Találatok a következő kifejezésre: Ha szivárog magzatviz az (31 db)

Milyen a magzatviz? És ha szivárog akkor azt észre lehet venni?

31 hetes vagyok.Sokszor járok már pisilni,vmikor tényleg van,de vmikor alig jön vmi.Természetes folyásom van,de néha olyan vizes állagu is.Most nem tudom h csak nem tudom már ugy tartani magam,v tényleg baj lehet.Félek.Dokihoz csak jövö héten megyek.

Legjobb válasz: A magzatvíz a 31. hétben még normális esetben színtelen, szagtalan vízállagú. Nem hiszem, hogy neked az szivárog , inkább inkontinencia problémád van a terhesség miatt, majd szülés után elmúlik. Ha nem tudsz megnyugodni, egy szülészeti ambulancián, vagy a kórházban megnézetheted, nincs-e nyitva a méhszáj, mert csak akkor lehet szivárgás.

A magzatvíz a 31. hétben még normális esetben színtelen, szagtalan vízállagú. Nem hiszem, hogy neked az szivárog , inkább inkontinencia problémád van a terhesség miatt, majd szülés után elmúlik. Ha nem tudsz megnyugodni, egy szülészeti ambulancián, vagy a kórházban megnézetheted, nincs-e nyitva a méhszáj, mert csak akkor lehet szivárgás.

Ha szivárog picit a magzatviz, azt a doki észreveszi a vizsgálaton?

Tegnap hallottam a pocakból egy pattanást, azóta erősebb a folyásom, lehet a magzatviz szivárog, csak annyira felül repedt, hogy alig észre vehető? Ma megyek dokihoz, észreveszi a sima hüvelyi vizsgálaton, ha szivárog a viz? Köszönöm aki válaszol. 37hkm

Legjobb válasz: Magától nem fogja észre venni. Mondd el neki, hogy mit tapasztaltál. Tegyél be száraz papírzsepit ha átnedvesedik az látszik rajta. Figyeld. A magzatvíz szivárgás általában folyamatos. Ha szivárog akkor újra és újra átnedvesedik a papírzsepi. Az orvos egyébként meg tudja nézni, hogy az szivárog-e.

Magától nem fogja észre venni. Mondd el neki, hogy mit tapasztaltál. Tegyél be száraz papírzsepit ha átnedvesedik az látszik rajta. Figyeld. A magzatvíz szivárgás általában folyamatos. Ha szivárog akkor újra és újra átnedvesedik a papírzsepi. Az orvos egyébként meg tudja nézni, hogy az szivárog-e.
Mondd neki, hogy ezt tapasztaltad és kérdezd meg, hogy nincs-e gond. Biztosan észreveszi, hiszen orvos, évekig tanulta ezt. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. 12:30-ra megyek hozzá! Mondni fogom neki! Egyébként a tisztasági betétet kb 3 óránként kell cserélnem, mert olyan erõs. Amugy szintelen, csak érzem, hogy nedves. Szerintetek?
Akkor bizony nagy eséllyel magzatvíz. Azért csinálj zsepitesztet is, ha van még rá idõd. Remélem az orvosnál lesz tesztcsík és meg is nézi majd rendesen. Szorítok. Ha tudsz, akkor még írj!
A kérdező hozzászólása: Köszi! Zsepi a helyén. Lassan készülõdök, de ha hazaértem, mindenképp irok, hogy mi volt!
Én várom!
A kérdező hozzászólása: Megérkeztem! Doki azt mondta, hogy nem magzatviz, hanem igy a vége felé már erõsebb a folyás, zsepin is van folyás, de azért még folytatom a zsepizést. Nem csinált tesztcsikot, csak rámondta, hogy nem a viz, és hogy a pattanás a baba térde roppanhatott meg. Hát, annyira nem nyugtatott meg, ha nem mulik, bemegyek inkább a kórházba, nézzék meg ott!
Nagyon helyes, hogy így gondolkodsz. A folyás mindig nyálkásabb a víz pedig mint a víz, áztatja a zsepit. Szóval ha folyamatos és igen vízszerû akkor nem árt mással is megnézetni.

Ha szivárog vagy csöpög a magzatvíz az folyamatosan jön és mennyi vízzel jár? Ha valaki nem veszi észre baj lehet belőle, vagy előbb utóbb jönnek a fájások?

