Találatok a következő kifejezésre: Ha szombaton a párommal (11 db)

Ha múlt hét szombaton együtt voltam a párommal és vasárnap reggelre volt egy kevés barna folyásom és vasárnaptól érzékenyek a melleim az peteérést jelent?

Mert még utána napokig volt nyúlós folyásom (el?tte is volt), majd szerdán volt az els? száraz napom.

Legjobb válasz: Szia! Sztem. a diagnózisod helyes!:)

Szia! Sztem. a diagnózisod helyes!:)

Ma összevarták a hátamat pár öltéssel. Ha szombaton elmegyek táncolni már nem szakadhat szét a varratnál? (derekamnál van egyik oldalon)

Legjobb válasz: Mennyire mély a seb? Ha nem túl mély (pl. anyajegyet vettek ki), akkor lehetséges, csak mindig mozogj óvatosan azon a határon belül, hogy még ne húzódjon.

Mennyire mély a seb? Ha nem túl mély (pl. anyajegyet vettek ki), akkor lehetséges, csak mindig mozogj óvatosan azon a határon belül, hogy még ne húzódjon.

Nagyon korai lenne ha ez a baba miatt lenne? Szerintem igen--Szombaton volt ovum, kedden és csüt-ön voltam a párommal.

Hétfőtől folyamatosan egy falat bármilyen ennivaló után hányingerem van, még az étvágyam is elmegy, pedig éhes vagyok. De ha van hogy már csak az evés gondolatától. Ma este már a fürdéskor soha nem érzett mellbimbó -szinte fájdalmasan érzékeny. A baj az hogy migrénes vagyok, s ezért mihamarabb tudnom kellene . Már vagy egy kisfiam, de vele semmi ilyen sem volt. Pedig 3 hetesen tudtam hogy érkezik. Vagy más a baj? Menjek orvoshoz? De ha mégis baba? Nem AKAROK SEMMI TABLETÁKKAL ÁRTANI NEKI.

Legjobb válasz: Engem is hétfõ óta kínoz a migrén és szerintem én sem vagyok babás. Éhes vagyok, de nem bírok enni olyan hányingerem van, és fordul ki minden a számból. Szerintem a nagy meleg az oka. Nyugodtan vegyél be gyógyszert, mert ilyenkor még nem ártasz vele még ha babás is vagy. Ezt doki mondta, hogy amíg nem alakul ki a köldökzsinór, nincs veled kapcsolatban, nem vesz fel tõled tápanyagot. Nekem is a migrén miatt volt fontos, hogy ilyenkor bevehetem-e a gyógyszert.

Engem is hétfõ óta kínoz a migrén és szerintem én sem vagyok babás. Éhes vagyok, de nem bírok enni olyan hányingerem van, és fordul ki minden a számból. Szerintem a nagy meleg az oka. Nyugodtan vegyél be gyógyszert, mert ilyenkor még nem ártasz vele még ha babás is vagy. Ezt doki mondta, hogy amíg nem alakul ki a köldökzsinór, nincs veled kapcsolatban, nem vesz fel tõled tápanyagot. Nekem is a migrén miatt volt fontos, hogy ilyenkor bevehetem-e a gyógyszert.
Ekkora hülyeséget! Még be sem ágyazódott baba h lenne már a tünetei????? Már van egy gyereked nem tudod h mûködik ez??? Nem gondolod h a 40fok miatt nincs étvágyad????
A kérdező hozzászólása: Kedves 2 válaszoló....hát igazán köszi a válaszod...s igen már van gyerkõcöm, de attól még lehetnek kételyeim... hiszen a beágyazódáskor pontosan ezek a tünetek lépnek fel (ezt ma olvastam egy orvosi cikkben) ugyanis ma már társul hozzá az alhasi erõs szúró fájdalom... 1 válaszolónak köszönöm szépen, aranyos vagy--kívánok neked migrén mentes napokat!!

Ha hétfőn kezdtem el szedni a fogamzásgátlót, akkor szombaton még nem lehetünk együtt a párommal?

Legjobb válasz: Attól függ melyik levélnél jársz, én a másodiknál jártam mikor már csak azt használtuk. De elvileg a tájékoztatóban az van hogy az elsõ szem után hat.

