Találatok a következő kifejezésre: Ha szerintem kérdésre (31 db)

Hogyan lehet kérdéseket ill. válaszok jelenteni, ha szerintem gázak? Lehet válaszokat törölni?

Pár idióta kérdésre a szex témakörben beírtam nyilván idióta választ (konkrétan: terhes vagy), és törölték. Nem értem miért, hisze nem káromkodtam, nem küldtem el senkit az anyjába. Jó lenne tudni, hogy hogyan és miért tették.

Legjobb válasz: nah, hát végre kaptam az adminoktól választ :D remek :D amúgy, ha valaki közületek ezt olvassa: összesen 3x csináltam ezt ok nélkül! Szerintem kevésbé irritáló, mint amikor káromkodással és becsületsértõ kifejezésekkel jelzik valaki felé, hogy a kérdése lököttség! És azokat a válaszokat mégsem törlitek. Hát ennyit errõl :D Tudomásul vettem :P

A kérdező hozzászólása: nah, hát végre kaptam az adminoktól választ :D remek :D amúgy, ha valaki közületek ezt olvassa: összesen 3x csináltam ezt ok nélkül! Szerintem kevésbé irritáló, mint amikor káromkodással és becsületsértõ kifejezésekkel jelzik valaki felé, hogy a kérdése lököttség! És azokat a válaszokat mégsem törlitek. Hát ennyit errõl :D Tudomásul vettem :P
A te válaszodat valószínûleg sokan jelentették. Egyébként fõoldal, és olvass.!!!! (A kezek mellett van egy olyan tábla, mint a behajtani tilos tába (bizonyos ponthatártól)azt ha megnyomod, akkor jelentheted a választ. A kérdést pedig az alatta lévõ bajvan ezzel a kérdéssel, lenyitásával.)
A kérdező hozzászólása: Ahám :) köszönöm :) legalább most már tudom, hogy mit tehetek, ha durvaságot látok :) tényleg köszönöm. Adminok: most már tiszta a rendszer, köszönöm :) én is élni fogok vele.
Szerintem hasznosnak, de ahogy érzed.
én az olyanokat a "félig-meddig hasznos"-al szoktam. Szerintem ez azért van... de tényleg ahogy érzed. :) cya^^
oh, akkor bocsi! nem tudtam, én még nem vagyok olyan régen regisztrált ^^ mégegysezr bocsi, szia
A kérdező hozzászólása: Amikor ezt kérdeztem, még nem volt szürke kéz.

Csak akkor válaszolj, ha igazán nőnek érzed magad: szerinted? (kérdés alább)

Szerintetek a a mai férfiideál mennyire fedi az igazi férfias férfi fogalmát??

Legjobb válasz: nem igazán..a mai pasik annyira nem férfiasak,neked kell megvédened õt..pedig fordítva kellene. kis nyámnyila alak a nagyja,fõleg az ilyen emó félék,meg a kis giliszták... más világot élünk..de a csajok se normálisak,az fix L/22

