Találatok a következő kifejezésre: Ha szex elkezd (8 db)

Valószínûleg túl erõsen dugtad meg... Mióta késik neki amúgy?
A kérdező hozzászólása: 4-5 napja amúgy nem voltam kemény
Nem volt szûz?
A kérdező hozzászólása: Nem
A keményet ne értsd szó szerint... nõi szervezet érzékeny dolog... elég egy rossz mozdulat is és felsértheted belülrõl ami megmagyarázza a vérzést... a 4-5 napos késés viszont aggasztó lehet... MINDIG tényleg RENDESEN védekeztetek? nem volt semmi gubanc, vagy "potyázás" ha gumit használtok? amúgy elsõ válaszoló voltam
A kérdező hozzászólása: persze védekezünk rendesen meg minden :) úgyhogy az lesz h veszünk egy tesztet és kiderül h mi a gáz :)

Ha szex közben elkezd "szúrni" mostanában a pocim az rosszat jelent?

Ma is és tegnap is szeretkeztünk a párommal, én voltam felül tegnap bal oldalon, ma jobb oldalon kezdett el "szúrni" a pocim. De rögtön abbahagytuk, rá 2 percre elmúlt. Mi lehetett ez? Lehet hogy megnyomtam?:(

Legjobb válasz: Nem hiszem hogy meg tudjátok nyomni õt, mert azért elég vastag "bundában" van õ bent. Lehet hogy a méhed formájának változása miatt, vagy a méhszájad miatt volt a kellemetlen érzés.

Nem hiszem hogy meg tudjátok nyomni õt, mert azért elég vastag "bundában" van õ bent. Lehet hogy a méhed formájának változása miatt, vagy a méhszájad miatt volt a kellemetlen érzés.
Szerintem is a belsõ változásaid miatt esetleg valami ideget érhet el a párod (ami eddig nem ott volt :-) ). Próbáljatok ki több pózt, hátha valahogy pont jó lesz! De lehet, h. ahogy tovább alakulsz ez meg is fog szûnni! Sok sikert! 23. hetes pocis

Ha valaki túl korán (pl 10-11 évesen) elkezd maszturbálni és pornót nézni akkor a szexet is hamarabb megunja?

Legjobb válasz: A szexet nem unja meg, mert még azt nem csinálta csak nézte.

A szexet nem unja meg, mert még azt nem csinálta csak nézte.
Nem jó mikor a gyerek pornón nõ fel, mert azt hiszi majd, h a való életben is úgy zajlanak a dolgok. Szerintem nem egészséges. A kérdésedre a válaszom: nem. Viszont a gyerek értékrendjét majd lehet majd figyelni a késõbbiek folyamán....
Mi az hogy? Nemcsak, hogy megunja, de a nemiszerveit kilöki a szervezet. Sürgõsen hagyd abba a masztrubálást és a pornónézést, ha nem akarsz a jövõben osztódással szaporodni.
Én nem untam meg anyukádat....:D
Túl korán 10-11 évesen? Ezen röhögnöm kell... én már az oviban is rég ezt csináltam... már egészen kiscsoportban is, s asszem ezzel nem vagyok egyedül...
Én 12 évesen kezdtem de nem untam meg..:P 18/F
Mert, meg lehet unni a szexet???
A kérdező hozzászólása: az jó mert a hugom kérdezte én meg jó testvér vagyok. próbálom róla lebeszélni de nem halgat.
Nekem nagypapám adott pornóujságot 10 évesen (apára ilyenben nem számíthattam) és 13 évesen kezdtem maszturbálni. Még nem untam meg. 26/F
Dehogy unja meg =) Sõt! A jövõben a szexbõl fog megélni =D
Lebeszélni??? Én is néztem pornót 10 évesen és nem is szexeltem, csak maszturbálok... Am meg ha lebeszéled, akkor nem fogja megismerni magát. Te ezt akarod??? 14/L
szerintem ne beszéld le róla mert azzal növeli az orgazmus idejét és késöbb még nagyobb örömét leli majd a szexben. csak mondd meg neki hogy ne mondja el senkinek és csak akkor csinálja ha tényleg szüksége van rá. kb. én is ilyenkor kezdtem de csak azért mert olyan barátnõm volt aki rászoktatott. jah és ennyi idõsen szerintem a hüvelyi orgazmust még nem kellene megtapasztalni. 14/L
A kérdező hozzászólása: 22éves lány vagyok
Ha belül nem megfelelõen síkos akkor a hüvelyszárazság következtében megsérül(het) a hüvely fala ami kisebb gyulladást okoz(hat). Ha nagyobb a barátodé a méhszájnál is okoz(hat) gyulladást. Általában ez szokott lenni.

