Találatok a következő kifejezésre: Ha szexelünk barátommal (57 db)

Ha a barátom előző barátnöjével gumi nélkül szexelt, azonban a csaj nagyon sok pasival együtt volt, majd én is gumi nélkül voltam együtt a barátommal elkaphatott valamit amit énis elkaptam?

ez már 5éve h együtt volt a volt bn?jével, azóta neki is kellett volna lennie vmi tünetnek ha elkapott vmilyen betegséget igaz? Mert nem szeretnék elkapni semmi komolyat:S Normális véleményeket kérek légyszives!!!

Legjobb válasz: 5 éve?? Akkor már nem fenyeget veszély!

5 éve?? Akkor már nem fenyeget veszély!
Dehogynem. Pl. az AIDS tünetei a fertõzés után csak 5-6 évvel jelentkeznek. Ha gondolod menj el egy tesztre. Ingyenes és anonim. De nemhiszem hogy bajod lenne :)
A kérdező hozzászólása: és ha nögyógyász mintát vesz, tehát elmegyek egy általános vizsgálatra akkor meg lehet állapitani bármit is?
A kérdező hozzászólása: vagy egy egyszerû vér vizeletvizsgálaton kiderülhet az aids? csak kiváncsiságbol kérdezem :)
Vérvizsgálat kell hozzá. De tuti, hogy nem ingyenes...
itt Gyõrben ingyenes, vérvétellel simán.

A barátomnak sosincs hozzám egy bókja se, csak ha szexelünk, mit csináljak vele? (hosszú)

4 éve vagyunk együtt, oké hogy már hozzászoktunk egymáshoz, de nagyon pocsékul esik amikor õ nézi magát a tükörben és "le kéne adnom pár kilót", én meg erre azt felelem hogy "minek? nagyon jó alakod van így is", erre belevigyorog a képembe és ennyi, õ így spontán sose mondja ezeket max azt hogy "hát te hülye vagy", de csak akkor bókol miközben hámozza le rólam a ruhámat. Pl most küldtem neki egy ilyen képet amin egy csaj ki volt sminkelve, a másikon meg "csupasz" volt és már nem nézett ki olyan jól, erre azt mondja hogy "nem gázabb mint más", na ez rosszul esett mert én nem sminkelem magam szinte egyáltalán, max ajakbalzsam + szempillaspirál, kérdezem hogy akkor én is így nézek ki? erre csak beír egy nem-et, semmi kedves szó hogy "te sokkal szebb vagy" vagy ilyesmi, pedig annyira jól esne :( szóvátettem ezt neki, de csak összevesztünk, a végére már odaírtam neki hogy ennyire megeröltetõ annyit mondani/írni hogy te sokkal szebb vagy számomra vagy valami? erre beírja hogy "te sokkal szebb vagy számomra vagy valami" hát ezen kiakadtam, meg hogy hagyjam már, kössem le magam stb, most komolyan tényleg ennyire nehéz ezt leírni? Meg írja hogy "neked nincs szemed? vagy tükör? ha belenézel ugyanazt látod mint én", meg "ha nem azt írom amit hallani szeretnél akkor már [email protected] köcsög vagyok", aztán nagyvégre kinyögi hogy "ha ronda lennél nem lennék veled". Hát én kész vagyok. Tudom hogy felfújom, de tényleg nagyon zavar ez már, nem is csoda hogy nincs semmi önbizalmam ha máskor nem kapok pozitív megerõsítést :( Még õ volt felháborodva hogy vádaskodok. Azt mondja azért mert szex közben lát meztelenül, ruhában meg nem "hozom ki belõle" hogy mondjam, amúgy követem a divatot és adok magamra de nem fogok senki kedvéért úgy öltözni mint egy sarki prosti. Már nagyon kivagyok, mit tehetnék?

