Találatok a következő kifejezésre: Ha szex teszek (21 db)

Lányok, hölgyek! Mit szerettek a szexben, ha mit tesznek veletek? Nem az általános dolgokra gondolok, hanem különlegesebb, érdekesebb dolgokra. Mi az ami megborzongat, ami nagyon felhúz, stb.

Legjobb válasz: Hmm engem felizgat ha elõjáték közben ugy lefog kicsit, és ha érzem rajta hogy majd meg õrül, hogy megkaphasson^^

Hmm engem felizgat ha elõjáték közben ugy lefog kicsit, és ha érzem rajta hogy majd meg õrül, hogy megkaphasson^^
én is azt szeretem, ha látom rajta , hogy mennyire kíván.az én barátom pl.olyan erõsen magához szorít, hogy utána 3 napig fáj az oldalam:) és ahogy rám néz:Dattól nagyon beindulok:)
ha rászarnak a fülcimpámra
mintha megerõszakolna
én a kõkemény vad szexet szeretem!Illetve felizgat ha tudom, h ajtóstul rontunk neki:) )). És attól indulok be a legjobban ha simogat és lassan csókolgat mindenfele aztán kinyal..ahhhh
ha kiközöt.és néha "durvábban" ér hozzám.azért megõrülök.azt is szeretem ha a szememet is bekötözi.ahww.*-* egyébként legtöbbször gyengéd szexre vágyom.:)
Én azt, ha nyögdécsel, nem tudom miért... :)

Ha szex után teszek fenekem alá párnát nagyobb esélyem van a babahoz?

ha esetleg fel?l vagyok is lehet baba?

Legjobb válasz: Tök mindegy, hogy milyen pózban csináljátok, bárhogy összejöhet a baba. Azt mondják, hogy segíthet, ha a fenekünk alá rakunk az aktus után párnát, vagy ha felemeljük a lábunkat a levegõbe...

Tök mindegy, hogy milyen pózban csináljátok, bárhogy összejöhet a baba. Azt mondják, hogy segíthet, ha a fenekünk alá rakunk az aktus után párnát, vagy ha felemeljük a lábunkat a levegõbe...
MINDEGY HOGY HOGY SZEXELSZ. HA VAN PETEÉRSED AKKOR UGY IS ÖSZEJÖN. DE LEHET SEGITENI PÁRNÁVAL MEG ILYENEKKEL.
Úgy is csinálhatjátok, hogy végig a feneked alatt van a párna. Élvezetes és nem kell utánna bajlódni a párnával.:-)
Bocs, de nem tudom mi ez a párnás módszer. felvilágosítana valaki, kérem?

Lányok, hogyan reagáltok az első randin, ha szexet ajánlanak – akármilyen édes, rendes és intelligens a srác? Lehet, hogy ez csak egy teszt részükről? Én is lány vagyok.

Legjobb válasz: Én megpróbálnám humorosan letudni. De ha rosszabbra fordulnak a dolgok akkor azért elküldeném, jobb oldalra. :) 17/L

Én megpróbálnám humorosan letudni. De ha rosszabbra fordulnak a dolgok akkor azért elküldeném, jobb oldalra. :) 17/L
Intelligens?
Még sose feküdtem le fiúval elsõ este/éjszaka. Nem az én mûfajom, és én am is akkor élvezem az együttlétet, ha már egy bizonyos mértékû bizalom megvan kettõnk közt. Ezt a bizalmat pedig 2-3 óra alatt nehéz kivívni az én esetemben. Legalábbis eddig így volt. 22/L

Valóban csak szexre jók a nők? Állítólag az viszonyul jól a nőkhöz, aki csak kihasználja őket. Mert különben ha nem teszed, ők használnak ki téged. Mi a véleményetek?

Mi a véleményetek mint férfi, mint n??

