Találatok a következő kifejezésre: Ha szeretkezünk párommal és (47 db)

Egy hétig azzal is lehet illetve ha nem múlik el menj el dokihoz. Lehet te még tünetmentes vagy, de irány a doki.
Mi köze egy esetleges gombás fertõzésnek ahhoz, hogy hová élvez a párod? Tényleg nem értem... Amúgy Cenesten mindkettõtöknek. Te attól lehetsz tünetmentes, hogy a párod nem az. Ha nem múlik, akkor irány a doki.
a canesten egy pofon a szarnak. menjen orvoshoz.
Menj orvoshoz, lehet a párod félre k*r már bocs:S Csak azért gondolom, mert te leírtad, hogy nem tapasztalod magadon a hüvelygomba jeleit, de õ igen.
Ha te magadon nem tapasztalod, akkor valószínûleg máshol szedte össze! Nem kell mindjárt arra gondolni, hogy félrement, lehet csak nem volt tiszta a wc, vagy a kezét nem mosta meg rendesen mielõtt megfogta a péniszét. Ha nem múlik el 1 hét alatt, akkor orvos, de a canesten nem ér semmit.

Ha szeretkezünk a párommal és én vagyok felül, nem tudok rendesen mozogni, mert fáj. Viszont ha ő van felül és úgy bennem van teljesen, akkor egyáltalán nem fáj. Ez miért lehet?

Két hónapja vesztettem el a szüzességem bár ez nem tudom befolyásol-e vmit. Ha szeretkezünk a párommal és én vagyok felül nem tudok rendesen mozogni mert fáj. Viszont ha ? van felül és úgy bennem van teljesen, tövig akkor egyáltalán nem fáj. Ez miért lehet? Mindkét alkalommal úgyanúgy bennem van a pénisze, mégis ha felül vagyok fáj. Egy 20éves lány!

Legjobb válasz: Én is így vagyok ezzel, még csak 5 X voltam együtt a párommal,és fáj egy kicsit,ha én vagyok felül. Szerintem ez kezdõknél normális, bizonyos pózok az elején még nem a leg kellemesebbek, ilyen még például a kutyapóz, úgy a párom belém sem tud hatolni,annyira fáj. Ez idõvel biztos el fog múlni,én idõnként már a lovaglót is élvezem,pedig az elején nagyon rossz volt.

Én is így vagyok ezzel, még csak 5 X voltam együtt a párommal, és fáj egy kicsit, ha én vagyok felül. Szerintem ez kezdõknél normális, bizonyos pózok az elején még nem a leg kellemesebbek, ilyen még például a kutyapóz, úgy a párom belém sem tud hatolni, annyira fáj. Ez idõvel biztos el fog múlni, én idõnként már a lovaglót is élvezem, pedig az elején nagyon rossz volt.
Lehet azért van, mert bizonyos pózokban még beljebb tud hatolni a párod! Ilyen a lovagló póz is. Olyankor teljesen benned van! Lehet ezért fáj. Ha párod van felül, akkor is benned lehet, de ha lejjebb van a csípõd, akkor nincs benned tövig. Csak úgy érzitek! :D Ha a pasi felül van és te felemeled a lábaid, akkor még mélyebbre tud hatolni, és az már lehet, hogy fájna. Én pl, imádok lovagolni, viszont ha barátom van felül, és felemeli a lábaimat, akkor azt nem szeretem, mert van, amikor fáj!
20 éves és 2 hónapja vesztette el a szüzességét???xD az mi ronda löhetxD én 6 évvel fiatalabb vagyok a párom nálam 1el és én össze vissza dugom(persze gumival)xD

6hónapos vagyok, a párommal, ha szeretkezünk, akkor belém élvez. De pár napja (amiről én nem tudtam) a párom drogozott, és utána amikor szeretkeztünk, szintén belém élvezett. Lehet baja a kicsinek? Folytatás lent.

Na most..mint tudjuk, sokminden felszívódhat, aminek fert?zési veszélyei vannak, és ha ? most ilyen szemétlá[email protected] volt és ezt tette, lehet baja a kicsinek? Csak mert azóta vannak rosszulléteim is, amik eddig nem voltak.

