Találatok a következő kifejezésre: Ha szeretkezünk párommal (96 db)

Egy hétig azzal is lehet illetve ha nem múlik el menj el dokihoz. Lehet te még tünetmentes vagy, de irány a doki.
Mi köze egy esetleges gombás fertõzésnek ahhoz, hogy hová élvez a párod? Tényleg nem értem... Amúgy Cenesten mindkettõtöknek. Te attól lehetsz tünetmentes, hogy a párod nem az. Ha nem múlik, akkor irány a doki.
a canesten egy pofon a szarnak. menjen orvoshoz.
Menj orvoshoz, lehet a párod félre k*r már bocs:S Csak azért gondolom, mert te leírtad, hogy nem tapasztalod magadon a hüvelygomba jeleit, de õ igen.
Ha te magadon nem tapasztalod, akkor valószínûleg máshol szedte össze! Nem kell mindjárt arra gondolni, hogy félrement, lehet csak nem volt tiszta a wc, vagy a kezét nem mosta meg rendesen mielõtt megfogta a péniszét. Ha nem múlik el 1 hét alatt, akkor orvos, de a canesten nem ér semmit.
Lehet, hogy fertõzés, vagy a spermáddal van gond... :/
anál szex? mert akkor érthetõ h fáj neki.. simánál meg nem értem a tágítást
Jah...nem lehet, hogy fertõzés? Vagy valami herpes?
énis fertõzésre tippelek, vagy a spermára, de ha óvszert használtok, még azt tudom elképzelni, hogy a gumira allergiás :/ más nemjut eszembe mi lehet
A kérdező hozzászólása: tágítás alatt ujjazást értek h ne fájjon neki ha egybõl pénisszel megyek be de már volt olyan is amúgy hogy 1 óra alatt kétszer is csináltuk a dolgot és akkor viszont semmi probléma nem volt amiket írtatok h fertõzés vagy sperma gond arra honnan lehetne rájönni?
Orvos segítségével...
Lehet hogy megvan csak kevés!!!! Vagy fertõzése van, vagy lelki baja!
Ha fertõzés, akkor vannak tünetei... de ezt neki kell tudnia.. pl ha pisil, és akkor is fáj, az lehet fertõzés...de am igen... a doki választ ad rá. ja és attól is függhet, h mekkora a fájdalom szintje.
A kérdező hozzászólása: oké hogy orvossal csak kicsit zavarban lennék ahhoz h elmenyjek hozzá és feltegyem a kérdéseimet és ez senkinek sem egyszerû az biztos:D de azért köszönöm a válaszokat de ha van ötlet vagy más akk várom szívesen

Ha szeretkezünk a párommal és én vagyok felül, nem tudok rendesen mozogni, mert fáj. Viszont ha ő van felül és úgy bennem van teljesen, akkor egyáltalán nem fáj. Ez miért lehet?

Két hónapja vesztettem el a szüzességem bár ez nem tudom befolyásol-e vmit. Ha szeretkezünk a párommal és én vagyok felül nem tudok rendesen mozogni mert fáj. Viszont ha ? van felül és úgy bennem van teljesen, tövig akkor egyáltalán nem fáj. Ez miért lehet? Mindkét alkalommal úgyanúgy bennem van a pénisze, mégis ha felül vagyok fáj. Egy 20éves lány!

Legjobb válasz: Én is így vagyok ezzel, még csak 5 X voltam együtt a párommal,és fáj egy kicsit,ha én vagyok felül. Szerintem ez kezdõknél normális, bizonyos pózok az elején még nem a leg kellemesebbek, ilyen még például a kutyapóz, úgy a párom belém sem tud hatolni,annyira fáj. Ez idõvel biztos el fog múlni,én idõnként már a lovaglót is élvezem,pedig az elején nagyon rossz volt.

