Találatok a következő kifejezésre: Ha szeretnék kiságyat (6 db)

Ha szeretnék használt kiságyat venni, akkor merre, hol érdemes körülnézni?

Vanak használt bababútor boltok? Nektek melyik portál jött be, ahol megbízhatóak az emberek?

Legjobb válasz: www.tesz-vesz.hu vetera.hu és a legtöbb nagyvárosban van használt baba dolgokat áruló bolt, ahol babakocsik, ágyakat találsz.

http://www.tesz-vesz.hu vetera.hu és a legtöbb nagyvárosban van használt baba dolgokat áruló bolt, ahol babakocsik, ágyakat találsz.
Bizományit keressél szerintem!
Én anno a teszvesz.hu -n és a vatera.hu -n sok mindent vettem, többek között kiságyat is. Szerintem érdemes körülnézni.
De lehet a babás oldalakon is:babaszoba.hu, babanet.hu, babafalva.hu, baba.rooom.hu.

Melyik a praktikusabb? A kombi kiságy, vagy kiságy külön pelenkázóval. Olyat szeretnék ami később heverővé alakítható. Milyen babakocsit érdemes venn? Ha minden igaz, áprilisi lesz a baba.

Legjobb válasz: A pelenkázót hamar kinövi a baba, kb 6-7 hónapos korában már lefordul róla, utána én földön, ágyon pelenkáztam, ezért a leghasznosabb és legolcsóbb szeintem, ha kiságyra tehetõ pelenkázólapot veszel, utána azt félre lehet tenni, ha már nem kell. Más kérdés, ha a komód részére is szükséged van, pl abban tárolnád a kisruhákat, akkor a külön megoldást ajánlom, mert ha kinõtte a kiságyat utána is használhatod. Babakocsiban könnyen összecsukhatót vegyél, ezer féle megoldás van, én 3 hónapos kora után az esernyõre csukhatót használtam, mert nyáron sokat mentünk autóval, könnyû volt beletenni.

A pelenkázót hamar kinövi a baba, kb 6-7 hónapos korában már lefordul róla, utána én földön, ágyon pelenkáztam, ezért a leghasznosabb és legolcsóbb szeintem, ha kiságyra tehetõ pelenkázólapot veszel, utána azt félre lehet tenni, ha már nem kell. Más kérdés, ha a komód részére is szükséged van, pl abban tárolnád a kisruhákat, akkor a külön megoldást ajánlom, mert ha kinõtte a kiságyat utána is használhatod. Babakocsiban könnyen összecsukhatót vegyél, ezer féle megoldás van, én 3 hónapos kora után az esernyõre csukhatót használtam, mert nyáron sokat mentünk autóval, könnyû volt beletenni.
szerintem a legpraktikusabb a kiságy, ami késõbb heverõvé alakítható.a legjobb ha külön pelenkázó van, ez lehet állványos, valamint egy asztalra illetve ágyra helyezhetõ kis pelenkázó szivacs.ezt késõbb el is ajándékozhatod vagy adhatod, az ágy pedig huzamosabb ideig maradhat :)
Én kiságyáat 70x140-est vettem - juniorággyá alakítható. Külön van a pelenkázó szekrény, ami pedig komóddá alakítható a késõbbiekben. Van még hozzá egy 180x90-es szekrény is a ruhácskáinak. Újonnan vettem. Szerintem nagyon megérte, mert divatos, német, vadiúj. 74 e HUF volt szállítással együtt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, nagyon sokat segítettetek!:-)))

Ajánlanátok leesésgátló kiságyat! Kinek melyik vált be? Szereti a baba? Ha lehet linket is kérnék

Én a 18 hós babámat szeretném átrakni majd a kistesó érkezése miatt.szerintetek foglya már szeretni?

Legjobb válasz: Ilyenünk van és 19 hónaposan raktam át...imádja http://baba-mama.vatera.hu/bababutor/kisagy_bolcso_matrac/da..

