Találatok a következő kifejezésre: Ha szeretnék szép, (144 db)

Érdemes lenne Ukrajnában tanulni (angol képzés), ha szeretnék szépen beszélni oroszul?

Legjobb válasz: Nem. Ehhez Oroszországban kellene. Ukrajnában nem oroszul, hanem ukránul beszélnek. Hasonló szláv nyelv, de nem orosz.

Nem. Ehhez Oroszországban kellene. Ukrajnában nem oroszul, hanem ukránul beszélnek. Hasonló szláv nyelv, de nem orosz.
Ha angol képzés, akkor oktatnak oroszul? Az ukrán a hivatalos nyelv, viszont beszélnek oroszul, hisz lakosságának 17%-a orosz. Sõt szépen beszélnek oroszul, a múlt héten saját fülemmel hallottam.
egy jo nyelviskolaban is ugyan ugy megtudsz tanulni ha kello odafigyelessel vagy jelen az orakon. es gyakorolsz
Kelet-Ukrajnában meg tudsz tanulni oroszul, ott szinte mindenki oroszul beszél az utcán, még azok is, akik magukat egyébként népszámláláson ukránnak vallják. De az ország többi részén is mindenki beszél oroszul. Nyugat-Ukrajnában viszont nem érdemes próbálkozni, mert nem szívesen beszélnek oroszul.
Kelet-Ukrajnában megpróbálhatod, de nem hinném, hogy annyira megérné emiatt Doneckbe vagy Dnyipropetrovszkba menni. Amúgy meg még régebben olvastam egy cikket arról, hogy Ukrajna lakosságának nagy része sem oroszul sem ukránul nem beszél tökéletesen. Sok ember a szurzsikot használja, ami egy amolyan orosz-ukrán keveréknyelv (sokszor annyi, hogy az orosz szavakat illesztik ukrán nyelvtani környezetbe, de vannak mindenféle változatai, én már sokfélét hallottam) Ha van pénzed, ettõl függetlenül mehetsz, szerintem nem rossz ötlet. Viszont azzal számolj, hogy az egyetemek nagyon korruptak sajna. :( (Én is akartam menni Ukrajnába egyetemre, de meggyõztek, hogy inkább ne) És tanulj elõtte egy kis orosz szlenget, mert különben egy szót sem fogsz érteni abból, amit a diákok beszélnek.
Zavaros kérdés. Válasszuk külön az orosz tanulását. Akkor miért nem Oroszország? Én télen szeretnék kimenni 3 hónapra Szentpétervárra(szerintem ott több lehetõség van és jobb a Finn öbölnél), kollégiumi szállás, ha ott tanulsz 50-60.000Ft/hó. Moszkva megfizethetetlen.

Igaz az, hogy sok fiú nem szereti ha nagyon szépen kirívóan öltözködik a barátnõje?

Hogy ne csorgassa már rá más a nyálát!

Legjobb válasz: Én alapból nem szeretem és ezért nem is kezdek olyan csajjal aki túl kirívóan öltözködik, mert ebbõl az jön le rögtön, hogy prosti, vagy nagyon szereti a falloszt és csak arra megy. A kevesebb néha több, ezt a csajok is beláthatnák.

Én alapból nem szeretem és ezért nem is kezdek olyan csajjal aki túl kirívóan öltözködik, mert ebbõl az jön le rögtön, hogy prosti, vagy nagyon szereti a falloszt és csak arra megy. A kevesebb néha több, ezt a csajok is beláthatnák.
igaz.
"szépen" :DD hát ha valamelyik lány (16-20 éves korosztályban) fel tudna öltözni szépen én lennék a legboldogabb ember.... a kirívó meg ku..rvára nem szép....az felszínes, sablonos, ízléstelen és egyre inkább unalmasabb. 17/F
Szia! A pasik nagy része (aki nem csak meg akar húzni) nem szereti ha mindenki friss húsként tekint a barátnõjére. Nem kell ahhoz mindened kitenni hogy csinos legyél és felkeltsd egy normális srác érdeklõdését. Nagyon jó választás az egybe ruha. Nem az ami épphogy takar valamit!!!! Ha valakinek jó alakja van, csinos lábai akkor felvehet egy olyan ruhát ami térd fölött ér, de ha kicsit husibb az illetõ inkább válasszon térdig érõ ruhát, magassarkú cipõvel. 18/L Stylist
Én elég nõiesen, elegánsan öltözködök a barátom szereti hogy ilyen a stílusom, csak azt nem hogy a többi pasi is észre veszi ezt, és rendesen megnéznek az utcán, vagy étterembe, vagy bárhol.