Legjobb válasz: Ez nekem is elég szarul esne. :( Bocsi, de ez a srác nem tisztel téged. Sokkal jobbat is érdemesz. Minden ember más. De én a helyedben ha szeretem ha nem, kicsit megMegleckéztetném. Én ott hagynám. Nem tisztel és nem is szeret. Legalább is ezt én így látom. És ez addig így fog menni amíg vele maradsz. Ilyen srácra pazarlod a fiatalságod, utána meg majd bánhatod. Hiába elbeszélgetsz vele, csak pár napig lesz veled normális. Utána meg megint leszar. Bocsi, de én így gondolom. Sosem foglalkoznék olyan emberrel aki nem tisztel, és nem szeret viszont. Talán ha szakítanál vele, akkor rájöne pár dologra. Én így csinálnám. Ha szeret akkor majd keres. De ha nem szeret, akkor csak szexre kellesz neki. :/

Ez nekem is elég szarul esne. :( Bocsi, de ez a srác nem tisztel téged. Sokkal jobbat is érdemesz. Minden ember más. De én a helyedben ha szeretem ha nem, kicsit megMegleckéztetném. Én ott hagynám. Nem tisztel és nem is szeret. Legalább is ezt én így látom. És ez addig így fog menni amíg vele maradsz. Ilyen srácra pazarlod a fiatalságod, utána meg majd bánhatod. Hiába elbeszélgetsz vele, csak pár napig lesz veled normális. Utána meg megint leszar. Bocsi, de én így gondolom. Sosem foglalkoznék olyan emberrel aki nem tisztel, és nem szeret viszont. Talán ha szakítanál vele, akkor rájöne pár dologra. Én így csinálnám. Ha szeret akkor majd keres. De ha nem szeret, akkor csak szexre kellesz neki. :/
Figyi. Õszinte leszek és ez fájni is fog a barátod egy f... egy fiú csodálni szokta akit szeret és akarva akaratlanul is kibukik belõle az õszinte érzés, nem erõlteti meg magát egy bókkal és odafigyel rád. Az én barátom is folyton mondja hogy szép vagyok (pedig nekem elhiheted teljesen átlagos sõt szürke vagyok) de õ ragyog ha rám néz. Már 2 éve együtt vagyunk nem mondhatja senki hogy most kezdõdött úgyhogy azért fényes. Egyszerûen imádjuk egymást. A barátod biztos utálja az önbizalom hiányos leányzókat, nem szeret fényezni mert neki ez derogál... lealacsonyítónak érzi ha kedves hozzád... sztem úgy gondolja hogy ezzel megadta magát neked vagy elveszti a méltóságát. Valami ilyesminek tudom még elképzelni de hallod mondj le arról hogy ez mûködni fog. Hagyd a francba.
Az én barátomnak sincs soha egy kedves szava sem hozzám... Meg lehet szokni
Most én leszek a legtetûbb a topicban de annyira tudtam hogy egy ilyen hulladékkal van dolgod... komolyan legyen eszed ha ezek után azt mondod hogy még megpróbálod vagy egyáltalán tudomást veszel róla... am meg jobb hogy most derült ki és hogy igaza lett egy két kommentelõnek mintsem megvárd a végét hogy jól átcsessze az agyad...
Meg sem kelett volna mutatnod neki. De jobban jártál. Akármennyire szeretnéj egy pasit, akkor sem hagynám hogy lehuzzon és tönkre tegye az önbizalmam. Nem szeret ez egyértelmû. Nem ilyen választ kellett volna adnia. Meg kellett volna magyaráznia hogy nem így van. De nem ezt tette. Ha igazán szeret akkor majd úgyis fog keresni. Bár ilyen reakció után nem hinném hogy keresne. Neked meg azért is legyen önbizalmad és büszkeséged. Ne hogy keresd és smseket küldj neki. Nem szabad. Tudom hogy most nagyon rossz és nehéz, de hidd el könnyebb lesz idõvel. Nem ilyen pasit érdemesz. Az is lehet hogy csak szexre kelettél neki. Persze mind ez érzelem nélkül. Menj bulizni, nézz vígjátékot vagy beszélgess a barátnõkkel. De ne szomorkodj egy ilyen szar miatt. Jobb lesz majd :)