nem igazán..a mai pasik annyira nem férfiasak, neked kell megvédened õt..pedig fordítva kellene. kis nyámnyila alak a nagyja, fõleg az ilyen emó félék, meg a kis giliszták... más világot élünk..de a csajok se normálisak, az fix L/22
Osztom az elsõ író véleményét. Ma alig találsz igazi férfit.Lányos fiúktól a hideg is kiráz, a többi sem jobb..
a mai "fériak" undoritoak!!föleg ezek az emok :D hányingert kapok tölük :D
Nagyon sok férfi manapság sajnos nagyon piperkõc. A lakótársam is... Több idõt tölt készülõdéssel mint én! Olyan kencéi vannak, amit eddig csak nõknél láttam. Na mindegy. Az ilyen selyemfiúk számomra már nem férfiak. Elvesztik a férfiasságukat. 21 L
Számomra a mai férfiak igen férfiasak, hiszen én az ilyen selyemfiúkat NEM tartom férfinak. Õk csak egy köztes átmenet a nõi és a férfi nem között.
16:55 Szóval, aki tudja, mit akar és magabiztos az férfias? Mi van, ha én egy 28 éves nõ vagyok és tudom, mit akarok valamint magabiztos is vagyok? Én is férfi lennék? : D
Ezek a kis szûk gatyás, rózsaszín pólós, hajvasalóval mászkáló kisfiúk v kislányok egyáltalán nem ékei a férfinemnek. Arra azért rájöhetnének, h igazi nõnek igazi férfi kell.
Ezek a kis szûk gatyás, rózsaszín pólós, hajvasalóval mászkáló kisfiúk v kislányok egyáltalán nem ékei a férfinemnek. Arra azért rájöhetnének, h igazi nõnek igazi férfi kell. a kislányok mióta ékei a férfinemnek? Talán eben igazad van hogy igazi nönek.De tudod igazi nö is ritkábban van manapság mint régebben. És kb 100ból 15-25év körüli nönek 80%kának bejönnek a hosszabb hajú fiuk stb. És nem a szörös stb.férfiak. Amugy meg menj fel vmilyen oldalra pl hotdog és észreveheted ahol van egy fiu akinek hosszabb haja van a lányok körbe nyalják annyira hogy azmár szánalmas. Amugy nkm is a hosszabb hajú kevésbé férfias fiuk jönnek be nekem nem fontos hogy férfias legyen söt nemis kell hogy az legyen.Az oylan cuki fiúk sokkal aranyosabbak.És a férfiasság tág fogalom.Sztem egy 16éves lánynak nem alapvetö tulajdonság hogy egy fiu férfias legyen de mindneki más szal én nem általánositanék mint ahogyan manapság ez megszokott lett. Nah ennyi le lehet pontozni akkor sem változik a véleményem.És nem kell kioktatni semmiröl nem vagyok buta v ostoba csak más a véleményem mint pár embernek itt.napá 16L
deh szépen fogalmaztam meg. nemhiába magyarból 5ös vagyok.:D helyesirást ne nézzétek gyorsan irok és sötét is van.
A magabiztos nõ riasztó egy férfi számára hiszen pont a férfi feladata lenne a magabiztosság és a keménység nem a nõké. A nõ feladata a kedvesség, a szeretet és a nyugalom sugározása lenne. Azt is tudom, hogy ezt a világot farkasok közt éljük és nekünk nõknek is a magabiztosság kell, hogy a fegyverünk legyen. Utálom ezt a szerepjátékot, de sajnos muszály alkalmazni.
Azt hallottam, hogy állítólag a sok fogamzásgátlótól lettek ilyenek. Mivel a víz tisztításakor az ösztrogént nem tudják kitakarítani belõle, ezért az benne marad a csapvízben. Nem tudom ebbõl mi igaz.
A kérdező hozzászólása: Teljesen egyetértek veled, kedves utolsó válaszoló!
Szerintem a férfiasság a határozottságból és önbizalomból fakad. Egy férfi tudja, hogy mit akar és azt, hogy a céljait, hogy érje el. Nem kell ahhoz álom pasi külsõ, hogy férfias férfi legyen valaki. A magabiztosság a fontos, mert a nõ biztonságban érzi magát a férfi mellett és az õ nõiessége is így tud kiteljesedni.
A kérdező hozzászólása: Valahogy sejtettem, hogy ez lesz a válaszok lényege. Szerintem is kezdenek elnõiesedni, nem tudom mi lesz ebbõl. Én nem tartom magam annak , az az egy biztos:D
emo fiuk forever.:P:D
szerintem nem feltétlenül ezek az emos emberkék miatt torzult el a "férfiasság képe"... A nemtörõdöm linkalakok, akik kihasználják a nõket, akik még az ajtót sem képesek ki nyitani...akik a "csajom", "nõm" stb jelzõkkel illetik a párjukat nem sorolhatók férfias férfi kategóriába... Aztán a médiában sugárzott marhaság, hogy a férfiak depiláljanak, zselézzék a hajukat, járjanak fehérben, stb stb. ezek sem fedik a férfias férfi fogalmát... Az meg, hogy nem lehet találni normális férfit hülyeség, csak szét kell nézni kicsit jobban...
Szerintem igenis vannak szexi, és igazán férfias fiúk.legalábbis nekem volt már dolgom egy igazán férfias fiúval.legalábbis nekem férfias volt.és vannak helyes pasik, mert nem szabad általánosítani.
Relatív, hogy kinek mi a férfias.
A férfias férfi fogalmát annyiban fedi le, hogy egyik férfi sem akar igazán fõzni, mosni, takarítani, bevásárolni, gyereket nevelni, "csak" pénzt keresni, amit sok nõnek szintén kell még az elõzõek mellett. A férfias férfi pozitív tulajdnságait: lovagias, bátor, megvédi a nõt szintén nem találom egy férfiban sem, mivel egyik sem lovagias, ált. besz.ariak, konfliktuskerülõnek mondják magukat, pedig csak gyávák. És sorolhatnám.

Mi az a kérdés, amire szerinted, ha vki nem tud válaszolni, az műveletlen? Konkrét kérdés érdekelne.

Legjobb válasz: Mûvelt de milyen téren!? Lehet az a mûvészetek vagy tudományok világa. Nagyon nehéz ilyen kérdést találni, mert nincs örök érvényû szerintem. Bár talán a Himnusz illetve Szózat íróját aki nem tudja, az mondható mûveletlennek.

