Találatok a következő kifejezésre: Ha szeretnék a (8922 db)

Gaz az ha szeretem a sperma "szagat"?

Legjobb válasz: És ha gáz? Kit érdekel.... Mondjuk én nem, és barátomat szeretem, De ha gáz is lenne, szarok bele..

És ha gáz? Kit érdekel.... Mondjuk én nem, és barátomat szeretem, De ha gáz is lenne, szarok bele..
Hát ha srác vagy akkor kurvanagygáz.
Nekem is elegem van ezekbõl a kérdésekbõl? Mi abban a gáz??????
Szerintem a szagával találkozol utoljára, elöbb az ízével. Ez olyan mintha egy pasi azon finnyogna hogy milyen illata van a puncidnak. Pedig ott még erõsebb is lehet az illat mint a spermánál....
tudod mi a gáz? hogy állandóan ilyen idióta kérdéseket teszel fel
Én szeretem a pörkölt "szagát" is:| Gáz vagyok?:S
Az illatanyag a gáz halmazállapotú légtérben van. Szóval ilyen szempontból az illat az gáz.
Sorbus intermedia ennek a virága ge ci büdõs...szó szerint, ültesd ezzel tele a kerted köcs ög! :D
HÉIIIUUUUM!

Az baj hogy ha szeretek a sexröl beszélni?

De viszont csak. Ugy szetetek ha nekem mesének a sexröl

Legjobb válasz: én csinálni szeretem :))

én csinálni szeretem :) )
Igen baj neked meg meset kellene nezned
Én is szeretek róla beszélni..Nincs ezzel semmi gond, miért is lenne..
A kérdező hozzászólása: Hát igen csinálni jobb AM meg szoktam mesét nézzni ;)
dumáljuk meg :D
önzõ önérdekû vagy, maga a szextéma szeretete nem baj de ez a hozzáállás viszont gáz.

Ha szeretem a meleget érdemes panelba költözni?

Fõleg a tapasztalatok érdekelnek

Legjobb válasz: szerintem annyira nem szereted.

szerintem annyira nem szereted.
Ha nagyon szereted , vegyél INKÁBB passzív házat kandallóval !!! A szoci " tízemeletes " is jól jársz ha körbevesz a közösség !! A minél belvárosibbnál nemszámínt a pénz :DDD
Tapasztalataim a következõk: Fent melegebb van mint lent. A mostani panelházak igent csak elvannak hanyagolva, ez kihat a falakban lévõ csövekre és vezetékekre egyaránt, szal ne lepõdj meg ha rohad a plafon. Középen mindig melegebb van mivel több irányból kapod a meleget. A liftben ha folyadékot találsz, az nem hûtõfolyadék ahogy a karbantartó állítja hanem a kutyája össze csinálta, és nem volt kedve feltakarítani. Ajánlatos az ajtókat becsukni a lakásban ha nem akarsz arra kellni, hogy a szomszéd, hogyan erõlködik reggel a wc-n.
Mi köze a melegnek a panelhoz? Húzz magadra egy pufajkát, és még a sarkkörön túl is kellemes meleg vár mindenhol. Ha szereted a meleget, akkor fûtened kell. A fûtés pénzbe kerül, nem is kevésbe. Ha panelba költözöl, számolj azzal, hogy sokáig kell keresgélned, mire elfogadható minõségû hõszigeteléssel rendelkezõ lakást kapsz. Ezek általában drágábbak, mint a kevés hõszigeteléssel ellátott lakások. Ellenben ahol jó a hõszigetelés, ott kevesebb energia felhasználásával fogsz tudni ugyanolyan hõmérsékletet biztosítani a lakótérben. Tehát ami olcsó, annak drága a fûtése, ami drága, annak olcsó a fûtése. Szóval ha szereted a meleget és nincs sok pénzed fûtésre, akkor jól hõszigetelt lakásra vagy házra van szükséged. Ez pedig független attól, hogy panelba vagy máshová költözöl.
Nem.Azért , mert a panelban akkor kapcsolják fel a fûtést amikor már van kb.-5 C fok

Gáz, ha szeretem a meleg pornót?

