Találatok a következő kifejezésre: Ha távozik nyákdugó, azt jelenti, (2 db)

Ha távozik a nyákdugó, azt jelenti, hogy indul a szülés? Hogy néz ki, mit fogok érezni?

Legjobb válasz: Nem feltétlenül!Akár még hetek is lehetnek hátra, vagy csak órák.D készülj, mert bármiker itt lehet az idõ.

Nem feltétlenül!Akár még hetek is lehetnek hátra, vagy csak órák.D készülj, mert bármiker itt lehet az idõ.
A nyákdugó távozása a tágulás elsõ jele, de elsõ szülésnél akár két hét is eltelhet a szülésig. A folyamatról részletes leírást találsz a maternet.ro on-line szülésfelkészítõ oldalon. Csak regisztrálni kell, de érdemes elolvasni :)
Igen, a méhszáj nyílását jelzi.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen!
Nekem a nyákdugó távozásával indult a szülés. Ez volt hajnal fél 5-kor, jöttek is a fájások, majd este 9:28-kor lett meg a kislányom!
Nekem december 28-án jött ki egy kis darab nyákdugó (kiírt nap utáni napon)és utána minden nap egy kisci darab.31-én éjjel 1/4 12-kor vonultam be a szülõszobára gyenge 8 percesekkel, TELJESEN zártan.Reggel 8.25-kor lett meg a lányom császárral.A szülõágyról toltak be, addigra teljesen kitágultam, tolófájás is volt, de leesett a szívhang, mert a kiscsaj az állandó ficánkolással szépen belegabalyodott a köldökzsinórba. A lényeg, hogy nem voltam nyitva semennyire sem, pedig a nyákdugó napok óta távozott. Most 7, 5 hós a lánykám


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!