sem lehetünk benne bizosak, hogy nincs teremtõ, ha a tudósok a kémcsövekben a szemünk láttára csinlánának életet, hiszen honnan tudod, hogy nem a teremtõ láthatatlan keze volt a dologban? :D Szerintem ez a leglogikusabb érv a teremtõ modellekbe történõ beemelésével szemben.
#11: Nem az volt a kérdés, hogy bizonyos vallásfilozófiai csoportok mit állítanak Istenrõl, hanem az, hogy miért nem tartod az Õsrobbanás elméletét kreacionizmusnak, illetve hogy mi az a kreacionizmus?
Áááá, dehooogggyy. A kreacionalisták soha nem beszélnének istenrõl... csak egy olyan lényrõl, amelyiknek a tudása és a hatalma végtelen, amúgy meg nem lehet õt látni soha, de mindenütt ott van és folyamatosan beleszól mindenbe, ill. a múltban is mindent õ alkotott.
#9: Okfejtésedben belsõ inkoherencia van. Rámutatnék. Szerinted ez a kijelentés: "Isten van az evolúció mögött" kreacionizmus?
Attól, hogy ellenõrizhetetlen dolgokat állít. Pontosabban csak egyetlen állítása van: hogy isten teremtett mindent. Ezen kívül az össze többi kijelentése csak az evolúciót tagadja, de azt is légbõl kapott "érvekkel" - tehát nem tudományos módszerekkel. Ezekért áltudomány.
Az eredeti Õsrobbanás elméletet Georges Lemaitré belga katolikus pap és fizikus alkotta meg, 1927-ben. Elég sok kritika érte, elsõsorban ateisták részérõl, mert az "új elmélet" szerint, addigi használt modellel szemben, az Univerzumnak van számmal kifejezhetõ kora, az anyag nem öröktõl fogva létezõ. Ma sem általánosan elfogadott, fõleg, mert a Vatikán 1950 körül elfogadta és a világ teremtésének leírásaként prezentálja a mai napig. Másrészt: Az Õsrobbanás elmélet mitológiai alapjai: http://www.kfki.hu/fszemle/archivum/fsz100708/horvath100708...
Igen, a hír igaz! :D http://en.wikipedia.org/wiki/Georges_Lemaître "Ha ez tényleg igaz, akkor azt nem értem, hogy az ateisták szerint miért nem kreacionizmus?" Miért lenne kreacionizmus? Ha ezzel egy ateista jött volna elõ, az min válltoztatna? Katolikus pap lévén nyilván isten kezét látta a dolgok mögött, és ez valóban egy kreacionista gondolat, de attõl maga az elmélet nem lesz kreacionista, mivel a model mûködik isteni beavatkozás nélkül is. Mai tudásunk szerint az õsrobbanás elmélete a világ keletkezésének igazságát írja le. PONT. Amúgy ebben az esetben nagyon segített, hogy az ateista szemlélet szerint statikusnak vélt univerzumban tapasztalható jelenségeket pont azzal lehetett magyarázni, amit a biblia is állít: a világ valamikor keletkezett, és idõben visszafelé nem végtelen. Emiatt nem is nagyon tetszett a kor néhány kozmológusának, de a tények a papot igazolták. De fontos tudnod, hogy a világ felfedezett igazságai függetelnek az õket felfedezõtõl! Van olyan elmélet, ami igaz, és van olyan ami nem. Nincs kreacionista igazság és ateista igazság...
A kérdező hozzászólása: Akkor mi az, hogy kreacionizmus, ha nem az, hogy "Isten csinálta" ?
Az az Õsrrobbanás elmélet nem ugyanaz az õsrobbanás elmélet. Az ateisták módosítottak rajta..
Én nemigen értem, mi a baj azzal, hogy az õsrobbanás nem kreacionista elmélet. Tényleg nem az. Aki mögé akarja tenni Istent annak csak az lehet az oka erre, hogy az legyen az Elsõ Ok. De miért legyen? Miért nem lehet elsõ ok maga az õsrobbanás? Egyébként nem meglepõ, hogy az egyház rámozdult az õsrobbanásra. Én egyszer voltam egy kongresszuson, ami a halálközeli élményekrõl szólt, és egy résztvevõ pap tapsikolt örömében, hogy végre bizonyítva látta a mennyország létét. Megsajnáltam szegényt...

Ha tényleg bűn a maszturbálás, akkor Isten miért úgy csinálta, hogy az ember önmagát is kielégíthesse?

Nem hiszem, hogy azért csinálta így, hogy ezzel is küszködjünk, mint egy kísértéssel...Õ aztán tényleg megcsinálhatta volna úgy, h önmagunkat ne tudjuk kielégíteni. Viszont akkor...B?n-e a maszturbálás?

Legjobb válasz: Az onanizáció-Onan nevébõl-arra utal,hogy a szeretkezés folytán az illetõ spermáját nem engedte a nõbe(coitus interruptus),ergo a szeretkezés ,azon módja,ami kizárja a lehetõségét a gyereknemzésnek a tilos,de egy másik Bibliamagyarázat szerint ha van három gyereked(Szaporodj és SOKASODJ)a fogamzásgátlás megengedett.