Én is így vagyok ezzel, még csak 5 X voltam együtt a párommal, és fáj egy kicsit, ha én vagyok felül. Szerintem ez kezdõknél normális, bizonyos pózok az elején még nem a leg kellemesebbek, ilyen még például a kutyapóz, úgy a párom belém sem tud hatolni, annyira fáj. Ez idõvel biztos el fog múlni, én idõnként már a lovaglót is élvezem, pedig az elején nagyon rossz volt.
Lehet azért van, mert bizonyos pózokban még beljebb tud hatolni a párod! Ilyen a lovagló póz is. Olyankor teljesen benned van! Lehet ezért fáj. Ha párod van felül, akkor is benned lehet, de ha lejjebb van a csípõd, akkor nincs benned tövig. Csak úgy érzitek! :D Ha a pasi felül van és te felemeled a lábaid, akkor még mélyebbre tud hatolni, és az már lehet, hogy fájna. Én pl, imádok lovagolni, viszont ha barátom van felül, és felemeli a lábaimat, akkor azt nem szeretem, mert van, amikor fáj!
20 éves és 2 hónapja vesztette el a szüzességét???xD az mi ronda löhetxD én 6 évvel fiatalabb vagyok a párom nálam 1el és én össze vissza dugom(persze gumival)xD

6hónapos vagyok, a párommal, ha szeretkezünk, akkor belém élvez. De pár napja (amiről én nem tudtam) a párom drogozott, és utána amikor szeretkeztünk, szintén belém élvezett. Lehet baja a kicsinek? Folytatás lent.

Na most..mint tudjuk, sokminden felszívódhat, aminek fert?zési veszélyei vannak, és ha ? most ilyen szemétlá[email protected] volt és ezt tette, lehet baja a kicsinek? Csak mert azóta vannak rosszulléteim is, amik eddig nem voltak.

Legjobb válasz: Nem hiszem hogy a drog kiválasztódik az ondóba.

