Találatok a következő kifejezésre: Ha szex mig (9 db)

Ettõl csiklós orgazmusa lesz, Te meg érezni fogod bent az összehúzódásokat :)
Csiklói orgazmusa lesz.A hüvelyi orgazmus az az, amit a hüvelyben érsz el.Sajna nem minden nõ képes rá, illetve sokan vagyunk, akiknek ritkán van hüvelyi orgazmusa, de akkor nagyon:) :) :)
nekem inkább összefolyik a kettõ...
nem függ össze, de ha mind2 t csinálod, akkor mind 2 hamarabb lesz meg.

Elválnátok ha a házastársatok ugy akarna élni tovább hogy ne legyen szex? Amugy jól megvagyunk. Szerinte szex nélkül is boldogan élhetnénk. Terhes. Csak addig kellett neki a sex mig baba lett

evalotta most már soha többet akar szexelni. mi tév? legyek? más nök is ezt csinálják?

Legjobb válasz: A terhes nõ a megbolondult hormonjai miatt teljesen mást mond, tesz, érez, mint nem terhesen. Nem véletlenül mondják, hogy MÁSállapotban van. Még ha úgy is érzed, hogy kedves asszonykádat kicserélték valaki másra, ilyenkor nem szabad válni! Ha meglesz a baba, sokmindenrõl (megint) másként fog vélekedni. A nõk egy része terhesen egyáltalán nem kívánja a szexet, nagy valószínûséggel ezért mondta, amit mondott. Kitartást, és sok boldogságot kívánok nektek!