Attól függ melyik levélnél jársz, én a másodiknál jártam mikor már csak azt használtuk. De elvileg a tájékoztatóban az van hogy az elsõ szem után hat.
Elsõ szem után csak akkor hat, ha azt a menstruáció elsõ napján vetted be. Egyébként 1 hétig kell kiegészítõ védekezést használni. Javaslatom, hogy kövesd a betegtájékoztatót.
Van olyan, hogy orvos és betegtájékoztató. Ha az utóbbit nem tudod értelmezni, akkor az együttléttel is várj még...
Lehettek együtt, csak nincs szex.
És ha normális gyereket akarsz, most hagyd abba a szedését
Ha úgy állsz hozzá a hétvégi találkozáshoz (és aztán majd meg fogod látni, hogy önként és dalolva a továbbiakhoz is), hogy mindent szabad, kivéve legklasszikusabb esemény legvégét, csodákat fogtok látni. Egy ilyen tilalom maga az áldás. Új, tágas dimenziók nyílnak meg. Nemsokára sejtelmed sem lesz róla, hogy egyáltalán mi a fenének egyáltalán a tabletta. Hacsak nem akarod erõnek erejével tönkre tenni magad.

Múlthét szombaton együtt voltam a párommal, az óvszerből kicsit kifolyt a sperma a hüvelyem köré, de rögtön letöröltük (bele ha minden igaz nem ment) Szerintetek mikor tesztelhetek leghamarabb?

a mensim el?tte való nap múlt el

Legjobb válasz: sztem felesleges a teszt, nagyon-nagyon kicsi az esélye a terhességnek, szinte minimális.

sztem felesleges a teszt, nagyon-nagyon kicsi az esélye a terhességnek, szinte minimális.
Pontosan.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ:) Tudom, hogy nagyon kicsi az esélye ezért sem akartam 72órással tönkretenni a szervezetem...de azért egy tesztet megcsinálok. Szerintetek jövõhéten már lehet tesztelni?
sztem ha még csak most múlt el, peteérésed se lehetett, ergo terhes sem lehetsz..de ha meg akarod magad nyugtatni, kb 10 nap múlva, legkésõbb akkor, mikor meg kellene jönnie.
A következõ mensid után pár nappal, ha nem jön meg. Elõbb felesleges.
Addigra a fogamzásgátló már rég felszívódott, ne aggódj. Petranova
A kérdező hozzászólása: köszönöm :)

Ha mar ket honapja nemszedem a fogamzasgatlot, most a Juniusi honap a harmadik! Tegnap is akcioztunk a parommal, de Szombaton lessz az a 14-dik napom menzesz elso napjatol szamolva! Mennyi az eselyem?

Ha sikerul milyen folyasok utalhatnak arra hogy terhesvagyok?

Legjobb válasz: A folyások nem utalnak terhességre. Ezt sokan félre értik. A beágyazódás idején jelentkezhet egy kicsi vérzés, barnázás de ez sem kell, hogy így legyen, nem mindenkinél jelentkezik. Remélem sikerül, majd akkor tesztelj, ha nem jön meg a várt idõre a mensid! Hajrá, szurkolok és írígykedek.

A folyások nem utalnak terhességre. Ezt sokan félre értik. A beágyazódás idején jelentkezhet egy kicsi vérzés, barnázás de ez sem kell, hogy így legyen, nem mindenkinél jelentkezik. Remélem sikerül, majd akkor tesztelj, ha nem jön meg a várt idõre a mensid! Hajrá, szurkolok és írígykedek.

Ha szombaton lefeküdtem a párommal és hétfőn kellene megjönni, lehetek terhes?

Szedek gyógyszert..de az most nem védett 100%osan az biztos mert felét nem vettem be(elfelejtettem)!Amugy a párom belém ment el:S FÉLEK írjatok kérlek

Legjobb válasz: Túl sok esély szerintem nincs rá, mert ezek a tabletták sokszor több napig is védenek. én most áltam le vele, mert babát szeretnénk, de talán egy hónap múlva lesz valami,mert kell annyi, hogy kitisztuljon a szervezetem.az elsõ terhességemnél dec. elején áltam le a tablettával, és pont egy hónap múlva estem teherbe.