Nem hiszem hogy a drog kiválasztódik az ondóba.
Nem. De mivel megijedtél, ettõl lehetnek rosszulléteid.
Szerintem nem lesz és nem lehet ebböl gond.Feltételezem nincs nyitott méhszájad nyákdugót nem is említve így semmi nem szívódhat fel.Nem akarok ítélkezni a párod felett, de ezt nagyon felelõtlennek tartom.Sajnos az én párom is volt ilyen bunkó csak szerencsére még mielõtt valami lett volna azelõtt abba hagytuk.Nagyon meglepõdtem ezen, azelõtt soha nem volt ilyen gondunk.Azóta mem nyúlt semmihez és megbeszéltük a történteket.Ahogy mi anyává õk úgy apává valnak nekik is nehéz lehet.
Szabad tudni milyen drogot használt?
Nem valószínû, hogy baja lesz, de elgondolkodhatnál, hogy kinek is szülsz. Ideje lenne a párodnak megkomolyodni.
utolsó: ezeknek hiába beszélsz. szegény gyerek:(
Ettõl nem leshet baja a gyereknek, attól viszont igen, hogy egy drogos csinlt neked gyereket! Nagyon felelõtlen vagy! Vagy mire számítasz?!
Te ennek szülsz? Kérdezd meg az orvosod a témáról. Az én párom nem drogozik.
és ha épp nem vagy terhes, te milyen drogot használsz?
Én is azt válaszoltam, hogy a babának nem lesz baja, de bocs, én véletlenül se irigyellek, mert a párod drogos bandával marad ki. Nem kell rögtön támadni, mert normális pároknál igenis furcsa, az én párom nem maradt ki drogos bandával, inkább engem vitt vacsorázni, moziba, vagy a haverjával megivott ritkán valamit.De ha te ezt normálisnak tartod, akkor sajnállak.
Szerintem Hollandiában sem drogoznak a gyermeket várók. Egyébként pedig igenis, le lehet szûrni belõle, hogy apuka milyen felelõsség teljes, és mennyire összhangban van a kérdezõvel, hogy ahelyett, hogy vele foglalkozna, inkább beszív. Én sajnálom a kérdezõt.
Hihetetlen, h milyen emberek vannak. Es most azokra gondolok, akik itt valaszoltak es a kerdezo anyukat meg parjat szidjak. Lattatok mi volt a kerdes??? Mi kozotok van az ok eletukhoz? Ha abban kert volna tanacsot, h mit csinalnatok ti a helyeben, mas lenne a helyzet. Na de igy...Tipikus magyar mentalitas..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm ezeket a csodás válaszokat! néhányan annyira buták vagytok, mint a pcsa. Az utolsó válaszolónak igaza van, tipikus magyarok...rosszindulat az megvan bennetek, arra nem panaszkodhattok!Tisztelet a kivételnek.Én sosem drogoztam, nem vagyok egy jellemtelen ember, hogy ilyen dolgokat csináljak..és képzeljétek, a párom sem csinálta még, csak sajnos egy olyan bandával maradt ki, akiknek nincs életük.Természetesen ezt be is vallotta, csak ezt elöbb is megtehette volna.A kapcsolatunkhoz egyébként senkinek semmi köze, sokan megirigyelhetnének és meg is irigyelnek minket, ha már ennyire belemásztatok a magánéletünkbe.Mellesleg egy jó embernek szülök gyereket, akivel nagyon szeretjük egymást és csak a halál választhat el minket.Az, hogy egyszer hibázott, gondatlan, felelõtlen volt, az itt most lényegtelen, mert az ránk tartozik.Nem errõl kértem a véleményeteket.Viszont a linket köszönöm és az összes értelmes választ is. A parasztok meg egy kicsit tanuljanak még, nem az iskolai tanulásra gondolok, hanem magára az ÉLETRE. Egyesek nagyon életképtelennek tûnnek, elveszett kutyák.
A kérdező hozzászólása: Ja, és ha már egyesek ilyen tájékozottak a drogok terén és merték feltételezni a férjemrõl, hogy csajozik, azoknak üzenném, hogy engem õ SOHA nem csalna meg, inkább meghalna, mint hogy ilyet tegyen. Lehet, hogy ti így éltek, csaljátok egymást orrba szájba, nálunk ilyen nincs.
Remélem azok a rosszindulatú nõk akik egybõl támadták itt a kérdezõt most egy kicsit elgondolkodnak azon amit a kérdés feltevõje írt az imént.
Jah, kérdezõ egy naiv buta "pcsa".
