Találatok a következő kifejezésre: Ha szeretnék érdemes (346 db)

Ha fogyni szeretnék érdemes irkálnom és számolgatnom, hogy mit, mennyit, hány kcal ettem?

Mert van egy füzet, abba próbálom írni ezeket, meg hogy mennyit tornázok, mennyi vizet ittam aznap. Érdemes ezt?

Legjobb válasz: persze,hogy érdemes írni. edzésnaplónak nevezik. a fehérjét meg 120g-re emeld minimum és több kalóriáról indulj,kb 1600ról,két hét múlva meg leviszed 1400re és azt tartod 2.5-3 hónapig. az edzést emeld meg minimum fél órára. nem kell minden nap,elég másnaponta,ha ennyire nem megy.

persze, hogy érdemes írni. edzésnaplónak nevezik. a fehérjét meg 120g-re emeld minimum és több kalóriáról indulj, kb 1600ról, két hét múlva meg leviszed 1400re és azt tartod 2.5-3 hónapig. az edzést emeld meg minimum fél órára. nem kell minden nap, elég másnaponta, ha ennyire nem megy.
itt is van egy olyan étrend, ami teljesen megfelelne a súlyodhoz és példának is tökéletes. http://shop.builder.hu/kaloria.htm4?etekid=189&act=mutat&min.. ha rizst lecseréled zöldségre, meg is van a 1400 kb.
1000 kcalt ajánlok neked, amúgy mintha én írtam volna ezeket:D érdemes írni sorba mindent, én is így csinálom. 17/L De amúgy a méreteid alapján nincs nagy szükséged fogyóra.
Több fehérje kell, legyen meg a minimum 1g/ttkg, de inkább több.
A kérdező hozzászólása: 1000 kcal? még így is csak 1400-et tudok összehozni, annak ellenére, hogy az 1200 van megszabva... :S Utolsó, pontosan mennyi fehérje legyen, mert nekem az az 1/ttkg vagy mi nem mond sokat :D
A kérdező hozzászólása: Rendben, köszönöm. Tudnál nekem olyan ételeket mondani, amiben magas a fehérjetartalom de emellett alacsony a többi?
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen! Látom, Te sem tudsz aludni... :)

Két hónapja járok kondiba. Ha szeretnék egy kicsit nagyobb növekedést elérni az elkövetkezendőkben (következő 1 hónapban) szerintetek érdemes egy kreatin kúrát beiktatni?

Legjobb válasz: Nem, nem érdemes. Azt a plusz löketet jobb meghagyni akkor mikor tényleg igazán szükséged van rá, pl 3 év után. elsõ 3hónapba am is úgy nõ az ember mint a gomba. Fogadok hogy az étrended nincs rendben, szóval azt csináld meg, és rögtön jobban fogsz nõni.

