Találatok a következő kifejezésre: Ha szombaton a párommal és (6 db)

Ha múlt hét szombaton együtt voltam a párommal és vasárnap reggelre volt egy kevés barna folyásom és vasárnaptól érzékenyek a melleim az peteérést jelent?

Mert még utána napokig volt nyúlós folyásom (el?tte is volt), majd szerdán volt az els? száraz napom.

Legjobb válasz: Szia! Sztem. a diagnózisod helyes!:)

Szia! Sztem. a diagnózisod helyes!:)

Ha szombaton lefeküdtem a párommal és hétfőn kellene megjönni, lehetek terhes?

Szedek gyógyszert..de az most nem védett 100%osan az biztos mert felét nem vettem be(elfelejtettem)!Amugy a párom belém ment el:S FÉLEK írjatok kérlek

Legjobb válasz: Túl sok esély szerintem nincs rá, mert ezek a tabletták sokszor több napig is védenek. én most áltam le vele, mert babát szeretnénk, de talán egy hónap múlva lesz valami,mert kell annyi, hogy kitisztuljon a szervezetem.az elsõ terhességemnél dec. elején áltam le a tablettával, és pont egy hónap múlva estem teherbe.

Túl sok esély szerintem nincs rá, mert ezek a tabletták sokszor több napig is védenek. én most áltam le vele, mert babát szeretnénk, de talán egy hónap múlva lesz valami, mert kell annyi, hogy kitisztuljon a szervezetem.az elsõ terhességemnél dec. elején áltam le a tablettával, és pont egy hónap múlva estem teherbe.
Nagyon kevés rá az esély! Egyébként meg ha gyógyszert is szedsz, szerintem még kevesebb az esély! Ne aggódj! Nem lesz gond!
Akár teherbe is eshettél! Ahogy kivettem a sorodból... ha már így alakult a szombatod, elmehettél volna egy sürgõsségi ambulanciára gyógyszert kérni (72 órás)! Jövõ hétfõig izgulhatsz! Ha nem szeded be a gyógyszert, nem véd 100%-osan, ahogy Te is írtad! Sõt, ha bármikor elkapsz vmi bacit, és hasmenésed van, vagy hánysz, a tabletta akkor sem véd 100%-osan; ha nem szeretnél még babát, akkor tessék ilyen esetben óvszerrel is védekezni! Eszemben sincs bántani téged, de az egyik volt osztálytársam így lett terhes 15 évesen, mert összevissza szedte a gyógyszert, hol kimaradt, hol nem! Ha most rendesen meg fog jönni, akkor szerencsés vagy, de ha nem figyelsz oda, hidd el, elõbb-utóbb baj lesz!

Nagyon korai lenne ha ez a baba miatt lenne? Szerintem igen--Szombaton volt ovum, kedden és csüt-ön voltam a párommal.

Hétfőtől folyamatosan egy falat bármilyen ennivaló után hányingerem van, még az étvágyam is elmegy, pedig éhes vagyok. De ha van hogy már csak az evés gondolatától. Ma este már a fürdéskor soha nem érzett mellbimbó -szinte fájdalmasan érzékeny. A baj az hogy migrénes vagyok, s ezért mihamarabb tudnom kellene . Már vagy egy kisfiam, de vele semmi ilyen sem volt. Pedig 3 hetesen tudtam hogy érkezik. Vagy más a baj? Menjek orvoshoz? De ha mégis baba? Nem AKAROK SEMMI TABLETÁKKAL ÁRTANI NEKI.

Legjobb válasz: Engem is hétfõ óta kínoz a migrén és szerintem én sem vagyok babás. Éhes vagyok, de nem bírok enni olyan hányingerem van, és fordul ki minden a számból. Szerintem a nagy meleg az oka. Nyugodtan vegyél be gyógyszert, mert ilyenkor még nem ártasz vele még ha babás is vagy. Ezt doki mondta, hogy amíg nem alakul ki a köldökzsinór, nincs veled kapcsolatban, nem vesz fel tõled tápanyagot. Nekem is a migrén miatt volt fontos, hogy ilyenkor bevehetem-e a gyógyszert.

Engem is hétfõ óta kínoz a migrén és szerintem én sem vagyok babás. Éhes vagyok, de nem bírok enni olyan hányingerem van, és fordul ki minden a számból. Szerintem a nagy meleg az oka. Nyugodtan vegyél be gyógyszert, mert ilyenkor még nem ártasz vele még ha babás is vagy. Ezt doki mondta, hogy amíg nem alakul ki a köldökzsinór, nincs veled kapcsolatban, nem vesz fel tõled tápanyagot. Nekem is a migrén miatt volt fontos, hogy ilyenkor bevehetem-e a gyógyszert.
Ekkora hülyeséget! Még be sem ágyazódott baba h lenne már a tünetei????? Már van egy gyereked nem tudod h mûködik ez??? Nem gondolod h a 40fok miatt nincs étvágyad????
A kérdező hozzászólása: Kedves 2 válaszoló....hát igazán köszi a válaszod...s igen már van gyerkõcöm, de attól még lehetnek kételyeim... hiszen a beágyazódáskor pontosan ezek a tünetek lépnek fel (ezt ma olvastam egy orvosi cikkben) ugyanis ma már társul hozzá az alhasi erõs szúró fájdalom... 1 válaszolónak köszönöm szépen, aranyos vagy--kívánok neked migrén mentes napokat!!
Addigra a fogamzásgátló már rég felszívódott, ne aggódj. Petranova
A kérdező hozzászólása: köszönöm :)

Terhes lehetek ha a gyogyszert szombaton hagytam abba és a párommal hétfön szeretkeztem? A mesimnek most kellene megjönnie szerdán. Már három honapja szedem a gyogyszert.

Legjobb válasz: valószínüleg nem.Lehet ,hogy felborult kicsit a hormonházutartásod,mivel abbahagytad...mármint a gyógyszert

valószínüleg nem.Lehet , hogy felborult kicsit a hormonházutartásod, mivel abbahagytad...mármint a gyógyszert
A kérdező hozzászólása: köszike de akkor megnyugodhatok?
meg:)
Nem lehetsz terhes.
szia. én is 3hónpig szedtem. nem jött meg, elmentem dokihoz, aki azt mondta hogy felborult a hormonháztartásom, (jelzem hogy akkor már terhes voltam).majd 10hetesen egy rutin vizsgálatnál derült ki hogy babás vagyok.
A kérdező hozzászólása: De nekem most megjött és nemtudom hogy akkor mi is van remélem nem vagyok terhes mert még nagyon nem kellene.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!