Legjobb válasz: A nõket nem úgy szokta venni egy igazi FÉRFI, hogy mire jók. Te nem vagy férfi. A kihasználás az a te gondolataidban van, és bizony, ha te így állsz hozzá, téged is úgy fognak majd kezelni. Az életedben vissza fogod kapni a szemétséged, és magányos, üres és silány kiégett ember lesz belõled.

A nõket nem úgy szokta venni egy igazi FÉRFI, hogy mire jók. Te nem vagy férfi. A kihasználás az a te gondolataidban van, és bizony, ha te így állsz hozzá, téged is úgy fognak majd kezelni. Az életedben vissza fogod kapni a szemétséged, és magányos, üres és silány kiégett ember lesz belõled.
Már most az. Nem is érti, miért szerencsétlen.
Hülyeség... Én férfiként azt mondom.Normálisan viselkedtem azzal a pár csajjal akivel eddig voltam.Nem bántam meg.Nagyon szerettek.Mindent megkaptam tõlük.
Nekem eddig szinte csak negatív tapasztalataim voltak, de utólag rájöttem, hogy azért, mert visszahúzódó lányoknál próbálkoztam akik nem mernek kapcsolatot kezdeni.Korábban pedig nekem volt rossz a hozzáállásom, idõnként pedig tényleg szerencsétlenkedek. Lehetett volna jó pár barátnõm, de azok elég nagy k*rvák voltak és örülök, hogy lekoptattam õket. Szerintem ha valaki szeret akkor az nem fog kihasználni.Akikrõl te beszélsz kedves kérdezõ azok a hülye k*rvák és azokkal nem is kellene foglalkozni.Vannak még normális lányok, de egyik se fog az ember ölébe hullani. 21/F

Nős férfiakat kérdem, szoktatok saját vagy a munkatársad feleségéről beszélgetni egymással? A szexre gondolok, hogy pl:kinek mit tesz meg az ágyban az asszony stb. Vagy ez tabu nálatok? és ha az akkor miért? 33/N

Legjobb válasz: Nem. Soha nem beszélném ki a feleségemet senkinek. Sajnos nekem több feleségem és több hosszú kapcsolatom is volt életem során, de senkit, soha nem beszéltem ki. Különösen gondolok arra, hogy a régi kapcsolatomat, elõzõ feleségem szex dolgait nem mondtam el az új kapcsolatomban. Ezekrõl nem kérdezzük egymást, nem adjuk ki ezt a dolgot. Nekem ez olyan volna, mintha saját magamat árulnám el, ezt senki nem várhatja el tõlem. Ha mondok is valamit, az egészen biztos, hogy nem a teljes igazság lesz ebben a dologban. Ez lehet egy jó vicc, amin nevetünk, de nem az igazság.

