Találatok a következő kifejezésre: Ha szoliba és (490 db)

Mi lehet a baj a laptop hanszórójával? Csak a jobb oldal szól és ha fejhalgatót is rádugom az is csak jobb oldalt szól, ugyan hallok fülesben baloldalt is csak nagyon halkan.

U.i.: én arra gyanakszom hogy a hangkártyával lesz valami de nem értek iylenekhez akinek van/volt hasonló gondja pls sehítsetek

Legjobb válasz: Hangeszközök és ott a balance(egyensúly) vízszintes csúszkát állítsd be középre . (jelenleg jobbra van állítva ezért a jobb oldali hangfal szól rendesen , a bal oldali meg halkítva van ) Mentsd a csúszka beállítását közép állásban . (ha a hangfalak egyszerre szólnak ) vagy nincs csatlakoztatva normálisan a füles jack dugója a laptopnál . Vagy fülesnek a kábel érintkezésével van gond , füles csere a kábel hiba miatt .

Hangeszközök és ott a balance(egyensúly) vízszintes csúszkát állítsd be középre . (jelenleg jobbra van állítva ezért a jobb oldali hangfal szól rendesen , a bal oldali meg halkítva van ) Mentsd a csúszka beállítását közép állásban . (ha a hangfalak egyszerre szólnak ) vagy nincs csatlakoztatva normálisan a füles jack dugója a laptopnál . Vagy fülesnek a kábel érintkezésével van gond , füles csere a kábel hiba miatt .

Mi van olyankor, ha az útlevélbe pecsételt tartózkodás február 07-ig szól és a vissza repülőjegy február 08-ra szól? A légitársaság valami horror pénzért hajlandó csak módosítani a jegyen. Elnézik azt az egy napot, vagy kiutasításra lehet számítani?

Legjobb válasz: Nem néznek el egy napot sem! Eljöhetsz február 8-án is, a határon a bevándorlási tiszt nem szól semmit, csak automatikusan bejegyzi a rendszerbe a 3 év kitiltást! Azaz 3 évig nem léphetsz be az Egyesült Államok területére semmilyen jogcímen. És ha lejár a 3 év, utána is lesznek gondjaid a beutazásnál, mert nagy eséllyel fognak visszafordítani a határon.

Nem néznek el egy napot sem! Eljöhetsz február 8-án is, a határon a bevándorlási tiszt nem szól semmit, csak automatikusan bejegyzi a rendszerbe a 3 év kitiltást! Azaz 3 évig nem léphetsz be az Egyesült Államok területére semmilyen jogcímen. És ha lejár a 3 év, utána is lesznek gondjaid a beutazásnál, mert nagy eséllyel fognak visszafordítani a határon.
Mikor megy a gép? Mert azt megprobálhatod, hogy 7-én késõ este elmész a reptérre, ha van online becsekkolás, akkor csak a csomagodat kell feladni, átmész az útlevélellenõrzésen majd a terminálban megvárod a géped. Ha kérdezik, hogy miért mentél ki ilyen korán, akkor mond meg nekik, hogy muszáj elhagynod az országot 7-ig. Talán megértik. Ha mondjuk reggel indul a géped akkor talán sikerül is. Ha délután akkor már nem biztos..

Ha délelőtt vagy délben elmegyek szoliba, és este (7 körül) úszni megyek, vagy csak medencézni, attól még érni fog valamit a szoli?

Legjobb válasz: Nyugodtan mehetsz akkor már úszni! Nekem a szoliban azt mondták h. 4 órát kell várni a fürdéssel, valahol viszont 2 órát olvastam.

Nyugodtan mehetsz akkor már úszni! Nekem a szoliban azt mondták h. 4 órát kell várni a fürdéssel, valahol viszont 2 órát olvastam.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.:)
viszont nem tudom neked milyen a bõröd, de éri délbe a szoli, azért már az megviseli a bõrt, és még az nap a klóros víz, lehet nem a legjobb kombináció

Mennyi idős volt a gyermeketek amikor elkezdtétek és mennyi idő múlva lett teljesen szobatiszta? Hogy kezdtétek el és mennyi idő múlva szólt, ha kakálni és pisilnie kell napközben?

