Találatok a következő kifejezésre: Ha szombaton együtt a (9 db)

Akkor jók vagytok szerintem:) Drukkolok
A kérdező hozzászólása: Remélem, bár már másodszor ez a 13. nap marad ki, ha most se jön össze, akkor megpróbáljuk pont akkor. köszi a választ!

Szombaton voltam együtt a barátommal. Ha terhes vagyok, azt mikor fogom ézre venni?

mikortól? A mensimnek 16-án kell megjönni. Azon kivül, hogy ha késik.

Legjobb válasz: Szia! Szerintem ha január 25-e vagy 26.-a körül még nem jön meg, akkor érdemes egy tesztet csinálni! :))

Szia! Szerintem ha január 25-e vagy 26.-a körül még nem jön meg, akkor érdemes egy tesztet csinálni! :) )
Szia! Nekem a mensi elõtt egy héttel már nagyon érzékenyek voltak a melleim. Sokkal jobban fájt mint mensi elõtt szokott. Nálam barna váladék is megjelent a 20-21. napon nagyon csekély mértékben, de ez nem mindenkinél fordul elõ.
Nekem semmi tünetem nem volt. A várt napon nem jött meg a vérzésem. Másnap teszteltem és a teszten 2 csík lett. Azon a héten futottam a nõgyógyimhoz.

Ha múlt hét szombaton együtt voltam a párommal és vasárnap reggelre volt egy kevés barna folyásom és vasárnaptól érzékenyek a melleim az peteérést jelent?

Mert még utána napokig volt nyúlós folyásom (el?tte is volt), majd szerdán volt az els? száraz napom.

Legjobb válasz: Szia! Sztem. a diagnózisod helyes!:)

Szia! Sztem. a diagnózisod helyes!:)

Ha hétfőn kezdtem el szedni a fogamzásgátlót, akkor szombaton még nem lehetünk együtt a párommal?

Legjobb válasz: Attól függ melyik levélnél jársz, én a másodiknál jártam mikor már csak azt használtuk. De elvileg a tájékoztatóban az van hogy az elsõ szem után hat.

Attól függ melyik levélnél jársz, én a másodiknál jártam mikor már csak azt használtuk. De elvileg a tájékoztatóban az van hogy az elsõ szem után hat.
Elsõ szem után csak akkor hat, ha azt a menstruáció elsõ napján vetted be. Egyébként 1 hétig kell kiegészítõ védekezést használni. Javaslatom, hogy kövesd a betegtájékoztatót.
Van olyan, hogy orvos és betegtájékoztató. Ha az utóbbit nem tudod értelmezni, akkor az együttléttel is várj még...
Lehettek együtt, csak nincs szex.
És ha normális gyereket akarsz, most hagyd abba a szedését
Ha úgy állsz hozzá a hétvégi találkozáshoz (és aztán majd meg fogod látni, hogy önként és dalolva a továbbiakhoz is), hogy mindent szabad, kivéve legklasszikusabb esemény legvégét, csodákat fogtok látni. Egy ilyen tilalom maga az áldás. Új, tágas dimenziók nyílnak meg. Nemsokára sejtelmed sem lesz róla, hogy egyáltalán mi a fenének egyáltalán a tabletta. Hacsak nem akarod erõnek erejével tönkre tenni magad.

Múlthét szombaton együtt voltam a párommal, az óvszerből kicsit kifolyt a sperma a hüvelyem köré, de rögtön letöröltük (bele ha minden igaz nem ment) Szerintetek mikor tesztelhetek leghamarabb?

a mensim el?tte való nap múlt el

Legjobb válasz: sztem felesleges a teszt, nagyon-nagyon kicsi az esélye a terhességnek, szinte minimális.

sztem felesleges a teszt, nagyon-nagyon kicsi az esélye a terhességnek, szinte minimális.
Pontosan.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ:) Tudom, hogy nagyon kicsi az esélye ezért sem akartam 72órással tönkretenni a szervezetem...de azért egy tesztet megcsinálok. Szerintetek jövõhéten már lehet tesztelni?
sztem ha még csak most múlt el, peteérésed se lehetett, ergo terhes sem lehetsz..de ha meg akarod magad nyugtatni, kb 10 nap múlva, legkésõbb akkor, mikor meg kellene jönnie.
A következõ mensid után pár nappal, ha nem jön meg. Elõbb felesleges.

Ha szombaton voltunk együtt a párommal, akkor szerdán kimutatja a terhességi teszt a reális eredményt?

Legjobb válasz: Szia. A teszt álltala´ban a menstruáció kimaradása utánn mutat reális eredményt.Van amikor még akkor sem.4 nap meg nagyon kevés lenne a terhesse´g kimutatása´ra,mégha megtörtént is a megterme´kenyülés.Várj 1-2 hetet.

Szia. A teszt álltala´ban a menstruáció kimaradása utánn mutat reális eredményt.Van amikor még akkor sem.4 nap meg nagyon kevés lenne a terhesse´g kimutatása´ra, mégha megtörtént is a megterme´kenyülés.Várj 1-2 hetet.
NEM!Türelem!
Szia! A megtermékenyüléstõl a beágyazódásig 14 nap telik el, és onnantól számítva a 3. naptól mutatja ki a teszt (ha kimutatja). Tehát még nagyon korai várj legalább 2-3 hetet.
Fúúú, ez még nagyon korai szerintem! Én is csináltam tesztet többet is, és csak az elmaradt augusztusi mensim után most szeptemberben csináltam 2 tesztet, ami mindkettõ pozitív lett! Én a helyedben várnék, és addig is próbálkoznék sokat! Mi 2 naponta voltunk együtt a siker kedvéért. 24-én megyek az elsõ UH-ra, remélem minden rendben lesz, addig nem merem elkiabálni...
simán! ha tényleg akkor volt, abszolút esélyes.
Persze :) Méghozzá a kisfiúknak kedvezett :)

Szombaton lesz 1 éve h együtt vagyok a barátommal, vegyek neki valamit és ha igen akkor mit?

Legjobb válasz: mindenképp. azt h mit azt te tudhatod. sztem csinált egy kis cd-t közös képekkel meg zenével:) egy videót. én azt kaptam bnõmtõl anno és nagyon örültneki

mindenképp. azt h mit azt te tudhatod. sztem csinált egy kis cd-t közös képekkel meg zenével:) egy videót. én azt kaptam bnõmtõl anno és nagyon örültneki
Nem kell nagy dolgokra gondolni, elég pl az is, ha vacsit készítesz neki, vagy egy közös fotótokat szép keretbe teszed, vagy a hobbijához kötõdõ vmit, vagy hímeztetsz törölközõt vagy pólót vagy vmi kis jelképes dolog. Attól is függ milyen mély a kapcsolatotok, mennyi pénzt szánsz rá, mennyi idõsek vagytok?! Fényképes bögre, vagy küldesz egy számot kívánságmûsorba, ha szokott rádiót hallgatni.

Ha 18-21ig (hétfő-csütörtök) volt ovum ( ezek a cilkusom 15. -18. napjai) és múlt héten szombaton voltunk együtt, lehetek terhes?

Legjobb válasz: Az ovuláció nem 3 nap, hanem egy rövidke idõ amíg kilökõdik a petesejt. Lehet, hogy elõtte 3 napig pozitív volt az ovuteszted, akkor az utolsó napot kell figyelembe venni.

Az ovuláció nem 3 nap, hanem egy rövidke idõ amíg kilökõdik a petesejt. Lehet, hogy elõtte 3 napig pozitív volt az ovuteszted, akkor az utolsó napot kell figyelembe venni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!