A terhes nõ a megbolondult hormonjai miatt teljesen mást mond, tesz, érez, mint nem terhesen. Nem véletlenül mondják, hogy MÁSállapotban van. Még ha úgy is érzed, hogy kedves asszonykádat kicserélték valaki másra, ilyenkor nem szabad válni! Ha meglesz a baba, sokmindenrõl (megint) másként fog vélekedni. A nõk egy része terhesen egyáltalán nem kívánja a szexet, nagy valószínûséggel ezért mondta, amit mondott. Kitartást, és sok boldogságot kívánok nektek!
Nem lehet hogy csak gyereket akart, arra meg csak a spermád kellett...
11:16-os vagyok Azért megkérdezhetnéd, hogy miért nem akar szexelni tovább? Mert nem jó veled, vagy mert frigid, vagy a nõekt szereti, de gyereket akart? Sok lehetõség van.
Dehogy csinálják ezt.Én Nõ vagyok, 10 éve férjnél, nekünk is van gyerek, de a szex mindennapos.Nem azt mondom, hogy rólunk kell példát venni, de az nem normális, amit a feleséged akar.
ha még terhes akkor csak a hormonok miatt mondja ezt.nyugi ha meglesz a baba megint más fog mondani.türelem rózsát(szexet)terem. 21/N
Hidd el, hogy ezt csak az állapota mondatja vele. Én a terhesség elején gondolni sem bírtam a szexre. Sokan vannak így, szinte minden ismerõsöm. Vagy másik példa, nézz be itt a terhesség témakörbe és keress hasonló kérdéseket, rengeteg van! "Nem kívánom a szexet, mit tegyek?" Majdnem minden nõ átesik ezen. Ha szereted õt, légy türelemmel, már csak azért is, mert a növekvõ kis élet, a ti közös gyümölcsötök többet érdemel, mint egy félreértésen alapuló szakítás! 25N 33 hetes kismama
A szex nagyon fontos alapja egy kapcsolatnak. Mindenkinél be lehet sorolni valamilyen helyre. Nem mindenkinél az elsõ, de nagyon is lényeges. A kölcsönös örömszerzés. Én valahol egy átvágásnak is érezném, hogy megkapta amit akart (gyerek) és akkor õ már nem akar szexelni. Ilyet nem is hallottam még. Valami nagyon nem stimm. Mielõtt terhes lett milyen gyakran csináltátok?
Tarts ki, hidd el nem marad igy!Kicsit meg van zakkanva a hormonoktól!Különben lehet ogy pár hónap mulva még változik, nem tudom most hányadik ónapban van, de én kb. az 5ik után ugy kezdtem kivánni a szexet hogy az nem is igaz.
En a helyedben ezt igy nem fogadnam el, de ha mar ennyit elarult, akkor derisd ki azt is, hogy mi a folytatasa ennek, s hogy kepzeli ezt. Ez igy nem termeszetes, mivel a hazassagban pontosan a szex lesz a legerosebb osszekoto kapocs, mivel a szeretetbol indul el. Ezt sokan nem merik bevallani, de igy van. De igy nem fogsz boldog lenni a hazassagodban.
Kedves kérdezõ szerintem a te feleséged nem épp normális már ne haragudj!:S És ha e házasság elõtt is ilyen volt akkor miért veted el?
Nekem 5 hónapos korig szintén alig látszott. Ez nem mérvadó. A tornával meg nem árt, ha terhes tornára jár.
http://www.amazingpregnancy-pictures.com/photopost/showgalle.. Itt megnézhetsz különbözõ testalkatú hölgyeket 15 hónapos pocakkal. Keresd meg, hogy melyikük hasonlít leginkább a nejedre (van-e zsírréteg a hasán, stb).
Bocsánat, 15 HETES. 15 hónapos már bajos lenne :)
Én is egy olyan nõ vagyok, akinek nem fontos a szex, de ilyet nem tudnék csinálni. Ez bocs, de szemétség. Én is igénylem, az összebújást, a simogatást, a testi közelséget, csak nekem maga az aktus már nem lényeges (mielõtt bárki rázendítene, de van orgazmusom mindig, igen hüvelyi is, de nem... egyszerüen nem kívánom még ezek után sem), DE a férjemnek fontos, szüksége van rá és ráadásul velem van rá szüksége nem valami örömlánnyal, vagy szeretõvel így semmiképp sem jelenteném ki neki, hogy bocs, de nem. Amúgy mi megegyeztünk egy középútban. Neki többet kéne, nekem kevesebbet, de azért van. Ez számomra nonsense, hogy a feleségednek csak a gyerek kellett. Nekem úgy tûnik nem szeret. Ha szeretne nem mondana ilyet! Én képtelen lennék megvonni a férjemtõl a szexet, csak mert én nem kívánom. Szeretem a férjem és meg akarok neki adni mindent, amire szüksége van. Persze cserébe elvárom, hogy õ is megértsen és ha nagyon nem megy, akkor ne erõltesse, de ha érzem, hogy egy kicsit is belefér, akkor nem mondok nemet. Én nem tudom mit csinálj! Nekem a feleséged egy nagyon önzõ dögnek tûnik... már bocsánat.
Az utolsó válaszadónak mondanám: ez egy nem terhes nõvel bejön, de ha egy babát várónak mondod, akkor kitör a vulkán. Tapasztalat. Bármi, ami támadásnak fogható fel, az azzá válik, ha nem találja el az ember a megfelelõ szavakat, ez pedig egy nagyon kényes témy. Nos, én vagyok a kismama válaszoló. Nekem 5 hónaposan kezdett el nõni a hasam pedig elég vékonyka voltam, 52 kilósan kezdtem a terhességet, most, a 8. hónapban vagyok 60. De két hónappal ezelõttig mindenki, aki nem tudta, azt hitte, csak híztam kicsit - ebben semmi kóros nincs, ne aggódj. Csak tippelek, de szerintem a feleséged nagyon szeretett volna gyereket már régebben és teljesen rákattant, beleõrült kicsit, azért "kellett" úgy szexelnetek, hogy figyeltek a peteérésre. MEnnyi idõs? Lehet, hogy nem huszonéves már és nagyon félt, hogy nem lehet gyereke? Vagy volt korábban abortusza és emiatt félt, hogy nem lehet gyereke? A perverzségre: AMikor az ember tudja, hogy benne van valaki, ne adj Isten már érzi a mozgást (ez is elképzelhetõ 4 hónapos terhesen), nagyon fura dolog ám szexelni, mert fél - hogy a babának baja esik - hogy a bab megérzi és ezért esik baja - hogy kinyílik a méhszáj és ezért esik baja - hogy a spermák kémhatása miatt elvetél (sok álhír volt ezzel kapcsolatban) - hogy megnyomod azzal, hogy ráfekszel - hogy õ nyomja meg a babát azzal, hogy rád fekszik - hányingere van, ezért az orális szex kizárva - mozog a baba szex közben és õ érzi (amikor nálunk közben megmozdult, eleinte felnevettem, aztán begröcsöltem, hogy most biztos miattunk nincs nyugta, onnantól kezdve pedig sejtheted, mennyire lõttek az intimitásnak) Szóval számtalan oka lehet. Érdemesebb lenne megkérdezned, azért mondja-e ezt, mert fél valamitõl, s ha igen, akkor erre a félelemre kell megoldást találni. Lehet, hogy érdemes lenne pszichológus segítséget kérned, ha megér a házasságotok annyit. Én nem hiszem, hogy egy nõ csak azért megy hozzá az elsõ emberhez, mert mindegy neki, kitõl legyen gyereke. Ugyanúgy nem hiszem, hogy csak azért szexel egész életében, mert gyermeket akar (vagy frigid, de az is pszichés probléma, amin kezeléssel lehet váltztatni). ÉS azt sem hiszem, hogy ha nem az elõzõek valamelyike a helyzet nálatok, akkor ne múlna el ez a mánia nála a baba megszületése, vagy nagyon kis csecsemõkora után.
