Találatok a következő kifejezésre: Ha szeretnék eledelt (3 db)

Nyugodtan add neki oda azt...ha éhesek úgyis megeszik
Attól függ, hogy milyen eledelt adsz nekik. A Whiskas-t nem ajánlom, mert totál függõk lesznek, és semmi mást nem fognak megenni. Én anno úgy csináltam, hogy vettem a kiscicámnak Multifit Junior száraz tápot és konzervet. Valamelyikbõl eleinte kicsit többet hozzákevertem a házi kajához, majd fokozatosan csökkentettem az adagot. A végén kb egyenlõ mennyiségben volt a házi kaja meg a táp/konzerv.
Mi whiskassal etetjük kölyök korától és bármit megeszik mellette, nem függõ. Reggel konzerv, este táp, de ha pl. párizsit, kevés tejfölt, fõtt husit, akármi mást adunk is megeszi.
Nos!!!! Egyszer és mindenkorra tisztázzuk ezt a Whiskas kérdést. Függõk nem lesznek tõle, ez tény. A whiskassal csak az a baj, hogy kevés tápértékkel rendelkezik, viszont ízfokozókkal teletömik, magyarul szar minõségû. A kérdésre válaszolva: keverd össze a házikosztot az eledellel.
ha van elég pénzed, akkor Hill's -t vegyél neki. a legjobb.

Ha szeretnék pl eledelt gyűjteni állatmenhelyek részére, mit kell hozzá hivatalosan intéznem?

A környéken, ahol lakom nincs állatmenhely, de úton-útfélen belebotlok segélykérésekbe, hogy eledelt, plédet, ilyesmiket kérnek menhelyek. Én szívesen segítenék önkéntesként. Mit kell tennem hozzá? (gondolom nem állhatok ki csak úgy, hogy leszólítgassak embereket, hogy adjanak vmit)

Legjobb válasz: Szerintem keresd meg személyesen ezeket a menhelyeket. Ha van wiw-ed, ott rengeteget találsz.

Szerintem keresd meg személyesen ezeket a menhelyeket. Ha van wiw-ed, ott rengeteget találsz.
Hát pedig így van. Kiállsz, és gyûjtesz, aztán odaadod valakinek. Ha az adakozók kérdezik, hogy mire gyûjtesz, akkor elmeséled nekik, aztán vagy elhiszik, vagy nem. Jó ha van egy igazolásod valamelyik állatmenhelytõl, hogy aktivista vagy, nem csaló.

Kaptam kuponokat Gourmet gold, perle macsaka eledelre, kb 1000 ft kedvezményt jelent, ha valaki Csepelen lakna, és szereti odaadhatnám? Tescoban lehet beváltani.

Legjobb válasz: Szia, engem szerintem érdekel. Picit még tudnál róla írni, hogy hogy van, valamilyen százalékos kedvezményt ad, vagy kell valami összegért vásárolni és akkor beváltható?

Szia, engem szerintem érdekel. Picit még tudnál róla írni, hogy hogy van, valamilyen százalékos kedvezményt ad, vagy kell valami összegért vásárolni és akkor beváltható?
A kérdező hozzászólása: szia, sajnos lejártak már :( amúgy kettõt fizet 4-et kap, meg 25%-s kedvezmények, meg hasonlók voltak. ha kapok legközelebb is, írok privátba.
Szuper, nagyon köszönöm! Az én cicám nagyon szereti, de nem mindig fér bele a havi keretbe, hogy kapjon, és valahogy ezekrõl mindig lemaradok, ahogy most is :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!