A kérdező hozzászólása: Megmutattam neki az elsõ 2 választ. A reakció: "oké, ha ilyeneknek hiszel, akkor legyen vége, így már nem akarok veled lenni, köszönd magadnak. Én is úgy kiírnám hogy milyen sötét vagy, de nem süllyedek le a te szintedre. Ezt a kapcsolatot, ma most ezzel rontottad el amit csináltál, csak és csakis magadnak köszönd h vége."
szerintem igazán nem kéne magadra venni az ilyeneket !! az én barátom is ilyen, én se szoktam tõle kapni dolgokat, régebben többször kaptam csokikat meg édességet, mint most. tõle se hallod túl sûrûn h " jajj de szép vagy stb stb " de én ezt nem veszem magamra, meg nem érzem úgy h ezáltal elhanyagol egyszerûen ILYEN. ilyen a természete.. másba biztosan jobban kimutatja h szeret.. én is mindig kedveskedek neki meg a legjobbat akarom neki, õ viszont nem igy nyilvánul meg, de ettõl még nem érzem azt hogy nem szeret vagy nem tetszem neki.. és elhiheted neki aztán borzasztó természete van, ha õ fáradt és lusta akkor aznap tuti hogy nem találkozunk, de én megtanultam kezelni a természetét és nem kiakadni azon ha "hülye".. :)
Egy mondatos válaszom van, ha jót szeretnél (ezen kívül persze. Hagyd ott, mielõtt azon kapod magad, hogy megcsal...
istenem írta hogy nem ide akarta csak olvasni kéne. egyébként én is ugyanigy vagyok, szombaton kisminkeltem magam, begondoritettem a hajam, de csak annyit se kaptam hogy "szép vagy" vagy valami..virágot se kapok soha, pedig regen mindig kaptam, ahogy bókokat is. Fogalmam sincs hogy miért, persze nekem még szex közben sem, tegnap küldtem neki meztelen képeket mert kért, arra se mondott igazabol semmit, ma is emlitettem neki, és nem is reagált rá. persze én mindig megdicserem es kedveskedek neki sütivel vagy akármi massal ami épp eszembe jut, de azt se nagyon értékeli, nem gondoltam volna hogy ide jut egy kapcsolat hogy a lány bókol párjának úgy, hogy kuncsorgunk egy pici dicsertert:(
A ló is megszokja hogy pálcával ütik. És lám vezényszóra indul.
Ha ez a kérdés komoly, akkor gáz van. Rúgd ki. Ma.
Igen.Minden férfi ilyen önzõ, utálnak szexelni....egy alternatív univerzumban. Sürgõsen beszélj a barátoddal, hogy ez nem normális.
Lehet rosszul csinálod, vagy nem kíván té ged. Én naponta szexelek a barátommal.
Én sem értem, mi ez manapság: a hapsik verni szeretik.
rengeteg ilyen van, és igen, azt hiszi... komolyan otthagynám, ha ekkora gyökér
Beszélj vele errõl, hátha megjön az esze. Ha meg mar menthetetlen a helyzet, akkor szakíts vele, ma már ennél kisebb gondért is dobják a csajok a barátjukat.
Ez alapból nem normális, valami stikli van a pároddal. Beszéld meg vele, h ez neked így kevés és téged nem elégít ki, változtassatok rajta, ha nem akar, dobd ki! Havi egyszer kb 30 évnyi házasság után szeretkeznek az emberek, ne viccelj már!
Amúgy én elég odaadó vagyok és azt szeretem, ha a partnernek jó. Ha látom az arcán a boldogságot, már attól boldog leszek én is! 30/F
Koazonjuk utolso, ez lenyegi informacio volt a kerdes szempontjabol...

Normális az, ha a barátom 2 hete nem szexel velem azért, mert be van dugulva az orra?

