Találatok a következő kifejezésre: Ha szeretnék eledelt gyűjteni (1 db)

Ha szeretnék pl eledelt gyűjteni állatmenhelyek részére, mit kell hozzá hivatalosan intéznem?

A környéken, ahol lakom nincs állatmenhely, de úton-útfélen belebotlok segélykérésekbe, hogy eledelt, plédet, ilyesmiket kérnek menhelyek. Én szívesen segítenék önkéntesként. Mit kell tennem hozzá? (gondolom nem állhatok ki csak úgy, hogy leszólítgassak embereket, hogy adjanak vmit)

Legjobb válasz: Szerintem keresd meg személyesen ezeket a menhelyeket. Ha van wiw-ed, ott rengeteget találsz.

Szerintem keresd meg személyesen ezeket a menhelyeket. Ha van wiw-ed, ott rengeteget találsz.
Hát pedig így van. Kiállsz, és gyûjtesz, aztán odaadod valakinek. Ha az adakozók kérdezik, hogy mire gyûjtesz, akkor elmeséled nekik, aztán vagy elhiszik, vagy nem. Jó ha van egy igazolásod valamelyik állatmenhelytõl, hogy aktivista vagy, nem csaló.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ha 1 év jótállás van az irodai székemre ami 12 kg. kötelező kijönniük és elszállítaniuk?

Jeleztem nekik de azt mondták hogy 13 ezres nagyságrendben nem kötelesek kijönni, mondtam nekik , hogy de bizony kötelesek mert van ilyen jogszabály.. és ha nem jönnek ki jelenteni fogom a fogyasztóvédelemnél és semmi válasz!

A széket otthon használtam szakszerűen a hidraulikája elromlott a szék recseg ropog.. fél év után!

6

Valaki ki tudná ezt tisztázni?

Sziasztok.Haverral egy kisebb vitába keveredtünk.
Arról ment a téma,hogy ha egy gépet lefoglalnak azt akár nem sokkal vissza is adhatják mert a a háttér tár másolatából is indíthatnak vádat.De szerintem ez hülyeség mert hiteles másolatot nem lehet készíteni.És mondtam neki,hogy amíg vádat nem emelnek és nem zajlott le az ügy addig a gépet bent tartják.És ha találnak rajta valami törvény szegést akkor vagy a gépet vagy a háttér tárt el is kobozzák bűnjelként. Én így tudom.Én nem hiszem azt,hogy vissza kapja valaki a gépet és utána indítanak ellene eljárást.Jól tudom én ezt vagy van neki is ebben igaza? Vagy hogyan van ez konkrétan? Válaszokat előre is köszönöm.

5

Kis értékű bolti lopásért milyen büntetésre számítsak?

Kis korú vagyok, és sajnos olyan hülye is hogy bármit mondanak nekem, én egyből benne vagyok (gondolok itt a bolti lopásokra stb..) most kaptak el először 6 db rágó gumival (110-120ft/db) előtte volt egy figyelmeztetésem a rendőrségtől, közterület beszennyezése miatt..
Tudom hogy nem vagyok normális, nagyon is szégyenlem, sose tanulok a hibáimból.. Arra kérlek titeket hogy normális válaszokat írjatok, ne b*szogassatok hogy mennyire hülye vagyok,stb és hogy milyen büntetésre számítsak ezek után?? Normális válaszokat várok, nem kell ki hangsúlyozni hogy mennyire normálatlan vagyok, stb..

Köszönöm előre is a válaszokat.

5

Hogyan lehet érdeklődni és hol ha bíróságon feljelentést tettek ellenem de levélben erről nem értesülhetek?

3

Üdv! A kérdésem annyi lenne, hogy mi a különbség a Rablás - Kifosztás között jogi értelemben? Kérem csak olyan írjon aki biztosan tudja!

Köszönöm szépen!

4

Mit kell tudni, ha a büntetés a próbára bocsátás? Olyan mint a felfüggesztett? Mi benne a bírótrükk?

Úgy kéne elmagyarázni, hogy megértsem.

3

Kapnék valami büntetést ha ezt megcsinálnám? Ha igen, akkor mit?

Kiraknám a házam kerítésére, hogy MOZI és aláírnám, hogy 10:00 Mátrix 14:00 Star Wars : A Sith-ek bosszúja stb.

Aki be akar jönni az fizet 600 Ft-ot és leülhet a nappalimba megnézni a filmet a TV-men. Extra pénzért pattogtatok neki kukoricát, töltök neki kólát stb.

1

Közös folyószámlán lévő pénz is örökölhető? Mi történik, ha az egyik fél halála után a másik fél elkölti a pénzt még a hagyatéki tárgyalás előtt? Vagy átutalja saját számlára. Mármint az örökösök perelhetik? Vagy ezen kívül milyen következménye lesz?

folyószámla öröklés, készpénz öröklése

2

1cégtől véletlenül telefonon megrendeltem a szolgáltatásuk. Kaptam 1levelet, hogy a 17/1999. (II.5) korm. R.5. § szerint nincs jogom elállni. Én 1alkalmazott vagyok, nem köthetek szerződést. Így is érvényes a szerződés vagy fizetni kell fizetni?

4

Mi egy jogi asszisztens feladata? Van e valami extra benne?

Van e valami extra benne? most kaptam egy ajánlatot, de nem igazán tudom, mire lehet számítani. Ezen a területen még nincs tapasztalatom, aki esetleg ilyen területen dolgozik, segítsen :) köszönöm

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!