19/L

Legjobb válasz: Én is szeretem. :D És leszarom, hogy ki mit gondol. :P 20/L

Én is szeretem. :D És leszarom, hogy ki mit gondol. :P 20/L
Hát nagyon ne hangoztasd. De amúgy meg a kutyát nem érdekli.
#7 Mi meg leszarjuk hogy mit szeretsz.
imádlak baby. Én is imádom
Ha Te nem érzed annak, akkor nem.
Én azt nem mondanám, hogy imádom, de láttam már néhány filmet, és bevállalnám két ilyen sráccal. Különösebben engem sem izgat mások véleménye 22L
Buza vagy öcsém!!!!!!
A kérdező hozzászólása: ??
Amúgy mit szeretsz a leginkább a meleg pornóban? Meg egyáltalán milyen típusú jön be, milyen korosztály szexelése például? Meg melyik része izgat a legjobban?
én is szeretem nézni
Hmm, két bi pasival? :) Élménybeszámolót nekem privátba!!! :)
Nagyon büszke vagyok rád! Ja nem... amúgy leszarom és mindenki más is...
fúj.te kazánház.
A kérdező hozzászólása: Szeretkeztem már bi pasikkal. Hihetetlenül izgató volt!
mit szeretsz rajta?
Csak nezni szereted, vagy legszivesebben ki is probalnad harmasban ket biszex sraccal?
Nem... Nem igazán... Úgy is mondhatnám, hogy leszarom...
Gáz hát! És még ide is írod. Fúj!
Az.
Szia :) Lehet meglepõ, de a nõk több, mint 80%-a szereti a meleg pornót, meleg történeteket, még ha nem is vallják be. Az ok pedig rendkívül egyszerû, puszta pszichológia: Ugye régebben a gyengébbik nemnek nem volt annyi joga, mint a férfiaknak, elnyomásban éltek. Többnyire ez a szexben máig is így van. Mi vagyunk azok, akiket irányítani akarnak az ágyban. Úgyhogy a nõk azt szeretik ebben, hogy végre a férfiakon uralkodnak, nem rajtuk. Úgyhogy nyugalom, teljesen normális dolog. (de ez a két bi srácos dolog engem is érdekelne)

Fiúk ti ha szeretitek a barátnőtöket ennyit megtennétek érte?

Kicsit több mint egy éve vagyunk együtt. A szüleim tiltanak mostanában tőle ezért nekem nagyon nehéz a helyzetem itthon. Messze lakunk egymástól szóval csak a hétvégén látnánk egymást. Nekem viszont szükségem lenne rá. Ezért megkértem hogy jöjjön el egyik reggel igaz busszal tudna és kb csak egy órára a munkája előtt. Azt mondta h miért nem jó nekem a hétvége megbeszéljük telefonon. De nem hiszem el hogyha van rá lehetősége miért csinálja velem ezt. Annyira fáj én meg itthon állandóan ezen veszekszek a szüleimmel.

Legjobb válasz: Háááát.Figyelj.Azért ez nem szeretet kérdése.Van amikor nincs lehetõség rá.

Háááát.Figyelj.Azért ez nem szeretet kérdése.Van amikor nincs lehetõség rá.
A kérdező hozzászólása: de lenne azért rá lehetõség ha nagyon akarná
Jó de azért te is értsd meg, hogy nem lehet mindig utazgatni.Fõleg munka elõtt. Hidd el, az az 1-2 óra kiesés eléggé rossz lehet.Fõleg ha nagy koncentrációt igényel a munkája.
Te is el tudnál menni hozzá, ha nagyon akarnál nem? Meg nehogy elvárd már tõle, hogy hazaér munkából késõ délután, elvégzi a dolgait otthon, valószínûleg beszélget veled, holt fáradtan lefekszik aludni, majd keljen fel hajnalok hajnalán, hogy egy órácskára találkozzon veled, majd kialvatlanul menjen dolgozni. Nekem ez elég önzõ, gyerekes dolognak tûnik.
A kérdező hozzászólása: el, de én nagyon sokat vtam nála mostanában. Egy lány rohangáljon a fiú után? Vagy bele kell törõdjek a hétvégébe
Na de várj.Hány éves vagy, hogy így tiltanak?
A kérdező hozzászólása: felnõtt vagyok már, de még diák
Akkor egyrészt.Miért parancsolgatnak? Másrészt igen.A nõnek is kell futni a férfi után.Remélem megtanulod mert így nagyon hülye vagy.
És mit csinálnátok reggel az egy óra alatt?Beszélgetnétek?Mert csak azért én sem utazgatnék egy csomót hajnalban.:)

Szerintetek gáz, ha szeretem a gyerekes dolgokat?

Gondolok itt arra, hogy szeretem a harisnyanadrágokat, imádom a síoverálokat, és olyan bakancsot/csizmát szeretnék, amilyet a fels?s diákok hordanak, nyilván fiúsat. Simán viselnék akár Scooby-Doo -s ruhadarabokat, szeretem a rajzfilmeket. Csak hát persze a többség megvetne az ilyen dolgaim miatt, ezért nem teszem.

Legjobb válasz: Imádom Scoobyt :D Szerintem azt hordhatnál, bár te ismered a könyezeted. Harisnya alatt mit értesz ?? Nejlon vagy pamut ? A hideg ellen, ugye ? Inkább hordj jégeralsót, ha fázol. Szerintem azzal nincs gond, hogy szereted a meséket, mert sokan szeretik, én is. MOndjuk linkelhetnál az általad elképzeld ruhadarabokról.

