Találatok a következő kifejezésre: Ha szivárog előtej a (3 db)

Ha szivárog az előtej a mellemből, akkor már biztosra vehetem, hogy lesz tejem?

Most vagyok a 28. hétben, néhány nappal ezel?tt vettem észre, hogy szivárog az el?tejem, nem nagyon, de egyszer a melltartón pólón keresztül picit átütött, tegnap este, pedig az ágy is picit olyan lett.Egyébként nem zavar, szerintem olyan n?ies dolog ez.

Legjobb válasz: Nem biztos. Sok várandós anyucinál van ilyen, és a szülés után meg jön a szenvedés.

Nem biztos. Sok várandós anyucinál van ilyen, és a szülés után meg jön a szenvedés.
szia nekem is szivárgott az elõtejem mégi csak 2 hétig birtam szopiztatni a kisfiamat! Remélem te sikeresebb leszel!!!
Szia. Nincs összefüggés az elõtej és a között, hogy majd lesz-e tejed.

31 hetes terhes vagyok. Normális ha a bal mellemből naponta többször szivárog az előtej, a jobbikból pedig egyáltalán nem?

Legjobb válasz: ez a kérdés nûlam is felmerült,azt mondták,hogy normális,ha meg született akkor mind a kettõbõl jönni fog.sok sikert a Picihez.

ez a kérdés nûlam is felmerült, azt mondták, hogy normális, ha meg született akkor mind a kettõbõl jönni fog.sok sikert a Picihez.
majd fog onnan is, normalis
A bal mell általában nagyobb is mint a jobb, de ez nem jelenti azt hogy csak abból jön majd tejci. Ez teljesen normális, ne izgulj mindkettõbõl tudsz majd szoptatni!Sok sikert!
Persze, hogy normális, elvégre a Jobbik egy parlamenti párt, amelyeknek nem jellemzõje a tejelválasztás.

18 hetes vagyok, normális ha éjszaka is szivárog egy kicsit az előtej? Gyakori jelenség egyáltalán ez a dolog?

Legjobb válasz: Nekem a 30. héttõl szivárgott, de korábban is normális. Állítlag nincs köze ahhoz, hogy tudsz-e majd szoptatni, de azért jó jel!

Nekem a 30. héttõl szivárgott, de korábban is normális. Állítlag nincs köze ahhoz, hogy tudsz-e majd szoptatni, de azért jó jel!
Normális nyugodj meg, ezzel jár.Sok boldogságot a babához!
Szia!Persze, hogy normális.Valószínû kicsit megnyomtad a melled alvás közben.Nekem is 18 hetesen jelent meg, van akinél késõbb jelentkezik.Grat.a babához.23 hetes kismama


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!