Nem, nem érdemes. Azt a plusz löketet jobb meghagyni akkor mikor tényleg igazán szükséged van rá, pl 3 év után. elsõ 3hónapba am is úgy nõ az ember mint a gomba. Fogadok hogy az étrended nincs rendben, szóval azt csináld meg, és rögtön jobban fogsz nõni.
Hetek óta az elsõ vagy akinek feltûnt. Legalább egy ideje nem kapok annyi agyament privát üzenetet, hogy hogyan lehet a zsírt izommá alakítani meg ilyenek.
Hetek óta ? Úgy beszélsz, mintha 5-6 hete beállítottad volna! Közbe meg csak max. 1 hete !
Pedig lassan 3 hete. A diétám elsõ napján vettem le, hogy ennyivel is kevesebb bosszantó tényezõ legyen.
Jólvan...... És így , hogy már nincs kiírva a név akkor nem is kapsz privát üzenetet ? Micsoda kifogás... !
Pedig nem kapok azóta érdekes mód. :D
Mennyi ment le ez a 3 hét alatt ?
4, 5kg eddig.
Az a kép friss amit ehhez a kérdéshez tettél fel ? Vagy ez még a diétád elõtt készült ?
Ez egy köztes állapot, de épp ma csináltam egy ilyen "eddig megtett út" összehasonlítást: http://m.cdn.blog.hu/ko/kondibandi/image/Untitled_5.jpg A diéta egyébként nem a "before" kép óta tart, hanem 3. hete.
Na, még leadsz 8 kg-t és lessz valami formád ! Mióta edzel ?
Szerintem alsó hangon 10 kiló felesleg van még rajtam, de lehet hogy több is. Amúgy augusztus vége óta.
Elõtte is ilyen voltál ? Év ?
Hát voltam 72 kiló, de kb pocak ugyan ekkora volt...ilyen tipikus vékony-zsíros (skinny fat) forma. 25 vagyok egyébként.
Lábad jobban fejlõdik , mint a többi testrészed...
acm ! Mit frajerkodol ??? Azthiszed, hogy beállítottad azt, hogy ne mutassa a neved, attól már nem is tudjuk ki vagy...? Ott a 94% !
Ja most akkor mindenki mutogatja amije van? http://m.cdn.blog.hu/ko/kondibandi/image/marc15.jpg Nem vagyok jó formában, de nekem ez jött össze 6 hónap alatt. kb -17 kiló és vállalható lesz a forma is.
Szerintem meg bármikor belefér a kreatin 1-1 tömegelési perióduson belül, a platók megugrásához én célravezetõbbnek tartom az edzésterv átvariálását, gyakorlatok illetve azok sorrendjének radikális változtatását (mert minimálisan mindig kell változtatni), stb. Egyébként most iszom a levét a zsírosodásnak igazán, még 17, 5 hét diéta áll elõttem, 2, 5 mögöttem...nyárra jó formát kell hozni. :)
Érdemes ha van ÉTRENDED !
Persze. 2 hónap után a kreatin a biztos megoldás. Fehérje, szénhidrát, vitamin, normális edzésterv, valamilyen szintû edzésmúlt. Ezek után jöhet a kreatin. 2 hónap alatt te még rohadtul nem tudsz ezekrõl semmit.
A kérdező hozzászólása: miért ne lenne rendben az étrendem?? nem mondtam hogy nem növök rendesen csak azt, hogy egy ki plusz növekedést szeretnék ezen felül elérni...
Ha már most gondod van a növekedéssel (mert biztos nem tetszik a sebessége ahogy fejlõdsz, mert akkor nem kéne plusz) mi lesz veled 2-3 év múlva? Olyankor már 1 évig rohadsz a teremben 1cm miatt.
Az elején mindenki nagyon gyorsan növekszik. Kár bolygatni... Ráérsz azzal a késõbbiek folyamán, amikor lelassul a folyamat. Hidd el, nem is oly sokára bekövetkezik. Aztán, mint ahogy a többiek is írták 3 év múlva meg már épp, hogy látszik majd valami változás a hónapok múlásával. Ha most megdobnád kreatinnal valószínû éreznéd a hatását, de amint lelassul, vagy épp azzal sem leszel elégedett mihez fogsz nyúlni? Mindenkinél eljõ az az idõ, amikor elégedetlen a növekedési sebességével a testépítés során. Kinél elõbb, kinél késõbb. Ki így, ki úgy átvészeli. Valaki seggen szúrja magát, valaki feladja, valaki elkezd szedni mindenféle kiegészítõt, valaki emeli az edzésszámot és intenzitást... A lényeg az, hogy ezek a módszerek is kudarcot vallanak idõvel, amikor is már szinte sehogy sem tudják magukat növekedésre sarkallni. Ha a kezdeti bolondgomba tempó tartható lenne, akkor mindenki Ronnie Coleman szintû lehetne alig 7-8 év leforgása alatt..
A kreatin nem mindenkinél mûködik, legalábbis a monohidrát, de meg kell próbálni. Én is 2 hete edzettem, amikor elkezdtem egy 2 hónapos kúrát, meg lett az eredménye is szerintem: http://m.cdn.blog.hu/ko/kondibandi/image/double%20biceps.jpg Persze étrend maximálisan rendben volt mellette.
Utolsó: jó-jó, de hol az eredmény?
Én se látok eredményt, nem azért hogy belédkössek. Felment a karodra zsír, víz, és ennyi lehet kb az egész.
Meg a hasadon is látni hogy kemény zsírosodás volt. Nekem 1év edzéssel nem lett ilyen hasam pedig tömegelek keményen.
Nyilván Ti 2 hónap alatt 10 kiló izmot pakoltatok magatokra. Egyébként igen, hízékony vagyok és az elején túl sok CH-val tömegeltem, valóban bezsírosodtam. De nem csak zsír jött fel meg víz, olyan nincs, hogy edzéssel és jó étrenddel nem jön izom is.
Nem mondtam olyat hogy nekem csak izom jött. Persze zsír is jött, ami meglátszik fõleg hogy mikor elkezdtem kint volt a bordám. Csak azért írtam hogy szerinted nagy eredményt értél el kreatinnal, de azt az eredményt, kreatin nélkül simán elérted volna hamar.
Egy szóval nem írtam, hogy nagy eredményt értem el: "...2 hete edzettem, amikor elkezdtem egy 2 hónapos kúrát, meg lett az eredménye is szerintem..." Meg lett az eredménye - értsd: nagyobb lettem, erõsebb és jött tömeg. Más kérdés, hogy nem minõségi. De persze mindenki azt lát bele a dolgokba amit akar, aki szeret kötözködni és fikázni ész nélkül az azt, hogy nyilván öntelt vagyok. Csak megmutattam a kérdezõnek, hogy mennyit lehet fejlõdni így. Azt, hogy kreatin nélkül mennyit fejlõdtem volna, nem lehet így megmondani. Nyilván a kezdõk amúgy is gyorsan fejlõdnek, de ezt így látatlanban nem lehet megsaccolni.
Nem mondtam hogy beképzelt vagy, és azt se hogy szerinted nagy eredményeket értél el. Teljesen jó az, nyomjad 1000rel bármi áron :D Csak szerintem jobb meghagyni késõbbre mikor már rohadt nehezen fejõdsz, vagy platóhoz érsz és átkell ugrani.
Na, akkor kreatin nélkül, edzéssel, de munka, futás, akrobatika, egyéb tevékenységek mellett: http://kepfeltoltes.hu/view/121012/DSC00034_www.kepfeltoltes.. http://kepfeltoltes.hu/view/121213/595660184_www.kepfeltolte..
Pedig nem fejlõdik jobban, csak azon már volt némi hús. Pár éve fejeztem be a focit több mint 10 év után.