Kérdezõ! A terhesség itt nagyon úgy tûnik hogy csak kifogás, hisz már elõtte elkezdte "beadagolni" a dolgot...Iszonyatosan önzõ ez tõle, ezek szerint a szexet csak valami szükséges rossznak tekintette amivel eléri a célját (a gyereket). Ez teljesen abnormális. Én biztos nem csalnám meg, nem süllyednék odáig. Ellenben ultimátumot adnék neki: amíg a terhessége tart, illetve azután amíg kell, elnézõ leszel vele (ahogy az egyik válaszoló is írta), utána viszont ha nem változik a hozzáállása, akkor vagy elmegy szexuálpszichológushoz, vagy váltok. Mondd meg neki hogy amit csinál az NEM NORMÁLIS dolog. Vagy belátja, és orvoshoz megy, vagy keres magának valami impotenst.
Az UH kép nem mond sokat egy laikusnak. Nekem a vesémrõl csináltak egyszer gyulladás miatt UH fotót, aztán odaadták. Kint maradt az asztalon és legalább 5 ismerõs és családtag hördült fel, hogy mióta vagyok terhes :) Közben csak egy szürke folt volt rajta - ami a vesém volt :)
Az lemaradt hogy 25/N, és 15 hetesen nekem se volt még semekkora hasam se, pedig én is 50 kilóval, 170 cm-el kezdtem a terhességet. 11:58-as voltam
A kérdező hozzászólása: jár orvoshoz. kapott képet is rola bár azon egy jo nagy szürkeség van. állitolag rendben minden. 60 kg. 165 cm.fáj a melle folyton. az lett csak nagyobb neki. mikor kezd el nõni a hasa?most nézem a lapon 15 hetes volt mult heten és tornázni jár nem árt ezzel a gyerekünknek? mert ha rájön az 5 perc már azt mondja õ nem is akarja a gyereket, máskor meg annyira várja. én nagyon várom a gyereket.
Nem a terhességgel van gond, mert az még beleférne, ha valaki a terhesség alatt "megkattan". Hormonok, pszichés hatások. Sõt, a szülés után 1-1, 5 hónapig amúgy se javasolják. A gond itt az, hogy õ már a terhesség elõtt is célozgatott rá, hogy nem akar szexet, tehát nem a terhesség a kiváltó ok. Ha tényleg az okozná, akkor mindenki azt mondaná, hogy várj türelemmel, mert megértõnek kell lenni. CSakhogy itt nem errõl van szó sajnos :( Amit én látok: a nejed nyeregben érzi magát a terhesség miatt és ukászt ad - ezt akárhogy is nézzük, érzelmi zsarolás. Ültesd le, mondd meg, hogy a szülésig meg az utána levõ idõszakban (1-2 hónap) elnézõ leszel, DE õ is értse meg, hogy szükséged van szexre. Ha õ soha többet nem akar, kénytelen leszel - bármennyire is szereted - más megoldáshoz folyamodni. Így gondolja át, hogy õ mit választ. Ha utána is köti az ebet a karóhoz (testi tünetekkel meg orvoshoz kell menni, ha fáj valamije), akkor vagy válni kell, vagy az õ tudtával (nem beleegyezésével) más hölgyek társaságát keresni. Mondom ezt nõként. Ha terhes lennék és a szülés környékén nem menne, elvárnám a megértést a férjemtõl (van jobb keze). De ha utána is ez lenne, teljesen igaza lenne, ha máshol keresné a testi örömöket. Nem tetszene, de attól még igaza lenne.
A kérdező hozzászólása: házasság elején naponta csináltuk. aztan kitalálta hogy peteéréskor akarja sürün amugy meg nem mert fáj a melle meg szur a hasa és álmos. Azt mondja neki nem fontos sose volt az a szex és szerinte én vagyok a perverz. Pedig nem kényszeritem orális szexre csak hogy kézzel csinálja legalább. Erre az egyre hajlandó.
"hidd el, hogy ezt csak az állapota mondatja vele" Honnan veszed? A kérdezõ kommentjébõl kiderül hogy a kifogások már korábban elkezdõdtek!Hinni a templomban kell!
"Azt mondja neki nem fontos sose volt az a szex és szerinte én vagyok a perverz." Ez bizony nagy baj! A terhességre ezt már ostobaság lenne ráfogni!
Azt írja a kérdezõ, hogy a terhesség elõtt sem volt minden rendeben. " A kérdező hozzászólása: házasság elején naponta csináltuk. aztan kitalálta hogy peteéréskor akarja sürün amugy meg nem mert fáj a melle meg szur a hasa és álmos. Azt mondja neki nem fontos sose volt az a szex és szerinte én vagyok a perverz. Pedig nem kényszeritem orális szexre csak hogy kézzel csinálja legalább. Erre az egyre hajlandó." Szóval nem kell itt a hormonokra fogni, valami más baj van a feleségeddel.Erre viszont neked kellene tudni a választ.Nem vagy esetleg túl erõszakos?Vagy tolakodó?Vagy durva szex közben?
A kérdező hozzászólása: és akkor most mit csináljak? ha terhes mégsem válhatok el. járjak örömlányhoz? vagy mit csinálnátok ti?
Szerintem várj. Lehet, hogy tényleg csak a hormonjai mondatják vele mindezt. Bár még nem voltam terhes, de mivel ilyenkor felborul a hormonháztartás, valóban lehet benne valami. Ha azonban a késõbbiekben sem változik meg semmi, amikor már minden visszaállt a régi kerékvágásba, akkor elkezdhetsz aggódni. Én, nõ létemre képtelen lennék a szex nélküli házasságra, mert imádom a szexet. Nem értem, hogy miért gondolja azt, hogy perverz vagy. Mert szeretnél szeretkezni a feleségeddel??? Az eszem megáll!!!Szerintem alaposan át kell ez beszélnetek, de nem most. Még változhat a véleménye. Ha nem változik, három lehetõség marad: - Boldogtalanul élsz egy szexmentes házasságban, - Elválsz, - Szeretõt tartasz. Más megoldás nincs. :-(
A kérdező hozzászólása: 4 hónapos. de nincsen semmi hasa sem. terhes válaszadótol kérdezem nem kóros ha nincs hasa 4 honaposan? hisztizik is meg elsirja magát folyton. de rendes velem és az összebujva alvást minden nap igényli meg a simogatást is. szeretem is. talán nem kellene elválni. de gáznak érzem ha prostikhoz kell járnom titokban
Én elkezdeném diszkréten csalni, ha a szülés után sem gondolja meg magát.
4 hónaposan még nem feltétlenül látszik, hacsak nem kifejezetten sovány testalkatú a nejed. Minél testesebb, annál késõbb kezd el látszani a terhesség. UH-on, orvosnál, stb nem voltatok? Nincs orvosi bizonyíték a terhességre és a magzat növekedésére?
A kérdező hozzászólása: én ugy erzem hogy szeret mert mindig meggyanusit féltékeny pedig nem csaltam meg eddig.de õ olyan hogyha ránézek valakire miert nezem.meg hogy mindig bujni akar akkor csak szeret nem?én nagyon szeretem és szenvedek. Egyáltalán hogy müködik egy prostinál a dolog?Folyton feszült vagyok.szeretném megtartani a házasságunk

