Találatok a következő kifejezésre: Ha szombaton együtt a párommal, (4 db)

Ha hétfőn kezdtem el szedni a fogamzásgátlót, akkor szombaton még nem lehetünk együtt a párommal?

Legjobb válasz: Attól függ melyik levélnél jársz, én a másodiknál jártam mikor már csak azt használtuk. De elvileg a tájékoztatóban az van hogy az elsõ szem után hat.

Attól függ melyik levélnél jársz, én a másodiknál jártam mikor már csak azt használtuk. De elvileg a tájékoztatóban az van hogy az elsõ szem után hat.
Elsõ szem után csak akkor hat, ha azt a menstruáció elsõ napján vetted be. Egyébként 1 hétig kell kiegészítõ védekezést használni. Javaslatom, hogy kövesd a betegtájékoztatót.
Van olyan, hogy orvos és betegtájékoztató. Ha az utóbbit nem tudod értelmezni, akkor az együttléttel is várj még...
Lehettek együtt, csak nincs szex.
És ha normális gyereket akarsz, most hagyd abba a szedését
Ha úgy állsz hozzá a hétvégi találkozáshoz (és aztán majd meg fogod látni, hogy önként és dalolva a továbbiakhoz is), hogy mindent szabad, kivéve legklasszikusabb esemény legvégét, csodákat fogtok látni. Egy ilyen tilalom maga az áldás. Új, tágas dimenziók nyílnak meg. Nemsokára sejtelmed sem lesz róla, hogy egyáltalán mi a fenének egyáltalán a tabletta. Hacsak nem akarod erõnek erejével tönkre tenni magad.

Ha szombaton voltunk együtt a párommal, akkor szerdán kimutatja a terhességi teszt a reális eredményt?

Legjobb válasz: Szia. A teszt álltala´ban a menstruáció kimaradása utánn mutat reális eredményt.Van amikor még akkor sem.4 nap meg nagyon kevés lenne a terhesse´g kimutatása´ra,mégha megtörtént is a megterme´kenyülés.Várj 1-2 hetet.

Szia. A teszt álltala´ban a menstruáció kimaradása utánn mutat reális eredményt.Van amikor még akkor sem.4 nap meg nagyon kevés lenne a terhesse´g kimutatása´ra, mégha megtörtént is a megterme´kenyülés.Várj 1-2 hetet.
NEM!Türelem!
Szia! A megtermékenyüléstõl a beágyazódásig 14 nap telik el, és onnantól számítva a 3. naptól mutatja ki a teszt (ha kimutatja). Tehát még nagyon korai várj legalább 2-3 hetet.
Fúúú, ez még nagyon korai szerintem! Én is csináltam tesztet többet is, és csak az elmaradt augusztusi mensim után most szeptemberben csináltam 2 tesztet, ami mindkettõ pozitív lett! Én a helyedben várnék, és addig is próbálkoznék sokat! Mi 2 naponta voltunk együtt a siker kedvéért. 24-én megyek az elsõ UH-ra, remélem minden rendben lesz, addig nem merem elkiabálni...

Ha múlt hét szombaton együtt voltam a párommal és vasárnap reggelre volt egy kevés barna folyásom és vasárnaptól érzékenyek a melleim az peteérést jelent?

Mert még utána napokig volt nyúlós folyásom (el?tte is volt), majd szerdán volt az els? száraz napom.

Legjobb válasz: Szia! Sztem. a diagnózisod helyes!:)

Szia! Sztem. a diagnózisod helyes!:)

Múlthét szombaton együtt voltam a párommal, az óvszerből kicsit kifolyt a sperma a hüvelyem köré, de rögtön letöröltük (bele ha minden igaz nem ment) Szerintetek mikor tesztelhetek leghamarabb?

a mensim el?tte való nap múlt el

Legjobb válasz: sztem felesleges a teszt, nagyon-nagyon kicsi az esélye a terhességnek, szinte minimális.

sztem felesleges a teszt, nagyon-nagyon kicsi az esélye a terhességnek, szinte minimális.
Pontosan.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ:) Tudom, hogy nagyon kicsi az esélye ezért sem akartam 72órással tönkretenni a szervezetem...de azért egy tesztet megcsinálok. Szerintetek jövõhéten már lehet tesztelni?
sztem ha még csak most múlt el, peteérésed se lehetett, ergo terhes sem lehetsz..de ha meg akarod magad nyugtatni, kb 10 nap múlva, legkésõbb akkor, mikor meg kellene jönnie.
A következõ mensid után pár nappal, ha nem jön meg. Elõbb felesleges.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!