Találatok a következő kifejezésre: Ha szexelünk barátommal csak akkor tudok (2 db)

Ha szexelünk a barátommal csak akkor tudok elmenni, ha én vagyok felül, a többi pózt is nagyon élvezem, de orgazmusom csak így van. Ez hüvely orgazmus vagy nem? Lehet hogy nem mert így izgatja a csiklómat a legjobban és ezért megyek el csak így?

Legjobb válasz: Nekem volt már más pózban is orgazmusom,de legtöbbször én is így megyek el. Az hogy hüvelyi vagy csiklói az orgazmusod te tudod inkább eldönteni. Én nem mindig dörzsölöm oda a csiklóm, általában hüvelyi orgazmusom van. Csiklói amúgy is ritka nálam. Próbálgatni lehet más pózban is. Mi is mindig máshogy kezdünk és ha érzem,úgy nem jön össze akkor váltunk,hogy fentre kerüljek.

Nekem volt már más pózban is orgazmusom, de legtöbbször én is így megyek el. Az hogy hüvelyi vagy csiklói az orgazmusod te tudod inkább eldönteni. Én nem mindig dörzsölöm oda a csiklóm, általában hüvelyi orgazmusom van. Csiklói amúgy is ritka nálam. Próbálgatni lehet más pózban is. Mi is mindig máshogy kezdünk és ha érzem, úgy nem jön össze akkor váltunk, hogy fentre kerüljek.
En ugyan igy vagyok vele...
Végülis nem mindegy, hogy csiklói vagy hüvelyi??? A lényeg hogy jó volt.
nekem is csak felül van bár egyszer mintha lett volna (ebben nem vagyok biztos mert lehet h csak majdnem elélveztem :) ) az akkor volt mikor felálltunk mind a ketten, és én az ölében voltam, magyarul rácsimpaszkodtam köré kulcsoltam a lábam. Ezte amúgy csak viccbõl kezdtük el de kb 3 mp alatt volt vmi orgazmusszerûm :) 1 évig csak simán felül volt és kicsit dúrva volt így... amúgy végülis ez is lovaglás volt csak álló lovaglás XD
A kérdező hozzászólása: kategória fail. Bocs, lejjebb akartam.
Velem épp összeillene.
Nem illetek össze. Õ dominálni akar, olyan pasit kéne keresnie aki szereti ezt. Te viszont ellenállsz ennek, ellenérzéseid vannak, mert nem vagy behódoló típus. Nem lesz így hosszú életû a kapcsolat. És igen, ha nem állsz a sarkadra, hanem hagyod, pedig te nem vagy meghajló fajta akkor igen, papucs vagy.
Azért kérdeztem rá a szexre, mert baromira nem mindegy, hogy ha õ akar szexelni, akkor neked is kell, azaz rád akarja kényszeríteni akkor is, ha nem akarod. Vagy épp fordítva, õ nem akar mindig szexelni, amikor te igen. Mert ha az utóbbi az igaz, márpedig az utolsó hozzászólásodból úgy tûnik, akkor azt mondom: álljon meg a menet, nehogy már az legyen gond, hogy nem akar szexelni mindig, amikor teneked megjön a kedved! Õ lenne papucs, ha ebbe belemenne, bocsi.
A kérdező hozzászólása: én mindig akarom, de õ nem. Lehet, hogy máshol is...? Nee, most ez lesz a fejemben...
Ez nem egyenlõség, de még csak nem is dominancia, ahogy elõttem írták: kihasznál. Mondjuk szexelni csak akkor tanácsos, ha mindketten akarjátok. Te is és õ is.
ez akkor nem kapcsolat, csak kihasznál a csaj, mert nem te vagy az egyetlen aki kúrogatja
Szerintem meg dobd. Majd néz egyet. De ez nem kapcsolat szerintem sem.
A kérdező hozzászólása: jó, oké akkor valamiféle szimbiózis nevezd, aminek akarod! Szeretem a csajt, de nem bírom sokáig, így, hogy én ne keressem, meg stb..
Már ne is haragudjál de ha azt nézem, hogy én hogyan definiálok egy kapcsolatot akkor a tietek nem az...
Ez nem dominancia, szimplán kihasználás.
Nagyon nagy szerencséd van, ha ilyen lányt fogtál ki. Mások pénzt fizetnek, hogy megkaphassák ezt a hatalmas élményt. 25/F

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!