Ha szeretnék A3-as méretű fali naptárat csináltatni a DM-nél, és gyönyörű, nagy felbontású képeket illesztek bele, a nyomtatás során veszíthet az élességből vagy a nagy felbontás miatt ugyanolyan szép éles fog maradni?

A legtöbb kép 1920x1200-as felbontású és élesek. De nem tudom, hogy naptár nyomtatásakor mindez a min?ség megmarad vagy torzulhat?

Legjobb válasz: Attól függ, milyen a nyomtató, és hogy mennyi festék van benne. Ha még sok, akkor biztos szép lesz.:)

Attól függ, milyen a nyomtató, és hogy mennyi festék van benne. Ha még sok, akkor biztos szép lesz.:)
A kérdező hozzászólása: Nem én nyomtatnám, hanem csináltatnám a DM-nél ilyen saját szerkesztésû naptárként.


Miért ilyenek a nők? Miért van az ha a nőket szeretik, szép sms-t írnak nekik, szépen bánnak velük, odafigyelnek rájuk, ettől függetlenül dobják a srácot.

Ha viszont nem kapnak smst,a barátjuktól(vagy csak nagyon ritkán)nem a legjobban bánnak velük,nemigazán figyelnek rájuk akkor viszont hatalmas szerelemre lobbannak...

Legjobb válasz: Helló! nekem az az elképzelésem hogy sok sms-t írnak a csajnak akkor idegek lesznek mert már idegesítõvé válik számukra az egész! ugyan úgy ha sokat vagy vele mert csak az idejét rablód! vagy amikor már túl sok dicséretet adsz neki az is idegesíti õket! amikor pedig hanyagolják egymást nem rabolják egymás idejét nem idegesítik egymást és nem is unják megy egymást! nekem ez a véleményem!

