Találatok a következő kifejezésre: Ha szokott köldököm alatt (2 db)

Ha szokott a köldököm alatt szurkálni, és volt már olyan hogy felálltam és belenyilalt egy nagyot a köldököm alatt akkor ugye jó helyen van a baba?

ha méhen kívül lenne,akkor az feltétlen vérzéssel járna?

Legjobb válasz: Szia! Nekem a terhesség elején (6-10 hét) az alhasam fájt, mintha megakart volna jönni a menszesz. Nem igazán értek a méhen kívüli terhességhez, nekem szerencsére nem volt, de annyit biztos tanácsolhatok, hogy menj el nõgyógyászhoz, mert õ megtudja állapítani hüvelyi ultrahanggal, hogy méhen kívül vagy belül van. Én 5 hetes terhesen mentem el a nõgyógyászhoz.

Szia! Nekem a terhesség elején (6-10 hét) az alhasam fájt, mintha megakart volna jönni a menszesz. Nem igazán értek a méhen kívüli terhességhez, nekem szerencsére nem volt, de annyit biztos tanácsolhatok, hogy menj el nõgyógyászhoz, mert õ megtudja állapítani hüvelyi ultrahanggal, hogy méhen kívül vagy belül van. Én 5 hetes terhesen mentem el a nõgyógyászhoz.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!