Hetente egyszer alszok nála, havonta így egyszer kétszer van szex, ő nem látogatott meg, míg beteg voltam, eddig is csak én voltam nála, és ritkábban mondja hogy szeretlek, ha mondom ő nem biztos h viszonozza, ez lehet normális, ettől még szerethet?

Mert mikor talizunk akkor látom hogy szeret, csak msn en fura picit, meg elég féltékeny tipus vagyok

Legjobb válasz: Az én párom is ilyen... Mi együtt élünk, de hetente egyszer ha van szex... Még csak fél éve vagyunk együtt... Azt mondja, hogy szeret, de én néha kételkedem benne. 18/L párom 26/F

Az én párom is ilyen... Mi együtt élünk, de hetente egyszer ha van szex... Még csak fél éve vagyunk együtt... Azt mondja, hogy szeret, de én néha kételkedem benne. 18/L párom 26/F
szia! Mivel mégcsak 3 hónapja jártok, ez még normális:) az én kapcsolatom is hasonló volt, bár mi szexuálisan aktívabbak voltunk már akkor is!De érzelmi téren, még szégyenlõsek voltunk.Most már 1éve járunk, és igazából a 7-8hónap körül éreztem, hogy ez bizony a legerõsebb kapcsolat, és nincs ok az aggodalomra!23N
A kérdező hozzászólása: nem mászok rá, mivel hogy járunk, és már egy hete nem láttam, és sose én telefonálok, mindig õ :)
bakker lebuktam honnan esett le hogy kötekszem? ha õ mászna rád és nem te rá akkor nem te kérdeznél itt hülyeséget hanem õ de nem teszi akkor szerintem te vagy az akaszkodó nem ?
A kérdező hozzászólása: én nem pont láttam, hanem mindig látom, mert mindig be van jelentkezve, és ha elötte ül akkor látom :) még mutatta is hogy a haverjait minek nevezte el az msn en, nem vagyok féltékenykedõ tipus, csak nem szeretem ha csalódom, vagy hülyének néznek inkább õ a féltékenykedõ tipus, és õ az aki mnidig keres engem :) te meg pont az a tipus vagy, aki elsõre ítélkezik, és aki szeret kötöszködni :)
ja értem már te pont az a fajta csaj vagy akit az ember a háta közepére se kíván mert féltékenykedõ vagy ez sok mindent megmagyaráz én se sûrön mondanám hogy szeretlek így is elég ragadós és lerázhatatlannak tûnsz persze pont láttam az msn jét mért van az hogy mindenkinek pont látják a csajok az msnjét
A kérdező hozzászólása: inkább leszek elõvigyázatos és paranoiás, mnithogy naic legyek, és engem verjenek át :) amúgymeg nem turkálok a cuccai közt, de nincs is szükség rá, mer magától megmutat mnident, kérés nélkül, persze nem mutogatja az sms eit, de pl nem kell kikapcsolnia a telefonját, hisz nem fél hogy bármitõl is lebukna, nincsenek gyanús hívások, meg bízik bennem, nincs titkolni valója, hisz akkor nem hagyná elöl telcsijét, meg a szabadnapjain nem lenne velem, és ha haverjaival elmegy sörözni akkor nem vinne magával. Már bebizonyitotta h szeret, tényleg hülye voltam h feltettem ezt ak érdést, lehet csak uncsizom, így éjszakás után. A kötöszködõ emberek legnagyobb örömére. Amíg hazaértem kora reggel mindössze kétszer felhívott pedig nem üzentem neki :)
A kérdező hozzászólása: nem néztem át az msn jét, hanem mindig be van jelentkezve rejtve, mikor nála vagyok, és a gép elött ült, én meg pont odanéztem, és csak egy csaj nevet láttam a többi a haverja volt amugymeg õ maga mondja el nekem hogy kik vannak msn jén, meg mindenrõl beszámol amikor nem isk érdem akkoris de nem magyarázkodik, csak elmesél dolgokat
hát ha az én barátnõm lennél úgy kezdeném hogy letöröm a kezed mi az hogy átnézed az msn jét normális vagy velem ilyet tennél durr 2 pofon meg 3 adik repetának ui nekem is lacinak meg gézának vannak beírva a csajok sokeszü
A kérdező hozzászólása: hát nem biztos hogy más csajt fûz ha tirkán ír, néztem listáját és csak egy csaj van fenn nála rajtam kívül, de elvileg az gyerekkori ismerõs, és a huga barátnõje, osztálytársa a csaj nem is tartózkodik nagyon ebben a városban, és a barátom beszélt is az ismerõseirõl, amikor nem látogatott meg akkor õ dolgozott, aztán meg hazament a kutyájára vigyázni, mer egyedül nem maradhat, mer mindig tör zúz, meg maga alá pisil félelmében. otthon meg csak játszik a gépen vagy filmet néz, haza vinni fura lenne mégegy csajt, mer anyja megtudná, és nagyon bír engem, biztos nem nézné el a fiának. szabadnapokon mnidig nála alszom, csak az a fura, hogy mikor nála alszom, és nincs menzim és mégsincsen szex, bár igaz múltkor nagyon fáradt volt, meg félt h anyja mindig benyit
persze hogy fura msn en próbáltál már két csajt egyszerre vajazgatni? állati nehéz mindkettõre odafigyelni ha nem vagy elég ügyes az egyik tuti feltesz itt 1 ilyen kérdést Hetente egyszer alszok nála, havonta így egyszer kétszer van szex, õ nem látogatott meg, míg beteg voltam, eddig is csak én voltam nála, és ritkábban mondja hogy szeretlek, ha mondom õ nem biztos h viszonozza, ez lehet normális, ettõl még szerethet?
