Találatok a következő kifejezésre: Ha szexelünk barátommal csak akkor (7 db)

Ha szexelünk a barátommal csak akkor tudok elmenni, ha én vagyok felül, a többi pózt is nagyon élvezem, de orgazmusom csak így van. Ez hüvely orgazmus vagy nem? Lehet hogy nem mert így izgatja a csiklómat a legjobban és ezért megyek el csak így?

Legjobb válasz: Nekem volt már más pózban is orgazmusom,de legtöbbször én is így megyek el. Az hogy hüvelyi vagy csiklói az orgazmusod te tudod inkább eldönteni. Én nem mindig dörzsölöm oda a csiklóm, általában hüvelyi orgazmusom van. Csiklói amúgy is ritka nálam. Próbálgatni lehet más pózban is. Mi is mindig máshogy kezdünk és ha érzem,úgy nem jön össze akkor váltunk,hogy fentre kerüljek.

Nekem volt már más pózban is orgazmusom, de legtöbbször én is így megyek el. Az hogy hüvelyi vagy csiklói az orgazmusod te tudod inkább eldönteni. Én nem mindig dörzsölöm oda a csiklóm, általában hüvelyi orgazmusom van. Csiklói amúgy is ritka nálam. Próbálgatni lehet más pózban is. Mi is mindig máshogy kezdünk és ha érzem, úgy nem jön össze akkor váltunk, hogy fentre kerüljek.
En ugyan igy vagyok vele...
Végülis nem mindegy, hogy csiklói vagy hüvelyi??? A lényeg hogy jó volt.
nekem is csak felül van bár egyszer mintha lett volna (ebben nem vagyok biztos mert lehet h csak majdnem elélveztem :) ) az akkor volt mikor felálltunk mind a ketten, és én az ölében voltam, magyarul rácsimpaszkodtam köré kulcsoltam a lábam. Ezte amúgy csak viccbõl kezdtük el de kb 3 mp alatt volt vmi orgazmusszerûm :) 1 évig csak simán felül volt és kicsit dúrva volt így... amúgy végülis ez is lovaglás volt csak álló lovaglás XD

Lehetséges, hogy a barátom, csak akkor megy el gyorsan, ha velem szexel, mással pedig sokáig bírja?

Az mondta, hogy csak velem olyan jó, hogy nem bírja magát sokáig tartani, de egyébként órákig bírja. Vagy ez csak egy kamu szöveg lenne?

Legjobb válasz: honnan tudja hogy melletted mással órákig bírja? bigámista? akkor respekt;)