El?re is köszönöm, a lányom 1,5 éves.

Legjobb válasz: Volt bili a fürdõszobában 1 éves kora óta, de nem használtuk, csak mondtuk, hogy mire jó, ha utánunk jött a WC-re. Végül a WC-t próbálta ki kíváncsiságból 16 hónaposan. Mivel onnantól kezdve mindig szólt, ha kakilnia kellett, alkalmanként próbáltam rábírni, hogy pisiljen is bele, de nem akart:) Én innentõl számítom a szoktatás kezdetét, mert én ekkor kezdtem próbálkozni vele. Végül 3 évesen lett teljesen szobatiszta éjjelre és nappalra is. Egyébként kisfiú.

Volt bili a fürdõszobában 1 éves kora óta, de nem használtuk, csak mondtuk, hogy mire jó, ha utánunk jött a WC-re. Végül a WC-t próbálta ki kíváncsiságból 16 hónaposan. Mivel onnantól kezdve mindig szólt, ha kakilnia kellett, alkalmanként próbáltam rábírni, hogy pisiljen is bele, de nem akart:) Én innentõl számítom a szoktatás kezdetét, mert én ekkor kezdtem próbálkozni vele. Végül 3 évesen lett teljesen szobatiszta éjjelre és nappalra is. Egyébként kisfiú.

Kislányom 2és fél éves. Eddig minden szépen ment szolt ha pisilni kellett, de úgy 3 hónapja nem szól és minden gond nélkül bepisil és nem is érdekli simán elvan a pisis ruhában. Valaki tud tanácsot adni mit csináljak?

Sajna nem sok hajlandóságot mutat hogy a wc-be menjen a dolog. Nem változott semmi itthon, nem jön kis testvér és egyebek. Nem kapott ki nem üvöltözök vele. Csak a kakinál szol az minden gond nélkül megy.

Legjobb válasz: Nem voltam/vagyok hasonló helyzetben , ezért csak azt tudom leírni, hogy mit tennék (szoktatáskor is így tettünk). Van kedvenc babája lányomnak, ezért ha baleset volt, akkor a babájának mondtam, hogy szóljál Kinga, ha pisilni kell. Majd a lányomnak, hogy látod, szivem, Kinga sem pisil be. Azóta õ pisilteti a babát, mondja neki, hogy tartsad, tartsad, nem pisilj be, szóljál, stb. Hátha nálatok is beválik!:)