Az onanizáció-Onan nevébõl-arra utal, hogy a szeretkezés folytán az illetõ spermáját nem engedte a nõbe(coitus interruptus), ergo a szeretkezés , azon módja, ami kizárja a lehetõségét a gyereknemzésnek a tilos, de egy másik Bibliamagyarázat szerint ha van három gyereked(Szaporodj és SOKASODJ)a fogamzásgátlás megengedett.
Attól függ férfi vagy-e vagy nõ. Ha férfi vagy egy idõ után vagy nagyon kanos leszel, vagy magától elsül a lõcsöd álmodban. Nõknél nem tudom hogy megy ez. Minden esetre nem hinném hogy bûn lenne, inkább csak még egy pont ahol az önmegtartóztatást, lemondást lehet gyakorolni, amivel önfegyelmet szerezhetsz ezért mondták régen hogy bûn.
http://www.katolikus.hu/kek/kek02331.html#K2396 Nézzétek meg, itt minden megtalálható - asszem - a tíz parancsolat alapján, h mit szabad, és mit nem.
Sok helyen olvastam, hogy a Bibliában nincs ilyesmi, ez csak egy félremagyarázás.
Nem mondta hogy bûn. Ha mondta volna is, akkor is gyakorolnád! Ha a bibliai alapelveken elmélkedsz, magad is rájöhetsz hogy nem helyes a maszturbációval lekötni magad, s felkorbácsolni a vágyaidat, amely a testednek szánt igazi kielégülést(a társad jelenlétét)kellene hogy megcélozza. S ezért még önzõ dolog is mellesleg.
A gyilkolást is meg tudjuk tenni mégsem azt teszzük. Meg tehetsz egy csomó indent a mi bûn. Embert sem azért tudsz ölni, hogy nah akkor ölj! Isten pedig nem mondta h bûn.
Az önkielégítés azért bûn szerintem ez az én véleményem mert a bibliában Mózes könyvében a kultikus tisztátalanságok közé tartozott. 3Móz 15, 2:Szóljatok Izráel fiainak és mondjátok meg nékik: Ha valamely férfiúnak magfolyása támad, az õ folyása tisztátalan. 3Móz 1516:Ha valamely férfiúnak magömlése van, mossa meg az egész testét vízben, és tisztátalan legyen estvéig. És nekem úgy tünik ezt az állapotot át is lehetett adni mert ha az ide vonatkozó útmutatásokat megnézzük a bibliában azt látjuk mosakodás és tisztulási idõszak van róla írva, hogy elmúljék ez az állapot és ne fertõzzön meg senkit. Sajnos a történelmi egyház hibája hogy tiltással kezelte a dolgot és ennek a következménye az hogy a tiltások az emberekben a kívánságok kiélését okozzák.(ták) Rómabeliekhez írt levél 7. részében olvasható:Mit mondunk tehát? A törvény bûn-é? Távol legyen: sõt inkább a bûnt nem ismertem, hanem csak a törvény által;mert a kívánságról sem tudtam volna, ha a törvény nem mondaná:Ne kívánjad. De a bûn alkalmat vévén, a parancsolat által nemzett bennem minden kívánságot;mert törvény nélkül holt a bûn. Mert a bûn alkalmat vévén, ama parancsolat által megcsalt engem, és megölt általa. Azért ám a törvény szent, és a parancsolat szent és igaz és jó./Ez utóbbi a Mózesi törvényrõl szól, de a egyházak tiltásainak is hasonló hatása van./ Nem úgy ahogy kelett volna:Római levél 8 része: Mert, ha test szerint éltek, meghaltok;de ha a test cselekedeteit a szellemel megöldökölitek, éltek. Tehát az önkielégítés azért bûn mert egy tisztátalan állápotot hoz létre az emberben és akaratlagos vagyis az ember önmagát teszi tisztátalanná. Ráadásul nem kell hozzá házasság sem, Isten pedig házasság mellett van. Csak a mai modern korunkban ezzel nem nagyon foglalkoznak, hogy mi? Isten üzenete a bibliából, elöbb kapnak rá mindenféle pogány és ördögi tanitásokra mint az Isten beszédére. Egyébként miért mindig Isten hibáztatjátok a problémáitokért ha tévelyegtek? Ti zártátok ki az életetekbõl és nem õ hagyta el az embereket itt az ideje a MEGTÉRÉSNEK! Valamint azt gondoljátok Istenrõl úgy teremtette az embert, hogy önmagát kielégithesse és az bûn legyen. Hibás elgondolás mint sok más Istenrõl Õ házasságot(gokat) alapított /amelyben házaséletet élnek/ és nem házasságtöréseket és válásokat mint amelyek mostanába divat. Gondolkodjatok el rajta vajon miért igy élnek az emberek? Isten akarata az, hogy teljes életet éljenek az emberek normális tiszta kapcsolatba és nem önkielégítésekben.
Elvileg azért lenne bûn, mert hiába ürítik ki. Viszont elég bõséges a készlet ahhoz, hogy ne kelljen spórolni vele:D
Sohasem mondott Isten ilyet, vagy ilyesmit.
Dehogy bûn!Mindenki azt csinál a saját estén amit akar!
Jaj, akkor miért adott lehetõséget, hogy mások életét kioltsa az ember, biztos megtudta volna csinálni úgy is, hogy ne lehessen lelõni mást . . . nyilván értelmetlen a kérdés. Isten szabad akaratot adott lehet valakibõl Szent Ferenc és lehet Hitler is, Neked kell dönteni, hogy Istenhez tartozol -e és megmaradsz a szeretetében. Szerintem a kérdés nem úgy merül fel benned, hogy Isten miért úgy teremtett, hogy lehessen onanizálni , hanem van lelkiismereted és érzel egyfajta bûntudatot. Bûntudat amiatt, hogy a testi élvezetet választottad az önmegtartóztatás és a tisztaság erénye helyett. A lelkiismeretet Istentõl kaptad, azt nem lehet elhallgattatni, meghazudtolni kikerülni. Viszont amit lehet tudni biztosan, hogy Jézus nem kicsit szeret minden bûnöst, hiszen önként vállalta kereszthalált és mindent odaadott értünk, magára vette a bûneinket. Jézus az irgalmas szeretet megnyilvánulása, ami felülírja az igazságosságot. Jézusnak, egyedül neki van hatalma elvenni a bûneinket, ld. Evangélium Mivel Jézus az Isten Fia, önmagáról mondja: "az Emberfiának van hatalma a földön megbocsátani a bûnöket" (Mk 2, 10) Mit kér cserébe? Bizalmat és hitet. Fordulj Jézushoz imával és néhány "jelképes" önmegtagadással esetleg böjttel és azt fogod érezni, hogy a lelked újra tiszta és örül.