Későn jöttem rá hogy szeretem. Érdemes várnom rá, ha úgy érzem, hogy csak ő kell?

Hosszú ideig Õ volt az, aki szerelmes volt belém. Én akkor nem foglalkoztam vele annyira, csak szimpatikus volt nekem. Valószínűleg lemondott róla, hogy mi még összejövünk és most megpróbál mással boldog lenni, és úgy látom, hogy most nagyon komolyan elhatározta, mert mintha ki akarna törölni az életéből. A baj az, hogy én mostanában jöttem csak rá, hogy mennyire fontos Õ nekem, és mennyire hiányzik. Talán az, hogy kapcsolata van döbbentett rá erre. Annyira szeretném visszacsinálni a dolgokat. Az új kapcsolata még csak egy hónapja tart. Mit csináljak?

Legjobb válasz: Elõsször is hülye vagy... Másodszor pedig semmikép se rontsd el a mostani kapcsolatát, várd meg míg szakítanak és utána próbálkozz. Ha még akkor is szereted.

Elõsször is hülye vagy... Másodszor pedig semmikép se rontsd el a mostani kapcsolatát, várd meg míg szakítanak és utána próbálkozz. Ha még akkor is szereted.
Hagyd, hogy boldog legyen. Ha szereted és ennyire fontos neked, hagyni fogod. Nem, nem érdemes várnod.
Elszúrtad, vállald a következményeket. Ha hosszú ideig loholt utánad de mégis elutasítottad akkor most már hagyd békén.
Hagyd, h boldog legyen mással, õ tepert te elutasítottad ez mély sebet hagy az emberben. Próbáld elfelejteni ha nem megy max akkor lépj ha szakít a barátnõjével mellette ne. Amikor elveszítünk vkit akkor jövünk rá mennyit is jelentette nekünk, de ha elveszítettük már vissza csak nagy nehezen v nem is kaphatjuk vissza. Késõ bánat, és mi lesz ha pl rámászol szakít és rájössz, h mégsem kellett volna na ezt ne?!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat! Várom a továbbiakat!
Sajnos mi is éppen egy hasonló helyzetben vagyunk, tudnék mesélni. Ha gondolod, írj privát üzit!