A kérdező hozzászólása: 24, én februárban töltöttem be õ most augusztus elsején. De persze, komolyabb a korához képest, ettõl függetlenül nem egy vakbélgyulladás. lassan három hónapja leszünk együtt.
hány évesek vagytok? ez tényleg érdekel :S
MSN-bõl nem lehet megítélni senkit. Nekem kicsit fura, ha valaki kimondja, hogy nem tudja kimutatni a szeretetét. Érdemes tudnod, hogy egy párkapcsolatban általában az egyik fél lelkesebb, érzelmileg elkötelezettebb a másiknál, és ez normális. Szerintem a nõk szoktak a lelkesebbek lenni és így van jól. (Ha tetszik, ha nem.)
A kérdező hozzászólása: mondta egyszer, hogy õ magán érzi, hogy annyira nem tudja kimutatni, ha valakit szeret, és hogy ez zavarja, meg msn en úgysem érteni a hangsúlyt, de nem értem ha valaki szeret valakit és ki akarja mutatni, akkor mi gátolja benne, szal mér ne tudná?
Van ilyen, kicsit "magának való" emberfajta. Õk viszont általában ragaszkodóbbak, hûségesebbek, de nem igen mutatják ki. Remélem õ is ilyen.
A kérdező hozzászólása: :) szerintem kicsit szereti ha féltékeny vagyok, meg bebiztosítva érzi magát mer látja h szeretem :) inkább fél h én sokallok be ha kételkedem benne :D
Én lány vagyok, de én is olyan vagyok, mint a párod. Én is ritkábban mondom at, hogy "szeretlek", nem kényesztetem a abrátomat annyit, de ez nem jelenti azt, hogy nem szeretem. Odavagyok érte, és imádom. :)
A kérdező hozzászólása: köszi :)
Ne csald meg! Ha hozzá mentél, legyél hû hozzá. Gondolj bele, neked hogy esne, ha õ csalna téged.
A kérdező hozzászólása: Az õ és az én érzéseim szerint is jó a házasságunk.Mûködik.Imádom a feleségem és a gyermekemet is.Segítek amiben tudok, sokat foglalkozom a kicsivel is.A feleségem felé is türelmes vagyok, kényeztetem amennyire tudom.De egyszerûen azt mondja semmi ingere az egészhez.Még úgy sem hogy nekem csináljuk.Teljesen tanácstalan vagyok.
Bár jogos a felvetés, hogy beszélj vele, sõt ez az elsõdleges, de ne játsszuk már a femininpuncit, hogy még õ a hibás. A szülés utáni depresszió ideje max. 3 hónap, szóval ku.vára nem normális ha szerencsétlen házas emberként 1 éve matyizni kényszerül. Ha szar a házasság, azt sem érdemes örökké húzni. Persze, férj vagy, a család az elsõ, sõt, de azért hülyének sem kell lenni.
Ilyen esetben megértem, ha a megcsalás jár a fejedben. Egy év sok idõ. Nem véletlen beszéltek régen házastársi kötelességrõl. Mert az azért elég önzõ dolog, ha valaki nem akar szexelni, és emiatt a másik felet is megfosztja ennek a lehetõségétõl. Beszélgess errõl a feleségeddel.
Igen, elvárható a hûségesség. Megesküdtél, hogy jóban-rosszban kitartasz mellette. Valószínûleg nem csak viccbõl nincs kedve. El kéne vele beszélgetned, hogy mit tehetnél az ügy érdekében. Lehet, hogy nem figyeltél rá eléggé, vagy nem mûködsz vele együtt a gyermek nevelésében, esetleg ennyire lefárasztja az egész. Nem tudhatom. Ettõl még szerethet. A szeretet és a nemi vágy nem függ össze. Ha te tényleg mindent megteszel azért, hogy õ boldog legyen, akkor esélyes, hogy lelki baj. Szerintem csak a tinik csinálják azt, hogy kotlanak a problémáikon. Egy érett felnõtt megbeszéli a társával, hogy mire van szüksége, mit hiányol, mi az ami zavarja. HázasTÁRSAK vagytok, nem csak te létezel!
Szia, Na akkor essünk neki.A nejem barátnõje is szerette elég rendesen a férfiakat.Volt, hogy discoban 2 sráccal is tolták rendesen ha érted...Megmondták a szemembe, hogy õk sem gondolták volna amit az idõsebb kolléganõik mondtak, miszerint:-"Majd ha szülsz megváltozik minden." Na és én is látom, hogy megváltozott minden azóta.17 éve... Van a szülés utáni depresszió.Valszeg ez van.Ez viszont gáz.Kérd orvos segítségét!!!
Szerintem is beszélj a pároddal, akárki is vagy a kapcsolatban. Egy férfi számára fontos a szex és kibírjuk nélküle, de milyen megalázó lehet, hogy 1 éve maszturbálásra kényszerül egy házas férfi. Szerintem ezt meg kell oldani, tönkreteheti a házasságot.
Nehéz kérdés... Te a férfi vagy? Mindenképpen beszélj a feleségeddel! Szeret-e még téged? Ha szeretne, kívánna is, fõleg 1 év szexmentesség után. Az is lehet, hogy valamilyen testi vagy lelki problémája van, ami elveszi a kedvét mindentõl, a szextõl is. Ez esetben ajánlatos lenne orvoshoz fordulnia. Végezetül pedig: megértem, hogy megfordult már a fejedben a megcsalás... de ez semmiképp nem vezet jóra. Próbáljátok megoldani a problémát! Ha sehogy sem megy, akkor a válás is szóba jöhet...
A kérdező hozzászólása: És ha még arra sem képes hogy máshogy örömöt szerezzen?
Akkor orvos. Ha szeretitek egymást, és jól mûködik a házasságotok, akkor valami pszichés problémája lehet a feleségednek, ami miatt nem kívánja a szexet.