istenem....:) remélem nem idegesíted magad fel ezeken az asszonyokon:) én látom magam elõtt hogy néznek ki és hogy élnek és milyen a gondolkodásuk:) semmi baja nem lesz a babának és nem csal meg az apuka:) sõt azt sem hinném hogy elvonóra kellene vinned:) remélem ezek az anyukák még sosem ittak meg egy pálinkát vagy szívtak el egy cigarettát vagy ettek a mekiben stb stb, bár itt mindenki szent életû, és a te párod jaa és te is aljas szemétládák vagytok akiket deportálni kéne, és még az utcán is leköpni:)
Én régebben a kutyatémában fórumoztam mindig, és ott pontoztak le, ha nem egyforma a véleményem a többiekkel, és lám, amit nem hittem, itt is ugyanez megy! És csak gördül a téma, teljesen másfelé, mint ami az eredeti kérdés volt! Lehet úgy kéne megcsinálni a rendszert, hogy csak a kérdezõ láthassa az összes választ! Kedves Kérdezõ! Én azt válaszoltam neked, hogy nem választódik ki az ondóba a drog! Hogy utána a többiek milyen téma kezdtek a kérdés hatására, az már egy dolog, viszont, nem kellene elítélni, és lefikázni emiatt senkit! Ha te le hülye pcsázod, meg lekutyázod itt az embereket, akkor te sem vagy különb!!!!! Pontozzál le nyugodtan, kakilom le!
Az a sok okos anyuka biztos kiprobált vagy 10féle drogot ha ennyire tudják h mellékhatásként a csajozás a felelõtlenség a nemibetegségek társulnak... a kérdés a babát érhetõ esetleges veszélyekre irányult, nem pedig apuka szabadidõs tevékenységeire. Gondoljunk Hollandiára, ott is születnek gyerekek.
Ha nem tudta, akkor a kapcsolatuk is olyan lehet. Én nem az anyukát hibáztatom, de azért leülhetne, hogy a párját kicsit felébressze.
És te azt honnan veszed, hogy elõtte is drogozott? -nyilván a kismama abban a tudatban volt, hogy nem drogozott, különben nem lenne most annyira megijedve.
Még csak 6 hónapos vagy? :) Kicsit fiatal....
Szerintem csak azért vannak rosszulléteid mert ráparáztál és ez amolyan pszihés rosszullét. de biztos nem lesz baj, nyugodj meg. De ezt a kérdést nem itt kellett volna feltenned, mert amint látod itt lehurrogják az embert. Nem értem õket. Nem tehetsz róla, hogy ez történt. Linkelek neked egy oldalt, itt szakembertõl tudsz kérdezni, az talán majd megnyugtat és nem hord el téged mindenféle felelõtlen embernek. Ettõl függetlenül párod szégyellheti magát, én sajnállak. Küldöm a linket.
Istenem attól hogy elszívott gondolom egy füves cigit még nem drogfüggõ....hagyjátok már olyan okos anyukák vannak itt.... hogy lehet ilyet írni h ilyen embernek szül??normálisak vagytok??
Nehogy már én legyek a h.lye, mert azt mondom, hogy nem normális egy férfitól, hogy babavárás közben drogozik, gondolom a megszületését is azzal ünnepli, késõbbiekben is talál okot. Képzeld normális vagyok, és szerintem olyan vállaljon gyereket, aki nem ilyen szarokkal kábítja magát, amúgy is nehéz egy gyerekkel.
Nyilván a drog mellé még csajozik is! A nemi úton terjedõ betegségektõl kellene inkább félned, ha a pasid "drogozgat"! Ki tudja mit csinálHAT!? Igaza van utolsónak, egyetértek vele!
Persze, meg már egybõl biztos öl is meg minden. Igen szélelje magát az apuka, nem is errõl van szó. De ti itt sokan az anyukát írjátok le felelõtlen embernek, holott õ is egy áldozat. Ezért nemm vagytok normálisak.
Ha azt írod, hogy az anyuka, azaz a kérdezõ egy áldozat, akkor gyorsan lépnie kellene a pasijától nem? Õ döntött így , hogy ilyen emberrel él együtt, és a gyermek a közös felelõsségük! És az õ viselkedésük is közösen hat majd a gyerekre! Ha drogozik a csávó, akkor ne csak a drog vegytani hatásától féljen!!!!!!
Már bocs, de a pasija nem hinném, hogy most próbálta ki elõször, és én felelõtlenségnek tartom, hogy ilyen
Gratulálok h egy 6 hónap terhes kismamát nem megnyugtattok hanem inkább még feszültebbé tesztek!