Miért lesz mindenki olyan kövér ha egyfolytában zabál és utálja a sportot? De tényleg gyűlöli? Miért bünteti az isten azokat akik szeretik a hasukat? Miért? MIÉRT? !

Istenem, MiÉÉÉéééÉÉéÉÉÉrrtt?!?!?!?!?!

Legjobb válasz: Semmiféle büntetés és semmiféle Isten nincs ebben, ez szimplán biológia. A sportot az gyûlöli, akire rá akarták kényszeríteni, és ezzel tiltakozott ellene. Biztosan van olyan hatékony mozgásforma, amit szívesen végeznél. Keresd hát meg!

Semmiféle büntetés és semmiféle Isten nincs ebben, ez szimplán biológia. A sportot az gyûlöli, akire rá akarták kényszeríteni, és ezzel tiltakozott ellene. Biztosan van olyan hatékony mozgásforma, amit szívesen végeznél. Keresd hát meg!
hát az ilyen embert nagyon megrugdalnám az biztos. 1. dagadt g*ci 2. utál sportolni 3. hülye mint a seggem kifordítva 4. és még rinyál is miatta
Talán nem kéne Istenre fognod, hogy lusta vagy sportolni.
Azért, mert a falánkság a 7 fõbûn egyike.Meg a lustaság is. A pokolban fognak a kisördögök szalonnázni a zsírodon :D
Nem tudom de a Hetedik címû filmben kaphatsz erre választ! Ja és azért mert nem sportol valaki, még nem fontos két pofára zabálni a [email protected]! Magadat bünteted, mert akaratgyenge ember vagy! Én szeretek edzeni és normálisan kajálni istenem miért izmosodok miiiiééééért?
Ja, meg van a másik jó oldal:) Ha elég kövér vagy akkor akár már egy csipszes zacskó kinyitásától is fogyhatsz. Mig más ezért heti több órát kardiózik:D
Azért, mert ha több kalóriát eszel meg, mint amennyit elhasználsz, akkor hízni fogsz:) Mert az a rengeteg felesleges kalória nem tudd hova menni, így kénytelen lesz lerakódni a tested adot területein:D Azért, hogy majd felhasználható legyen a nehezebb idõkre:D Mivel nem pazarlunk el semmit:D De mint mindennek, ennek is vam ám jó oldala: tovább birod kaja nélkül mint a vékonyabb ember társaid:D Nem fázol annyira a hidegben... és még mi is...juj... A lényeg, hogy mindennek van jó oldala, azt kell nézni:D
Másfelõl hiba ilyen kérdést feltenni egy rakás izomtibinek meg erõbenõnek és fanatikus sportolónak. Kategóriát tévesztettél.
szerintem mert fogyatékos vagy
Amúgy h4xOr, már másfél napja a "hülye, mint a seggem kifordítva" címû benyögéseden röhögök, szóval köszönöm, szereztél nekem pár örömteli percet ezzel a szöveggel! :D:D:D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!