Lányok fontos! Összejönnétek egy szerethető jól kinéző sráccal, ha alacsony a libidója, pocsék a szexben, és csak 15/3.5cm az intim mérete, viszont ezt ellensúlyozza azzal, hogy meghagyja a szexuális szabadságotokat, míg ő hűséges marad?

Legjobb válasz: Ha te vagy a srác, akkor azt tudom neked javasolni, hogy errõl tegyél le, de nagyon gyorsan. Mégis hogy gondolod ezt? Mindenképpen ki akarsz cseszni saját magaddal? Hányszor mondjuk még el, mi lányok, hogy a méret NEM SZÁMÍT? Jó, ne legyen 2 cm, de a 15 teljesen átlagos. Az, hogy pocsék az ágyban... ezt ki mondta? Lehet, hogy még szûz vagy? Amikor szeretni fogsz egy lányt, úgy igazán, ösztönösen azt fogod akarni, hogy minél jobb legyél az ágyban, és akkor majd az is leszel. Tuti, hogy egy kamasz srác vagy, ilyen butaságokat csak kamaszfiúk gondolnak magukról. De hidd el, a kamaszlányok sincsenek ezzel másképp. Kár magadat azzal blamálni, hogy ilyen kompromisszumokat kötsz egy lánnyal. Arról nem is beszélve, hogy ha egy lány ebbe belemegy, akkor az a lány egy hülllye qurva. Ha összejössz valakivel, simán hagyd magad sodródni az árral, aztán hidd el, hogy ki fognak alakulni a dolgok maguktól. És még valamit higyj el: minden kamasz srác azon izgul, hogy kicsi a szerszáma, és pocsék az ágyban. Még azok is, akik igyekeznek magabiztosnak tûnni. Úgyhogy legyél nyugodtan te is magabiztos, és élvezd az életet! A többi majd jön magától.

Ha te vagy a srác, akkor azt tudom neked javasolni, hogy errõl tegyél le, de nagyon gyorsan. Mégis hogy gondolod ezt? Mindenképpen ki akarsz cseszni saját magaddal? Hányszor mondjuk még el, mi lányok, hogy a méret NEM SZÁMÍT? Jó, ne legyen 2 cm, de a 15 teljesen átlagos. Az, hogy pocsék az ágyban... ezt ki mondta? Lehet, hogy még szûz vagy? Amikor szeretni fogsz egy lányt, úgy igazán, ösztönösen azt fogod akarni, hogy minél jobb legyél az ágyban, és akkor majd az is leszel. Tuti, hogy egy kamasz srác vagy, ilyen butaságokat csak kamaszfiúk gondolnak magukról. De hidd el, a kamaszlányok sincsenek ezzel másképp. Kár magadat azzal blamálni, hogy ilyen kompromisszumokat kötsz egy lánnyal. Arról nem is beszélve, hogy ha egy lány ebbe belemegy, akkor az a lány egy hülllye qurva. Ha összejössz valakivel, simán hagyd magad sodródni az árral, aztán hidd el, hogy ki fognak alakulni a dolgok maguktól. És még valamit higyj el: minden kamasz srác azon izgul, hogy kicsi a szerszáma, és pocsék az ágyban. Még azok is, akik igyekeznek magabiztosnak tûnni. Úgyhogy legyél nyugodtan te is magabiztos, és élvezd az életet! A többi majd jön magától.
viccelsz? fõnyeremény!!?
Vigasznak szántam, elnézést, ha ízetlennek találtad. Pedig tényleg így van: NEM minden a méret. A 12 cm is kompromisszumkész.
Ha neked lenne 12cm-es gondolom nem poénkodnál rajta.. vagy ha "nõ" vagy, akkor meg meg ez egy elég ízetlen és gusztustalan tréfa volt..
12 cm-es, még a tiéd is lehet kicsi, ámde játékos ;)
hol laksz?:)
A 15cm teljesen normális, nekem csak 12-13cm körül van és nem is vastag csak 3, 5cm.. Na ez a kicsi, és ezt éreztetik is.. Az , hogy a méret nem számít, az csak egy hazug duma, mert szinte mindnél számít, de a 15cm az még kompromisszum képes.. Mások sokkal rosszabbul jártak, mint Te.
Figyelj az én pasimnak sokkal kisebb cerkája volt mégis el tudtam élvezni vele. Neked sem a méreteddel van gond, másfele keresgélj..persze gyakorlás nélkül nehéz lesz rájönni. Meg aztán minden nõ más. Olyat keress aki kicsikkel volt és a kicsit is szereti, neki biztosan nem lesz gondja egy 15 centis pénisz teljesen átlagos. A kicsi nem itt kezõdik...
ne legyél már szánalmas könyörgöm egybõl tudtam hogy te leszel az a bizonyos srác , olvasd csak el egy tiszta pillanatoda , könyörögsz nekeik , csapj az asztaltra állj talpra férfi vagy , már nem gyerek. a méreted is rendben van ne legyél ilyen és akkor menni fog 22 f
A a 15 cm teljesen normális én találkoztam 8-9 cmsel is na az már cink volt...az h 2 lánnyal voltál összesen 2szer ne csodálkozz ha nem élveztek el, hát ehhez kell azért rutin meg a legtöbb lány nem megy el azzal ha berakod és párat löksz rajta. Ahogy lesz tapaszalatod ez egyre jobb lesz :) ) Meg ha nem volt jó a szex a csajok is bénák lehettek mert ha az egyik vágja a dolgot akkor már simán tud az egyik irányitani és kész :) A másik felét meg azonnal felejtsd el!!!!!! Mit jelen h helyes vagy? :) kép? :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm utolsó, ez nagyon jól esett... 20 éves vagyok, nem igazán kamasz, de fiatal és nem túl tapasztalt... 2 lánnyal voltam eddig, de egyik sem tudott velem elélvezni, és nem is volt velük soha második alkalom, mert azt mondták ne haragudjak de nekik fontos a jó szex... Aztán itt és más fórumokon is olvastam, hogy egyre több lány írja fontos a méret , fõleg a vastagság , amivel igencsak hadilábon állok... Ezért is gondoltam, amit gondoltam...
A kérdező hozzászólása: Utolsó, én vagyok az a srác, szerintem félreértetted ...
sokkal jobbat érdemel nálad ha szerencséje van megmenekül
az elõzõ barátomnak 15 cm volt. vastag volt, de nem tudom, hogy mennyi volt pontosan. teljesen élveztem vele a szexet, majdnem mindig el is élveztem vele.:) legelõször nem, mert szûz voltam... a nagy pénisz csak arra jó, hogy a barátnõd tudjon menõzni vele a barátnõinek, ha õk megkérdezik, nagy-e neked. a 20 cm pl már fájdalmas lenne...