Legjobb válasz: Hidd el, észre fogod venni, ha elmegy (bár van. hogy a bébi teljesen feléli, de ez a túlhordott terhességeknél fordul elõ általában, vagy ha nagyon nagy a bébi)! Édeskés szagú, átlátszó folyadék a magzatvíz (ideális esetben). Elmehet mindenféle elõjel nélkül. Ha azt gyanítod, hogy szivárog a magzatvized, inkább menj be a kórházba!

Hidd el, észre fogod venni, ha elmegy (bár van. hogy a bébi teljesen feléli, de ez a túlhordott terhességeknél fordul elõ általában, vagy ha nagyon nagy a bébi)! Édeskés szagú, átlátszó folyadék a magzatvíz (ideális esetben). Elmehet mindenféle elõjel nélkül. Ha azt gyanítod, hogy szivárog a magzatvized, inkább menj be a kórházba!
10 hete, délután fél kettõkor kimentem pisilni, végeztem, és úgy éreztem mintha bepisiltem volna, visszamentem a Wc-re, és láttam egy nagy vizes foltot!azt hittem bepisiltem!1-2perc után viszont elkezdet ömleni a víz belõllem, akkor már tudtam, hogy ez mi!este fél7 után kezdõdtek a fájások!érdekes édeskés szaga(illata)van!eleinte csak úgy ömlött, jó félóra múlva mikor a többség kifolyt akkor tudtunk elindulni a kórházba, de mire odaértünk(kb.10 perc)megint tiszta víz volt mindenem!egész vajúdás alatt folyt a víz, merthogy újratermelõdik valamennyi!
A kérdező hozzászólása: Nekem is kb. egy tenyérnyi víz volt a bugyimon, de azóta semmi, fáj a derekam, de szerintem ettõl többet kellene éreznem!UGYE?

Nagyon megvagyok ijedve! Ha szivárog a magzatviz akkor az sima vizes állagú szag nélkül? Mert folyik belőlem valami vizes állagú fehér, sárga szinű elég bűzös valami!

Ez lenne az??Ja meg ha szivárog utánna egyb?l jönnek a fájások??38.hétben vagyok amugy

Legjobb válasz: A magzatvíznek áttetszõ színe van, ha a magzatvíz nem tiszta, baj van a babával. Ha bûzös, akkor vmi fertõzés lehet, az sem jó se neked, se a babának. Azonnal orvos! Ne itt kérdezd, hanem Õt, de sztem, úgyis behív vizsgálatra. Egy kis anatómia: a magzatvíz a babát védi a méhben. Tehát ha elfolyik, csakis a hüvelybõl folyhat, a hugycsövön csak pisi lehet. Hívd fel az orvost!