Mûvelt de milyen téren!? Lehet az a mûvészetek vagy tudományok világa. Nagyon nehéz ilyen kérdést találni, mert nincs örök érvényû szerintem. Bár talán a Himnusz illetve Szózat íróját aki nem tudja, az mondható mûveletlennek.
Egyetlen kérdés alapján senkit nem lehet mûveletlennek nevezni. A legmûveltebb ember sem tud minden kérdésre válaszolni, a mûveletlen pedig alig valamire.
De, szerintem egyetlen kérdés alapján is lehet valakit mûveletlennek titulálni. Tõlem egyszer egy (érettségizett!) barátom megkérdezte, hol van Róma. Ebbõl szerintem rögtön kiderül, hogy 0 a tudása történelembõl, irodalomból, földrajzból. Ez mondjuk elég gáz. :S
Én a mûveltséget úgy szoktam tesztelni, hogy megkérem, sorolja fel az ókori világ hét csodáját :D 3 az átlagos, aki 4-5öt tud az már mûvelt! :D 5nél többet eddig senki sem tudott.
Érdekes kérdés. Én humán beállítottságú vagyok, sokat olvasok, háromnál többet tudok az ókori világ hét csodájából, viszont a természettudományokhoz teljesen hülye vagyok. A férjem évente olvas el egy könyvet, az is jórészt fizikai tárgyú, szerintem egy világcsodát sem tudna mondani, ugyanakkor keni-vágja az elektronikát és a számítástechnikát. Nem mondanám "mûveletlennek" pusztán azért, mert mert más az érdeklõdési körünk.
A kérdező hozzászólása: Akármilyen területrõl jöhet.

Stanazolol+proviron után kell hcg? Szerintem nem de a logika ellenkezik vele, mivel a proviron androgén. A kérdésre ha kérhetem csak a témában jártasak és lehetőleg hozzáértők írjanak. Akérdésem csupán feltételezés, nem kívánok doppingszerekkel élni.

hali

Legjobb válasz: laikus vagyok a kérdésben, de orvosi diplomám van. Szerintem elõbb kellene tudni a saját normál tesztoszteron termelésed adatait. Ahhoz lehet beállítani minden egyéb kiegészítõ szert. Igazából sportorvost kéne megkérdezned, nekik nyilván van egy sémájuk ami nagyjából több azonos paraméterekkel rendelkezõ (súly, életkor, magasság, sportág...stb)emberre ráhúzható. Én csak egy bõrgyógyász leszek, sajna többet nem tudok.

laikus vagyok a kérdésben, de orvosi diplomám van. Szerintem elõbb kellene tudni a saját normál tesztoszteron termelésed adatait. Ahhoz lehet beállítani minden egyéb kiegészítõ szert. Igazából sportorvost kéne megkérdezned, nekik nyilván van egy sémájuk ami nagyjából több azonos paraméterekkel rendelkezõ (súly, életkor, magasság, sportág...stb)emberre ráhúzható. Én csak egy bõrgyógyász leszek, sajna többet nem tudok.
nem ertelek a stanozololhoz nem kell proviron se utana Inkabb hagyd meg a proviront aromatizalodok szteroidokhoz es olyanokhoz amik a tesztoszteron termelesed leallitsak a Stanozolol egyiket sem teszi a stanozololhoz nyomjal valmi jo kis injekciot vegyel 200stanozololt 10mg set meg 14 ampula Decat es nyomd het hetig heti 2 ampulla a stanozolol meg napi 4 egyfolytab azaz 40 mg

Szerintetek helyes ha én egy olyan sráccal jövök össze aki nagyon jó barátom eggyütt motorozunk meg minden de számomra csak barát vagy talán több. kérdés hogy megromlik e a barátságunk ha esetleg nem működik? Szerinte nem de szerintem igen.

Legjobb válasz: Szerintem nem jó ötlet egy haverral összejönni... én egyszer összejöttem a legjobb barátommal, és nem tartott sokáig, sõõõt, egy jó idõre megromlott a kapcsolatunk is! jó másfél év kellett hozzá, hogy újra hasonló kapcsolatunk legyen, mint a járás elõtt! Azóta nem kockáztatok ilyennel!

Szerintem nem jó ötlet egy haverral összejönni... én egyszer összejöttem a legjobb barátommal, és nem tartott sokáig, sõõõt, egy jó idõre megromlott a kapcsolatunk is! jó másfél év kellett hozzá, hogy újra hasonló kapcsolatunk legyen, mint a járás elõtt! Azóta nem kockáztatok ilyennel!
A barátságból szerelem téma eléggé bonyolult; sok ember kapcsolata megsínylette már az esetleges kudarcokat... Persze nyilván mindig vannak kivételek is, de szerintem barátság utáni szerelembõl lett barátság az már nem olyan, mint elõtte volt.
nehéz, nagyon, de ha sikerül az mindenért kárpótol.... ha elég érettek vagytok hozzá kor hajrá, én támogatom!