19/l

Legjobb válasz: Vagy kevés az igénye vagy van valakije ez a 2 verzió :) Ha az elején is kevés volt akkor valószínûbb, hogy kis igényû ilyen téren. Ez megszoksz vagy megszöksz alapú. Lehet túldramatizálni a dolgokat, hogy szerelem így vagy úgy, de egy jó kapcsolat sok dologból áll össze, és az egyik ilyen a szex, és ha az nem megy feszültséget okoz, az vitákat és az meg közel sem boldogságot :) 22/F

Vagy kevés az igénye vagy van valakije ez a 2 verzió :) Ha az elején is kevés volt akkor valószínûbb, hogy kis igényû ilyen téren. Ez megszoksz vagy megszöksz alapú. Lehet túldramatizálni a dolgokat, hogy szerelem így vagy úgy, de egy jó kapcsolat sok dologból áll össze, és az egyik ilyen a szex, és ha az nem megy feszültséget okoz, az vitákat és az meg közel sem boldogságot :) 22/F
" valami miatt mindig nem lehet... vagy tele van a hasa" LOL!!!
Ilyenek az igényei. Nekem is elég hetente pár alkalom, itt nem arról van szó, hogy nem szeret téged. De gondolom te ezért egy idõ után ki fogod rakni a szûrét. A hozzád hasonló embernek a dugás egyet jelent a szerelemmel és a szeretéssel.
Azt megértem, hogy nem akar szexelni, ha nem érzi jól magát. Én is szeretem teljesen kiélvezni a szexet, nem pedig csak olyan "Na, ezt is letudtuk mára!" hozzáállással kipipálni a naptárban. Viszont tényleg menjen dokihoz, a 2 hétig tartó orrdugulés nem teljesen normális.
Nekem egyik lányismerõsöm már 2 éve van együtt a párjával és nem szexelnek, mert a lány megfogadta, hogy házasság elõtt nem veszti el a szüzességét. Nem veszekednek emiatt, boldogok, mert elfogadják és szeretik egymást. Na erre varrj gombot.
Nem. Kettõ hét sok egy megfázáshoz, menjen el a háziorvoshoz.
A kérdező hozzászólása: Elötte is sajnos csak kb. havonta kétszer szexeltünk, mert valami miatt mindig nem lehet... vagy tele van a hasa, vagy fàadt a munka miatt. Most 3 hét szabadságon voltunk, reméltem, hogy jobb lesz, de csak az elején csináltuk kétszer, és azóta se... többször pròbáltam vele ezt megbeszélni, de azt mondta, hogy a szexet velem nagyon élvezi. akkor meg mi a baj? :-(
Nem normális! Orvoshoz kell fordulni, mert lehet, hogy allergiás valamire, és ezért dugul el az orra. Arra azért számítsál, ha az orvos megoldja a problémát, akkor a bugyi nem sûrûn lesz rajtad!
Nem normális. Szerintem te is érzed. Ez a kérdés sokkolt.
Nézd! Ez valaminek a jele. Mindenféleképpen derítsed ki, ha össze akarod kötni vele a sorsod, mert késõbb már nehéz lesz.

Ha a barátom nincs itthon arra maszturbálok, hogy ö másik növel szexel. Szerintetek elmondjm neki?

Amúgy belehalnék ha megcsalna.

Legjobb válasz: Ha elmondod tuti fog mással nõvel szexelni...

Ha elmondod tuti fog mással nõvel szexelni...
JEÍJJZUSS!(Jézus)Te beteg vagy. XD De mondd el neki, lehet benne lenne egy hármasban.
Mond el neki és kérd meg egy kedves barátnõdet hogy csinálják a pároddal elõtted.
Szerintem ez nem perverz, maximum ritka jelenség. Hát ha elmondod neki, akkor lehet, hogy tényleg megcsalna. Viszont szerintem örülne ennek az információnak...
A kérdező hozzászólása: Nem tudom lehetséges, hogy perverz vagyok!?Menjek orvoshoz?
mond el mond el mond el!! este dumálunk kicsim...
Pasiban hallottam már ilyet. De csajban? Perverz. :DD
Hát.. érdekes.. de ne mondd el neki. Csak élvezd és vele akarj lenni..
Miért nem arra, h veled?
A kérdező hozzászólása: nem trollok véleményét kérdeztem!

Mi lehet a baj? Ha magamnak csinálom van orgazmusom, ha a barátommal szexelek, semmi. Segítség!