A magzatvíznek áttetszõ színe van, ha a magzatvíz nem tiszta, baj van a babával. Ha bûzös, akkor vmi fertõzés lehet, az sem jó se neked, se a babának. Azonnal orvos! Ne itt kérdezd, hanem Õt, de sztem, úgyis behív vizsgálatra. Egy kis anatómia: a magzatvíz a babát védi a méhben. Tehát ha elfolyik, csakis a hüvelybõl folyhat, a hugycsövön csak pisi lehet. Hívd fel az orvost!
Elõzõ avgyok. A magzatvíz folyik, se visszatartani nem tudod, se szabályozni, az akkor is folyik, ha fekszel, és akkor is, ha állsz. Persze akkor erõsebben.
19.01-es vagyok ha vissza tudod tartani akkor nem m.viz. Ha mégis akkor simánb
bocs... simán besétálsz a korházba.
A kérdező hozzászólása: ja meg ha szivárog akkor a hüvelybõl vagy a húgycsövön keresztül??amugy meg csak akkor jön ha felállok...kérlek irjatok
Majd irj mi lett! =)
Elsõ vagyok, úgy megörültem, ha a derekad is fáj, és wc-znekd is kell, akkor ebbõl tényleg baba lesz. De akkor nem értem a bûzös szagot. Mindegy, drukkolok, remélem, h könnyû szülésed lesz!
Írj mi lett veled!!! Szorítunk neked!!!
A kérdező hozzászólása: csak vaklárma volt, felhívtam a védõnõmet eljött megnézett, azt mondta ez csak folyás, utánna elmentem fûrdeni azóta minden elmult csak megy a hasam...ugyh.lehet kihúzom a 40.hétig:(
19.01 Semmi baj csak legközelebb ne izgulj ennyire. :)
De lehet ez már valami elöjel volt...na mind1, tutira nemsokára megszületik! =) Nekem még 3 hetem van, de minden kicsi jelre izgulok! =)
Elsõ vagyok. A hasmenés mindenképp jó jel! Ne izgulj, lehet, h letört leszel, v épp agresszív, a hangulatingadozás is a szülés jele.
A hasmenés is a közelgõ szülés jele lehet. Nekem is így volt. A védõnõd által megállapított "folyás" pedig lehet a nyákdugó is. Lehet hogy hülyének nézel, de szagold meg. Ha a nyákdugó távozik épp, akkor annak pont olyan szaga van, mint a spermának. :)
A kérdező hozzászólása: hát hogyne én is minden kis jelre már ugrok is:) ok majd megszagulom...:) de szeretnék már túl lenni rajta!!sokat segítettetek ti is:)
Irány a kórház minden ok lesz.
A kérdező hozzászólása: ajj mostmár minden bajom van, csikar a hasam is, közbe szúrdogál ott lent a pocim alja, fáj a hátam, akkor közbe ez lehet magzatvíz áhhh már nagyon félek!Közbe anyukám most mondja hogy ha netán régebb óta szivárog és nem vettem észre akkor beteg lesz a baba...áhh már nem bírom ezt, nagyon megilyedtem, vérnyomásom 160 most mértem:(
A kérdező hozzászólása: De nincs orvosom csak az sztk-ba járok, és oda is majd csak hétfõn tudok menni...na most mit tegyek??de közbe meg olyan mintha a folyásom lenne, mert raktam be egy új tisztasági betétet és most meg sárgás színû valami van rajta...
A kérdező hozzászólása: jaaa értem...most sokat segítettél mert ha összeszoritom akkor nem folyik semmi, ja meg ha ülök akkor se:) ...na most megnyugodtam akkor ez csak erõsebb folyás
A kérdező hozzászólása: értem:) csak nekem se véres, se darabos...még a nyákdugó se ment el:(....ez meg ami folyik sztem csal folyás...de ki tudja lehet baba lesz ebbõl:)
A kérdező hozzászólása: de mondjuk a derekam az nagyon fáj...neked fájt?
19.01. semmim nem fájt. Figyeld magad inkabb fölöslegesen menj be a k-ba, mint h baj legyen.
A kérdező hozzászólása: lehet az lesz, szedem is a cuccomat...
Majd irj mi volt és nyugi. :)
A kérdező hozzászólása: okés:) ...de úgy félek a szüléstõl...:(
Ne félj. A vajúdás fáj igaz de maga a szülés nekem nem fájt. Drukkolok!
Szia, Megszültél már? :) Hogy indult?

25 hetes vagyok. Mi történhet, ha szivárog a magzatvíz? Honnan tudhatom, hogy az szivárog és nem más a helyzet? Mitől szivároghat, mi okozhatja?

Nem tudok ellen?trz? betétet venni, Angliában, ahol élek, nem ismerik.

Legjobb válasz: Akkor menj sürgõsen dokihoz,ha csak sejted,hogy szivárog akkor is.Koraszülést vetélést jelent ha elfolyik a víz.De azon sajnos nem tudnak segíteni.A szivárgást az okozhatja,ha megreped a magzatburok. Nem valami gondos az orvosi ellátás Angliában ahogy hallom. Remélem nem lesz bajotok,minden jót.

