Találatok a következő kifejezésre: Ha szeszt a (6 db)

Denaturált szesszel ha "átmosom" a motort, az tényleg hasznos?

elvileg a benzinhez kell önteni...

Legjobb válasz: és Suzukid van? :)

Az elõttem szólóhoz csatlakozva, 10W-40, 15W-40. + motorbeltér-tisztító. Én a pro-tec-re esküszöm. Link: http://www.pro-tec.hu/content.php?s=putart&f=proputart1&id=n..
és Suzukid van? :)
eszedbe ne jusson! Ettõl nem lesz jó! Teljesen más okozhatja a hibát, lehet falsot szív vagy nem megfelelõ a benzin-levegõ araány, esetleg gyújtás. Motormosást csak olyan anyaggal szabad, ami biztosítja a kenést is közben, csak a kereskedelmi forgalomban is kapható motormosó adalékokkal! Wynn's, stp, stb...
Ja, kezdelek érteni.Én semmiképpen nem javaslom.
Suzukibe ne rakl 5w-30-at SEMMIKÉPP! Fõleg ne 93-as swiftbe! 10w-40 minimum, de inkább 15w-40. 5w-30 korszerû, új motorokba való, nemhogy teljesen felesleges pénzkidobás ebbe a kocsiba, de enni is fogja elég keményen azt a híg olajat.
Ez érdekel, de mire jó ?
Semmi köze nincs az emelkedõn való gyorsulásnak a motormosáshoz ilyen mértékben. De a bevált motormosás, a full szintetikus olaj használata, többet ér mint akármilyen adalékok (mert azokban benne vannak a legjobb adalékok, ami tisztítja a motort). Vegyél egy flakon Valvoline Maxlife 5W-30-as olajat, cseréld le az autóban.
A kérdező hozzászólása: Igen.
A kérdező hozzászólása: BELÜLRÕL átmosás, ha nem lett volna egyértelmû. :D
A kérdező hozzászólása: annyi a lényeg hogy van egy 93as autóm, emelkedõn nehézkesebben megy fel mint régebben, nincs húzása, "gyengén" gyorsul... lehet levegõs a rendszer, és elvileg hasznos ha ilyen módon "tisztítom" meg!
Honnan származik az a tévhit, hogy 93-as autóba gyenge minõségû olajat kell önteni? Lehet pont azért tart ott az állapota. Összeöntözitek mindenféle gagyi olajjal a drága adalékokat és arra nem is gondoltok, hogy egy jó szintetikus olajban benne van minden adalék ami szükséges, extra tisztító hatással, a másik meg hogy hidegbe beiinditva egy 15W-s olaj kenése nagyon gyenge. Szintetikus olajjal a teljesítmény is jobb.

Ha kihúzták a fogamat, aznap már ihatok szeszt?

Legjobb válasz: igen, sõt a tömények még jók is, mert összehúzzák a sebet.

igen, sõt a tömények még jók is, mert összehúzzák a sebet.
igen, szeszt lehet, tejet nem szabad inni
fél óránként: 0, 74 dl töményet...
jolvan, bíztassátok csak h már aznap igyon szeszt. legalább egy nap kimaradt volna az életében amikor nemiszik szeszt.....:S
aznap neigyál szeszt:)
Utófertõtlenítés, de jó tömény legyen ám! :)
Háát..szerintem marni fog, nem hiába mondják ám, hogy "összehúzza" a sebet ;).Régen, nagyapáink idejében is így fertõtlenítettek foghúzás után :)
Simán. CSak az a szar amikor az elérzéstelenített szájjal az ember folyton attól aggódik, hogy kicsorog a sör és meg sem érzi :) Én minden fogászat után megiszom egy "vígasz"-sört :)
Én rögtön utána szoktam bevágni eg jó kis házi stameszt

Ha szeszt fogyasztunk a 28. napon attól tolódhat a menzesz? Vagy a szextől?

még nem jött meg már a 32. napon vagyok.csináltunk tesztet is ami negatív lett... Ilyenkor mi a helyzet??

Legjobb válasz: A késés lehet stressz, fogyókúra, ciszta, betegség következménye is. Szerintem várj egy hetet és aztán menj el dokihoz hogy õ mit mond rá.

