Találatok a következő kifejezésre: Ha szoptatok, muszáj (2 db)

Ha szoptatok, és muszáj fogorvoshoz mennem, kaphatok-e érzéstelenítő injekciót? És a kezelés után milyen fájdalomcsillapítót lehet bevenni?

Már nem csak kizárólag, de naponta legalább 4-5-ször még szopik a baba.

Legjobb válasz: szoptatás alatt is szólni kell a dokinak, attól függ majd mit ad be. Lehet, de utána viszont nem mindegy milyen gyógyszert szedsz be, mert ind megjelenik a tejedbe, de a gyenge fájdalomcsillapító ( a doki tudni fogja elvileg) még jó is lehet a tejjel a babának, mert ha olyat szedsz minimális a kiválása és nem káros.

szoptatás alatt is szólni kell a dokinak, attól függ majd mit ad be. Lehet, de utána viszont nem mindegy milyen gyógyszert szedsz be, mert ind megjelenik a tejedbe, de a gyenge fájdalomcsillapító ( a doki tudni fogja elvileg) még jó is lehet a tejjel a babának, mert ha olyat szedsz minimális a kiválása és nem káros.
Nekem 3 hete húzták ki a bölcsességfogamat.A fogorvos azt mondta, hogy az érzéstelenítõ injekció csak helyileg hat, nem jelenik meg az anyatejben.Fájdalomcsillapítónak Algopyrin.De írasd fel, vényköteles lett!

Kedd óta nem szoptatok, ha nem fáj nem muszáj ugye fejni? Vagy kellene?

9 hetes terhes vagyok ,fiam már 27 hónapos.

Legjobb válasz: Ha nem feszül a cicid, akkor ne fejd. Grat a babákhoz :)

Ha nem feszül a cicid, akkor ne fejd. Grat a babákhoz :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm.
Hideg vizes borogatás azért ajánlott, nehogy becsomósodjon, és ha feszül, fejni, mert a mellgyulladás nem játék. Életemben nem fájt semmi annyira, a császár lófütyi volt ahhoz képest.
Nekem nem fájt, mikor a fiam abbahagyta a szopit, nem is fejtem. Ha feszült volna, vagy éreztem volna, hogy nagyon megtelik, természetesen fejtem volna, de így nem volt szükséges.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!