Helló! nekem az az elképzelésem hogy sok sms-t írnak a csajnak akkor idegek lesznek mert már idegesítõvé válik számukra az egész! ugyan úgy ha sokat vagy vele mert csak az idejét rablód! vagy amikor már túl sok dicséretet adsz neki az is idegesíti õket! amikor pedig hanyagolják egymást nem rabolják egymás idejét nem idegesítik egymást és nem is unják megy egymást! nekem ez a véleményem!
szerintem is a sok sms egy idõ után zavaróvá válik, de ezt sokszor nem monják ki a nõk hogy ne bántsa meg a fiút. ÉS az sem jó ha tul sokat foglalkozol a nõkkel mer ez is olyan mint az sms :zavaróvá, idegesitõvé válik.
Mert mindenkinek az kell, akiért küzdeni kell, ugyanis ettõl termelõdik az adrenalin, ami nélkül nincs izgalom.
A barátom és én 7 hónapja vagyunk együtt mindig is harmonikus volt közöttünk minden, és én olyan vagyok, aki NAGYON értékeli és igényli egy fiú törõdését. (18)
Mint minden mást, ezeket is mértékkel kell csinálni. Lány vagyok (16) és nekem nagyon jól esik, ha a barátom ír esténként egy szép sms-t, ami tényleg tartalmas, viszont ha egész nap írogat ilyeneket, hogy "mizu?", "mit csinálsz éppen?" meg hasonlók, az valóban idegesítõ tud lenni. És ez igaz, hogy mindenkinek az kell, amit nem kaphat meg, ami elérhetetlen, legalábbis egy kapcsolat elején. Hogyha már komolyabb a dolog nem feltétlenül. De ha neked ez a problémád, kicsit vegyél vissza, hagyd, hogy a lány keressen téged néha, valahogy próbáld meg kifejezni, hogy szereted, de ne ess túlzásokba! Nem általánosítok, mert ez nem mindenkinél így megy, de nálam spec igen. :)
A "szépen bánnak velük" és az "odafigyelnek rájuk" alatt konkrétan mit értesz? Amúgy meg ugyanúgy, mint a pasiknál, a túlzott törõdés inkább menekülésre serkenti az "áldozatot". A szép esemes meg egy dolog, de azt a WCn is meg lehet írni...az az igazi, amikor a munkahelye elõtt várod, szerelmes levelet küldesz POSTÁN, kinyitod neki az ajtót, felsegíted a kabátját, néha vmi apróságot adsz ajándékba...de ezek az sms, email meg elektronikus cuccok...
A lanyok arra vagynak aki elerhetetlen, akiert kuzdeni kell, akit nehezen kaphatnak meg, a rosszfiuk a menok... A legnagyobb hosszerelmes voltam gimiben, rozsaval vartam a lanyokat, verseket irtam, stb. Volt baratnom de mind elromlott mert unalmassa valik az ember. Alapveto emberi termeszet. Ami a tied es barmikor hozzaferhetsz mert tudod hogy mindig ott van es var rad az nem izgalmas. Az alap, vesztartalek. Amikor azt erzekelteted hogy bar nehezen de megkaphat ha kicsit kuzd akkor sokkal tobb kihivast adsz neki, azon fogja torni a fejet egesz nap hogy ferkozhet hozzad es hogy vajon mi az amiert nem kuszok terden oda hozza egybol. Ha ezen agyal azt veszi eszre hogy egesz nap te jarsz majd a fejeben ergo eszre sem veszi es izgalmassa valsz szamara. Olcso trukk es mindig bejon. A foiskolan mar igy csajoztunk. Nem is olyan bonyolult a noi lelek mint ahogy tunik... :)
Hmm.. valóban ez az általános viselkedési forma sajnos! És nincs igazatok!! Aki KOMOLYAN szereti a párját, az SOHASEM unja meg az sms-eket, és Õt magát sem!! Nagy szerepe van ebben az életkornak, a társadalomnak.. Emberek! Egy tizenéves fiataltól ne is várja el senki, hogy felnõttként viselkedjen és felnõttként szeressen!! Ebben a korban nem ez a jellemzõ! Még csak próbálkoznak, tesztelgetik a határaikat, bontogatják a szárnyaikat! Nem ezek a tulajdonságok a fontosak ebben a korban egy kapcsolatban! Igen erõsen az érzelmek dominálnak, amelyeket ráadásul hajlamosak még össze is keverni, tévesen értelmezni! Viszont ha felnõtt nõk esetében beszélünk errõl, akkor: Ne aggódj, Te is rátalálsz arra a lányra, akinek Rád van szüksége!! Addig pedig gondolj arra, hogy ezek a lányok idõvel(amikor elcsattan az elsõ pofon) rájönnek, hogy mennyire rosszul választottak! Én erre azt mondom, "aki hülye, az haljon meg!" ha valakinek ez kell... Isten áldja!!! :) Üdv: Haven 23/L
Mert ez unalmas!Nekem is volt ilyen pasim, és fúúúú a hideg rázott tõle!Ott is hagytam!A mostani barátom az arany középút, mert tudja, hogy mikor kell hagynia, hogy kicsit egyedül lehessek, és tudja, hogy mikor van szükségem arra, hogy érezzem, hogy nagyon szeret!Nem kell mindig a másik nyakán lógni, mert azzal csak megfojtod!

Ha most szép vékony karokat szeretnék akkor diétázok de mellé végezhetek súlyzóst edzést rá?

tudom nincs helyi fogyás...mindenhonnan fogyunk nem is ez a kérdésem hanem ha elkezdek diétázni karrol is lemegy gondolom de az mellé edzhetek rá vagy ne mert erősödik??

Legjobb válasz: Az izmosodás nagyon lassú, lassabb mint a fogyás, nõknél különösen, kalóriadeficites diéta mellett pedig csak nagyon kis mértékben tud megvalósulni és csak kezdõknél. Szóval edzhetsz rá ,akár még súllyal is nem csak fél kilós bohóckodással mint amit a nõk szoktak. Ha nem vagy olyan alkatú úgysem lesz pálcika vékony karod legfeljebb arányos. Ha nem mész le túl alacsony testzsírszázalékra akkor nem kell attól félned hogy ki fognak rajzolódni az izmok. Egyébként én nem vagyok a kar edzés híve, mert kis izmok és az összetett gyakorlatoknál is rendesen igénybe vesszük õket (húzódzkodás, tolódzkodás, evezés, vállból nyomás fekve nyomás). Nincs külön kar edzésre mindenkinek szüksége, szerintem csak haladó szinten. Elenyészõen fog vastagodni, de fura is lenne ha aránytalanul vékony csõ karokat szeretnél, szerintem ezt gondold át.