Akkor menj sürgõsen dokihoz, ha csak sejted, hogy szivárog akkor is.Koraszülést vetélést jelent ha elfolyik a víz.De azon sajnos nem tudnak segíteni.A szivárgást az okozhatja, ha megreped a magzatburok. Nem valami gondos az orvosi ellátás Angliában ahogy hallom. Remélem nem lesz bajotok, minden jót.
Szia! Ha arra gyanakszol, hogy szivárog, akkor azonnal menj kórházba vagy a dokidhoz, hogy megvizsgáljanak. Ha szivárog, akkor kórházi megfigyelés szükséges, azért, hogy a baba állapotát figyelemmel tudják kísérni, és kezeljék az esetleges felszálló fertõzéseket. Az elsõ gyerekemet 36. hétre szültem, a magzatburok magasan repedt, és éppen csak szivárgott a víz, egy tisztasági betét kb. háromnegyed óráig volt elég, ez tûnt fel nekem is. A baba feje beilleszkedett, ott ép volt a burok, de fentrõl szivárgott. Akkor nekem azt mondták, hogy még hetekig bent maradhat a baba, mert ilyen esetekben a víz is újratermelõdhet. Úgyhogy szerintem mielõbb lásson orvos!
A kérdező hozzászólása: Az elmúlt 2 hétben rengeteg volt a stressz. Lehet attól? Ma reggel mondták be a TV-ben, hogy a Egyesült Királyságban napi átlag 17 baba születik halva, vagy hal meg röviddel a születés után. Nem túl bíztató. Nézegetem a netet. Azt írják, hogy a kis mennyiség nem magzatvíz, csak ha a combodon is csurog. Ennyire azért nem durva a helyzet, "felfogja a bugyim". (Bocs)
A kérdező hozzászólása: Többnyire reggel érzem ébredés után kb fél órával. Addigra már voltam WC-n, tehát nem vizelettartási gond. És nem is sok, csak annyi, hogy nem csorog a combomon, csak bekeni azt. Napközben 1-szer 1-szer ritkán fordult elõ. Ezt 2-3 hete érzem már. Ma viszont már vagy 5x éreztem. Vizes folyás lehet, vagy magzatvíz lehet?
Vízszerû folyásom nekem is volt mindhárom terhességemnél.Ettõl nem kell megijedni, nem veszélyes, normális.De ha azt sejted, hogy magzatvíz menj dokihoz azonnal.A középsõ gyerekemmel nekem is 3 hétig szivárgott a vizem, mert fent repedt a burok.De én akkor már 38 hetes voltam, nem mindegy.Mert bármikor fennáll a lehetõsége ilyen esetben, hogy elfolyik, és akkor sajnos nincs mit tenni.Neked még nagyon korai lenne.A fertõzés lehetõsége is sokkal magasabb ha repedt a burok.Ilyen korai terhességnél ez nagy bajt jelentene.Nézesd meg magad ha aggódsz. Minden jót, 1 voltam.
hát nem nagyon értek hozzá, menj orvoshoz. nem lehet, hogy csak a pisi szivárog? elég gyakori a terhességkor.

Az milyen ha szivárog a magzatviz? És a hasam alja is szurkál. Lehet, hogy nem soká szülők. Még lenne 3 hetem hátra.

Legjobb válasz: Olyan mintha csöpögne a vizeleted,csak a tisztasági betéten,vagy a bugyin nem érzed azt a kellemetlen pisi szagot,és nem is sárga.(jó esetben)Elméletileg olyan vízszerõ,szintelen,szagtalan történet a magzatvíz szivárgás.Lehet kapni olyan betétet,amit elszinez a magzatvíz,ha az a gyanud,hogy az csöpög és nem a pisi,akkor vegyél egy csomagot és nézd meg.Gyógyszertárben lehet kapni.De én szinte biztosra mondanám,hogy nem magzatvíz,hanem pisi az.

Olyan mintha csöpögne a vizeleted, csak a tisztasági betéten, vagy a bugyin nem érzed azt a kellemetlen pisi szagot, és nem is sárga.(jó esetben)Elméletileg olyan vízszerõ, szintelen, szagtalan történet a magzatvíz szivárgás.Lehet kapni olyan betétet, amit elszinez a magzatvíz, ha az a gyanud, hogy az csöpög és nem a pisi, akkor vegyél egy csomagot és nézd meg.Gyógyszertárben lehet kapni.De én szinte biztosra mondanám, hogy nem magzatvíz, hanem pisi az.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ szerintem se az mert azóta nincs semmi.
Szia nekem azt mondta a doki ha lefolyik a combomon az a magzatvíz.Ezzel nyugtatgatom magam.És az elõzõhöz hozzászólva úg ytudom nem lehet már ilyen betétet kapni, ha nagyon aggódsz menj be a kórházba és ott meg mondják hogy mi a helyzet.

Ha szivárog a magzatvíz azt észre lehet venni? és ha nem veszem észre lehet valami baj belőle csak azért kérdezem mert sok a folyásom is és ha netán nem veszem észre h. az magzatvíz?