Imádom Scoobyt :D Szerintem azt hordhatnál, bár te ismered a könyezeted. Harisnya alatt mit értesz ?? Nejlon vagy pamut ? A hideg ellen, ugye ? Inkább hordj jégeralsót, ha fázol. Szerintem azzal nincs gond, hogy szereted a meséket, mert sokan szeretik, én is. MOndjuk linkelhetnál az általad elképzeld ruhadarabokról.
hát sztem ez elég fura.:D bár a mesék még ok. a harisnyanadrág is a hideg ellen jóó, de síoverál?:D
de nyugodtan csináld azt amit szeretnél azzal foglalkozz hogy neked tetsszen.Egyébként nincs semmi gond a harisnyával télen hideg van.A mesefigurás ruhákat meg én is szeretem:)
A kérdező hozzászólása: Az a baj, hogy paranoiás vagyok, "tartok" a társadalomtól, és ezért nem csinálom azt, amit szeretnék.
de cuki :) nem gáz az :) én is ilyen vagyok, igaz , h. nõi kiadásban
hehee.. de aranyos lehetsz ;D én simán felvenném a helyedben, ne törõdj a társadalommal...én sem teszem és azóta boldog vagyok ;Ð
Én a mesefigurákat imádom. :D 18L
sztem nincs ezzel semmi gond:DD 18f
egész nap ne legyél overélban de amúgy oka
A síoverált nyilvános helyen hordod? Mert úgy elég gáz. Ha télen kirándulásra, kutyasétáltatásra, vagyis szabadidõben veszed fel, az nem gond, de egy plázában nevetséges. A mesefigurás dolgokkal nincs gond, szerintem poénos egy olyan felsõ. A fiúsabb bakancs nem gáz. A pamut harisnyanadrág nekem nagyon nem jön be. Szóval van amiben nem néz ki hülyén, de nem kell túlzásba esni.
Hát a harisnyát nem javaslom, mert meg fogják kérdõjelezni a nemi hovatartozásodat XD overál?! nekem személy szerint nem tetszik, de ha neked igen, akkor csak bátran. És a mesefigurák sose mennek ki a divatból egyáltalán nem gyerekesek inkább viccesek, játékosak :)
Ha szereted hordjad!! 22L vagyok, nekem egy csomó mesefigurás ruhám van! :) Síoverál? :) még nem láttam senkin! Vedd fel, járkálj egy napot benne a plázákban, aztán lehet 2 hét múlva más is ilyet fog hordani :)
A kérdező hozzászólása: Miért, mi azzal a gond? :D
A kérdező hozzászólása: pamut harisnyanadrágra gondoltam, nyilván nem nylonra.
és ez nem gyerekes dolog:)

Normális dolog ha szeretem a Harry Potter filmeket?

lassan 15/L vagyok és még mindig imádom...komlyan teljesen magával ragad a film.

Legjobb válasz: Persze hogy normális :D Én is 15 vagyok, és egy csomó osztálytársam is szereti, akik már 16-17 évesek :) Sõt még néhány felnõttet is tudok akik imádják, ez nem valami dedós mese :)

Persze hogy normális :D Én is 15 vagyok, és egy csomó osztálytársam is szereti, akik már 16-17 évesek :) Sõt még néhány felnõttet is tudok akik imádják, ez nem valami dedós mese :)
21 (L) vagyok és én is szeretem. Bár nem igazán a filmeket, a könyv sokkal jobban magával ragadott, de semmi baj nincsen vele.
Ízlések és pofonok... Szerintem pocsék az összes filmje, de ha neked tetszik, akkor nézd :D Mások meg biztos azt tartják pocséknak, amit én szeretek, különbözõek vagyunk.
Én a filmeket annyira nem, inkább csak a filmzenét, a game-eket és a könyveket szeretem. 24/l
15/F én is nagyon szeretem, de ha a film így tetszett, a könyvet imádni fogod!
Miért ne lenne normális dolog, én nekem a kedvenc filmem, mind a 8-rész és még több száz millió embernek a világon, kortól függetlenül.
én is nagyon szeeretem az összes részét!!!!!!

Lányok! Ha szeretitek a barátotokat de nem szexeltek eleget mert a abrátotok tőletek messze lakik vagy nem tudtok eleget találkozni megcsalnátok őt?

Legjobb válasz: Ha szeretem akkor sztem alap hogy nem! milyen hülye felfogás ez? >_<" még ha kívánod is akkor sem. gondolom neked is van kezed meg minden hajrá :D éld ki magad azon de ne csald meg! gondolj bele milyen lenne ha õ csalna meg téged... neked hogy esne.. stb...