Debrecenbenben vagyok egyetemista, fogamzásgátlót szeretnék szedni. A Klinikán merre érdemes elindulom ha szeretnék korrekt vizsgálatokat és normális dokit?

Nem vagyok helybéli, viszont az itteni személyes tapasztalatok leginkább terhességgel kapcsolatosak,máshol pedig nem tudok érdekl?dni.

Legjobb válasz: Bemész a fõbejáraton (kapu), elfordulsz balra, majd egyenesen, de nyugi mindenhol ki van írva merre kell menned, de, ha ez sem segítene, akk kérdezz meg nyugodtan vlkit, segítõkészek lesznek. Eljutsz az épület bejáratához, regisztrálnod kell (taj kártya, személyi stb.) és ezután vááársz...:) Utána behívnak, elmondod mit szeretnél, segítenek, még nem hallottam erre panaszt, csak lehet elég sokat kell várni. Én csak annyit tudok, h tinédzser ambulancián csütörtökön és pénteken nõi doki van, 10-tõl 2-ig.

Bemész a fõbejáraton (kapu), elfordulsz balra, majd egyenesen, de nyugi mindenhol ki van írva merre kell menned, de, ha ez sem segítene, akk kérdezz meg nyugodtan vlkit, segítõkészek lesznek. Eljutsz az épület bejáratához, regisztrálnod kell (taj kártya, személyi stb.) és ezután vááársz...:) Utána behívnak, elmondod mit szeretnél, segítenek, még nem hallottam erre panaszt, csak lehet elég sokat kell várni. Én csak annyit tudok, h tinédzser ambulancián csütörtökön és pénteken nõi doki van, 10-tõl 2-ig.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm! Lehet, hülye kérdés, (sõt, biztosan:D ) de a tini ambulancián mi a felsõ korhatár ?

Ha szeretem a meleget érdemes panelba költözni?

Fõleg a tapasztalatok érdekelnek

Legjobb válasz: szerintem annyira nem szereted.

szerintem annyira nem szereted.
Ha nagyon szereted , vegyél INKÁBB passzív házat kandallóval !!! A szoci " tízemeletes " is jól jársz ha körbevesz a közösség !! A minél belvárosibbnál nemszámínt a pénz :DDD
Tapasztalataim a következõk: Fent melegebb van mint lent. A mostani panelházak igent csak elvannak hanyagolva, ez kihat a falakban lévõ csövekre és vezetékekre egyaránt, szal ne lepõdj meg ha rohad a plafon. Középen mindig melegebb van mivel több irányból kapod a meleget. A liftben ha folyadékot találsz, az nem hûtõfolyadék ahogy a karbantartó állítja hanem a kutyája össze csinálta, és nem volt kedve feltakarítani. Ajánlatos az ajtókat becsukni a lakásban ha nem akarsz arra kellni, hogy a szomszéd, hogyan erõlködik reggel a wc-n.
Mi köze a melegnek a panelhoz? Húzz magadra egy pufajkát, és még a sarkkörön túl is kellemes meleg vár mindenhol. Ha szereted a meleget, akkor fûtened kell. A fûtés pénzbe kerül, nem is kevésbe. Ha panelba költözöl, számolj azzal, hogy sokáig kell keresgélned, mire elfogadható minõségû hõszigeteléssel rendelkezõ lakást kapsz. Ezek általában drágábbak, mint a kevés hõszigeteléssel ellátott lakások. Ellenben ahol jó a hõszigetelés, ott kevesebb energia felhasználásával fogsz tudni ugyanolyan hõmérsékletet biztosítani a lakótérben. Tehát ami olcsó, annak drága a fûtése, ami drága, annak olcsó a fûtése. Szóval ha szereted a meleget és nincs sok pénzed fûtésre, akkor jól hõszigetelt lakásra vagy házra van szükséged. Ez pedig független attól, hogy panelba vagy máshová költözöl.
Nem.Azért , mert a panelban akkor kapcsolják fel a fûtést amikor már van kb.-5 C fok

Ha szeretnék inni egy jó édes, szanaszéjjel pörkölt karamellizált barna sört, milyen márkát érdemes vennem a boltban?