Nem. Soha nem beszélném ki a feleségemet senkinek. Sajnos nekem több feleségem és több hosszú kapcsolatom is volt életem során, de senkit, soha nem beszéltem ki. Különösen gondolok arra, hogy a régi kapcsolatomat, elõzõ feleségem szex dolgait nem mondtam el az új kapcsolatomban. Ezekrõl nem kérdezzük egymást, nem adjuk ki ezt a dolgot. Nekem ez olyan volna, mintha saját magamat árulnám el, ezt senki nem várhatja el tõlem. Ha mondok is valamit, az egészen biztos, hogy nem a teljes igazság lesz ebben a dologban. Ez lehet egy jó vicc, amin nevetünk, de nem az igazság.
a nõk sokkal többet dumálnak ki, részletesebben, de azért mi is tudunk pletyizni 35f
1 bizonyos határig perxe
Hidd el, hogy ha nincs otthon más bõrbe bújik a környezettõl függõen. Az élet arról szól nagyrészben, hogy mindig más álarcot viselünk és ez alól senki sem kivétel. :)
A kérdező hozzászólása: Amúgy ezeket azért is kérdezem mert egyszerûen nem tudom kiismerni a férjemet, ha nincs itthon ugyan másképp viselkedik -e mint itthon.Szeretnék egy kicsit, legalább egy pár napra, férfi bõrbe bújni.Tudom senki sem egyforma, nincs egyforma ember, ahány ember annyi szokás.
Igen, ki szoktuk beszélni simán a barátokkal és a munkatársakkal is, eléggé részletesen. Nem tabu szerintem, mert a nõk is beszállnak ezekbe a beszélgetésekbe és kibeszélik azt, hogy kinek milyen a férjével. Ez így a természetes szerintem egészséges emberek között.
Ezt így nem lehet kijelenteni, hogy a nõs férfiak is mondják. Valamelyik igen, valamelyik nem.
En amikor kulfoldon dolgoztam, az ottani kozossegben szoba szokott kerulni a szex (mar csak az ottani munkahely specialitasabol is adodoan...), de ott is inkabb arrol volt szo, hogy "hu, de jol nez ki az a csaj", vagy ment a poenkodas. A maximum, ami elofordult, az az volt, hogy akinek volt baratnoje, megemlitette poenosan, hogy az elozo ejszaka kicsit hosszura nyult az asszony miatt. Viszont van egy haverom, akinel egyszer osszegyultunk iszogatni, meg dumalgatni es valaki rakerdezett a baratnojevel kapcsolatban valami konkret szexualis jellegu dologra, o meg elkezdte mondani... bevallom, en szoltam neki, hogy ilyen reszleteket talan nem kene nekunk elmondani, mert egyreszt nem rank tartozik, masreszt nem is erdekel, hogy a baratnojevel miket csinalnak, masreszt vizualis tipus vagyok es nem akarom, hogy a haverom altal elmondottak jarjanak a fejemben, amikor legkozelebb talalkozok a baratnojevel. O azt mondta, hogy oket ez nem zavarja es lazan beszel rola masoknak... o tudja. En biztos nem tennem. 26/F
A kérdező hozzászólása: A nõs férfiak is a melóba , õk is mondják hogy de kinyalnám ezt meg ezt?
A szex napirenden van a beszélgetésekben, de nem az otthoni téma van kitárgyalva. Az senkit nem érdekel. Amikrõl szó van, az inkább pl. egy kolleganõ különbözõ testrészei, illetve ezek látványai által kiváltott vágyak részletezése (de kinyalnám, meg szanaszét dugnám stb). Néha szóba kerül egy-két újabb kaland, vagy prosti, meg ilyenek és hallgatjuk az élménybeszámolót. De tényleg nem jellemzõ, hogy az asszonyt kitárgyalnánk. A hülyeségeit, a háklijait, meg az anyját igen, de a szexuális szokásait nem... 34F
A kérdező hozzászólása: 11, 52-nek. Valahogy én is igy gondoltam ahogy leirtad.
A kérdező hozzászólása: tényleg azt tapasztaltam , hogy a nõk nyiltabban beszélnek pl munkahelyen is egymásközt a szex témáról mint a férfiak.talán azért mert pletyisebbek.
Még nem vagyok nõs, de férfi és van füllem. Általában nem beszélnek róla. Nõkrõl, szexrõl igen, de az asszony általában kihagyják. Abszolult nem hallottam saját szexuális élményrõl mesélni. Viszont másik férfi poénból poénkodik másikon, de nem szex élménnyel kapcsolatban hanem na... pl. "nem áll már fel neked" jellegû, stb.
A kérdező hozzászólása: vagy a szexrõl egymásközt .ez is érdekelne.
A kérdező hozzászólása: Én ugy gondolom hogy tényleg nem, legalább is a 30-cas nõs férfiak nem nagyon beszélnek asszonyaikról.
Jó a kérdés. A férjem állítja, hogy nem. De nem tudom elképzelni. A nõk ki szokták tárgyalni általában, egy bizonyos határig.
A kérdező hozzászólása: A párom szexuális fantáziája igen silány, mindig minden szex ugyanúgy zajlik, mintha leírták volna.Nem hiszem el hogy a melóba/most munkásszállón van/semmit nem hall a többiektõl ami megmozgatná egy kicsit szexuális fantáziáját, és bevetné itthon.Néznek a pasik munkásszállón pornót, együtt vagy külön külön?