Ha szeretem akkor sztem alap hogy nem! milyen hülye felfogás ez? >_<" még ha kívánod is akkor sem. gondolom neked is van kezed meg minden hajrá :D éld ki magad azon de ne csald meg! gondolj bele milyen lenne ha õ csalna meg téged... neked hogy esne.. stb...
Én is ebben a helyzetben vagyok, a barátommal havonta egy-két hétvégét töltünk együtt. Ez nagyon kevés, bár akkor "belecsapunk a lecsóba":D:Dnem csalnám meg, pedig sokszor volt már nagy a kísértés, de az úgy korrekt hogy ha vkivel együtt vagy és szereted mással nem kalandozol, ha mégis arra adod a fejed akkor a kapcsolatnak nincs értelme. Inkább szakíts, hogy kiélhesd magad ne bántsd meg a barátodat ezzel, az még mindig tisztább mintha a háta mögött teszed
Egy hónapban egyszer találkozunk 2-3 napra, mert 500km és egy országhatár választ el tõle, de nem csalnám meg, mert többet ér nekem ennél és nem is lennék képes ennyire aljas módon bánni vele! 19/L
A barátom csak hétvégente van itthon a munkája miatt, heti egyszer vagy kétszer találkozunk csak, de eszembe sem jutna megcsalni õt. Szeretem és tisztelem ennyire.

Milyen iskolákban milyen szakokon tanulhatok, ha szeretem a nyelveket, de nem tanár szeretnék lenni? Külföldi sulikat is mondhattok, légyszíves szakokat is írjatok, ne csak az iskolát.

Elöre is köccike

Legjobb válasz: Én konkrétan Pécsre járok francia szakra (hivatalosan: romanisztika - francia szakirány), itt másodévtõl lehet szakosodni 3 irányba: tanár, fordító és tolmács. Azt nem tudom, hogy a többi iskolában hogy mûködik, de gondolom máshol is lehet ilyenek közül válogatni. Ha megvan, hogy melyik suliba szeretnél menni, vagy melyik városba, írj egy e-mailt az adott szak vezetõségének, érdeklõdj :)

Én konkrétan Pécsre járok francia szakra (hivatalosan: romanisztika - francia szakirány), itt másodévtõl lehet szakosodni 3 irányba: tanár, fordító és tolmács. Azt nem tudom, hogy a többi iskolában hogy mûködik, de gondolom máshol is lehet ilyenek közül válogatni. Ha megvan, hogy melyik suliba szeretnél menni, vagy melyik városba, írj egy e-mailt az adott szak vezetõségének, érdeklõdj :)

Nagyon gaz ha szeretem a ferfi sexet is? oral, anal stb......

Legjobb válasz: Hát én konkrétan erre azt tudom mondani, hogy kinek mi... Amúgy nagyon sok pasi van aki szereti ha a végbélnyílásánál játszadoznak, ez sztem még nem azt jelenti hogy buzi van! Az orál szex kicsit más...

Hát én konkrétan erre azt tudom mondani, hogy kinek mi... Amúgy nagyon sok pasi van aki szereti ha a végbélnyílásánál játszadoznak, ez sztem még nem azt jelenti hogy buzi van! Az orál szex kicsit más...
hát nem tudom... csak ugy szoktál férfiak után nézni az utcán vagy elképzelni más férfiakkal h szexelsz? mert ha igen akkor vagy bisex vagy meleg vagy.
akkor gáz a dolog, ha ilyen vágyaid vannak, de közben meg undorodsz is tõle. Ha csak simán szereted a dolgot, akkor semmi gond. Az már érdekesebb kérdés, hogy egy barátnõ mondjuk mit szólna a dologhoz. Van olyan akinek kifejezetten izgató, és olyan is van, akit undorítit. Az utóbbi az gáz, de nem a te vágyaid, és nem az õ érzései, hanem így egyben egy ilyen kapcsolat.
'kedves' utsó hozzászóló. primkó vagy és ráadásul nem alapszinten tájékozatlan.
szerintem jó. nekem a csajom régebben azt mondta hogy tök jó mert legalább dughatunk hármasban. õ meg én meg mégegy pasi....:D
Azért kicsit égõ hogy képtelen vagy eldönteni hogy most akkor kivel is vagy, arról nem beszélve hogy a buziktól könnyen áthordható a nemibetegségek egész tárháza a nõkre, akik amúgy szinte egész biztos hogy tiszták maradnának ha óvatos partnerekkel feküdnének le. ezzel egy csomó emberrel kibaszhatsz, közte velem is, ezért undorodom tõled, sõt ki is taszítanám a társadalomból az ilyet!
A kérdező hozzászólása: En is ferfi vagyok
Ezeket a primitív hozzászólásokat?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!