Férfiak, ha a feleségetek évekig elhagyta magát (elhízott, stb. ) majd hirtelen elkezd magára adni (sokat fogy, fodrászhoz jár, szexi ruhák, stb), az jó hatással van a kapcsolatotokra (nem harmadik fél miatt teszi, hanem értetek)?

Legjobb válasz: Saját tapasztalat: nemrég rádöbbentem, hogy van 15 kg feleslegem, ami lassanként feljött a szülések után. A férjem soha nem mondta, hogy zavarja, de azt sem hallottam töle elég régen, hogy valamit megdicsért volna a külsömön (egyéb dolgokért igen). Amikor erre rájöttem, úgy döntöttem, hogy ebböl elég, elkezdtem odafigyelni a kajára, többet mozogni (elötte gyakorlatilag nem sportoltam soha), rendszeresen sportolni, de nem szóltam erröl senkinek, mert nem akartam, hogy esetleg valaki is megpróbáljon eltériteni a szándékomtól, meg ha nem sikerül, akkor ne piszkáljanak. Kb. 6 kg minusz és fél év után egyszer csak megkérdezte, hogy most valami olyan ruha van rajtam, ami "összenyon", vagy tényleg sokkal vékonyabb lettem. (Érdekes módon ebben az idöszakban tünt fel másoknak is, hogy fékonyabb lettem). Azóta még 6 lement, és többször megjegyzi, hogy csinos vagyok, meg kivánatos. Ami nekem pozitiv amellett, hogy vékonyabb vagyok, az az, hogy sokkal könnyedebb lettem, megint tudok lépcsön futni, guggolni anélkül, hogy görcsöt kapna a lábam, stb. A férjem nagyon örül ennek a változásnak, azt mondja, hogy olyan, mintha megint azt a nöt látná, akit ezelött 15 évvel megszeretett. Nem csak - söt föként nem - miatta kezdtem ebbe bele, de megfogadtam, hogy ezentúl nem fogom még egyszer hagyni, hogy ennyire meghizzak és eltunyuljak. KEdves kérdezö, csak támogatni tudom az ötletedet, és a férjed is örülni fog neki. Sok sikert kivánok.

Saját tapasztalat: nemrég rádöbbentem, hogy van 15 kg feleslegem, ami lassanként feljött a szülések után. A férjem soha nem mondta, hogy zavarja, de azt sem hallottam töle elég régen, hogy valamit megdicsért volna a külsömön (egyéb dolgokért igen). Amikor erre rájöttem, úgy döntöttem, hogy ebböl elég, elkezdtem odafigyelni a kajára, többet mozogni (elötte gyakorlatilag nem sportoltam soha), rendszeresen sportolni, de nem szóltam erröl senkinek, mert nem akartam, hogy esetleg valaki is megpróbáljon eltériteni a szándékomtól, meg ha nem sikerül, akkor ne piszkáljanak. Kb. 6 kg minusz és fél év után egyszer csak megkérdezte, hogy most valami olyan ruha van rajtam, ami "összenyon", vagy tényleg sokkal vékonyabb lettem. (Érdekes módon ebben az idöszakban tünt fel másoknak is, hogy fékonyabb lettem). Azóta még 6 lement, és többször megjegyzi, hogy csinos vagyok, meg kivánatos. Ami nekem pozitiv amellett, hogy vékonyabb vagyok, az az, hogy sokkal könnyedebb lettem, megint tudok lépcsön futni, guggolni anélkül, hogy görcsöt kapna a lábam, stb. A férjem nagyon örül ennek a változásnak, azt mondja, hogy olyan, mintha megint azt a nöt látná, akit ezelött 15 évvel megszeretett. Nem csak - söt föként nem - miatta kezdtem ebbe bele, de megfogadtam, hogy ezentúl nem fogom még egyszer hagyni, hogy ennyire meghizzak és eltunyuljak. KEdves kérdezö, csak támogatni tudom az ötletedet, és a férjed is örülni fog neki. Sok sikert kivánok.
én nem híztam el (nagyon, + 6 kg), de szültem egy elég nehéz esetet, így nem voltam a toppon, sem fizikailag, sem mentálisan. Most eltelt egy év, leadtam a feleslegem, rendbe jött a lelkem és minden jobb lett. Nem miatta, õ ugyan úgy szeretett, mint elõtt, hanem miattam. Mióta jól érzem magam megint a bõrömben sokkal többet tudok neki nyújtani, szexuálisan és érzelmileg is.
Azért becsületes dolog ha egy férfi a felesége mellett kitart akkor is ha el van hízva.Sok esetben nem tudni az elhízás okát. Én tisztelem ezeket a férfiakat, bár soha nem voltam kövér. Azok is ugyanolyan emberek a csontsovány is gusztustalan.
Szerintem egyértelmû a válasz.
Nekem a barátnõm 100kg már 10 éve él a párjával-de az meg állandóan megcsalja. Szerintetek a kövérsége miatt amirõl nem tehet szegény?
Nyilván minden férfi csinos asszonyt szeretne maga mellett látni, nem egy elhanyagolt tehenet.
De, antidepresszánstól kegyetlenül el lehet hízni, és pont olyan kegyetlen nehéz lefogyni is mellette...
Olyan nincs, hogy valaki a gyóygszer miatt lesz kövér: vagy ezzel magyarázza és egyszerüen túl sokat eszik, vagy nem megfelelö a gyógyszer neki - ekkor másikat kell feliratnia. Az meg, hogy kapcsolatAId vannak, nem arra mutat, hogy jók lennének, mert egy JÓ kapcsolat nem múlik el. Szerintem csak nem tudod elfogadni, hogy egyetlen kapcsolatod sem tartós, és ennek részben legalább is a kövérséged IS az oka.
én gyógyszer miatt nem tudok lefogyni. Akkor én is elhagyom magam? Nem kell minden kövér nõ felett pálcát törni. Ja és csodálatos párkapcsim van immár 10 éve
17:31 - tudtommal pont a testsúlyáról tehet az ember. Egy elõnytelen arcberendezésrõl van túl kicsi/nagy mellrõl kevésbé.
A kérdező hozzászólása: 20 kg és a gyerekek miatt...
A kérdezõ nem említette, mennyit hízot... Nem a +6 kg-os válaszolónak szólt a kommentem.
17:10-esnek: a 6 kg aztán valóban rengeteg, csodálom, hogy nem hagyott miatta ott a párod... (irónia)... Ne csináljátok már, 5-6 kg még nem a világ, 15-20 már sokkal durvább, és vaz valóban igényel életmódváltást. Egyébként a válasz egyértelmû, egy ilen dolog mindig jobbá teszi a kapcsolatot, feltéve, ha tényleg magunk vagy a párunk miatt van, nem más miatt, és ha ezt a párunk el is hiszi, tudja.
gyógyszerek igenis befolyásolják a testsúlyt akár elõnyösen is. Volt rá példa már nálam. De hátrányosan is. A legtöbb betegség nem olyan mint a megfázás hogy majd másikat feliratok ami hat és akkor kész hanem évekig(nálam kb 9 év) mire sikerült megtalálni azt a gyógyszert ami hat. Addig reménytelen kísérletezés, mert ez így mûködik, és ha választani kell az állapotromlás és az elhízás melett akkor egyértelmûen legyek inkább kövér de "egészséges".