Ha ilyen nem létezik boltban, melyik a legédesebb ?

Legjobb válasz: http://www.italclub.hu/ital-webaruhaz/16-Uveges-Sor/4089-Bud.. http://belga-sor.hu/belga-barna-sor

Ha szeretnék halakat (max.3), akkor milyen fajtát érdemes venni és milyen tartozékok kellenek ( milyen akvárium, étel, díszek, stb. )?

Legjobb válasz: minimum egy 30 literes akvárium, megfelelõ belsõ szûrõvel(ha nem akarsz külön levegõztetõt akkor olyan szûrõ kell ami levegõztet is), talajnak valami apróbb szemû homok vagy ilyesmi, mindenképp élõ növények, kajának szerintem haltól függetlenül lehet fagyasztott vörös szunyoglárva illetve fagyasztott vagy élõ tubifex, halakat meg ha 30liternél nem akarsz nagyobbat akkor 3 darab fiú guppi, szépek és nem szaporodnak.:)

minimum egy 30 literes akvárium, megfelelõ belsõ szûrõvel(ha nem akarsz külön levegõztetõt akkor olyan szûrõ kell ami levegõztet is), talajnak valami apróbb szemû homok vagy ilyesmi, mindenképp élõ növények, kajának szerintem haltól függetlenül lehet fagyasztott vörös szunyoglárva illetve fagyasztott vagy élõ tubifex, halakat meg ha 30liternél nem akarsz nagyobbat akkor 3 darab fiú guppi, szépek és nem szaporodnak.:)
de mielött bármibe is belekezdesz menj föl az akvarista.hu ra és ott az ebook-okat olvasd végig!:)
Azért nem m1 mivel etetsz mert ha sügeret akarsz az nem ehet se vörösszunyoglárvát se tubiexet.Válassz egy halat és leirom neked mi kell neki.
De azért azt elõrew leszögezném hogy akármilyen halad lesz minimum 30ezerbe fogkerülni neki mindent megcsinálni.

Ha szeretnék a jövőben telefonokkal fogallkozni (magasabb szinten:D) akkor milyen egyetemi szakra érdemes mennem?

Igazából nem én, hanem haverom csak nem felhasználó gyk-n. Szóval inkább szoftveresen érdekli a dolog. Milyen egyetemre érdemes menni?

Legjobb válasz: Informatikai, azon belül is programozó. A Linuxot viszont nagyon nézze át, mert a mai mobilok nagy része (Android) egy erõsen módosított Linux kernelt használnak. És a JAVA is nagy szerephez jut. Ergo ha a Linux és a JAVA megy, az Android már könnyû.

Informatikai, azon belül is programozó. A Linuxot viszont nagyon nézze át, mert a mai mobilok nagy része (Android) egy erõsen módosított Linux kernelt használnak. És a JAVA is nagy szerephez jut. Ergo ha a Linux és a JAVA megy, az Android már könnyû.
Én úgy gondolom, hogy az önszorgalom is sokat számít... de mindenféleképpen valami programozó dolgot keressen
Elektronikát is tanulhatsz, az is hasznos lehet.
A kérdező hozzászólása: önszorgalom megvan és köszi a válaszokat!

ERdemes varni ra ha szereto vagyok?

8 honapja tart a kapcsolatunk,neki van baratnoje,hiteget h barmi lehet meg a mi kapcsolatunkbol, h fontos vagyok neki, ha nem vagyok vele hianzyok. nagyon szeretem,kulonben nem lennek vele. Lehet ebbol meg valami vagy engem fog majd dobni idovel?