Az izmosodás nagyon lassú, lassabb mint a fogyás, nõknél különösen, kalóriadeficites diéta mellett pedig csak nagyon kis mértékben tud megvalósulni és csak kezdõknél. Szóval edzhetsz rá , akár még súllyal is nem csak fél kilós bohóckodással mint amit a nõk szoktak. Ha nem vagy olyan alkatú úgysem lesz pálcika vékony karod legfeljebb arányos. Ha nem mész le túl alacsony testzsírszázalékra akkor nem kell attól félned hogy ki fognak rajzolódni az izmok. Egyébként én nem vagyok a kar edzés híve, mert kis izmok és az összetett gyakorlatoknál is rendesen igénybe vesszük õket (húzódzkodás, tolódzkodás, evezés, vállból nyomás fekve nyomás). Nincs külön kar edzésre mindenkinek szüksége, szerintem csak haladó szinten. Elenyészõen fog vastagodni, de fura is lenne ha aránytalanul vékony csõ karokat szeretnél, szerintem ezt gondold át.
Persze, súlyzós edzés az egyik legjobb fogyókúrára is! Ne félj, nem leszel 'véletlenül nagyon izmos', ha ezt érted a "nem erõsödik?" alatt. Súlyzós edzés mellett pihenõnapokon menjen aerob edzés is!

Ha nemvagyok vékony. Van rajtam egy kis felesleg és szeretnék szép nöies divatos cuccokat hordani, de nemtudom mi állna jol? !

Legjobb válasz: Az arányaidon sok múlik, mert ha csak van rajtad pár plusszkiló az önmagában még nem baj.... ha egyenletesen oszlik el. Hosszú lábon jól mutatnak a szûk farmerek, ha pocakos vagy, akkor a mell alatt bõvülõ felsõk, pulcsik neked valók... amúgy egy lezser kardigán a legjobb befektetés, valami alap színben (nekem van fekete, bézs, barna, és még pár színesebb is) mert a leglazább cuccot is "összefogja" és nõcissé teszi :)

Az arányaidon sok múlik, mert ha csak van rajtad pár plusszkiló az önmagában még nem baj.... ha egyenletesen oszlik el. Hosszú lábon jól mutatnak a szûk farmerek, ha pocakos vagy, akkor a mell alatt bõvülõ felsõk, pulcsik neked valók... amúgy egy lezser kardigán a legjobb befektetés, valami alap színben (nekem van fekete, bézs, barna, és még pár színesebb is) mert a leglazább cuccot is "összefogja" és nõcissé teszi :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm!!!

Mit lehet, akkor tenni, ha szeretnék fotós képzésre járni, de nem tudok szépen rajzolni?

Ahogy nézem arra pedig elég nagy szükség lesz. És félek, ha bele kezdek a tanfolyamba a rajzolási, tervezési feladatoknál nagy gondban leszek.

Legjobb válasz: Komolyabb rajztudás úgy tudom nem szükséges, ha mégis azt valószínûleg megtanítják! Ezért a képzés közepén ha nem tüntették fel hamarabb nem tehetnek ki... Nõvérem is ilyenre járt és ott tanult meg 1-2 "trükköt"...

Komolyabb rajztudás úgy tudom nem szükséges, ha mégis azt valószínûleg megtanítják! Ezért a képzés közepén ha nem tüntették fel hamarabb nem tehetnek ki... Nõvérem is ilyenre járt és ott tanult meg 1-2 "trükköt"...

Tetoválni szeretnék, szépen rajzolok stb, és jó lenne ha valaki leírná, hogy mik kellenek ahhoz, hogy tetováljak? Alapvető felszerelések stb. És ha valaki tud olcsó eladó tetoválógépet az írhat!

Legjobb válasz: Szerintem pont a kezdetben nem mindegy, milyen gepet hasznalsz, az olcso gagyi kinai csak elveszi a kedvedet mindentol. Ezen kivul sterilizalo berendezes nelkul csakis egyszerhasznalatos muanyag markolatot hasznalj, ami markolat es csor egyben. Amugy a tetovalo felszereles ugy mindenestol, ha normalis (!) cuccokat veszel, legalabb 80-100ezer. Google-zz ra erre a ket kereskedore: Kisfonok Sebitattoosupplies Mindketten ellatnak mindennel, ami kell az elindulashoz. Olvasgass es kerdezz tattoo forumokon, az is sokat segit. Meg valami, az, hogy valaki jol rajzol, meg nem garancia arra, hogy jol is megy majd a tetovalas. Ez egy olyan szakma, ami rengeteg turelmet es kitartast igenyel, kell sok ismeros, aki bevallalja az elejen a kezdetlegesebb munkakat is es persze penz is kell az elindulashoz. Alazat es folyamatos tanulas - kb errol szol a szakma. Sok sikert! Egy tetovalo