Anyósom meghalt. Rokonok, ismerősök, folyamatosan olyan kérdéseket küldenek emailben, hogy a feleségem hogy viseli. Ez szerintem egy költői kérdés, és ha röviden válaszolok, még tovább firtatják. Miért kérdeznek olyat, amelyre úgyis logikus a válasz?

Legjobb válasz: mert nem tudnak mit mondani de nem akarnak érzéketlennek tûnni én nem válaszolnék és késõbb azt mondanám, hogy bocs, de nem a leveleimmel foglalkoztam, de kössz, hogy érdeklõdtél

mert nem tudnak mit mondani de nem akarnak érzéketlennek tûnni én nem válaszolnék és késõbb azt mondanám, hogy bocs, de nem a leveleimmel foglalkoztam, de kössz, hogy érdeklõdtél
Igen, nem tudnak mit kérdezni, de nem akarnak udvariatlannak tûnni. Ezért inkább kérdeznek valamit. Mondd nyugodtan az igazat, de ne túl sokat írj, csak a lényeget. A tolakodó kérdésekre ne is válaszolj. Az emberek szeretnek mások kárán/bánatán csámcsogni.

Fura kérdés, de valaki ment már úgy el bulizni, hogy előtte Hot Bood-ot vett be? Ha igen milyen? Szerinted milyen lehet?

Legjobb válasz: Oldjad fel 2deci vodkában aztán húzóra! Nem fura, hanem buta kérdés.

Oldjad fel 2deci vodkában aztán húzóra! Nem fura, hanem buta kérdés.
A kérdező hozzászólása: Na te biztos, hogy nem vagy testépítõ!!! Mi nem iszunk alkoholt. Amúgy segítek, a Hot Bood-t egy olyan italpor ami energetizál!!!
Segít jobban koncentrálni a bulira. :D Viccet félretéve: kb mintha egy red bullt innál meg. Alkoholt biztos nem innék rá. Egyébként sem iszom alkoholt, de ez más kérdés. Egy kicsit magasabb vérnyomásod lehet tõle gondolom, de nem hiszem, hogy bármit is különösebben éreznél.

Lolth istennőt, ha a fantasymban fel szeretném használni megtehetem e? Illetve ha a név szerinti felhasználása nem lehetséges, akkor az Isteni jellemzőit alkalmazhatom e. Ide kacsolódó kérdés, hogy maga a drow elnevezés nem áll e jogvédelem alatt?

Els? sorban a fantasyt kedvel? és ért? emberekhez szól a kérdésem. Több csatornán kerestem a témára, melyr?l kérdezni fogok, de igazán hiteles állítást nem találtam, még a szerz?i jogok között sem. Akik ismerik a Frogotten Relams/Dungeons&Dragons sorozatokat talán tudnak ebben segíteni.

Legjobb válasz: Szia, ugyan nem ismerem a sorozatot, de szerintem konkrétan õt nem használhatod, viszont... Lolth természetesen nem saját kreálmánya a világnak, valódi mítikus szereplõkbõl lett megalkotva. Tehát egy félig ember-félig pók lényt úgy használsz fel, ahogy akarsz, csak a neve ne Lolth legyen. Egyébként a mitológiában: http://en.wikipedia.org/wiki/File:Arachne.jpg Arachne a neve a görögöknél.

Szia, ugyan nem ismerem a sorozatot, de szerintem konkrétan õt nem használhatod, viszont... Lolth természetesen nem saját kreálmánya a világnak, valódi mítikus szereplõkbõl lett megalkotva. Tehát egy félig ember-félig pók lényt úgy használsz fel, ahogy akarsz, csak a neve ne Lolth legyen. Egyébként a mitológiában: http://en.wikipedia.org/wiki/File:Arachne.jpg Arachne a neve a görögöknél.
Inkább joghoz értõ emberre lenne szükséged, pl. rám :) A szerzõi jogi törvény alapján szinte MINDEN szerzõi jogi védelem alatt áll. Karakterek, sajátos csavarok egy történetben, mûvek címe, kitalált helyszínek, különös élõlények, tulajdonképpen tényleg minden. Feltéve persze, hogy a bíróság bizonyítottnak látja, hogy az a védett mûbõl származik. Ha egy különös élõlényt átveszel, és még a neve is ugyanaz, akkor az egészen biztosan bizonyítható.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!