Ha önkielégítéskor 20perc kb. míg elmegyek akkor szexben is így lesz?

Legjobb válasz: Hamarabb fogsz elmenni eleinte. Egy nõ mellett sokkal jobban fel leszel spanolva, elõször valószínüleg rövid idõ alatt véged lesz... De gyakorlás a tudás atyja, ha jól állsz a dolgokhoz, késõbb szabályozni is fogod tudni milyen hamar menj el, úgy hogy a partnerednek is minél jobb legyen. Nagyon sokáig sem jó húzni... Sok sikert, jó gyakorlást!

Hamarabb fogsz elmenni eleinte. Egy nõ mellett sokkal jobban fel leszel spanolva, elõször valószínüleg rövid idõ alatt véged lesz... De gyakorlás a tudás atyja, ha jól állsz a dolgokhoz, késõbb szabályozni is fogod tudni milyen hamar menj el, úgy hogy a partnerednek is minél jobb legyen. Nagyon sokáig sem jó húzni... Sok sikert, jó gyakorlást!
Az elsõnél, ha nem elégíted ki magad az nap, akkor egykettõ elsülsz.
nem=) akkor hamarabb, fõleg h szûz vagy
hamarabb fogsz elmenni
ha az a hobbid h mindennap önkielégítesz, akkor nem. sokkal több idõbe fog telni.

Szerintek az normális, ha folyton megtalálnak a szexre éhes 12-15 éves csajok, viszont mind messze él tőlem, míg a környékről egy sem zaklatna ilyen ajánlatokkal?

Az egyik 12 éves azt akarta, hgoy csináljak neki gyereket. XD A másik 14 éve velem akarta elveszteni a szüzességét, mert jó fej vagyok szerinte.

Legjobb válasz: Nem. Következõ kérdés?

Nem. Következõ kérdés?
Akkor mi is a problem? Az, hogy 12-15 évesek- vagy csak az, hogy távol vannak és a hozzád közel lakók nem akarnak szexet?? Mert ha az utóbbi, akkor fordulj dokihoz, a pedo kissé problémás..:/
Na várj egy kicsit... hány éves vagy? 12-15 éves szexre éhes csajok? Na ne viccelj. 12évesen maximum csak játszik a gondolattal (remélem..) 15évesen már lehet hogy nem szûz. De ha még 15 éves is vagy... 12évesekkel akarsz dugni? Na takarodj!
Szánsájn :D amúgy nem, nem normális egyáltalán.
12 éves kislányok már szexet akarnak ilyenek a mai fiatalok és még mi lesz itt késõbb
Persze. Ezeken mindig olyan jókat nevetek. 12-15 éves "szexre éhes" csajok. Azt sem tudják, hogy mi az, csak menõ felnõttnek tûnni.
Dugnálak! 11/L
Hány éves vagy? Ha még nem vagy 16-18 akkor azt mondom neked, hogy csak mert szórakoztattad õket, úgyis távol vagy. Ha több vagy, akkor azt mondom, az a gáz, hogy egyáltalán téged az zavar, hogy nem a közeledben lévõ ilyen kis csajok keresnek meg.
Nem, szerintem egyáltalán nem normális.
Kill yourself!

Ha 19 évesen kezdem a szexet, mennyi idő, míg "belerázódom"?

Még szűz vagyok, de nagyon nőies lány és egyáltalán nem a prűd fajta, csak még sajnos nem volt olyan fiú, akinek odaadtam volna magam, mindig sikerült kifognom a 30-as kéjsóvár hapsikat, akik leígérték a csillagokat is a szexért. S jó színésznő, mert sikerült fenntartanom a tapasztalt lány látszatát, bár akaratom ellenére. Most már másképp látom a dolgokat és van is olyan fiú, akit őszintén kívánok. Kérdésem az, hogy szerintetek mennyi idő kell, míg "belerázódom" azokkal szemben, akik már 3-4 éve élnek aktív nemi életet? Létezik olyan, hogy ez habitus kérdése, úgy értem, ha én odaadó típus vagyok, "forr a vérem", akkor nem érződik annyira, hogy még magában az aktusban tapasztalatlan vagyok?