Szerintetek szexi ha egy csinos, jó alkatú lány elkezd hízni?

pl. +6\7 kg

Legjobb válasz: attól függ hova. és mennyirõl... egy deszkának, jó, egy eleve husosnak nem biztos... :/ F17

attól függ hova. és mennyirõl... egy deszkának, jó, egy eleve husosnak nem biztos... :/ F17
Persze hiszen formásabb lesz, a feneke és a combja. Egy kis plusz nem árthat.
A kérdező hozzászólása: nyár végefelé voltam 58 kg, most 64-65 között, és 175 centi
175 mellé a 64 65 tökéletes.
Nekem nem tetszene igénytelenségre meg lustaságra val, meg arra, hogy a csaj , , beleült a kapcsolatba", már nem akar tetszeni.Nekem nagyon nem szimpi ez a hozzállás.
Az aztán marha szexi. Sok fogalma lehet az ilyennek a szexualitásról.
Nem a mérleg a mérvadó, hanem a tükör. Ha túl löttyedt zsíros lett, az nekem nem tetszik, de oszolhat el rajta jól is, szóval egy számadatból még mindig nem tudunk alakra következtetni.

Szakítanátok sms-ben? Az a baj, hogy ha személyesen találkozunk akkor mindig elkezd csókolgatni stb és mindig szex a vége. Aztán megbocsátok és ő meg újra csak ígérget.

Együtt vagyok egy pasival 7 hónapja de az utobbi id?ben nem m?ködik a dolog. Sose ér rá együtt lenni velem ha van szabadideje akkor is inkább egyedül van. Már sokszor mondtam neki,hogy ha ezen nem változtat akkor inkább hagyjuk az egészet.

Legjobb válasz: AKKOR NE MENJ ODA!!!!!!