Ha már a teszt kimutatja h terhes vagyok, akkor hogy legyen a szex ez után?

Félek így az elején.

Legjobb válasz: Ha normális a terhesség, akkor a szextõl semmi bajotok nem lesz. Talán egy kicsit gyengédebben azért nem árt.

Ha normális a terhesség, akkor a szextõl semmi bajotok nem lesz. Talán egy kicsit gyengédebben azért nem árt.
A kérdező hozzászólása: de ha még nem látott doki. Csak a teszt 2 csíkos.
Ha óvatosan csináljátok, akkor nem lesz gond. Majd ha megnéz a doki, akkor megmondja, hogy szabad-e vagy sem. Addig senki sem tilthatja meg a szexet.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszokat
Szerintem addig mindenképpen gyengédebben szeretkezzetek, amíg nem lát orvos, és nem erõsíti meg, hogy lehet - e, vagy sem. Csak óvatosan. Ennyit megér. Irigyellek és egyúttal gratulálok is. Sok sikert. Egy próbálkozó.
hány éves a kapitány?
Én már nyaltam ki nõt úgy, hogy 4x élvezett el és rajtam maradt a gatyám. Ez most jó válasz akkor?
bármit meg tudok állni, soha nem vesztem el a fejem amíg nincs veszélyben a testi épségem
Hogy a férfi meg tudja-e állni szex nélkül, ha a csaj elkezdi szopni? Meg, de akkor a csaj fejezze be legalább, és élveztessen el a szájával.
xD érdekes én értem mit akart. szerintem legalább is.. úgy érti hogy ha a férfi nyal egy nõt és nagyon beindul, meg tudja állni hogy ne hagyja abba és dugja meg a csajt hanem csinálja tovább. és hogy ez önuralom-e? végül is igen, de semmi extra. amúgy van aki közben kiveri magának pl.
Ebbõl a kérdésbõl nem derül ki, mit szeretne megtudni a kérdezõ.
?
most ezt magyarul írd le
Ha már nyal, az már szex. Megállni szex nélkül a szexet...?
Mi a f. van? Gondolom egyénfüggõ.

Meguntam! Mondjatok meg oszinten fiuk, lanyok! Tiz alkalombol, ha lefekudtok valakikkel hanyszor "csak a szex miatt " teszitek?

Mindenhol azt lehet olvasni, h csak szexet akart, csak amiatt..blabla. Valami azt hiszem ez kamu.

Legjobb válasz: 2 nõvel voltam eddig. az egyikkel csak szexet akartam, a másikkal nem csak