Nem voltam/vagyok hasonló helyzetben , ezért csak azt tudom leírni, hogy mit tennék (szoktatáskor is így tettünk). Van kedvenc babája lányomnak, ezért ha baleset volt, akkor a babájának mondtam, hogy szóljál Kinga, ha pisilni kell. Majd a lányomnak, hogy látod, szivem, Kinga sem pisil be. Azóta õ pisilteti a babát, mondja neki, hogy tartsad, tartsad, nem pisilj be, szóljál, stb. Hátha nálatok is beválik!:)
Nem teljesen értem. Három hónapja "nem csinálsz semmit" csak mosod a napi 8 garnitúra ruhát, mert nem szól? Szerintem ott tutira történt valami, mert ez nem változik meg "csak úgy", ha már biztonságosan ment neki. No mindegy, lehet, hogy ez így visszamenõleg már nem fog kiderülni... Szerintem beszéld meg vele. Adj rá újra pelust, mondd meg neki, hogy addig, amíg nem szól újra, megint pelusos lesz, mert Te nem tudsz ennyi ruhát mosni. Ha tiltakozik, akkor mondd meg neki, hogy ok, de akkor szólnia kel MINDEN pisinél. Ha nm szól, pelust kap. És legyél következetes. (Természetesen, ha szól, de becsurran, mert nem ér el a WC-ig, az más, az nem számít "balesetnek"). És MINDIG legyél kedves, akkor is, ha pelust kell rá adni, ne "kapd fel a vizet". Mond, hogy semmi baj, így beszéltétek meg. Egyébként a babás verzió is jól hangzik, ha bejön. :o)
Korán szokott még le a pelenkáról. Mire óvodába megy, ráér nappalra szobatiszta lenni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. A babás modszert megprobálom!
A szûzhártya ha átzsakadta akkor már nem szûz!Ennek a határán vagytopk, azért fáj neki!De miért kell abbahagyni ott, amikor fáj?Mindenkinek fáj az elsõ.Nincs meg az a vágy, ami erõsebb a fájdalomnál?Fezsítõ érzés, de nem kibirhatatlan!Miért nem lendültök át rajta?!Ezt nem értem!És utána már nem fáj és mehet a szex!!!
Na, akkor kicsit pontosaban: a szûzhártya EGY (max. 2) CENTIMÉTERRE van a bemenettõl! Szerintem nézze meg magát a lány, vagy nézd meg te: valószínûleg már átszakadt. Ha esetleg mégsem, akkor játszadozhattok így - de gumiban! Ha már átszakadt, akkor az fáj neki, ahogy tágítod. Ez még néhány alkalommal egy kicsit fájhat - de egyre kevésbé. Meg fogja szokni, és utána már jó érzés lesz. Amúgy azért fogja az anyja fél év múlva észrevenni, mert addigra lesz olyan magabiztos, hogy ez fel is tûnik majd neki.
00:17-estol kerdem hogy miert pont fel ev mulva fogjak eszrevenni?
Atyám...Amíg ilyet nem tudsz, nagyon nem kéne szexelned!!!!!! Ha 1 mm-nyire is voltál benne, akkor sem szûz már! És még csak véletlenül se vérzik el senki sem a szüzesség elvesztésében! Nem is minden lány vérzik!
Nem, akkor már nem szûz a lány. Amint a két nemiszerv "egyesül" abban a pillanatban nem szûz már a lány, attól függetlenül hogy volt e vérzés vagy nem.
Szia! Az elõzõ válaszoló elég durva volt.Valami olyasmi, hú én kemény vagyok, mert én tudom, úgyhogy te hülye vagy , mert nem tudod.Sajnos elfelejtette, hogy egyszer õ is feltette ezt a kérdést vagy anélkül tudta meg. Ha félsz, hogy elveszíti a szüzességet, akkor ennek a kiváltó okát probáljátok meg kiküszöbölni. A szüzesség elvesztése, már az elsõ behatolásnál megtörténik.A vérzés minden lánynál változó.A szûzhártya nagyon érzékeny része a vaginának, amit még egy tornai mozdulattal is meglehet szakítani. Nem tudom, hogy miért kérdezed, de az biztos, hogy jó, hogy ha nem eröltetik agyon ezt a dolgot.Vigyázz a leányzóra, mert akkor nem lesznek rossz élményei és boldoggá teszed, ha így bánsz vele.Csak szépen lassan, ahogy más is kezdte. Tehát valahol el kell kezdeni. :) :) És neked is kell szexelni , azért mert ezt nem tudtad. És szerintem jó kérdés...mert a szüzesség szóból a szûzhártyára lehet asszociálni.És , ha képletesen nézzük, a szûzhártya elszakad , tehát akkor történik meg a szüzesség igazi elvesztése. Vigyázz rá!
Nem, már nem szûz. Esetleg, ha fájt neki, legközelebb inkább többet pettingeljetek, hogy ellazuljon, stb. Amúgy még szép, h nem vérzett el :) Az már baj lenne. Sok sikert!
Nem szûz, ne is álmodj róla. Látom, hogy védekeztek: nagyon helyes, mert már az elõzõ "játszadozás" miatt simán terhes lehetne, ha éppen jól kaptátok el... inkább ezzel a kérdéssel foglalkozz, mert ez a fontos. A szüzesség nem annyira fontos - és nem fogják rajta észrevenni, ne félj. Majd fél év múlva, talán.