Legjobb válasz: Nem hiszem hogy a drog kiválasztódik az ondóba.

Nem hiszem hogy a drog kiválasztódik az ondóba.
Nem. De mivel megijedtél, ettõl lehetnek rosszulléteid.
Szerintem nem lesz és nem lehet ebböl gond.Feltételezem nincs nyitott méhszájad nyákdugót nem is említve így semmi nem szívódhat fel.Nem akarok ítélkezni a párod felett, de ezt nagyon felelõtlennek tartom.Sajnos az én párom is volt ilyen bunkó csak szerencsére még mielõtt valami lett volna azelõtt abba hagytuk.Nagyon meglepõdtem ezen, azelõtt soha nem volt ilyen gondunk.Azóta mem nyúlt semmihez és megbeszéltük a történteket.Ahogy mi anyává õk úgy apává valnak nekik is nehéz lehet.
Szabad tudni milyen drogot használt?
Nem valószínû, hogy baja lesz, de elgondolkodhatnál, hogy kinek is szülsz. Ideje lenne a párodnak megkomolyodni.
utolsó: ezeknek hiába beszélsz. szegény gyerek:(
Ettõl nem leshet baja a gyereknek, attól viszont igen, hogy egy drogos csinlt neked gyereket! Nagyon felelõtlen vagy! Vagy mire számítasz?!
Te ennek szülsz? Kérdezd meg az orvosod a témáról. Az én párom nem drogozik.
és ha épp nem vagy terhes, te milyen drogot használsz?
Én is azt válaszoltam, hogy a babának nem lesz baja, de bocs, én véletlenül se irigyellek, mert a párod drogos bandával marad ki. Nem kell rögtön támadni, mert normális pároknál igenis furcsa, az én párom nem maradt ki drogos bandával, inkább engem vitt vacsorázni, moziba, vagy a haverjával megivott ritkán valamit.De ha te ezt normálisnak tartod, akkor sajnállak.
Szerintem Hollandiában sem drogoznak a gyermeket várók. Egyébként pedig igenis, le lehet szûrni belõle, hogy apuka milyen felelõsség teljes, és mennyire összhangban van a kérdezõvel, hogy ahelyett, hogy vele foglalkozna, inkább beszív. Én sajnálom a kérdezõt.
Hihetetlen, h milyen emberek vannak. Es most azokra gondolok, akik itt valaszoltak es a kerdezo anyukat meg parjat szidjak. Lattatok mi volt a kerdes??? Mi kozotok van az ok eletukhoz? Ha abban kert volna tanacsot, h mit csinalnatok ti a helyeben, mas lenne a helyzet. Na de igy...Tipikus magyar mentalitas..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm ezeket a csodás válaszokat! néhányan annyira buták vagytok, mint a pcsa. Az utolsó válaszolónak igaza van, tipikus magyarok...rosszindulat az megvan bennetek, arra nem panaszkodhattok!Tisztelet a kivételnek.Én sosem drogoztam, nem vagyok egy jellemtelen ember, hogy ilyen dolgokat csináljak..és képzeljétek, a párom sem csinálta még, csak sajnos egy olyan bandával maradt ki, akiknek nincs életük.Természetesen ezt be is vallotta, csak ezt elöbb is megtehette volna.A kapcsolatunkhoz egyébként senkinek semmi köze, sokan megirigyelhetnének és meg is irigyelnek minket, ha már ennyire belemásztatok a magánéletünkbe.Mellesleg egy jó embernek szülök gyereket, akivel nagyon szeretjük egymást és csak a halál választhat el minket.Az, hogy egyszer hibázott, gondatlan, felelõtlen volt, az itt most lényegtelen, mert az ránk tartozik.Nem errõl kértem a véleményeteket.Viszont a linket köszönöm és az összes értelmes választ is. A parasztok meg egy kicsit tanuljanak még, nem az iskolai tanulásra gondolok, hanem magára az ÉLETRE. Egyesek nagyon életképtelennek tûnnek, elveszett kutyák.
A kérdező hozzászólása: Ja, és ha már egyesek ilyen tájékozottak a drogok terén és merték feltételezni a férjemrõl, hogy csajozik, azoknak üzenném, hogy engem õ SOHA nem csalna meg, inkább meghalna, mint hogy ilyet tegyen. Lehet, hogy ti így éltek, csaljátok egymást orrba szájba, nálunk ilyen nincs.
Remélem azok a rosszindulatú nõk akik egybõl támadták itt a kérdezõt most egy kicsit elgondolkodnak azon amit a kérdés feltevõje írt az imént.
Jah, kérdezõ egy naiv buta "pcsa".