Ha mondjuk este ha szeretkezünk a párommal bennem hagyom a spermáját reggelig, akkor mennyi az esélye a teherbeesésnek?

Ilyenkor nem folyik ki,mert rakok oda 2-3 zsepit ,meg fekv? helyzetben is vagyok.. valamennyi kijön, de nem vészes.

Legjobb válasz: Szia! Hát az sok mindentõl függ:mikor vagy termékeny,milyen a párod spermaminõsége és gyorsasága... De úgy általánosságban igen,nagy esélyed van a teherbeesésre ha benned marad a sperma.

Szia! Hát az sok mindentõl függ:mikor vagy termékeny, milyen a párod spermaminõsége és gyorsasága... De úgy általánosságban igen, nagy esélyed van a teherbeesésre ha benned marad a sperma.
Ha közvetlenül utánna vagy 5 percig felmész gyertyaállásba akkor mégnagyobb :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
Mi két évig próbálkoztunk és cigiztem. Egy jó szex után nem is volt jobb, mint egy jó cigi, ígyhát minden cigi után felkeltem (és hát kifolyt) Amikor már majdnem két éve nem jött a baba, erõt vettem magamon és az utolsó 3-4 szex után nem mentem cigizni és azóta már nem is cigizhetek, mert 10 hetes terhes vagyok. :) K

Mit jelent az ha a parom mas nokkel szeretkezik almaban?

Nagyon zavar a dolog.Allitolag megorul ertem(2 eve vagyunk egyutt).De akkor miert almodik mas nokkel neha? Masrol fantazial?

Legjobb válasz: Tedd a szívedre a kezedet, veled még sosem fordult elõ, hogy álmodban egy nem létezõ, idegen, vagy akár arctalan férfival szeretkeztél? Vagy nem gondoltál soha szex vagy maszti közben, mittomén, Brad Pittre? Persze lehet, hogy nem. Mindenesetre az, hogy a párod más nõkkel álmodik, önmagában nem jelenti azt, hogy nem szeret téged, vagy elégedetlen veled. Ha egyebeket tekintve minden rendben van, akkor szerintem nincs mitõl tartanod. Egyébként az sem mindegy, hogy ezt hogyan mondta el neked. Vagy esetleg álmában nyögdécsel, hogy "óóóh Marika, ez az, igen"? Mert akkor lehet, hogy tényleg gond van.