A kérdező hozzászólása: 12:42-es válaszolónak: Gumit használtunk Lyfestyle (nem tom hod irják) Ebbõl is a fehér dobozosat (mert ugye elsõ alkalom volt)... A lány általában oly annyira fel szokott izgulni (nedvesedni) hogy két ujjam lazán becsúszik szintwe észre sem veszem ráadásul én úgy éreztem hogy könnyen bement... :$ Köszönöm és lehet hogy veszek sikosítót is! 16:51-es válaszolónak: Igen 3-4 ujjal is benyúltam de a 4 már picit fájt neki beljebb ezért csak 3-al folytattam. (végül is azt mondta hogy élvezett mindent :$ ):)
A hüvely nyugalomban 4-8 cm hosszú (nõtõl függ, hogy mekkora neki - ugyanúgy, mint a férfiaknál). Izgalomban az is megnyúlik. Persze akinek 25 cm-es szerszámja van, az elérhet a végéig: ez általában kellemetlen érzés a nõnek.
Ugye jól olvastam, hogy 3-4 ujjal is benyúltál??Innentõl kezdve, hogy az ördögben lenne szûz? És mért kéne véreznie, amikor vékonyabb pénisszel hatolsz be. Viszont hosszabbal. És mivel a hüvely csak 4 cm, nyugodtan lehet érzékeny a méhnyaknál.
Igen, azért fájt mert õ volt felül! És így nem tudja teljesen elengedni magát!Ha azt akarjátok, hogy ne fájjon, te legyél felül!!!Tudod irányítani, õ szól hogy ha fájmegy picit megálltok, de nem kell befejezni!Kicsit csillapodik a fájdalom, vegyen mély levegõt így könnyebb a behatolás!És ahogy mész egyre mélyebbre és mélyebbre, már nem tud majd tiltakozni, mert a jó érzés sokkal erõsebb lesz mint a szûzhártya átszakadásának érzése!Nem tudom használtok-e sikosítót, anáélkül nem is szabadna neivágni, fõleg hogy rajtad gumi van, így csak az õ nedvesedése va, ami valószínõleg kevés így elsõre!Bõ síkosítóval (Bartholini géltajánlok, patikában lehet kapni), olyan könnyen be fogsz csusszani, hogy nem lesz idõ a fájdalomra!Remélem tudtunk segíteni!:-)
A kérdező hozzászólása: Bármit megtudunk beszélni egymással..Már mondhatom hogy szinte olyanok vagyunk mint a házasok. csak nem házasodtunk össze meg nem költöztünk egy lakásba. Majd beszélek vele hogy miért nem szerette volna h beljebb menjek.De valószínû azért fájhatott neki ott és azért álltunk meg ott mert én feküdtem és õ rajtam ült és úgy csináltuk... Am. azt mondta h élvezte. majd mondom neki hogy az elsõ fáj de a többi már nem hiszem hogy fájni fogna.(megbeszéljük vele a témát ) :D
A kérdező hozzászólása: 11:39 -es válaszolónak: azért nem mentünk tovább mert szülei ... stb. De Ma már szépen nyugodtan letisztáztuk a dolgokat mondta h tisztában van vele h már nem szûz... Amúgy me beszélgettünk róla kérdeztem hogy milyen volt neki (mesélt ezt azt h milyen volt). Legközelebb már nem haggyuk ki azt a negyed részt. Nagyon szépen köszönöm a tanácsokat!
Oké le van tisztázva az h már nem szûz a csaj mert betetted neki, tök mindegy h teljesen v sem! De ne haragudj!Nem értelek!!!!Butaság amit írsz! már betetted neki 3/4 részét és azért nem teszed be neki a maradandó 1/4 részt mert nem engedik neki a szexet?????!!!!!Most az a maradó 1/4rész mit oszt mit szoroz?Azért mert nem teszed be teljesen, akkor most ti nem is szexeltek!?!Dehogynem!!!!Most már nem tök mindegy?!Képzeld azt h azzal a negyed résszel kisebb a kukid és akkor teljesen benne voltál!!Ennyi!
A kérdező hozzászólása: 17éves vagyok és igen is nagyon sokat tudok a dolgokról! Csak azért bátorkodtam kérdezni mert nem voltam biztos benne. Tudniillik még nem engedik szexelni... és mi egy ici picit jáccottunk de csak addig amíg nem fájt neki mikor kezdett neki fájni szólt és nem tettem beljebb! Ezért kérdezem hogy most ilyenkor mi van?
A kérdező hozzászólása: Ha ujjazom 3-4 ujjal akkor nem fáj neki de ha a péniszem teszem be akkor egy idõ után mikor kb 3/4-ig bent vagyok akkor fáj neki... és ott álltam meg tehát nem mentem tovább... azon a 3/4 részen játszott....
A kérdező hozzászólása: Tulajdonképpen nem félek hogy elveszíti a szüzességét mert mondta h csak nekem adja (8 hónapos kapcs.) és elég jó dolgokat csinálunk együtt(ketten).Csak a lány anyukája mondta hogy észre fogja venni rajta... A lánynak teccik a kis játékszer ... de mondta hogy tovább ne menjünk mert majd ha 16 lesz (az apukája sem engedi addíg h szexeljen)... ezért inkább vigyázunk és majd késõbb lessz teljes behatolás...
Akár meddig tolod, ha bent voltál akkor bezony már rég nem szûz a lelkem!!!