Legjobb válasz: ne aggódj ezek miatt. és azt se mondd, hogy "sajnos" nem volt, akinek eddig odaadtad volna magad. jobb tényleg az óvatosság! és ezt továbbra is tartsd be, azt javaslom. 35F

ne aggódj ezek miatt. és azt se mondd, hogy "sajnos" nem volt, akinek eddig odaadtad volna magad. jobb tényleg az óvatosság! és ezt továbbra is tartsd be, azt javaslom. 35F
nem megy ez nekem ma XD szóval, 8-as és 9-es vagyok :)
7-es vagyok félreírtam 2-t =): Csókold a tested -> csókold a pasid testét meg neked is -> meg nekünk fiúknak is.
Te a szememben egy nagyon-nagyon értékes lány vagy. Látszik, hogy nagyon komolyan gondolod. Ilyen korban lehet szexuálisan igazán jó nõt faragni belõled. Mindenképp egy nagyon odaadó pasival kezdd, aki odafigyel rád, és nem azt akarja, hogy csak neki legyen jó, hanem TE fontos vagy neki. Én keresem az ilyen lányokat. Azt hiszem ti a legjobbak vagytok. Normálisan megértitek, normális véleményetek van. Szerintem ne stresszelj. És ezt meg hagyd abba, hogy mennyi idõ alatt rázódsz bele. Szerintem már második alkalommal nagyon jó leszel. Ami fontos, hogy legyél nagyon érdeklõdõ. Fogd meg neki, lássa rajtad, hogy érdekled. Csókold a tested, izgasd fel. Várd, hogy viszonozza. Nagyon könnyen ne add magad oda neki. Igenis várd el, hogy mindent megtegyen érted. Elõször csak ujjazzon! Attól hogy van ismerõsöd aki 4 éve nyomja, és a puncija már szét van b.szva, meg 69 bré járt már már benne, hidd el ez nekünk nem nyerõ. A finom, kemény, szûk punci a nyerõ, amibe szépen bele tudjuk feszíteni, és akkor a lánynak is nagyon jó, meg neked is. Az, hogy tapasztalatlan vagy meg nem probléma. Sok fiú egyszerûen megõrül, hogy tanítgathat. Egy õszinte csodálód. 23/F
túl sok idõ, elkezdeni is kár
Figyelj, ez nem verseny. Nem kell senki sem megelõznöd, vagy beérned ezzel a "belerázódással". Ne így fogd fel a dolgot. 19/f
1! igaza van 15 -16 évesen nem tudnak semmit, csak nagyok akarnak lenni, ehhez agyban kell felnõni 18 elmúltam mikor elõször voltam, nem vesztettem semmit ne izgulj, minden menni fog, ez partner függõ is egy biztos sokkal jobban jársz, ha szereted akivel leszel N
Nálam pont ez a szitu volt, csak sajnos nagyon elkapkodtam a dolgot és nem a megfelelõ embert választottam elsõnek :( Sok sikert neked.
Akár egy hét is elég lehet, hogy "belerázódj". De ne felejtsd, hogy a szex nem valami teljesítmény vagy feladat, hanem a szeretet egyik kifejezési formája és nem utolsó sorban élvezet. A srác biztosan sokat fog segíteni, ha olyan, amilyennek tûnik a gondos választásod után. Nyugodtan avasd be, nem kell paráznod, hogy mit színészkedj. Ne tedd és akkor mindketten sokkal jobban fogjátok élvezni. Aztán pedig: ne aggódj, bármennyire is belerázódsz, késõbb, még teljesen új dolgokat is fel fogsz fedezni a szexualitásodban, akár 30-40 évesen is.
A kérdező hozzászólása: Persze, csak azért nem akarom a végtelenségig húzni. Tudod középiskolában még elég éretlenek az emberek, senkivel nem tudtam egy hullámhosszra kerülni, tizenévesen meg eszem ágában sincs egy sokkal idõsebb pasassal kezdeni, így az is ugrott. Most már szerencsére több a lehetõség a 19-20 évesek között és sok normális srác van, akivel szívesen megtenném.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm:) Nyilván nem versenyként fogom fel, nem is úgy értettem, csak hogy ne egy bénázó fadarab legyek mondjuk 20 évesen, hanem ki tudjam bontakoztatni a személyiségemet.
Veled se szexelnek
Nem! Az inkább kegyeletsértés és hullagyalázás! A nekrofil az eleve halottakra izgul fel! Az izgatja h már nem él, és nem csak be akarja fejezni. Gondolom a kérdésed elméleti! Ugye???
nem, végülis még nem hûlt ki 20
Az "nekrofilség", hogy a te szavaiddal éljek, ha meglátsz egy merev hullát, aki már órák óta - esetleg napok óta - és feláll a farkad. A nekrofil emberek halottakra izgulnak fel.
Amíg nem oszlik addig nem :D
Menj el sürgõsen pszichiáterhez!
Gyakori, kínzó probléma, érdemes komolyan venni a kérdést! Vagy te akarod elõidézni a helyzetet? Mert akkor a nekrofília a kisebbik bajod.
A kérdező hozzászólása: Ez csak elméleti kérdés de ezt haverokkal raktuk össze és gondoltunk egyet és kiraktuk nem is vártunk rá választ... XD de ha valaki tényleg, komolyan ilyenben gondolkodik az tényleg gáz ... az szerintem is menjen orvoshoz...
11-19 21:58Nem kell mentegetõzni! Mi megértjük! :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!