honnan tudja hogy melletted mással órákig bírja? bigámista? akkor respekt;)
A kérdező hozzászólása: Az elõzõ bnõire célzott...és állítólag volt sok alkalmi kapcsolata is, ha vmi gyorsan megy el, akkor is belemegy sok alkalmiba szerintetek? Vagy akkor rá tudja fogni, hogy mert régen csinálta és azért megy el gyorsan egy tartós kapcsolatban pedig kiderül, hogy mi az igazság?
A kérdező hozzászólása: *ha vki
Szerintem kamu szöveg.. Nagyon alátámasztani nem tudom, de ha nem csak 1-2 alkalmon vagytok túl, akkor nagyon kétlem, hogy még mindig gyorsan sülne el, ha máskor amúgy bírja "órákig".
A kérdező hozzászólása: Hát igen, elõször még elhittem, de már jó pár alkalmon túl vagyunk, próbáltunk, hogy egy nap többször, de az se segített...
Csak hazudik. Tipikus szöveg, amit egy haverom is nyomat a nõinek. Egyszerûen csak béna az ágyban, nincs ezen mit cifrázni. :) Gyerekkorában rosszul maszturbált, és mindig a mennyiségre hajthatott a minõség helyett, úgyhogy ez lett a barátodból is. Ezt tudná kompenzálni azzal ha megkérnéd, hogy maszturbáljon elõtted és próbálja mindig minél tovább visszatartani.
Hagyd el. Nem azért mert hamar megy el hanem azért mert nem is fog rajta változtatni valamint mert hazudik!!!!! Már bocsi de én naivan hozzámentem egy ilyen emberhez. Most válunk 8 év után. Nem is fog rajta változtatni mert te ezt beveszed. Én is bevettem:(
Más pozokban ha lehet kérd meg hogy izgassa a csiklód, ha tudja, nha nem akkor te magad!
szerintem ez nem baj, én is vagy a párom közben izgatjuk a csiklómat is... hisz ki így, ki úgy szereti. Ha utána olvasol találkozhatsz olyannal, hogy megkülönböztetik, hogy valaki csak hüvelyi orgazmust tud élni, tehát csak a csiklóját piszkálják nem fog elmenni, illetve ez lehet fordítva is... én úgy gondolom magatoknak segítetek, hogy közben a csiklódat is izgatjátok, de ezt lehet több pózben is, nem csak ha Te vagy alul. Ezzel nincs baj, minden ok addig, amíg mindkettõtöknek tetszik és jól esik, de szerintem nyugodtan próbájátok más pózban is (ha te vagy felü, vagy õ hátulról), s közben is izgathatod vagy a párod a csiklód. Nem kell mindig, csak amikor úgy érzed, úgy jobb..
Vannak nõk, akik csak a csikló izgatására képesek orgazmusra... Errõl nem tehetsz.. A legtöbb nõ ilyen.. Beszéld meg a pároddal ezt mindenképp, mert ha sokáig szinlelsz esetleg orgazmust elöbb-útobb észreveszi, és az egyikötöknek se lesz jó ...
Szerintem örülj neki hogy így megy, sok nõnek sehogy sem megy, ez tök normális, hogy így megy mert a hüvelyben nagyon kevés érzõ ideg van, így általában annak az ingerlése kevés, kell hozzá a csikló is.
A kérdező hozzászólása: kategória fail. Bocs, lejjebb akartam.
Velem épp összeillene.
Nem illetek össze. Õ dominálni akar, olyan pasit kéne keresnie aki szereti ezt. Te viszont ellenállsz ennek, ellenérzéseid vannak, mert nem vagy behódoló típus. Nem lesz így hosszú életû a kapcsolat. És igen, ha nem állsz a sarkadra, hanem hagyod, pedig te nem vagy meghajló fajta akkor igen, papucs vagy.
Azért kérdeztem rá a szexre, mert baromira nem mindegy, hogy ha õ akar szexelni, akkor neked is kell, azaz rád akarja kényszeríteni akkor is, ha nem akarod. Vagy épp fordítva, õ nem akar mindig szexelni, amikor te igen. Mert ha az utóbbi az igaz, márpedig az utolsó hozzászólásodból úgy tûnik, akkor azt mondom: álljon meg a menet, nehogy már az legyen gond, hogy nem akar szexelni mindig, amikor teneked megjön a kedved! Õ lenne papucs, ha ebbe belemenne, bocsi.
A kérdező hozzászólása: én mindig akarom, de õ nem. Lehet, hogy máshol is...? Nee, most ez lesz a fejemben...
Ez nem egyenlõség, de még csak nem is dominancia, ahogy elõttem írták: kihasznál. Mondjuk szexelni csak akkor tanácsos, ha mindketten akarjátok. Te is és õ is.
ez akkor nem kapcsolat, csak kihasznál a csaj, mert nem te vagy az egyetlen aki kúrogatja
Szerintem meg dobd. Majd néz egyet. De ez nem kapcsolat szerintem sem.
A kérdező hozzászólása: jó, oké akkor valamiféle szimbiózis nevezd, aminek akarod! Szeretem a csajt, de nem bírom sokáig, így, hogy én ne keressem, meg stb..
Már ne is haragudjál de ha azt nézem, hogy én hogyan definiálok egy kapcsolatot akkor a tietek nem az...
Ez nem dominancia, szimplán kihasználás.
Nagyon nagy szerencséd van, ha ilyen lányt fogtál ki. Mások pénzt fizetnek, hogy megkaphassák ezt a hatalmas élményt. 25/F

Már nem azért, de ha valakinek 2 éve nincs barátja és nem is szexelt, akkor azt ribancnak nézik, ha lefekszik valakivel csak úgy?

Mert már hiányzik 2 év után ...:D

Legjobb válasz: ki nézi ribancnak? ki lesz írva a homlokára hogy: 2 év után bäsztam?