AKKOR NE MENJ ODA!!!!!!
hat tuti ne SMS-ben szakits vele hanem menny oda allitsd le bexeljetek hatha meg tood menteni a kapcsolatottokat ha megsem akkor mond el neki mi van es fel is ut le is ut...
Beszélj vele konkrétan! "Nem azért akarok veled találkozni, mert annyira hiányzol és mert annyira szeretnék már veled lenni. Beszélnünk kell. Nem bájcseverészni akarok veled. Beszélnünk KELL!" Ebbõl biztosan érteni fog.
Ennek a kapcsolatnak nem sok értelme van így. De az sms-ben szakítást nem ajánlom! Gerinctelen dolog, hogy még a szemébe sem mersz belenézni!
Semmiképp nem szakítanék sms-ben. Ha találkoztok, akkor húzódj el tõle, légy erõs és határozott. Ne engedd, hogy csókolgasson, légy rideg, érzéketlen. De ne sms-ben, az olyan csúnya.
Sms ben nem.Légy erõs, ha elhatároztad magad, akkor mondd meg neki amiket leírtál, és nem hagyd magad befolyásolni az érzelmeiden keresztül.Ha minden kötél szakad, és semmi képp nem személyesen akarsz szakítani, akkor mondd meg neki úgy hogy felhívod, vagy ha õ hiv.
Igazából én sem helyeslem az sms-es szakításokat, de van, hogy az ember az eszével tudja, hogy mit kéne tennie, de adott helyzetben képtelen helyesen dönteni. Ha úgy érzed tényleg leakarod zárni ezt a kapcsolatot megírhatod sms-ben is, de úgyis az lesz a vége, hogy menj át és beszéljétek meg. Akkor meg úgyse tudsz nemet mondani. A végsõ megoldás úgyis az lesz, hogy személyesen kell elküldened. Amúgy ismerõs a szitu, 2-3 éve ugyan benne a helyzetben voltam. 40-es pasi, tipikus agglegény, én meg a kis "fiatal" szerelmes liba, aki mindent elnézett és elhitt neki. Az eszemmel hiába tudtam, hogy nincs értelme annak a kapcsolatnak (vagy melózott õ is, vagy csak ült otthon egyedül és ami a lebosszantóbb volt ivott) képtelen voltam elküldeni. A 3. szakításunk lett végleges, amit csak mailben voltam képes megírni neki. Miután ezt lebeszéltük minden elérhetõségét töröltem, nehogy megkeressem. Fél év után még õ keresett, nagy nehezen elküldtem. Azóta lassan két év eltelt, de néha még mindig hiányzik :(
SMS-ben SOHA.Csak is személyesen akár milyen rossz is már a viszonyunk, ennyit szerintem minden ember megérdemel hogy õszintén a szemébe mondja a volt párja a szakítás okát.
akkor elõször talán magadban tisztázd le, mit akarsz. ha a szex miatt vagy vele, és az meg jó, akkor maradjatok együtt. ha meg az nem elég, akkor szakits vele. ha nem nála találkoztok, hanem az utcán, az rendben van, hogy megcsókol(na, ha hagynád, de neked sem kell hagyni), de csak nem az utcán dug meg, legalábbis remélem. ha meg nem dug meg az utcán, akkor meg ott meg tudod vele beszélni, hogy ennyi volt. persze, csak ha akarod. mert úgy tûnik, nem annyira rossz most neked, hogy szakitsál.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszókat. Sajnos õt nem zavarja a közönség bárhol megcsókol meg ilyesmi, és sajnos nem lehet vele beszélni se. mindig megmagyarázza , hogy sokat dolgozik és azért nem ér rá. Ma is reggel üzent, hogy hiányzom , szeret stb. Nem értem ha hiányzom miért nem vagyunk együtt? Azt mondja dolgozik, aztán megnéztem és már nem is dolgozott. Én azt hiszem még kicsit szeretem de fõleg a szex miatt vagyok vele mert annyira jó vele.
akkor ne hozzá menj, hanem valami semleges helyre beszéljétek meg, pl parkba vagy kávézóba.
A kérdező hozzászólása: Tudom még sose csináltam ilyet! Az a baj, hogy most is személyesen akar utoljára találkozni mert úgyis tudja, hohy mi lesz a vége. Nagyon tapasztalt pasi (40 éves) és tudja , hogy ha oda megyek akkor "levesz" a lábamról.
Nekem ilyesmi volt ez egyik unokatesómmal, nem tudott szakítani, mindig ugyanoda jutottak. Így végül drasztikus megoldáshoz folyamodott: Mikor a pasi elment hozzá és ígérgetett megint, akkor kinyitotta az ajtót, hogy menjen. Az meg ígérgetett, erre unokatesóm elkezdett kiabálni, hogy nem érted meg, hogy nem vagyok már boldog veled?! Menjél! Akkor tényleg szakítottak.
Könnyen. :)
az is lehet az minden de lány máskép éle meg az orgazmust
elég valoszinû!
vagy véletlenül megfogta a zárlatos állólámpát! de ha nem hiszed akkor kérdezd meg utánna hogy: hányszor mentél el? zöldfülû!
Kapcsomatunk elején a párom mindig megkérdezte: Jó volt? Ez valahogy szíven simagatott. Sajna mióta õ maga is látja hogy jó, azóta nem kérdezi :( Ha hiszed, ha nem, hiányzik a kérdése.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!