Ilyenünk van és 19 hónaposan raktam át...imádja http://baba-mama.vatera.hu/bababutor/kisagy_bolcso_matrac/da..
Nekünk ez az Ikeás van, meg vagyunk vele elégedve abszolút, vettünk hozzá egy jó matracot (az is IKEA) és tökéletes. http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/S39823978/
Nekünk ilyen van, egy évesen kapta a lányom, és nagyon szereti az elsõ naptól kezdve. http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/S99827959/
http://n2.vatera.hu/photos/93/7c/3ce5_5_big.jpg nekünk ilyen lesz, most csináltatom asztalossal.felnõtt méret lesz.2 év nyolc hónapos a fiam
Nekünk már két gyerkõcnek van ilyen: http://www.sarokuzlethaz.hu/index.php?search=3066 A lányom 15 hónaposan került bele, a fiam 18. Mindketten imádják. :-)
sima junior ágy plusz egy matraca földön ha soat forgolodik...


Gyerekszobába szeretnék a kiságy mellé egy színes állatos képet, szerintetek melyik szebb ha matricából van felragasztva vagy megfestik nekem? Van valakinek tapasztalata?

Legjobb válasz: nekünk ilyen fajta matricánk van: http://www.brendon.hu/products/list/matric%C3%A1k,%20bord%C5.. nem itt kell megvenni persze, máshol olcsóbb (a hercegnõs kastélyos) ezek nagyon jó minõségûek, nem peregnek le a falról olyan, mintha festve lenne és tényleg át lehet ragasztani máshová, nem hagy nyomot. Ilyen matricát ajánlanék, de pl anyutól kaptunk valami más fajtát, na az nagyon rossz volt. A matrica azért is jobb szerintem, mert ha megunja vagy kinövi a gyerek akkor nem kell átfesteni a falat. De a falfestés is szép, ha ismersz olyat aki ügyesen dolgozik akkor az is igazán jól tud kinézni.

nekünk ilyen fajta matricánk van: http://www.brendon.hu/products/list/matric%C3%A1k, %20bord%C5.. nem itt kell megvenni persze, máshol olcsóbb (a hercegnõs kastélyos) ezek nagyon jó minõségûek, nem peregnek le a falról olyan, mintha festve lenne és tényleg át lehet ragasztani máshová, nem hagy nyomot. Ilyen matricát ajánlanék, de pl anyutól kaptunk valami más fajtát, na az nagyon rossz volt. A matrica azért is jobb szerintem, mert ha megunja vagy kinövi a gyerek akkor nem kell átfesteni a falat. De a falfestés is szép, ha ismersz olyat aki ügyesen dolgozik akkor az is igazán jól tud kinézni.
én festettem a fiam szobajat, rendre azt hiszik matrica. fugg a faltol is szerintem, nekunk fureszporos tapetank van, jo, hogy a kepnek is meg a falnak is ua a "texturaja", sima tapetanal mindegy talan annyi hogy a festes mindenkepp egyedibb.. én pl nehezen talaltam volna t-rex expresszes, macskabuszos, scooby doos, "halpofás", stb matricat
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat, döntöttem és a fal festés mellett döntöttem, remélem jó és szép lesz :)

Tanácsokat szeretnék, 3hetes a babám és szeretném ha éjszaka a kiságyában aludna, legalább a fele éjszakát. Mit tegyek?

mindig megvárom még méllyen elalaszik,aztán mikor óvatosan beraknám a kiságyban kipattan a szeme és sírni kezd.mitöl van ez?jah és még valami miért van hogy nappal alig alszik vmit.kb 5 órát ha alszik a nap folyamán.éjszakát végig alussza csak az etetésre kel fel.

