Találatok a következő kifejezésre: Ha szeretkezünk párommal és elmegy, (3 db)

Ha szeretkezünk a párommal és elmegy, akkor az egész kifolyik? Lehet ez ellen tenni?

Legjobb válasz: Ha felpolcolod a lábad-feneked, segíthetsz azon, hogy bent maradjon. Ha az ellenkezõjére gondolsz, én egy törölközõt iktattam be -e célra, ami mindig kéznél van. Eleinte fura érzés, de megszokod majd és nem fog gondot okozni.

Ha felpolcolod a lábad-feneked, segíthetsz azon, hogy bent maradjon. Ha az ellenkezõjére gondolsz, én egy törölközõt iktattam be -e célra, ami mindig kéznél van. Eleinte fura érzés, de megszokod majd és nem fog gondot okozni.
Maradj fekve egy ideig, vagy gyertya pózba helyezkedj. De akkor is fog kifolyni belõled egy bizonyos mennyiség.
Maradj fekve!Ha babát szeretnétek akár gyertyába is állhatsz, ez elég vicces, de hatásos lehet.Ha nem akartok gyereket akkor meg mindegy, h kifolyik, nem? :)
ha babát szeretnél, ne aggodj. nagyon sok spermium elindul útjára, ugyhogy nincs mitõl félned, már a gyertya tényleg jó ötlet. ha nem szeretnél, akkor nincs mit tenni
Én is hasonló problémákkal küzdök, de nem a babacsinálás miatt, csak nem szeretem ha minden tiszta... az.
Túl mélyre dugja beléd, és a méhszájad érinti és az fáj...Kérd meg, hogy csinálja gyengébben.

Miért van az hogyha a párommal szeretkezünk és hamarabb elmegy mint én akkor ő az ujjával elégitene ki de ez nekem fájdalmas. Félek ha mondom neki megbántom vele. Mit tegyek? 20/L

Legjobb válasz: Mondd meg neki, hogy számodra fájdalommal jár az, ha az ujjaival kényeztet aktus után. Nehogy már emiatt megsértõdjön. Hány éves? Ha szeret, és nyilván szeret, mert máskülönben sz*rna rá, hogy elélvezel-e vagy sem, akkor meg fogja érteni. De annak semmi értelme, hogy neked fáj, õ meg azt hiszi, hogy de nagyon jó neked. A kapcsolat alapja a kommunikáció.

Mondd meg neki, hogy számodra fájdalommal jár az, ha az ujjaival kényeztet aktus után. Nehogy már emiatt megsértõdjön. Hány éves? Ha szeret, és nyilván szeret, mert máskülönben sz*rna rá, hogy elélvezel-e vagy sem, akkor meg fogja érteni. De annak semmi értelme, hogy neked fáj, õ meg azt hiszi, hogy de nagyon jó neked. A kapcsolat alapja a kommunikáció.
Evvel nem vagy egyedül. Én is így vagyok. Megmondtam neki és nem lett belõle semmi. Megértette és kis idõ múlva megtanultunk egymásra hangolódni. Ha emiatt egy férfi berág annak úgy is kell... Amúgy nálam ilyenkor a körme az ami fáj. Hiába vágja le, akkor is marad mindig egy icipici körömrész ami fáj. Vagy vegyetek egy mûfalloszt. 23/N
szia! próbálja meg valahogy máshogy csinálni volt amikor nekem is fájt de megtanulta hogy mi jó nekem és mi nem azóta csak néha kell rászolnom hogy óvatosabban. (1 éve járok a barátommal 8 hónapja szexelünk) 16/L
Elõször is nõj fel.... aztán pedig mondd meg neki, ha valamit nem szeretsz. Szerencsétlen csávó nem gondolatolvasó, és csak jót akar neked.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!