Legjobb válasz: ha a kapcsolatotok csak a szexrol szol, akkor nem fog dobni, amig te nem mondod, hogy ennyi. mast nem akar toled. sajnos ez van. es egyre gyakrabban.

ha a kapcsolatotok csak a szexrol szol, akkor nem fog dobni, amig te nem mondod, hogy ennyi. mast nem akar toled. sajnos ez van. es egyre gyakrabban.
Neeeeee várjá rá...mert egy megpakolt szkér után miért futsz? Ilyen sok idõ után is? :S Inkább gyere vagyok én...azt majd meglátod a beszélgetések alkalmával elfelejted xD :D Nah de komolyan...nem éri meg...sztem keress mést :(
énis voltam egy csajjal akinek volt egy idõsebb pasija, aztán mondta, hogy akkor elhagyom hogyha mi együtt leszünk én mondtam neki h akkor nem kelessz, hogyha egyedül nembírnál rám várni azaz nem akarsz 2 szék közé esni.
Feleslegesen vársz. Nem is tudom, hogy egyáltalán miért hiszed azt, hogy majd miattad szakít. Eddig nem tette meg, ezután sem fogja. Azt sem értem, hogy mikor belementél a szeretõ kapcsolatba hogy gondolhattad, hogy szétrombolod a kapcsolatot és te leszel a kiválasztott.
Te magad írtad, hogy "hiteget", mi a kérdés? A férjemnek is volt barátnõje, mikor megismerkedtünk. 1 hónap múlva szakított vele, mert úgy gondolta, velem akar lenni. Nem kényszerített a szeretõ megalázó pozíciójába. (Megjegyzem, bele se mentem volna, én nem osztozom, inkább nem kell.) Ha komolyan akarna tõled bármit, már õ is megtette volna.
ne várj rá.ez a pasi téged nem szeret külömben a 8 hónap alatt már rég dobta volna a csaját, és csak veled lenni.ez neki így tök kénylemes, otthon várja a biztos kapcsolat, benned pedig megtalálta az ami abból a kapcsolatból hiányzik.esze ágában sincs felrúgni érted a régi kapcsolatát.erre már rá kellett volna h jöjj 8 hónap alatt.
Neked kell érezned, hogy érdemes-e rá várni.Ha jó vele lenni akkor csak folytasd vele majd alakul valahogy.
A barátnõjéhez mi köti: Gyerek, anyagi függõség, érzelmi szálak? Ezeket csak te tudod meg õ. Nyilván szeretnéd, ha csak pozitív válaszok érkeznének. Én azt mondom, hogy élvezd amíg tart. De legyél nyitott, járj nyitott szemmel, és, ha jön egy független hapsi, akibe bele tudsz szeretni és õ is beléd, akkor menj. Ha kibíros addig ezt a viszonyt. Ha lelkileg meg nagyon meggyötör ez a jelenlegi, akkor legyen tartásod és lépj ki! Sok sikert!

Miből érdemes tanulnom az angol nyelvet, ha szeretnék belőle vizsgázni. Mindenki máshogy ejti, akikkel beszélgettem. Akkor igy hogy lehet levizsgázni? Nem gond ha máshogy mondom?

Legjobb válasz: Önállóan szeretnél elkezdeni egy nyelvet a 0-ról ? Mert azt nem igazán ajánlom. Ha nem így van, hanem pl. középfokúra készülsz, akkor ajánlom a blackbird címû könyvet, valamint a kérdések és válaszok angol nyelvbõl-t. Nézz sok filmet, sorozatot az eredeti nyelven, hallgass angol rádiót, így fejlõdhet a kiejtésed, hallásod!

Önállóan szeretnél elkezdeni egy nyelvet a 0-ról ? Mert azt nem igazán ajánlom. Ha nem így van, hanem pl. középfokúra készülsz, akkor ajánlom a blackbird címû könyvet, valamint a kérdések és válaszok angol nyelvbõl-t. Nézz sok filmet, sorozatot az eredeti nyelven, hallgass angol rádiót, így fejlõdhet a kiejtésed, hallásod!
A kérdező hozzászólása: nem nulla a tudásom, de bezavar, hogy mások máshogy ejtik.köszi a választ.
És ahogy elsõ mondja, a Blackbird tényleg nagyon jó! Kemény, de alapos!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!