ki nézi ribancnak? ki lesz írva a homlokára hogy: 2 év után bäsztam?
azok hívják csak [email protected] akik szintén nagyon régen dugtak már!
20:13-as! nem feltétlenül így értettem! Akkor fogalmazzunk úgy, hogy azok akik naggyon féltékenyek rád, és irigyek!
utolsó ez jó, én 21évesen még nem dugtam csajt, de ránézésre senkit nem ribancozok le. max azt gondolom, de semmi más :D
Várd ki az igazit. Masztizni nem szoktál, hogy valamennyire "lenyugodjál"?
gyere én nem foglak annak nézni :D
A kérdező hozzászólása: mivel még nem volt benne nagyon részem, ezért vállalom fel, de különben szerintem is ciki :D Gyöngyösi valaki hogy hívnak??
Ne legyél már ilyen kishitû! Tessék, itt van ez az oldal, vannak chatoldalak is, elmehetsz szórakozóhelyre, a lényeg, hogy akkor egy kívülálló sráccal tedd meg! Egyébként nagyon szimpatikus, hogy fel mered vállalni a szex hiányát, sok lány ezt cikinek érzi.
gyöngyösi valaki vagyok, szerinted ezt komolyan elárulom itt pletykafalon? ?:D
de gondolom azért érdekel, mivel te is a környékrõl vagy...:) :D
A kérdező hozzászólása: igazából kecskeméti vagyok, de van ismerõsöm ott ..:)
A ribanc szintet talán még nem éred el, de semmiképpen sem dicsérnélek és tisztelnélek érte. A szex párkapcsolatba való, ha nem vagy képes kapcsolatra, akkor ne is szexelj. Irigy meg az édesanyátok kenyérpirítója (;
nem gáz, de szerintem ne itt beszéld meg hogy kivel történjen
Amúgy meg szerintem túl sokat gondolkodsz! Túl sokat adsz mások véleményére! Nehezen teszed meg azt amit szeretnél mert azt nézed ki mit szól vagy mond! Ez kb olyan, hogy étteremben nem mered a sült csirkét kézzel enni csak villával, holott ugye azt kézzel is lehet enni, de te nem eszed meg kézzel mert mit szólnak majd, vagy hogy néznek majd rád ha azzal eszed! Épp ezért Tésztát rendelsz amit villával lehet enni! ERGO! Inkább szenvedsz és vársz arra, hogy majd betoppan egyszer egy olyan pasi aki téged akar, minden téren és szeretni fog amíg világ a világ! DE! Ez nem egy amerikai vígjáték...szóval Tedd ami jól esik, a te életed a te szexuális és szerelmi életed nem a barátnõdé!
Én annak nézném, na. Az ember tartsa már többre magát, minthogy ösztön szerûen menjen d*gni, mert már viszket neki...
annyira random hogy kit ribancoznak le az emberek, hogy az hihetetlen. általában ha egy pasi csak dugni akar veled, akkor tök mindegy mit csinálsz le fog ribancozni. ugyanez, ha egy lány féltékeny rád. tedd ami jól esik, addig menj el míg te a tükörbe tudsz nézni. ha érdekel a véleményem, én nem ribancoználak le ezért, de az én erkölcsi mérlegem furcsa kilengéseket mutat :D
de ez a "tartsa többre magát mint ösztön után menve dugjon" duma amúgy tetszik, mert annyira "fehér", viszont olyan kamu és baromság mint annak a rendje:D ez kb az önsanyargatás és a vallási vegetarianizmus között mozog. ösztönlények vagyunk. dugni jó. az élet rövid. élvezhetjük. hát akkor - ha mértékletesen csinálod - miért ne tennéd? ja, mert olyan szép kimondani hoyg várom az igazit :D
kerdezõ, és gyöngyös környékén vagyok, esetleg egy menetbe benne vagy?
A kérdező hozzászólása: 20:21 na ettõl tartok én is! majdnem volt már rá példa, hogy meg sem történt a dolog, de hazudott a srác ...:D persze bevallattam vele, h mondja el az igazat -.-
Nekem is hiányzik a szex, én szexelnék veled! :D
A kérdező hozzászólása: ha a fiú szétkürtöli , márpedig ilyenek ezek :D
Igen, mert az is :)
Nálam a diszkréció garantált! 22/F
A kérdező hozzászólása: engem viszont az irigységbõl adódó ribancozás hidegen hagy :D de úgy már érdekel, ha a fiú híreszteli mindenkinek a dolgot...:/ ezért inkább kimaradok a jókból xD
amugy miert erdekel h ki mit gondol rolad? nem ertem. engem felolem búzinak is hihetnek...leszarom XD
Jó! De azt meg nem tudhatod drága kérdezõ, hogy melyik pasi mondaná ezt és hencegne vele és melyik nem! Ha ez lesz elõtted, akkor még sokáig nem fogsz dugni! Akkor elsõ körben próbálj meg ne egy ismerõseid körébõl emberrel dugni! Hanem egy távolabb álló idegennel akit még nem ismernek!
Én senkit nem ítélek el, aki nem bánt meg másokat, és nem pl. egy szerelmes embert használ fel a céljaira. Ha félsz a környezeted ítéletétõl, ne verd nagy dobra.
A kérdező hozzászólása: ASOT erre gondoltam már, de valamiért mégsem jön össze.
Nos... nekem egy évig nem volt párom, amikor összegabalyodtam egy sráccal. Diszkrét volt, CSAK a szobatársainak mondta el pár hét múlva a történteket. Onnan persze egyenes ágon terjedt a dolog. Konkrétan senki nem nevezett r*bancnak, de abból, hogy egy egy buliban sorra mászták rám a srácok, leszûrtem, hogy igen könnyûvérûnek tartanak. Ebbõl annyi tanulságot szûrnék le, hogy amiben hibáztam, az szerintem csupán annyi, hogy a környezetembõl került ki a srác. Ha most lennék abban a szituban, akkor biztos valami olyan srácot választanék, aki az egyetem környékére sem jön! 22/L
A kérdező hozzászólása: abban meg már hinni sem merek, h valaha is lesz újra komolyabb kapcsolatom...
Kérdezõ, ne érdekeljen már annyira más emberek véleménye! Azt hiszed, hogy kitüntetést kapsz érte, ha nem szexelsz? Dehogyis! Egyébként sem értem ezt a "szex csak párkapcsolatba való" hozzáállást. Le van ez írva valahol? Sehol! Úgyhogy annyit is ér az egész.

