Találatok a következő kifejezésre: Ha szokott köldököm (4 db)

Ha szokott a köldököm alatt szurkálni, és volt már olyan hogy felálltam és belenyilalt egy nagyot a köldököm alatt akkor ugye jó helyen van a baba?

ha méhen kívül lenne,akkor az feltétlen vérzéssel járna?

Legjobb válasz: Szia! Nekem a terhesség elején (6-10 hét) az alhasam fájt, mintha megakart volna jönni a menszesz. Nem igazán értek a méhen kívüli terhességhez, nekem szerencsére nem volt, de annyit biztos tanácsolhatok, hogy menj el nõgyógyászhoz, mert õ megtudja állapítani hüvelyi ultrahanggal, hogy méhen kívül vagy belül van. Én 5 hetes terhesen mentem el a nõgyógyászhoz.

Szia! Nekem a terhesség elején (6-10 hét) az alhasam fájt, mintha megakart volna jönni a menszesz. Nem igazán értek a méhen kívüli terhességhez, nekem szerencsére nem volt, de annyit biztos tanácsolhatok, hogy menj el nõgyógyászhoz, mert õ megtudja állapítani hüvelyi ultrahanggal, hogy méhen kívül vagy belül van. Én 5 hetes terhesen mentem el a nõgyógyászhoz.

Ha keményedik a poci hol szokott lent vagy köldök magasságban? A hátfájás is jósló fájás? és ha nem párosul mellé hasi fájdalom?

Legjobb válasz: Nekem olyan volt a keményedés, mintha az egész hasam egy befeszült labdává alakult volna át. Szóval ahol a baba volt (a méhem), ott az egész kemény lett. Nekem nem fájt. A hátam nem fájt.

Nekem olyan volt a keményedés, mintha az egész hasam egy befeszült labdává alakult volna át. Szóval ahol a baba volt (a méhem), ott az egész kemény lett. Nekem nem fájt. A hátam nem fájt.
A kérdező hozzászólása: érdekes nekem is szinte az egész hasam kemény azt hittem hogy majd csak alul fokok keményedni--a hasaljamnál.. 38 hetes vagyok.. fájásaim nem igazán vannak max ugy szokott fájni a hátam mintha meglenne .
Ha keményedik a has, az egész egy kõkemény gombóc, ezek a méhösszehúzódások jelzik hogy a méh felkészül a szülésre, a derekad a megnövekedett súlytól is fájhat, a jóslófájások úgy tudom, rendszeresek szoktak lenni, de nem olyan intenzívek, mikor megkezdõdnek az igazi fájások.
A kérdező hozzászólása: hasszúrása:)
gondolom rendezõdnek át a dolgok odabennt. mindig van egy kis szúrás itt ott. nekem is volt, lesz rosszabb is:-)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!