Legjobb válasz: Szia! A magzatvíz eléggé különbözik a folyástól. Átlátszó és olyan mint a víz. Én úgy vettem észre hogy különbözõ mozdulatoknál (pl mikor leültem vagy felálltam) lett egy pici folt a bugyimon. Olyan volt mintha egy picit bepisiltem volna. :) A lényeg hogy ha elkezd szivárogni, akkor be kell menni a kórházba, mivel ilyenkor elég nagy az esély a fertõzésre. Én úgy tudom hogy 12 órán belül meg kell indulni a szülésnek, ha nem megy magától akkor pedig megindítják. Könnyû szülést kívánok neked!

Szia! A magzatvíz eléggé különbözik a folyástól. Átlátszó és olyan mint a víz. Én úgy vettem észre hogy különbözõ mozdulatoknál (pl mikor leültem vagy felálltam) lett egy pici folt a bugyimon. Olyan volt mintha egy picit bepisiltem volna. :) A lényeg hogy ha elkezd szivárogni, akkor be kell menni a kórházba, mivel ilyenkor elég nagy az esély a fertõzésre. Én úgy tudom hogy 12 órán belül meg kell indulni a szülésnek, ha nem megy magától akkor pedig megindítják. Könnyû szülést kívánok neked!
:) A magzatvíz nem szivárog, az elfolyik. Az egyértelmûen elfolyik, érezni lehet a combon, hogy folyik le. Akkor lehet gyanús, ha a bugyin van rózsaszínes kocsonyás valami (nyákdugó), de még az sem egyértelmû, mert onnantól még egy-két hét is lehet szülésig. Egyértelmû jel lesz a magzatvíz FOLYÁS, vagy a néhányperces fájások! Ne izgulj, semmi mással nem összetéveszthetõ a dolog.
Nekem több napig szivárgott mire gyanús lett a dolog, na nem nagyon, csak épp 1-2 csepp. És kedves elsõ válaszoló nekem azt mondták ez idõ elõtti burokrepdés, és az ultrahangon látszott, hogy kevesebb a magzatvíz az átlagosnál és mivel nekem már egy héttel elõtte elment a nyákdugó is szülés lett aznap, és el is húzódott... Szóval nem mindenkinél zubog el hirtelen.
Igen észre lehet venni. Nekem szakaszosan ment el a víz. Hasonló érzés, mint mikor a folyásod van, csak ez teljesen vízszerû foloyadék. Ha ilyet tapasztalsz, akár egyszerre megy el, akár szivárog, mielöbb menj be. Ha szivárog és 18 órán belül nem szülsz meg, antibiotikumot kell kapnod a fertõzés veszély miatt, ha egyszerre megy el ott rövid idõn belül baba lesz. Könnyü szülést.
Hát nem biztos, hogy hamar szülés lesz, ha egyszerre megy el, belõlem gyakorlatilag egy adagban kiloccsant reggel 6-kor, és este 7-kor lett meg a kislányom.
szia! Azt mondják a hozzáértõk (nekem is ezt mondták), hogy a szülés szempontjából rosszabb a magzatvíz-elfolyás, illetve szivárgás; elõbb fájásoknak kell(ene) érkezniük. Nekem egy adagban elindult, után folyamatosan szivárgott, de akkor már a szülõszobán voltunk.Általában azt mondják, hogy "elfolyik" a magzatvíz; de szivároghat is. A szivárgó magzatvíz szerintem olyan lehet , mintha folyásod lenne, csak melegebb érzés és lehet egy picit rózsaszínes.

Azt észre lehet venni, ha szivárog a magzatvíz? Ugyanúgy lökődik ki mint a folyás? Ugye meg lehet különböztetni a folyástól?

Legjobb válasz: ha hosszabb ideig fekszel vagy ülsz és utána felkelsz és hirtelen nagy mennyiségben ömlik akkor tessék orvoshoz menni. én hajnaltol estig ezen filoztam hogy folyás vagy magzatviz és este bementem a szülészetre és magzatviz volt. orvos jol leszurt, mert fertõzést kaphatott volna a baba. még aznap este meginditották a szülést,igaz én a 40-dik héten voltam.

