Találatok a következő kifejezésre: Ha szeretnék szép, vörös (3 db)

Ha szeretnék egy szép, vörös szőrű kiscicát honnan tudnám megszerezni?

Hol van olyan állatkereskedés vagy hasonló, ahol választhatnék kiscicát? Nem vagyok járatos a dologban, még csak gondolkodom a cicatartásban. Mennyibe kerülhet? Nem fontos hogy fajtiszta legyen, vagy ilyesmi... Azt hiszem lakásban tartanám, bár ez nem csak t?lem függ... Köszönöm a segítséget!

Legjobb válasz: Szerintem egy állatmenhely örülne neki,ha elvinnél egy pici cicát.Csak jelképes összeget kérnek érte.Nagyon hálás lesz a cicád.

Szerintem egy állatmenhely örülne neki, ha elvinnél egy pici cicát.Csak jelképes összeget kérnek érte.Nagyon hálás lesz a cicád.
Szerintem is ki lehet fogni állatmenhelyen olyan cicát, amilyet szeretnél- ha fontos, hogy vörös legyen. Én is azt terveztem, hogy ha egyszer cicám lesz, szeretném, ha vörös lenne (nem volt különösebb oka, csak az tetszett), aztán elmentem egy menhelyre, ahol elsõ látásra beleszerettem egy kis fehérbe...! (ingyen hoztam el) Azóta is imádom :-) Amúgy nem tudom, merre laksz, de vannak olyan kisállatfelszerelés- boltok, ahol tarthatnak 1-2 kiscicát is, akiket örökbe lehet fogadni. De a menhely a biztos megoldás és igaza van az elõttem szólónak- hálás lesz érte a cica, nagyon nagyon!
Sziasztok, pont ma találtunk egy pici pár hónapos, gondolom kilány vörös-fehér színû, gyönyörû, kedves és okos. Nem igazán tudnánk megtartani. Ápolt és van nyakörve, ha érdekelne, minél hamarabb jelezz, akár ma vagy holnap. írj és akkor megbeszéljük.

Vörös hajat, melyik márkájú és színű hajfesték fog be szépen, ha "természetes barna" szeretnék lenni?

Régebben jártam már úgy, hogy barna hajfestékkel rámentem a vörös hajamra, és szinte fekete lettem. Ezt szeretném most elkerülni.

Legjobb válasz: Talán a Palette Natural Colorral próbálkozz. Az elég természetes barna.

Talán a Palette Natural Colorral próbálkozz. Az elég természetes barna.
Most újra teljesen vörös vagy? Vagy barna, csak vörös az alapszíned? Mert ha teljesen más színt akarsz festeni, akkor menj el fodrászhoz, az tuti olyat csinál, amit szeretnél.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Most nagyon szép vörös hajam van, mindenki dicséri. Csak kíváncsi lennék, hogy milyen lennék szép, barna hajjal. Mikor régebben rámentem barnával, szinte fekete lettem. Persze, akkor alig vártam, hogy újra vörös legyek. Tipikus nõ vagyok, semmi sem jó. :-) Jelenleg elég rosszul állok anyagilag, így nem akarok fodrászhoz menni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!