Találatok a következő kifejezésre: Ha szombaton a párommal és hétfőn (2 db)

Ha szombaton lefeküdtem a párommal és hétfőn kellene megjönni, lehetek terhes?

Szedek gyógyszert..de az most nem védett 100%osan az biztos mert felét nem vettem be(elfelejtettem)!Amugy a párom belém ment el:S FÉLEK írjatok kérlek

Legjobb válasz: Túl sok esély szerintem nincs rá, mert ezek a tabletták sokszor több napig is védenek. én most áltam le vele, mert babát szeretnénk, de talán egy hónap múlva lesz valami,mert kell annyi, hogy kitisztuljon a szervezetem.az elsõ terhességemnél dec. elején áltam le a tablettával, és pont egy hónap múlva estem teherbe.

Túl sok esély szerintem nincs rá, mert ezek a tabletták sokszor több napig is védenek. én most áltam le vele, mert babát szeretnénk, de talán egy hónap múlva lesz valami, mert kell annyi, hogy kitisztuljon a szervezetem.az elsõ terhességemnél dec. elején áltam le a tablettával, és pont egy hónap múlva estem teherbe.
Nagyon kevés rá az esély! Egyébként meg ha gyógyszert is szedsz, szerintem még kevesebb az esély! Ne aggódj! Nem lesz gond!
Akár teherbe is eshettél! Ahogy kivettem a sorodból... ha már így alakult a szombatod, elmehettél volna egy sürgõsségi ambulanciára gyógyszert kérni (72 órás)! Jövõ hétfõig izgulhatsz! Ha nem szeded be a gyógyszert, nem véd 100%-osan, ahogy Te is írtad! Sõt, ha bármikor elkapsz vmi bacit, és hasmenésed van, vagy hánysz, a tabletta akkor sem véd 100%-osan; ha nem szeretnél még babát, akkor tessék ilyen esetben óvszerrel is védekezni! Eszemben sincs bántani téged, de az egyik volt osztálytársam így lett terhes 15 évesen, mert összevissza szedte a gyógyszert, hol kimaradt, hol nem! Ha most rendesen meg fog jönni, akkor szerencsés vagy, de ha nem figyelsz oda, hidd el, elõbb-utóbb baj lesz!

Terhes lehetek ha a gyogyszert szombaton hagytam abba és a párommal hétfön szeretkeztem? A mesimnek most kellene megjönnie szerdán. Már három honapja szedem a gyogyszert.

Legjobb válasz: valószínüleg nem.Lehet ,hogy felborult kicsit a hormonházutartásod,mivel abbahagytad...mármint a gyógyszert

valószínüleg nem.Lehet , hogy felborult kicsit a hormonházutartásod, mivel abbahagytad...mármint a gyógyszert
A kérdező hozzászólása: köszike de akkor megnyugodhatok?
meg:)
Nem lehetsz terhes.
szia. én is 3hónpig szedtem. nem jött meg, elmentem dokihoz, aki azt mondta hogy felborult a hormonháztartásom, (jelzem hogy akkor már terhes voltam).majd 10hetesen egy rutin vizsgálatnál derült ki hogy babás vagyok.
A kérdező hozzászólása: De nekem most megjött és nemtudom hogy akkor mi is van remélem nem vagyok terhes mert még nagyon nem kellene.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!