Mi van akkor, ha a barátom amikor felhúzza a gumit akkor egyből lelankad neki, és ezért csak gumi nélkül, megszakítással szexel?

Legjobb válasz: Ilyenkor van, hogy azt kell mondani: te meg gumi nélkül nem szexelsz. Majd hidd el, a fütyköse is meggondolja magát.

Ilyenkor van, hogy azt kell mondani: te meg gumi nélkül nem szexelsz. Majd hidd el, a fütyköse is meggondolja magát.
Majd egyszer teherbe esik, aztán rimánkodhat!
"mintha nem is akarná, hogy álljon neki gumiban, számomra kicsit olyan szagú a dolog." Ezt te honnan tudod?? Mintha nem is akarná... Na ezt aztán pont te tudod megítélni. Kérdezõ... ha pszichés oka van a dolognak, legyél nagyon türelmes a fiúval, mivel ti lányok is mindig türelmet vártok el a fiúktól (pl. várjunk, míg készen álltok a szexre). Ha úgy tetszik, most õ nem áll készen, akkor hát értsd meg ezt. Ha egyszerûen eredendõen nem hajlandó próbálkozni a gumival, nos igen, akkor valóban önzõ.
nekünk is ilyen gondunk volt. miközben felrakta, én próbáltam izgatni valamilyen módon, mondjuk a heréit blabla.
kicsi a gumi nagyon
A kérdező hozzászólása: próbálkozás az az , hogy felteszi...aztán a na ugye megmondtam , szóval nem igazán
A kérdező hozzászólása: Köszi!!! :)
Megszakítás veszélyes hosszú távon (persze kiemelném: van rengeteg olyan, akinek éveken át beválik, de legyél te az a szerencsétlen 1, aki úgy esik teherbe...), gondolom még friss is a kapcsolat, ergo hülyeség megszakítással nekiállni, mert ha már együtt vagytok pár éve és nem akkora para, ha becsúszik egy kölök, akkor simán lehet úgy "védekezni", de így, idézõjelben, mert ez nem védekezés, akármelyik nõgyógyász megmondja. Én fiatalon kezdtem el fogamzásgátlót szedni, tudod megbántam, mert azóta fogékonyabb vagyok ott betegségekre, és abbahagytam fél éve, és most azt mondom: hogy soha többet. Egyébként az egy jó dolog, kevesen ilyen pechesek vele, én pont beletartoztam. Én tényleg azt mondanám a csávónak, hogy úgy akkor szex sincs. 3 oka lehet: fél a gumi használattól. Csak kamu az egész, mert mivel már próbálta anélkül és úgy ugye kb. 1000x nagyobb élvezet a szex. És végül az, hogy tényleg magával a gumi méretével van a baj. Mindhárom probléma orvosolható. Az elsõre egy igen erõs figyelemelterelés kell, hogy ne agyaljon ezeken. A másodikra pár pofon és szakítás. A harmadikra pedig az, hogy szépen megnézitek elõször is azt, hogy milyen méretû gumival próbáltátok, majd márkánként végignézitek, hogy melyikben van nagyobb, akár ár függvényében is és megpróbáljátok úgy, javaslom, ezzel kezdjétek, utána meg amit elõször írtam: hogy fél, idegeskedik, görcsöl... meg igazából már alapból valami vaj van szerintem a srác hozzáállásával is, hogy egybõl lelankad neki, mintha nem is akarná, hogy álljon neki gumiban, számomra kicsit olyan szagú a dolog. 18:20as voltam
A kérdező hozzászólása: nem vagyunk gyámoltalanok, amit az elõbb írtam az az alapvetõ probléma , mert nincs valami extra mérete...
A kérdező hozzászólása: fogamzásátlót tuti nem fogok szedni , igen tudom , h nagyobb méretben is kapható , de itt az alapvetõ probléma , hogy utálja a gumit , szerintem nagyon arra koncentrál , hogy utálja , és úgyse áll fel miatta
nem lehettek ennyire gyámoltalanok.... szoros a gumi ergó nagyobb gumi kell, ha az is szoros, még nagyobb. nehéz kikövetkeztetni, mi?
Nagyobb méretû gumi; helyezd fel te neki kézzel vagy akár a száddal; más fogamzásgátlási módszer, például tabletta; stb. Egy ilyen jellegû fenyegetéssel, hogy ha nem fog felállni a gumiban, akkor nem lesz szex sem, éred el a legkevesebbet...
A kérdező hozzászólása: köszi 18:20as , nekem a te válaszod tetszik a legjobban :)
Lehet kapni nagyobb méretet is! :) Csak el kell olvasni azt a dobozt!
A kérdező hozzászólása: igen , az a gond , hogy szoros...de amit eddig kipróbáltunk mind az volt... ilyenkor mi van ?
lehet hogy rettenetesen szoros, nagyon szorítja ez is elõfordulhat!
Mert hozzá kell szoknia. A gumi felrakásánál nem arra koncentrál, hogy mennyire izgató helyzetben van, hanem arra, hogy jól felhelyezze. Ez a pár másodperc elég arra, hogy elkezdjen a szerszám lelankadni.
*esel, *rimánkodhatsz
"de itt az alapvetõ probléma , hogy utálja a gumit , szerintem nagyon arra koncentrál , hogy utálja , és úgyse áll fel miatta" Én egyetlen pasi miatt sem kockáztatnám meg a teherbeesést. Ha nem bírja a gumit, akkor nincs szex. Nehogy már ennyit ne bírjon megtenni. Kicsit túlságosan elkényelmesedtek a pasik, mióta szinte mindenki tablettát szed. Esetleg kompromisszumként megpróbálkozhattok a pesszárium+spermicid párosítással.