2 nõvel voltam eddig. az egyikkel csak szexet akartam, a másikkal nem csak
10 Ha álmos vagyok, vagy más miatt kell lefeküdnöm, akkor azt egyedül teszem. Ha valakivel lefekszem, akkor a szex miatt fekszem le vele. Mi másért lehetne még?
az eddigi mérlegem négybõl nulla
mindig csak a szex miatt. aztán nagyon-nagyon ritkán volt, hogy éreztem rajta már az elsõ alkalommal, hogy ez a dolog más lesz, mint a többi és az is lett mert így akartam. de az való igaz, hogy a legtöbb csaj nagyon akarja a szexet, csak õk igénylik elõtte a könnyebb-bonyolultabb játszmákat, míg nekünk meg erre semmi szükségünk, a nélkül is megy. tehát mindenki szexet akar, csak nem mindegy hogyan.
Én akárhányszor fekszem le az asszonnyal, mindig csak a szex miatt teszem.
10 alkalomból 1 az amikor nem akarok többet, csak szexet.
Ja és azt ne megyarázza be senki, hogy egy dugás jobb egy 15-ös amúr kifárasztásánál.
Minden élõlény a szaporodás miatt van meghülyülve. Én kiverem és elmegyek inkább horgászni vagy biciklizni. 19/F
Egy szexkapcsolatban is meggondolhatom magam, de ha látom a lányon, hogy részérõl nincs plusz, inkább el sem mondom.
A kérdező hozzászólása: En sem voltam sokkal, csak statisztikus akartam lenni.:D es talan nem lefekudtok, hanem lefekszetek. Vagy mindketto helyes?
Nekem egy nõvel a kapcsolat annyiból áll, hogy mondok neki pár szép szót, rendelek pár felest, no semmi rosszra nem kell gondolni, általában én iszom meg õket, csak a gátlásosság ellen, hazahozom, szexelünk egyet, ha olyan, akkor többször is nekifutok, azt hívok neki egy taxit és viszonlátásra. Ha meg nálam alszik, akkor vagyok olyan rendes, hogy kap tõlem reggelit (kenyér és felvágott) és hazaviszem vagy oda ahova szeretné. Nem szeretnék megállapodni, sosem volt tervben ilyen dolog. A partnereimmel már elõre megbeszélem, hogy mit is akarok tõlük, többnyire õk is úgy gondolkodnak, mint én, tehát nem kihasználom õket, nem, éppenhogy eleget teszek a vágyaiknak, közben meg még jól is érzem, azaz érezzük magunkat. Egy kapcsolatot én túl behatároltnak érzek, nem tudom miért, hisz a leghosszabb is kb fél év volt, olyan, mintha egy pórázon lennék. Van egy olyan rossz tulajdonságom, hogy egy idõ után megunom az embereket, éppen ezért nem is tartok fent huzamosabb ideig kapcsolatokat, legfeljebb 8 óráig.

Miért teszik azt a férfiak szex közben, hogy odaszoritják az ágyhoz, vagy hátra felé huzzák a hajukat anális szex közben?

misszionárius pózban odaszoritani az ágyhoz,moccanni sem lehet,közben annyira.

Legjobb válasz: Mert õ egy Morcos misszionárius

Mert õ egy Morcos misszionárius
"hátra felé huzzák a hajukat anális szex közben" [email protected] le...
Azért mert birtokolni akar. Ezt lehet, hogy õ sem veszi észre, de a vágyai arra ösztökéli õt.
Mert az izgalomtól kicsit begõzölnek a férfiak... Ha zavar a dolog, akkor szólj rá finoman...
Ez olyan ösztönös reakció, mint például az, hogy ahogy egyre jobban élvezik, és közelednek a csúcshoz, egyre gyorsabban és keményebben kezdenek dugni általában. Utóbbi általában nem gond, csak anális szexnél lehet esetleg probléma, hiszen ilyenkor tényleg nagyon vadul megkeféli a fenekedet. Ha úgy érzed, ez már kellemetlen neked, akkor szóljál miatta, máskülönben nem fogja tudni! Viszont többre mész vele szerintem, ha az egyszer megpróbálod kibírni, kivárod a végét, és utána beszélsz vele, amikor már elment, lehiggadt, és tiszta fejjel átlátja a helyzetet õ is. ;)

Ha mensi után volt szex, és esetleg volt spontán peteérés, akkor már a kövtkező nem várt előtt kimutatja a teszt, ugye?

Legjobb válasz: Hát attól függ mikor volt a szex! De az ilyen peteérés, annyira ritka,hogy nagyon!

Hát attól függ mikor volt a szex! De az ilyen peteérés, annyira ritka, hogy nagyon!
Nyílvánvaló, hogyha hamarabb fogant, nem a rendes peteéréses idõben, akkor a teszt is hamarabb kimutatja.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!