A szüleim alig szólnak egymáshoz, és ha szólnak is akkor is veszekedés van belőle, de ez már kb fél éve így megy és már unom. Mit tehetnék én a családért?

Az használhat ha leülök velük beszélgetni, vagy semmibe se vennéknek? amugy 18 éve házasok.

Legjobb válasz: persze, beszéld meg velük nyugodtan.Fontos az is , hogy mi a kiváltó oka a veszekedésnek, mert kell legyen ha te nem is tudod. Ha beszélsz velük azzal sokra mehetsz, próba szerencse.sok sikert

persze, beszéld meg velük nyugodtan.Fontos az is , hogy mi a kiváltó oka a veszekedésnek, mert kell legyen ha te nem is tudod. Ha beszélsz velük azzal sokra mehetsz, próba szerencse.sok sikert
Az én szüleim 15 éve élnek így és semmilyen beszélgetés, vagy ráhatás vagy kérés nem használt. De azért próbáld meg, hátha a te õseid mások!
Szerintem sok szülõ azzal áltatja magát, hogy a gyerek úgyse veszi észre, hogy gond van köztük. Nem feltétlen kell tudnod, hogy mi miatt ilyen feszült a helyzet az elmúlt idõkben, de mindenképp próbálj beszélgetni velük, hátha kicsit észbe kapnak, és rendezik a soraikat. 'Békebíró' ne legyél, de kezdeményezõ lehetsz, én biztos megpróbálnám.
én úgy látom ezt a kérdést, hogy nem beszélni kellene velük. Mivel, ahogy azt már elöttel is leírták a szülõk hajlamosak azt hinni, õk akkora zsírmájer módon csinálják ezt az egészet, hogy a gyerek ebbõl semmit nem vesz észre, ha beszélni próbálsz velük, akkor simán letagadják, elaltalva a te gyanakvásodat (gondolják õk). Szerintem verd ki a balhét. Mond meg nekik, hogy tele van a piros napozód a baromságukkal, ezt nem lehet elviselni, kezdjenek már valamit a dologgal, beszéljenek, vagy váljanak el, de ez így nem mehet tovább. És hasonlók. Ha fél éve belerágták magukat egy játszmába, mert ez az, akkor abból csak kizökkenteni lehet õket, más megoldás nincs.

Kisbabámnak ha 62-es bodyt, és Rugdalózót veszek (haza jövetelre a kórházból), és nagy rá, azért szólnak a kórházban?

Vagy az nem számít ha nagyobb csak kicsi ne legyen?kardigánból vagy kiskabátból hanyast kell?32.héten 2200grammra becsülték és azt mondták,hogy nagy baba lesz.

Legjobb válasz: Szerintem nem szólnak! Végül is mi közük hozzá? Érdemesebb lenne 56-os ruci, az sem lesz kicsi!