Túl sok esély szerintem nincs rá, mert ezek a tabletták sokszor több napig is védenek. én most áltam le vele, mert babát szeretnénk, de talán egy hónap múlva lesz valami, mert kell annyi, hogy kitisztuljon a szervezetem.az elsõ terhességemnél dec. elején áltam le a tablettával, és pont egy hónap múlva estem teherbe.
Nagyon kevés rá az esély! Egyébként meg ha gyógyszert is szedsz, szerintem még kevesebb az esély! Ne aggódj! Nem lesz gond!
Akár teherbe is eshettél! Ahogy kivettem a sorodból... ha már így alakult a szombatod, elmehettél volna egy sürgõsségi ambulanciára gyógyszert kérni (72 órás)! Jövõ hétfõig izgulhatsz! Ha nem szeded be a gyógyszert, nem véd 100%-osan, ahogy Te is írtad! Sõt, ha bármikor elkapsz vmi bacit, és hasmenésed van, vagy hánysz, a tabletta akkor sem véd 100%-osan; ha nem szeretnél még babát, akkor tessék ilyen esetben óvszerrel is védekezni! Eszemben sincs bántani téged, de az egyik volt osztálytársam így lett terhes 15 évesen, mert összevissza szedte a gyógyszert, hol kimaradt, hol nem! Ha most rendesen meg fog jönni, akkor szerencsés vagy, de ha nem figyelsz oda, hidd el, elõbb-utóbb baj lesz!

Terhes lehetek ha a gyogyszert szombaton hagytam abba és a párommal hétfön szeretkeztem? A mesimnek most kellene megjönnie szerdán. Már három honapja szedem a gyogyszert.

Legjobb válasz: valószínüleg nem.Lehet ,hogy felborult kicsit a hormonházutartásod,mivel abbahagytad...mármint a gyógyszert

valószínüleg nem.Lehet , hogy felborult kicsit a hormonházutartásod, mivel abbahagytad...mármint a gyógyszert
A kérdező hozzászólása: köszike de akkor megnyugodhatok?
meg:)
Nem lehetsz terhes.
szia. én is 3hónpig szedtem. nem jött meg, elmentem dokihoz, aki azt mondta hogy felborult a hormonháztartásom, (jelzem hogy akkor már terhes voltam).majd 10hetesen egy rutin vizsgálatnál derült ki hogy babás vagyok.
A kérdező hozzászólása: De nekem most megjött és nemtudom hogy akkor mi is van remélem nem vagyok terhes mert még nagyon nem kellene.

Ha szombaton voltunk együtt a párommal, akkor szerdán kimutatja a terhességi teszt a reális eredményt?

Legjobb válasz: Szia. A teszt álltala´ban a menstruáció kimaradása utánn mutat reális eredményt.Van amikor még akkor sem.4 nap meg nagyon kevés lenne a terhesse´g kimutatása´ra,mégha megtörtént is a megterme´kenyülés.Várj 1-2 hetet.

Szia. A teszt álltala´ban a menstruáció kimaradása utánn mutat reális eredményt.Van amikor még akkor sem.4 nap meg nagyon kevés lenne a terhesse´g kimutatása´ra, mégha megtörtént is a megterme´kenyülés.Várj 1-2 hetet.
NEM!Türelem!
Szia! A megtermékenyüléstõl a beágyazódásig 14 nap telik el, és onnantól számítva a 3. naptól mutatja ki a teszt (ha kimutatja). Tehát még nagyon korai várj legalább 2-3 hetet.
Fúúú, ez még nagyon korai szerintem! Én is csináltam tesztet többet is, és csak az elmaradt augusztusi mensim után most szeptemberben csináltam 2 tesztet, ami mindkettõ pozitív lett! Én a helyedben várnék, és addig is próbálkoznék sokat! Mi 2 naponta voltunk együtt a siker kedvéért. 24-én megyek az elsõ UH-ra, remélem minden rendben lesz, addig nem merem elkiabálni...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!