Szerintem pont a kezdetben nem mindegy, milyen gepet hasznalsz, az olcso gagyi kinai csak elveszi a kedvedet mindentol. Ezen kivul sterilizalo berendezes nelkul csakis egyszerhasznalatos muanyag markolatot hasznalj, ami markolat es csor egyben. Amugy a tetovalo felszereles ugy mindenestol, ha normalis (!) cuccokat veszel, legalabb 80-100ezer. Google-zz ra erre a ket kereskedore: Kisfonok Sebitattoosupplies Mindketten ellatnak mindennel, ami kell az elindulashoz. Olvasgass es kerdezz tattoo forumokon, az is sokat segit. Meg valami, az, hogy valaki jol rajzol, meg nem garancia arra, hogy jol is megy majd a tetovalas. Ez egy olyan szakma, ami rengeteg turelmet es kitartast igenyel, kell sok ismeros, aki bevallalja az elejen a kezdetlegesebb munkakat is es persze penz is kell az elindulashoz. Alazat es folyamatos tanulas - kb errol szol a szakma. Sok sikert! Egy tetovalo

Ha szeretnék egy szép, vörös szőrű kiscicát honnan tudnám megszerezni?

Hol van olyan állatkereskedés vagy hasonló, ahol választhatnék kiscicát? Nem vagyok járatos a dologban, még csak gondolkodom a cicatartásban. Mennyibe kerülhet? Nem fontos hogy fajtiszta legyen, vagy ilyesmi... Azt hiszem lakásban tartanám, bár ez nem csak t?lem függ... Köszönöm a segítséget!

Legjobb válasz: Szerintem egy állatmenhely örülne neki,ha elvinnél egy pici cicát.Csak jelképes összeget kérnek érte.Nagyon hálás lesz a cicád.

Szerintem egy állatmenhely örülne neki, ha elvinnél egy pici cicát.Csak jelképes összeget kérnek érte.Nagyon hálás lesz a cicád.
Szerintem is ki lehet fogni állatmenhelyen olyan cicát, amilyet szeretnél- ha fontos, hogy vörös legyen. Én is azt terveztem, hogy ha egyszer cicám lesz, szeretném, ha vörös lenne (nem volt különösebb oka, csak az tetszett), aztán elmentem egy menhelyre, ahol elsõ látásra beleszerettem egy kis fehérbe...! (ingyen hoztam el) Azóta is imádom :-) Amúgy nem tudom, merre laksz, de vannak olyan kisállatfelszerelés- boltok, ahol tarthatnak 1-2 kiscicát is, akiket örökbe lehet fogadni. De a menhely a biztos megoldás és igaza van az elõttem szólónak- hálás lesz érte a cica, nagyon nagyon!
Sziasztok, pont ma találtunk egy pici pár hónapos, gondolom kilány vörös-fehér színû, gyönyörû, kedves és okos. Nem igazán tudnánk megtartani. Ápolt és van nyakörve, ha érdekelne, minél hamarabb jelezz, akár ma vagy holnap. írj és akkor megbeszéljük.

Milyen színezőt ajánlotok ha egy szép, fényes, meleg árnyalatú közép/sötétbarna hajszínt szeretnék elérni?

A L'oreal Casting Creme Gloss pralinéját nem találom sehol pedig nekem az volt a favorit......

Legjobb válasz: Csak a Castingot. Az összes többitõl nekem mindig fekete lett a hajam. Lehet hogy ez egy kicsit drágább, de nem véletlenül :) Festékbõl tudom még ajánlani a palette salon colors-t és a syoss olajos hajfestékét. Azok is azt adják, amit a dobozon ígérnek :)

Csak a Castingot. Az összes többitõl nekem mindig fekete lett a hajam. Lehet hogy ez egy kicsit drágább, de nem véletlenül :) Festékbõl tudom még ajánlani a palette salon colors-t és a syoss olajos hajfestékét. Azok is azt adják, amit a dobozon ígérnek :)
A kérdező hozzászólása: Szerintem is az a legjobb!!:) Te milyen árnyalatot használsz?
Castingból az étcsokoládét használtam, syossból most mokkabarnám van, nagyon szép arany árnyalatú, a palette salon colorsból is igyekeztem olyat választani.
A kérdező hozzászólása: :-)én pont holnap megyek a casting étcsokiért:-)) remélem szép lesz
Én elégedett voltam vele. Annak ellenére, hogy sötét barna árnyalat a többi festékkel ellentétben nem fekete lett, hanem tényleg sötét barna :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!