1 év alatt egyszer sem volt vele orgazmusom.Pedig nagyon figyelmes,mindent megtesz,hogy úgy csinálja,ahogy én szeretem,nem idegeskedem közben,számos pózt kipróbáltunk,hosszú előjáték.El vagyok keseredve!

Legjobb válasz: (lány vagyok)

A kérdező hozzászólása: (lány vagyok)
Valami akkor sem passzol. Tényleg fel tud izgatni?
nem tudsz ellazulni. és tényleg nem tudsz ellazulni.
A kérdező hozzászólása: Igen, azzal semmi gond sincs, kellõen nedves vagyok, nagyon akarom/kívánom Õt, élvezem is az aktust egy ideig, de semmi más..
A kérdező hozzászólása: Dehogynem, a lazasággal szerintem semmi gond, nem koncentrálok folyton arra, hogy "Mikor élvezek már el?!", teljesen átadom magam neki/a dolognak.
igazából meg nem. Nem vagy laza. Én is azt hittem még sem jött az élvezet. Aztán rájöttem. És tényleg nem tudtam ellazulni. Kezdetben erõltetni kellett a lazulást, késõbb ment magától is. Ha laza vagy, akkor oda EXTRA lazaság kell. És nem elég az , hogy nem görcsölsz, felizgulsz.
Velem pont ugyanez van. Több mint 1 éve szexelünk már, nagyon élvezem az aktust és el is lazulok kellõen, de egyszerûen nem érzek orgazmikus érzést. Nem tudok elmenni úgy ahogy akkor amikor magamnak csinálom. Én arra gondolok hogy nyilván más érzés elmenni akkor amikor magadnak csinálod és más mikor szexelsz a barátoddal. Ebbõl kifolyólag az orgazmus is másmilyen lehet. De lehet csak én várok valami nagy durranást az szexes orgazmustól. Az az igazság ha magamnak csinálom akkor rövidebb intenzívebb érzés, ha pedig szexelek akkor nem olyan intenzív de az aktus alatt végig tartó jó érzés...
AZ én véleményem a következõ. Több évig voltam együtt egy sráccal, akit imádtam és õ is engem és tényleg tök jó volt a szex is, felizgatott, szerettem vele csinálni, de egyszer sem volt orgazmusom. Magamnak mindig ment, de õ képtelen volt eljuttatni, bárhogy irányítottam, kértem, gyakoroltunk stb. A szerelem elmúlt, továbbléptem és az új párommal a második alkalommal legnagyobb megdöbbenésemre orgazmusom volt. Nem nagyon tudnám megmondani, hogy mi az amiben ennyire más az új srác, mert amit csinál, azt mind csináltuk az elõzõvel is, de egyszerûen nem tudok róla lemászni annyira jó, hogy nem kell magam megjátszani. Azt gondolom, hogy egyszerûen csak összeillünk szexuálisan. Ennyi. Nincs nagy titok. Meg kell találni azt a pasit, akivel összeilletek.

A barátom azt mondja, hogy ha szexelünk majd akkor amikor élvezne akkor kiveszi (ugye ugy gumi meg semmi nélkül) de szerintem így nem lenne jó ötlet, sőőt. Szerintetek?

én még elég tudatlan vagyok sajnos..:/

Legjobb válasz: Attól függ, hogy nézzük. Ha teherbe akarsz esni, akkor jó ötlet.

