Találatok a következő kifejezésre: Ha szombaton együtt a párommal, akkor (2 db)

Ha szombaton voltunk együtt a párommal, akkor szerdán kimutatja a terhességi teszt a reális eredményt?

Legjobb válasz: Szia. A teszt álltala´ban a menstruáció kimaradása utánn mutat reális eredményt.Van amikor még akkor sem.4 nap meg nagyon kevés lenne a terhesse´g kimutatása´ra,mégha megtörtént is a megterme´kenyülés.Várj 1-2 hetet.

Szia. A teszt álltala´ban a menstruáció kimaradása utánn mutat reális eredményt.Van amikor még akkor sem.4 nap meg nagyon kevés lenne a terhesse´g kimutatása´ra, mégha megtörtént is a megterme´kenyülés.Várj 1-2 hetet.
NEM!Türelem!
Szia! A megtermékenyüléstõl a beágyazódásig 14 nap telik el, és onnantól számítva a 3. naptól mutatja ki a teszt (ha kimutatja). Tehát még nagyon korai várj legalább 2-3 hetet.
Fúúú, ez még nagyon korai szerintem! Én is csináltam tesztet többet is, és csak az elmaradt augusztusi mensim után most szeptemberben csináltam 2 tesztet, ami mindkettõ pozitív lett! Én a helyedben várnék, és addig is próbálkoznék sokat! Mi 2 naponta voltunk együtt a siker kedvéért. 24-én megyek az elsõ UH-ra, remélem minden rendben lesz, addig nem merem elkiabálni...

Ha hétfőn kezdtem el szedni a fogamzásgátlót, akkor szombaton még nem lehetünk együtt a párommal?

Legjobb válasz: Attól függ melyik levélnél jársz, én a másodiknál jártam mikor már csak azt használtuk. De elvileg a tájékoztatóban az van hogy az elsõ szem után hat.

Attól függ melyik levélnél jársz, én a másodiknál jártam mikor már csak azt használtuk. De elvileg a tájékoztatóban az van hogy az elsõ szem után hat.
Elsõ szem után csak akkor hat, ha azt a menstruáció elsõ napján vetted be. Egyébként 1 hétig kell kiegészítõ védekezést használni. Javaslatom, hogy kövesd a betegtájékoztatót.
Van olyan, hogy orvos és betegtájékoztató. Ha az utóbbit nem tudod értelmezni, akkor az együttléttel is várj még...
Lehettek együtt, csak nincs szex.
És ha normális gyereket akarsz, most hagyd abba a szedését
Ha úgy állsz hozzá a hétvégi találkozáshoz (és aztán majd meg fogod látni, hogy önként és dalolva a továbbiakhoz is), hogy mindent szabad, kivéve legklasszikusabb esemény legvégét, csodákat fogtok látni. Egy ilyen tilalom maga az áldás. Új, tágas dimenziók nyílnak meg. Nemsokára sejtelmed sem lesz róla, hogy egyáltalán mi a fenének egyáltalán a tabletta. Hacsak nem akarod erõnek erejével tönkre tenni magad.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!