Legjobb válasz: Szia! Mi is sokszor jártunk így. Apával ketten fektetjük le, ha elaludt szépen a cicin és büfiztetésre sem ébredt fel. De még a páros koprodukció sem mindig sikeres :(. Én ilyenkor visszavettem mellre, szopott még egy kicsit és újra próbálkoztunk. Én azt gyanítottam, hogy még nem volt tele a pocija. Aztán amikor már 3 óra szopizás-fektetés-szopizás-fektetés, stb után sem tudtuk letenni, cumit adtam neki. Így elalszik. Én meg megvárom míg kiesik a cumi v. fél óra múlva elveszem. Így átalussza az éjszakát. 1-szer az is sikerült apának, hogy kicsit sírdogált, miközben apa simizte a hátát és 2 perc múlva már édesdeden aludt. Kérdésedre válaszolva, valószínûleg megébred, amikor teszed le és mivel nem ott aludt el, ahol éppen van, így ösztönösen sírni kezd. Talán mert jobb neki a kezedben vagy a ciciden :). Remélem volt hasznos ötletem számodra.

Szia! Mi is sokszor jártunk így. Apával ketten fektetjük le, ha elaludt szépen a cicin és büfiztetésre sem ébredt fel. De még a páros koprodukció sem mindig sikeres :(. Én ilyenkor visszavettem mellre, szopott még egy kicsit és újra próbálkoztunk. Én azt gyanítottam, hogy még nem volt tele a pocija. Aztán amikor már 3 óra szopizás-fektetés-szopizás-fektetés, stb után sem tudtuk letenni, cumit adtam neki. Így elalszik. Én meg megvárom míg kiesik a cumi v. fél óra múlva elveszem. Így átalussza az éjszakát. 1-szer az is sikerült apának, hogy kicsit sírdogált, miközben apa simizte a hátát és 2 perc múlva már édesdeden aludt. Kérdésedre válaszolva, valószínûleg megébred, amikor teszed le és mivel nem ott aludt el, ahol éppen van, így ösztönösen sírni kezd. Talán mert jobb neki a kezedben vagy a ciciden :) . Remélem volt hasznos ötletem számodra.
mert szüksége van RÁD az ANYAI közelségre !!! .Addig legyél közel hozzá, amig Õ igényli, mert az Õ lelkivilága a legfontosabb:-) Mi is igy voltunk az elején, azóta mellettünk-de nincs azon az oldalon rács - a kiságyában alszik a 18 hós szopcsizó kisfiunk:-)
Lehet hogy neki ennyi az alvásigénye napközben, vagy front, vagy szél stb.. De én éjszaka azt csinálnám ha nem akarod magatok mellé szoktatni, hogy vacsi után dajkálod egy kicsit berakod a kiságyába és leülsz / vagy fekszel mellé a födre esetleg a rácson keresztül simogathatod is. Igy hozzá fog szokni a kiságyához. Az én gyerek születése óta a saját szobájában és a saját ágyában aludt nem is volt soha ebbõl semmi gond.
Három hetesen még nagyon pici, igényli az anyai közelséget, ahogy az elõzõ válaszoló írta. Az én kisfiam is ugyanezt csinálta, nem lehetett betenni az ágyába, mert azonnal észrevette. Nekem azt tanácsolták, hogy ringassam el, amíg már majdnem alszik, de még ébren tegyem be a kiságyba, hogy ott aludjon el. Simogatom a hátát, dúdolgatok neki amíg el nem alszik. Az elején nem mindig ment neki az elalvás, én meg nem hagytam sírni, kivettem, dajkáltam, de minden elalvásnál megpróbáltam az ágyat újra és újra, mindig ugyanazzal a dallal, és szépen fokozatosan beleszokott. Most 3 hónapos és már a saját ágyában alszik el, percek alatt, A kezemben már nem is tud elaludni.
A kérdező hozzászólása: köszönöm az eddigieket tudom hogy rám van szüksége mert a korházban is csak a mellkasomon volt hajlando aludni, mi is most levettük az oldalrácsot a kiságyrol és mellém raktk hátha igy megy az alvás de este sem sikerült igy belerakni, nem baj ha mellettünk alszik mert nyugodtabb vagyok én is csak elég kényelmetlen és azzal riogatnak h késöbb is köztünk alszik majd amikor már nagyobb lessz.
szerintem ha kicsit nagyobb, könnyebb átszoktatni szépen fokozatosan


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!