ha hosszabb ideig fekszel vagy ülsz és utána felkelsz és hirtelen nagy mennyiségben ömlik akkor tessék orvoshoz menni. én hajnaltol estig ezen filoztam hogy folyás vagy magzatviz és este bementem a szülészetre és magzatviz volt. orvos jol leszurt, mert fertõzést kaphatott volna a baba. még aznap este meginditották a szülést, igaz én a 40-dik héten voltam.
Szia! Nekem végig erõs volt a folyásom a terhesség alatt, de aznap, amikor elkezdett szivárogni a magzatvíz, azt észrevettem.Az csak olyan síma víz volt.Persze, nem voltam benne biztos és vettem a gyógyszertárba egy olyan betétet, ami kimutatja, hogy az e.Az volt.Késöbb már elkezdett jobban folyni, reggel pedig elöntött(a korházban) Neked még nincs it t az ideje? Kicsit ijedtül hangzik a kérdésed?!
A kérdező hozzászólása: 35 hetes vagyok! elvileg csak folyás! nem lenne neki szabad, de mindenki azt mondja, hogy észre lehet azt venni!
Szia! Nekem úgy kezdõdött a szülésem, hogy szivárogni kezdett hajnalban a magzatvíz. Talán úgy tudod megkülönböztetni, hogy szagtalan átlátszó és tényleg vízszerû, olyan, mintha pisilnél, de érzed, hogy mégse. Boldog babavárást és könnyû szülést kívánok.
18hetes vagyok, 3hete minden nap van ilyen vizes folyásom. Sokszor órákon keresztül nem jön semmi, aztán annyit érzek vmi folyik , mint mikor az ember menstruál. Vettek kenetet, nincs semmi gyulladás vagy fertõzés. Doki szerint tuti nem magzatvíz, mert már rég elvetéltem volna!!! Vagy a 3hete abbahagyott kúp utóhatása ez szerinte, vagy simán a terhességi hormonváltozás.

Ha magzatvíz szivárog, akkor az mindig átlatszó, vízszerű és sok, ha pedig kevés vízszerű valami van akkor az csak folyás? 25 hetes vagyok.

Legjobb válasz: Szia! A magzatvíz is képes szivárogni (lassan, kevés)! Menj el dokihoz, a fórumok csak tanácsot adhatnak, biztosat pedig csak a doki mond! Lehet, hogy folyás, de nem biztos. Nekem nem volt folyásom és a magzatvíz a szüléskor folyt el (véres és sok, fájdalommentesen). De nem vagyunk egyformák! Üdv 4 hós baba anyukája

Szia! A magzatvíz is képes szivárogni (lassan, kevés)! Menj el dokihoz, a fórumok csak tanácsot adhatnak, biztosat pedig csak a doki mond! Lehet, hogy folyás, de nem biztos. Nekem nem volt folyásom és a magzatvíz a szüléskor folyt el (véres és sok, fájdalommentesen). De nem vagyunk egyformák! Üdv 4 hós baba anyukája

Ha csak egy kicsit szivárog a magzatvíz, az lehet?

ez most nagyon áttetsz? szín?,vettünk ph indikátor papírt az els? 7.0-s lett,a többi alacsonyabb,azóta nem jelentkezett,menjek most dokihoz,vagy ezzel mit kezdjek?38+1h vagyok

Legjobb válasz: Azonnal kórház, ha szivárog! Inkább feleslegesen kelljen menni. 40+2hkm

Azonnal kórház, ha szivárog! Inkább feleslegesen kelljen menni. 40+2hkm
Szerintem is indulj, és írd meg mi lett:D
menj be mielõbb egy vizsgálatra
Igen szivároghat a magzatvíz. Nekem felsõ burokrepedésem volt és csak lassan szivárgott a víz, szinte észre sem vettem. Szerencsére pont aznapra volt idõpontom az orvosnál, vizsgálat közben indult meg a víz... mehettem szülni! :)
Én a kiírtnál, 1 nappal elõbb szültem.Görcsök jelentkeztek aztán elment a nyákdugó is.Bementünk a kórházba és a doktor azt mondta NINCS MAGZATVÍZ, 4újnyira nyitva vagyok, másfél óra múlva megszületik a baba. Mikor folyt el a magzatvíz? Néztem rá értetlenül, több liter vízrõl van szó és nem vettem volna észre?Lehetetlen!!! Mire megnyugtatott, hogy vizeletürítéskor szivároghatott el ezért nem vettem észre.
A kérdező hozzászólása: Végül bementem miután írtam, nehogy igazam legyen, és esetleg legyen valami fertõzés.Bent fogtak, most értem haza, szerencsére minden ok, csak megfigyeltek

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!