istenem....:) remélem nem idegesíted magad fel ezeken az asszonyokon:) én látom magam elõtt hogy néznek ki és hogy élnek és milyen a gondolkodásuk:) semmi baja nem lesz a babának és nem csal meg az apuka:) sõt azt sem hinném hogy elvonóra kellene vinned:) remélem ezek az anyukák még sosem ittak meg egy pálinkát vagy szívtak el egy cigarettát vagy ettek a mekiben stb stb, bár itt mindenki szent életû, és a te párod jaa és te is aljas szemétládák vagytok akiket deportálni kéne, és még az utcán is leköpni:)
Én régebben a kutyatémában fórumoztam mindig, és ott pontoztak le, ha nem egyforma a véleményem a többiekkel, és lám, amit nem hittem, itt is ugyanez megy! És csak gördül a téma, teljesen másfelé, mint ami az eredeti kérdés volt! Lehet úgy kéne megcsinálni a rendszert, hogy csak a kérdezõ láthassa az összes választ! Kedves Kérdezõ! Én azt válaszoltam neked, hogy nem választódik ki az ondóba a drog! Hogy utána a többiek milyen téma kezdtek a kérdés hatására, az már egy dolog, viszont, nem kellene elítélni, és lefikázni emiatt senkit! Ha te le hülye pcsázod, meg lekutyázod itt az embereket, akkor te sem vagy különb!!!!! Pontozzál le nyugodtan, kakilom le!
Az a sok okos anyuka biztos kiprobált vagy 10féle drogot ha ennyire tudják h mellékhatásként a csajozás a felelõtlenség a nemibetegségek társulnak... a kérdés a babát érhetõ esetleges veszélyekre irányult, nem pedig apuka szabadidõs tevékenységeire. Gondoljunk Hollandiára, ott is születnek gyerekek.
Ha nem tudta, akkor a kapcsolatuk is olyan lehet. Én nem az anyukát hibáztatom, de azért leülhetne, hogy a párját kicsit felébressze.
És te azt honnan veszed, hogy elõtte is drogozott? -nyilván a kismama abban a tudatban volt, hogy nem drogozott, különben nem lenne most annyira megijedve.
Még csak 6 hónapos vagy? :) Kicsit fiatal....
Szerintem csak azért vannak rosszulléteid mert ráparáztál és ez amolyan pszihés rosszullét. de biztos nem lesz baj, nyugodj meg. De ezt a kérdést nem itt kellett volna feltenned, mert amint látod itt lehurrogják az embert. Nem értem õket. Nem tehetsz róla, hogy ez történt. Linkelek neked egy oldalt, itt szakembertõl tudsz kérdezni, az talán majd megnyugtat és nem hord el téged mindenféle felelõtlen embernek. Ettõl függetlenül párod szégyellheti magát, én sajnállak. Küldöm a linket.
Istenem attól hogy elszívott gondolom egy füves cigit még nem drogfüggõ....hagyjátok már olyan okos anyukák vannak itt.... hogy lehet ilyet írni h ilyen embernek szül??normálisak vagytok??
Nehogy már én legyek a h.lye, mert azt mondom, hogy nem normális egy férfitól, hogy babavárás közben drogozik, gondolom a megszületését is azzal ünnepli, késõbbiekben is talál okot. Képzeld normális vagyok, és szerintem olyan vállaljon gyereket, aki nem ilyen szarokkal kábítja magát, amúgy is nehéz egy gyerekkel.
Nyilván a drog mellé még csajozik is! A nemi úton terjedõ betegségektõl kellene inkább félned, ha a pasid "drogozgat"! Ki tudja mit csinálHAT!? Igaza van utolsónak, egyetértek vele!
Persze, meg már egybõl biztos öl is meg minden. Igen szélelje magát az apuka, nem is errõl van szó. De ti itt sokan az anyukát írjátok le felelõtlen embernek, holott õ is egy áldozat. Ezért nemm vagytok normálisak.
Ha azt írod, hogy az anyuka, azaz a kérdezõ egy áldozat, akkor gyorsan lépnie kellene a pasijától nem? Õ döntött így , hogy ilyen emberrel él együtt, és a gyermek a közös felelõsségük! És az õ viselkedésük is közösen hat majd a gyerekre! Ha drogozik a csávó, akkor ne csak a drog vegytani hatásától féljen!!!!!!
Már bocs, de a pasija nem hinném, hogy most próbálta ki elõször, és én felelõtlenségnek tartom, hogy ilyen
Gratulálok h egy 6 hónap terhes kismamát nem megnyugtattok hanem inkább még feszültebbé tesztek!