Szerintem nem szólnak! Végül is mi közük hozzá? Érdemesebb lenne 56-os ruci, az sem lesz kicsi!
56-os szerintem is jobb az elején mindenbõl. Kiskabátot szerintem ne vegyél hanem overállt, ha tavaszi baba akkor vékonyabbat, ha még téli akkor vastagabbat. A számozás egyébként ezeknél ugyanúgy van, ebbõl érdemes eggyel nagyobbat venni tehát 62-est. Amúgy nálunk senki nem nézte meg hogy miben viszem haza a babát, megkaptam a záróját meg a sajátomat is, aztán még kétszer találkoztam csecsemõssel akik furán néztek rám hogy én még mindig itt vagyok? hát mondom ja mert a párom még dolgozik, csak délután tud értünk jönni. Ennyit arról hogy érdekelte õket hogy hogyan és miben viszem el..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget :) akkor 56-os body, és rugdalózó.a kiskabátok számozása hogy van?
A baba ruhák méretezése közel sem egységes. Vannak olyan 62-esek, amik jók lehetnek, meg vannak olyanok, amik 56-osak és kicsik, meg bármi lehet. A babát meg nem tudhatod, hogy mekkorán fog születni, a becslés, az tényleg csak becslés. Ismerek olyat, aki már újszülötten is 62-est hordott. Én 56-osokkal mentem a kórházba és azok jók voltak. Lényeg, ha valaki megszól, az szóljon meg. Magát jellemzi vele, nem téged. Ha meg kedvesen szól, hogy erre a babára azt hiszi kisebb ruhák is jók lesznek, attól nem hinném, hogy rosszul fogod érezni magad.
A babáim 5 hósan nõtték ki a 62-est, 1, 5 hósan kezdték a56-ost, igaz õk 46-48 cm-vel születtek és 2350 g-mal születésük után vettem még egy csomó 50-est nekik
Bármekkora lesz a babád, még ha 58 cm, 4 kg, akkor is jó az 56-os ruha! A 62-es lógott a gyereken, elveszett benne. 1-2 hónapig az 56-ost hordta. Nem szólt érte senki, de nyilván megvan az ember véleménye, hogy akkora ruhát veszel neki, hogy elvész benne a gyerek .... Most a másodiknak 50-és ruhát viszek be, mert nem akarom hogy úgy nézzen ki mint annó a lányom, hiába volt szép, új a ruha, úgy nézett ki benne mint egy ágról szakadt! Egy 56-õs ruhát vegyél neki, amiben csinos lesz. Ha jönnek a rokonok látigatóba, nekik is meglesz a vélemenÜk...
Nem fognak szólni, nálunk bent sem voltak mikor átöltöztettem. De bõven elég lesz az 56os rugi ha a 32. h3ten 2200 grammra becsülték. Az én fiamat is 4kiló fölé saccolták, 41. hétre szültem 3680 grammal. :) Igaz, én végülis 62es rugiban hoztam haza, mert az 56os rugi extra pici volt, szerintem elméretezték.
:) Dehogy szólnak, akár pucéran is vihettem volna (vasárnap engedtek haza, alig volt valaki rajtunk kívül a kórházban). Elõbb jött a baba és nem volt idõm összapakolni otthon a hazajövõs cuccot, férjem meg amit talált, azt hozta...nah, most 4 hónaposan lett jó az egyik rugi, amit akkor behozott és amibe hazahoztuk :D (teszem hozzá 62-es a mérete, csak az átlagnál nagyobb a ruci)
3330 grammal, 54 centivel született a lányom, és az elsõ hónapban csak 56-os ruhákat hordott. 1-2 hetesen a 62-es akkora volt neki, mintha zsákba tenném. :) Gyorsan nõnek, de a legelején általában nagy a 62-es méret még. Amúgy mindegy, hogy mekkorának saccolják, az csak becslés. Nekem 4 kiló fölöttinek jósolta a doki a 38. héten, és a 41. héten született meg 3330 grammal. Amúgy szólni nem hiszem, hogy fognak ezért.
Hát, az én gyerekemre nem volt jó néhány 56-os ruha! A rugdalózók egyáltalán nem, a többi pedig márkától függött (a c&A-sok elég kicsik pl.). Õt is 2200-ra becsülték 32 hetesen, végül 4250grammal és 56 centivel született.
szoliba min.3napot kell várni a köv. alkalomig
Igen! Én így égtem meg egyszer nagyon-nagyon csúnyán!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!