Amikor a baratom szajjal elegit ki akkor sikerul orgazmushoz eljutnom, de ha csak szexelunk, akkor nem, ezt eszre veszi es rossz neki. Hogyan elvezhetek el szex kozben?

Legjobb válasz: Elõször is a legnagyobb része az agyban zajlik, szóval kell a hangulat, hogy tudd elengedni magad. Tudj az érzéseidre koncentrálni. Plusz ha mindig csikló ingerléssel maszturbáltál, meg kell tanulnod hüvelyi izgatással, hogyan tudsz eljutni a csúcsra. Vegyél egy vibrátort vagy használj valami tárgyat és gyakorold elõször egyedül. Mikor már megvan, a megfelelõ technika mutasd meg a barátodnak, csináld elõtte. Esetleg foghatja õ is közben, hogy jól meg tudja figyelni pontosan hogy csinálod. Ha ügyesek vagytok gyorsan egymásra hangolódtok és a reakcióidból tudni fogja, hogy épp most miként "csinálja"

Elõször is a legnagyobb része az agyban zajlik, szóval kell a hangulat, hogy tudd elengedni magad. Tudj az érzéseidre koncentrálni. Plusz ha mindig csikló ingerléssel maszturbáltál, meg kell tanulnod hüvelyi izgatással, hogyan tudsz eljutni a csúcsra. Vegyél egy vibrátort vagy használj valami tárgyat és gyakorold elõször egyedül. Mikor már megvan, a megfelelõ technika mutasd meg a barátodnak, csináld elõtte. Esetleg foghatja õ is közben, hogy jól meg tudja figyelni pontosan hogy csinálod. Ha ügyesek vagytok gyorsan egymásra hangolódtok és a reakcióidból tudni fogja, hogy épp most miként "csinálja"
A kérdező hozzászólása: Koszonom a jo tanacsot.:-) Es koszonom a privi e-mailt is, szavadon foglak es kerdezni foglak ...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!