Attól függ, hogy nézzük. Ha teherbe akarsz esni, akkor jó ötlet.
Hogyne. Gondolom azt is hozzátette, hogy õ mennyire ügyes. De, ha teherbe akarsz esni, akkor én is ezt a módszert javaslom. Ugyanis ez NEM védekezés.
Hát elég veszéjes játék ez én nem ajánlom kivéve ha embrió kezdeményt akarsz szelektálni magadból?
1. Ez nem védekezés, így szoktak a legtöbben teherbe esni 2. Ha tudatlan vagy e téren, ahogy írtad, akkor nem kéne ezt még eröltetni, hanem utána olvasni stb
mivel te is beismerted, hogy még elég tudatlan v agy, szerintem hanyagold a témát, MINUMUN 5ÉVIG!!! gondolom 12-13 lehetsz, szóbal 5 év múlva, viszonylag érett leszel a dologhoz. de hogy a kérdésedre is válaszoljak, ez semmilyen védekezés! Ha nem akartok óvszert használni, akkor javalom, hogy anyukáddal keress fel egy nõgyógyászt. de õ is csak akkor ad gyógyszert, ha már rendszeres a menstruációd, és az sem 100%os ráadásul kell 3 hónap, amig hatni kezd. szóval, marad a gumi, ha meg nem tetszik a kedves párodnak, én elgondolkodnék, hogy mennyire is érdekled õt, ha nem törõdik azzal, hogy terhes lehetsz, és elcseszheti az életedet!
az elõttem szólók jól szóltak, és pedig azért is mert van elõfolyás
Ez így tényleg nem pálya. Ne engedd. Jobban jársz ha elmész egy nõgyógyászhoz. Ja és az egyik hozzászóló írta, hogy "3 hónap mire hatni kezd" a gyógyszer. Ez hülyeség. A gyógyszer általában már az elsõ hét után, vagy amint elmúlt a menzeszed már hat. Tapasztalatból mondom. L/21
Már ne is haragudj de ez butaság. Ne dõlj be neki, csak meg akar fektetni de még védekezésre is sajnálja a pénzt. Küldd el a bús-büdösbe. Ahoy.
kb. negyven évvel ezelõtt ez volt az egyetlen legális módszer a védekezésre, Magyarországon. Persze 21 éves korom elõtt, akkor még nem láttam lányt bugyi nélkül.
A kérdező hozzászólása: Jójó.értem és köszönöm.
A kérdező hozzászólása: :) köszii. (L)

Ha SZEXELEK a barátommal és azt érzem hogy pisilnem kell akkor pisilnem kell vagy azért van mert elfogok menni?

Legjobb válasz: Anno nekem is voltak ilyen érzéseim, de Nálam akkor ha a párom kézimunkázott, de ez csak egy érzés volt és soha nem kellett. De már "kinõttem" ezt az érzést, meg lehet be is beszéltem magamban, már nem tudom. :)

Anno nekem is voltak ilyen érzéseim, de Nálam akkor ha a párom kézimunkázott, de ez csak egy érzés volt és soha nem kellett. De már "kinõttem" ezt az érzést, meg lehet be is beszéltem magamban, már nem tudom. :)
mert elfogsz menni! :)
Az elsõ válaszoló, szerintem semmi tartalmasat nem válaszolt, a másodiktól pedig kérdezném, hogy tapasztalatból mondja, vagy pedig olvasta valahol, ahogy én is, hogy ez ettõl van? Nekem is ilyen érzésem van, akkor ha a barátom teljesen bennt van, lehet, hogy orgazmushoz vezet..de nem hinném. Mert én úgy gondolom, hogy az orgazmusig vezetõ út is igen élvezetes, aztán fokozva az intenzitást stb. eljutunk a csúcsra. Nem hinném, hogy az lenne, hogy szenvedsz sok ideig, hogy úristen mindjárt bepisilek, nagyon rossz érzés, majd hirtelen:Ohhh...orgazmus!!:D Szóval..valamin változtatni kell a szexben, váltsatok pózt pl.lovaglóban nekem nincs ilyen érzésem...:) Sok szerencsét!:)
A kérdező hozzászólása: de igy sokáig érzem ezt a pisilés érzést és nincs semmi..bár utánna néha remegek ..szal nemtudom
Ha az orgazmus lenne, akkor tudnád, hogy az az. Ha jól esne, akkor nem gondolkoznál, hogy jól esik-e... Szar ügy:D De nekem is az:D
én úgy tudom, a spriccelõs orgazmus elõtt van ilyen érzése a lányoknak ..
Orgazmus elõtt érzem ezt.

Miért nem tudok elmenni? Ha magamnak csinálom mindig van orgazmusom de ha a barátommal szexelünk akkor sosincs. Jó vele de valahogy sosem megyek el. Miért?