Ha peteérésem van és úgy szeretkezünk a párommal, hogy a párom időben kiveszi, akkor teherbe eshetek? Mennyi rá az esély?

Legjobb válasz: Legalább 100 ilyen kérdés volt már, és a válasz mindig ugyanaz: igen, lehetsz terhes, és igen jó eséllyel. Fõleg peteéréskor...

Legalább 100 ilyen kérdés volt már, és a válasz mindig ugyanaz: igen, lehetsz terhes, és igen jó eséllyel. Fõleg peteéréskor...

Előfordulhat-e, hogy egy nő szex közben nem tud eljutni az orgazmusig, ha a párjával óvszerrel szeretkeznek, és ha óvszer nélkül csinálják, akkor pedig sikerül neki?

Legjobb válasz: hat en szemely szerint tablettat szedek allergias vagyok az ovszerre, hihetetlenul viszketek tole belul, ami teljesen lelohaszt...nem tom a csajnal mi okozhatja, de izgatsd a csiklojat, az segit:)a nok mashogy vannak tervezve...en pl nagyon ritkan megyek el a parommal... csak ha laposan izgatja a csiklot....

hat en szemely szerint tablettat szedek allergias vagyok az ovszerre, hihetetlenul viszketek tole belul, ami teljesen lelohaszt...nem tom a csajnal mi okozhatja, de izgatsd a csiklojat, az segit:) a nok mashogy vannak tervezve...en pl nagyon ritkan megyek el a parommal... csak ha laposan izgatja a csiklot....
A nõknek is sokkal jobb ha nem gumin keresztül érzik a pasit. Úgyhogy sztem elõfordulhat.

Ha terhes vagyok, és úgy szeretkezünk a párommal és nem veszi ki, akkor mi van? Nem veszélyezteti a babát? Illetve a terhesség mikor mutatható ki pontosan?

Legjobb válasz: Mivel már megfogant a gyerek, így ez már nem befolyásol semmit. Szexelni úgy tudom terhesség alatt is lehet, kivéve ha veszélyeztetett terhes valaki. A tesztek kb. 2 hét elteltével mutatják ki a terhességet, de ez rájuk van írva.

Mivel már megfogant a gyerek, így ez már nem befolyásol semmit. Szexelni úgy tudom terhesség alatt is lehet, kivéve ha veszélyeztetett terhes valaki. A tesztek kb. 2 hét elteltével mutatják ki a terhességet, de ez rájuk van írva.
A fogamzás után nyákdugó alakul ki a méhnyaknál, ami lezárja a méhet. A peteérés és a menstruáció leáll a szülésig. Ha beléd élvez az ég világon semmi bajod nem lesz és a babának sem. A kilenc hónap lejárta után a szülés megindítására is alkalmazzák a szexet. 28F
Nem veszélyezteti! Két gyermekem van, mind a kettõnél még a szülés elõtti napon is szerelmeskedtünk :) Semmi bajuk nem lett :)
A kérdező hozzászólása: Értem. Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! És mivan, akkor ha, többször probálkozunk, de még ugye nem tudom, hogy terhes vagyok e, ha még nem fogant meg és úgy megy el belém többször, akkor sincs semmi ugye?! Bocsi, ha hülyén hangzik a kérdés, csak azért szeretnék midnent tudni. Remélem, hogy azért érthetõen kérdezem a dolgokat! :)
Nem lesz semmi baj :) Drukkolok!!!

