Találatok a következő kifejezésre: Ha sztk-s szeretnék (2 db)

Ha sztk-s orvosomnál szeretnék szülni, aki nem a területileg hozzám tartozó kórházban dolgozik, neki is kell pénzt adni?

Legjobb válasz: Sajna igen. Bár orvostól függ. Én is így jártam, végül bementem az ügyeletre és nem bántam meg.

Sajna igen. Bár orvostól függ. Én is így jártam, végül bementem az ügyeletre és nem bántam meg.
Kérdezd meg tõle, de gyanítom kérni fog.
pénzt nem kell adni csak nálunk szokás, de különben célszerû mert akor jobban bánnak veled, de azt is meg lehet csinálni hogy nem adsz csak akkor ne mond meg neki, így a szülésnél úgy fog viselkedni mindha kapna tõled valamit. egy ismerõsöm is így csinált és nem lett semmi baja belõle
Ez hülyeség!!!Ne azért bánjon velem jobban mert pénzt kap!Ezért nem fog eltûnni soha a hálapénz!:((
pedig ez sajnos így mõködik mi 12 szer voltunk a dokinál a 9 hóanp alatt mindig 5000 ft-ot fizettünk a szülésért pedig 50000ft-ot "kért" utána sajnos volt missed abom kettõ is az elsõnél nem õ mûtött hanem egy másik doki nem is volt minden rendben, begyulladtam késõn kerültemsorra és még sorolhatnám, másodszorra a saját dokim mûtött akkor érdekes módon nem volt probléma második voltam akit mûtöttek és du. 2 -kor már itthon is voltam hát ennyi a fizetett és nem fizetett doki közötta különbség
Akkor is szomorú, hogy csak a pénz miatt bánik velem jobban valaki....:(

Ha nem a lakcímem szerinti SZTK-s nőgyógyászhoz szeretnék menni, hanem egy budapestibe, akkor ott is ingyen ellátnak?

Elfogyott a gyógyszerem, most próbáltam bejelentkezni holnapra oda, ahova elvileg tartozunk, de azt mondta a betegirányító, hogy jövő hét csütig. teli vannak időponttal. A kérdésemre, hogyha csak úgy bemegyek írnak e fel gyógyszert nem tudott válaszolni (de azért megpróbálom). De ha nem jó ez a megoldás marad egy budapesti rendelő. Tehát: ingyenes e ígyis? És tudna valaki egy jó SZTKt mondani Budapesten? Köszönöm.

Legjobb válasz: Ha nálad van a TAJ kártyád, akkor az egész országba kötelesek ingyen ellátni.

Ha nálad van a TAJ kártyád, akkor az egész országba kötelesek ingyen ellátni.
mi lenne, ha a rendelõt hívnád közvetlenül, az asszisztens meg válaszol? Én mikor albérletben laktam, mentem háziorvoshoz, szemészetre is, pedig nem volt bejelentett lakcímem abban a városban. Legtöbbször háziorvos is írhat fel fogamzásgátlót, hacsak nem valami speciálisat szedsz.
A kérdező hozzászólása: Utolsó: hívtam a rendelõd, nem tudnak idõpontot adni.
A kérdező hozzászólása: *rendelõt
Igen, Kötelezõ ellátniuk!!
Nézz azért körül, mert a bp-i sztk-k közül s sokban idõpontos a rendelés...
nemár, hogy egy receptért sorba kelljen állni!! Adja ki az asszisztens aztán kész. Vagy végsõ esetben menjél ügyeletre. De mondom, sima fog.gátlót háziorvos is írhat fel.
A kérdező hozzászólása: Voltam bent a kórházban, azért nem tudtak elõjegyzett idõpontot adni, mert van vmi szabály, h az elõjegyzések száma a tárgy hónap 20. napjáig nem haladhatja meg a nem tudom milyen számot. Na mindegy. De persze fogadtak, csak így kellemetlen volt ott ülni 9.16tól délig.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!