Legjobb válasz: Vagy szokj le arról hogy magadnak csinálod, lehet h ahhoz vagy hozzászokva és ezért nem megy :S

Vagy szokj le arról hogy magadnak csinálod, lehet h ahhoz vagy hozzászokva és ezért nem megy :S
Tul feszült vagy. Lazulj el, nyugodj meg.
nem, nem, úgyvan. sok lány ujjazza magát, és ez nem klitorális orgazmust jelent.
"a barátod pénisze pedig egészen más mint az ujjaid" Öh, nem úgy van az, hogy a pénisz alapvetõen a hüvelyi orgazmus eléréséhez kell, ujjal való izgatásnál pedig klitorálisan szoktunk elmenni?... :D
komolyan írtam. nemte vagy az elsõ ilyen. volt már itt egy pár ilyen csaj akinek ezvolt a baja. csak gondolj utána. ha folyamatosan régóta magadnak csinálod, megszokod a technikát, megszokod a módszert....a barátod pénisze pedig egészen más mint az ujjaid....értedmár?
A kérdező hozzászólása: Kösz.nagyon hasznos válasz volt xD
egy újabb példa arra amikor a csaj túlságosan sokat maszturbál v túl régóta és csak akkor képes elmenni ha magának csinálja. gratulálok.
A pasid csak magára figyel és rád nem!Ha nem mész el tedd a tudtára, és mond meg neki folytassa másképpen...
A kérdező hozzászólása: szeretünk egymással lenni és õ is velem csak õ még nem szeretett belém..nagyon sok csalódás érte eddig és sztem fél.Én azért vagyok vele mert nagyon nagyon szeretem:(
hát akkor nem csodálom! Dobd ki a pasit, minek vagy vele?
Hát hogyha nem szeret téged, akkor ez egyértelmû hogy nem élvezed a szexet, hiszen a srác le se sza*ja hogy neked jó legyen, csak magára gondol.
A kérdező hozzászólása: 17 az lehet egy ok h én kimondanám neki h szeretem de tudom hogy õ még nem szerelmes és ez zavar?
Hány éves vagy, Csemete? Lehet a kor a probléma.
lehet azért nem mész el aktus alatt mert a szüleid nagyon helyesen belédnevelték hogy az utcán nem illik meztelenül menni
Mert nem olyan érzékeny a hüvelyed. A megoldás egyszerû: szex közbe izgasd a csiklód. Nem bûn, a szex része. Sok sikert.
Én sose ujjaztam magam, nagyobb élvezetet nyújt a csikloi orgazmus

Miért van az, hogy mikor a barátommal csak csókolózok (együtt vagyunk 2 napja) de máris olyan nedves leszek h érzem szabályosan. Pedig csak csók volt az utcán ruhába. Semmi szoba. Semmi előjáték. Mi lesz vele ha szexelünk? Csurogni fogok?

Legjobb válasz: Nincs veled semmi baj, nem fogsz "csurogni". Bár az csak jó, ha mégis:D Gondolom nem voltál még senkivel, ha ezen ennyire csodálkozol... Én is így voltam, meglepõdtem, hogy mitõl vagyok ilyen nedves, vagyis hát tudtam, persze... Na de akkor is, fura ez így elõször... Jó lesz, ha hozzászoksz és inkább örülj neki:D

Nincs veled semmi baj, nem fogsz "csurogni". Bár az csak jó, ha mégis:D Gondolom nem voltál még senkivel, ha ezen ennyire csodálkozol... Én is így voltam, meglepõdtem, hogy mitõl vagyok ilyen nedves, vagyis hát tudtam, persze... Na de akkor is, fura ez így elõször... Jó lesz, ha hozzászoksz és inkább örülj neki:D
Mondd meg a barátodnak, hogy dobjon be kettõ darab huszast Szent Antalnak (mindkettõtök nevében). Ugyanis, ha ilyen könnyen nedvesedsz, akkor esélyesek vagytok egy olyan jó szexre, amilyet el se tudsz most képzelni :-) Persze azért ne ugorj bele csak úgy - szépen fokozatosan: és nagyszerû lesz majd!
és az baj?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!