A késés lehet stressz, fogyókúra, ciszta, betegség következménye is. Szerintem várj egy hetet és aztán menj el dokihoz hogy õ mit mond rá.
A szesz nem befolyásolja a ciklust. A szex 2 esetben: a szüzesség elvesztésekor sok lánynak késik a vérzése, nekem annakidején 1 hetet késett. No meg akkor is, ha terhes leszel a szextõl. Várj 1 hetet. Ha nem jön meg, tesztelj újra, reggeli elsõ vizeletbõl. És utána mindenképp menj nõgyógyihoz. Ha terhes vagy azért, hogy terhesgondozásba vegyenek, ha meg nem akkor azért, mert ez nem egészséges állapot hogy indokolatlanul késik 10 napot.
A kérdező hozzászólása: a 34.napon megjött :) orvosnál is voltam és nincs semmi gond! :)
alkohol - sex- gyerek :D ezek nem befolyásolják, de 4 nap nem sok, ha nincs rossz közérzetetd és fájdalmad akkor ha nem jön meg egy hónap után akkor menj csak el orvoshoz. ha esetleg megjön de elötte pontos volt , most meg pontatlan nagyon akkor is érdemes felkeresni egy dokit.

Ha denaturált szeszt vagy más "tiszta" alkoholt töltök egy pohárba és hagyom elpárologni, utána a pohárból lehet (vizet) inni?

Nem marad ott semmi mérgezõ?

Legjobb válasz: Elsõ esetén a válasz nem. A denaturált szesz olyan etil-alkohol, melyhez olyan – gyakran mérgezõ – adalékokat kevernek, hogy emberi fogyasztásra alkalmatlanná váljon, de eredeti céljára felhasználható maradjon. Ha második a patikai alkohol akkor talán. Bár én nem javasolnám.

Elsõ esetén a válasz nem. A denaturált szesz olyan etil-alkohol, melyhez olyan – gyakran mérgezõ – adalékokat kevernek, hogy emberi fogyasztásra alkalmatlanná váljon, de eredeti céljára felhasználható maradjon. Ha második a patikai alkohol akkor talán. Bár én nem javasolnám.

Denaturált szesz bántja a CD-ket ha azzal tisztítom?

Legjobb válasz: bocsi,hogy offolok,de hol és mennyiért vetted a denszeszt,nekünk is kéne a kertbe,köszi

bocsi, hogy offolok, de hol és mennyiért vetted a denszeszt, nekünk is kéne a kertbe, köszi
A kérdező hozzászólása: Bármelyik festékboltban kapható, két liter alig ezerpárszáz forint volt. Barkácsokban is van, de ott lényegesen drágább! Én a PVC csöveket tisztítom vele ragasztás elõtt, meg télen a szélvédõmosót lehet vele fagyállósítani olcsón! Gondoltam ha már van itthon, akkor megtakarítom vele a CD-ket meg az MD-ket.
köszike,
Amúgy meg azt hiszem nem bántja õket...!
Én már képernyõtisztítóval csináltam, nem lett baja tõla, de inkább egy kevésbé fontos DVD-n kipróbálnám. Ez a biztos.
Az ilyen dolgokat mindíg tisztaszesszel tisztítsd!

Helo! kopasz vagyok borotválva, s borotválkozás utánn arc szeszt illetve ha éppen az van akkor balzsammal kenem be, de néha kipattog a fejem (nem mindíg) és ilyenkor hogy tudnám ezt megelőzni? Van e valami krém rá ami óvja a kis búrámat? :D 17/F

válaszokat el?rre is köszi!

Legjobb válasz: Nekem is most már jóideje tarajam van, szóval több mint félig kopasz a fejem, de nekem nem szokott kipattogni. Az a trükk, hogy borotválás elõtt érdemes bekrémezni, úgy puhább a haj, meg a hajhagyma is... ez általában a láb borotválásánál is beválik, ott pedig még intenzívebb az irritáció, mert a nadrágba is beleakadnak a szõrök... A kipattogás szõrtüszõ gyulladás lehet, amire jó bármilyen bõrnyugtató és hámosító kenõcs... Pl. Árnika krém, Neogranormon kenõcs, Körömvirág krém... 24/L

Nekem is most már jóideje tarajam van, szóval több mint félig kopasz a fejem, de nekem nem szokott kipattogni. Az a trükk, hogy borotválás elõtt érdemes bekrémezni, úgy puhább a haj, meg a hajhagyma is... ez általában a láb borotválásánál is beválik, ott pedig még intenzívebb az irritáció, mert a nadrágba is beleakadnak a szõrök... A kipattogás szõrtüszõ gyulladás lehet, amire jó bármilyen bõrnyugtató és hámosító kenõcs... Pl. Árnika krém, Neogranormon kenõcs, Körömvirág krém... 24/L
A kérdező hozzászólása: Áhhá jólvan köszi :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!