Mit tehetnék? Szűk a hüvelyem és ha szeretkezünk a párommal, mindig fáj. A mélységgel nincs gond csak, hogy szűk vagyok. Hogyan lehet orvosolni ezt a problémát?

Milyen technikák vannak a tágítására? Értelmes válaszokat lécci!

Legjobb válasz: Csináljátok minél gyakrabban, és adjatok idõt magadnak a benedvesedésre. A sikosító is használhat. Sztem ha 2-3 hétig napi szinten csináljátok, már kitágulsz eléggé.

Csináljátok minél gyakrabban, és adjatok idõt magadnak a benedvesedésre. A sikosító is használhat. Sztem ha 2-3 hétig napi szinten csináljátok, már kitágulsz eléggé.
Egy tudat alatti gát van benned, mert egyébként minden hüvely ki tud tágulni. Gondolkozz el azon, mi az ami miatt esetleg ódzkodsz a szextõl - vagy a párodtól.

Ha babát szeretnénk és az aktuális napokon minden nap szeretkezünk a párommal az árthat a babának?

Vagyis úgy értem, hogy a spermák ugyanolyanok, mint amikor mondjuk 2-3 naponta szeretkezünk? Vagyis lehet minden nap szeretkezni, ha babát szeretnénk?

Legjobb válasz: Ha babócát akartok akkor a kétnaponti szeretkezés a legjobb,mert ha minden nap csináljátok nem tud annyi egészséges spermium termelõdni. Ezt tapasztalatból írom. De ha kívánjátok egymást akkor ne mondjatok le a sexrõl.

Ha babócát akartok akkor a kétnaponti szeretkezés a legjobb, mert ha minden nap csináljátok nem tud annyi egészséges spermium termelõdni. Ezt tapasztalatból írom. De ha kívánjátok egymást akkor ne mondjatok le a sexrõl.
Mi mindennap sot volt hogy egy nap 2szer is csinaltuk..a masodik honapban mar teherbe is estem...en szerintem ahogy jol esik!
Egyetértek az elõttem szólóval. Mi is folyton együtt voltunk két hónap múlva már laktak a pocakban.:) 30 hetes kismami
Miért ártana, ne viccelj!

Ha szeretkezünk a párommal és elmegy, akkor az egész kifolyik? Lehet ez ellen tenni?

Legjobb válasz: Ha felpolcolod a lábad-feneked, segíthetsz azon, hogy bent maradjon. Ha az ellenkezõjére gondolsz, én egy törölközõt iktattam be -e célra, ami mindig kéznél van. Eleinte fura érzés, de megszokod majd és nem fog gondot okozni.

Ha felpolcolod a lábad-feneked, segíthetsz azon, hogy bent maradjon. Ha az ellenkezõjére gondolsz, én egy törölközõt iktattam be -e célra, ami mindig kéznél van. Eleinte fura érzés, de megszokod majd és nem fog gondot okozni.
Maradj fekve egy ideig, vagy gyertya pózba helyezkedj. De akkor is fog kifolyni belõled egy bizonyos mennyiség.
Maradj fekve!Ha babát szeretnétek akár gyertyába is állhatsz, ez elég vicces, de hatásos lehet.Ha nem akartok gyereket akkor meg mindegy, h kifolyik, nem? :)
ha babát szeretnél, ne aggodj. nagyon sok spermium elindul útjára, ugyhogy nincs mitõl félned, már a gyertya tényleg jó ötlet. ha nem szeretnél, akkor nincs mit tenni
Én is hasonló problémákkal küzdök, de nem a babacsinálás miatt, csak nem szeretem ha minden tiszta... az.
Túl mélyre dugja beléd, és a méhszájad érinti és az fáj...Kérd meg, hogy csinálja gyengébben.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!