Tedd a szívedre a kezedet, veled még sosem fordult elõ, hogy álmodban egy nem létezõ, idegen, vagy akár arctalan férfival szeretkeztél? Vagy nem gondoltál soha szex vagy maszti közben, mittomén, Brad Pittre? Persze lehet, hogy nem. Mindenesetre az, hogy a párod más nõkkel álmodik, önmagában nem jelenti azt, hogy nem szeret téged, vagy elégedetlen veled. Ha egyebeket tekintve minden rendben van, akkor szerintem nincs mitõl tartanod. Egyébként az sem mindegy, hogy ezt hogyan mondta el neked. Vagy esetleg álmában nyögdécsel, hogy "óóóh Marika, ez az, igen"? Mert akkor lehet, hogy tényleg gond van.
A kérdező hozzászólása: Pont ez zavar hogy lehet hogy megfordult mar a fejeben hogy megcsaljon? Mert amire gondolunk azt almodjuk, nem? Tehat o ugy fekszik le hogy masrol fantazial???
FIGYELJ, SZERINTED...?
egyetértek. Én is féltékeny típus vagyok, elég sok mindenen kiakadok, amin nem kéne, de ez... Még ha legalább a nõi telefonszámokon akadna ki a telefonjában, akikkel 20-20 perceket beszél, azt mondom, na, van mire gyanakodni. de így. Szándékosan idegesíteni magunkat... Ha ez neked így jó, kedves kérdezõ...
én csaj vagyok, fél éve van barátom, de álmodtam már azt, hogy csajjal vagyok. :)
A francokat. Ne idegeskedj már, nem fantáziál másokról, nem szeret mást, te kellesz neki. Ez csak egy álom. Nem igaz, h veled nem történt ilyen, legfeljebb nem emlékszel rá. Az agy produkál az ember álmában tudat alatti dolgokat, és ilyenkor még az is elõfordulhat, hogy egy pl terhes nõ a metróról épp a Tv-t szereli nálatok, mert tegnap fejjel lefelé volt az egész szoba, és nem bírta Mickey egér tartani az egész napos whiskeyzés után. Ez egyfajta ollózás. Amit átélt a párod a nap folyamán azt az agya átértékeli és összeollóz akár teljesen lényegtelen momentumokat, és lefordítja egész másképp, ez nem befolyásolható! A fõ momentum itt az, h szeretkezik, és ez lehet attól, h elalvás elõtt nagyon jól éreztétek magatokat, és erre gondolva aludt el, vagy pont ellenkezõleg nagyon vágyik egy kis kényeztetésre. ettõl még meg sem fordul a fejében, h más nõt képzeljen a helyedre, nyugi.
Velem is elõfordul, hogy olyanokkal van erotikus álmom, akikkel a valóságban akkor sem kezdenék, ha az életem múlna rajta. Az ember - legtöbbször - nem képes az álmait tudatosan befolyásolni, és ezért igazságtalan, ha már azért is lelkiismeret-furdalást kell érezni az embernek, amit álmodik.
Sztem sm se az alom az alom:P nem kell megiedni tuti szeret teged:D:)
A kérdező hozzászólása: De miert mas idegen nokkel almodik ha egyszer szeret es allandoan kivan? Masrol fantazial?
azért mert pasiból van és kész ;) így van összerakva, mint minden egészséges férfi. az enyém is álmodik más nõkkel, de eszembe se jutna idegeskedni vagy féltékenykedni miatta, mert a világon semmit sem jelent. örülj neki, hogy csak álmában van mással és nem a való életben csal meg téged valakivel.
Nem, nem és nem! Az ember NEM ARRÓL ÁLMODIK, AMIRE GONDOL, egyáltalán nem biztos, hogy gondol rá, és jobb, ha abbahagyod a rágódást, mert meg fog látszani rajtad, a viselkedéseden, és tapasztalatból mondom, akaratlanul is elijeszted! Nyugodj le, ha ölel, ha simogat, ha látod rajta, hogy szeret, mi a ló***szt érdekel, hogy mit álmodik?! És ne hidd, hogy az ember azt álmodja amit gondol! Nem akar megcsalni, szeret téged, ott van melletted, mit akarsz még? Ezzel a folyamatos körömrágással inkább eléred, hogy elhagyjon, mint az álmaival!
Lehet, de ha emiatt elijeszti a fiút, akkor is majd nyugtathatja magát azzal, hogy a fiú volt, aki álmában megcsalta...
A kérdező hozzászólása: Akkorsem birom ezt elviselni!!! Rosszul esik!!! Az okat szeretnem tudni!!!

Előfordulhat-e, hogy egy nő szex közben nem tud eljutni az orgazmusig, ha a párjával óvszerrel szeretkeznek, és ha óvszer nélkül csinálják, akkor pedig sikerül neki?

Legjobb válasz: hat en szemely szerint tablettat szedek allergias vagyok az ovszerre, hihetetlenul viszketek tole belul, ami teljesen lelohaszt...nem tom a csajnal mi okozhatja, de izgatsd a csiklojat, az segit:)a nok mashogy vannak tervezve...en pl nagyon ritkan megyek el a parommal... csak ha laposan izgatja a csiklot....

hat en szemely szerint tablettat szedek allergias vagyok az ovszerre, hihetetlenul viszketek tole belul, ami teljesen lelohaszt...nem tom a csajnal mi okozhatja, de izgatsd a csiklojat, az segit:) a nok mashogy vannak tervezve...en pl nagyon ritkan megyek el a parommal... csak ha laposan izgatja a csiklot....
A nõknek is sokkal jobb ha nem gumin keresztül érzik a pasit. Úgyhogy sztem elõfordulhat.

Normális dolog, ha minket párommal nem érdekel, ha épp vérzek, akor is óvszer nélkül szeretkezünk?

Igen,tudom,sokan mondják majd nem egészséges,de lezuhanyzunk el?tte, egyikünk felfogása sem itéli el,hogy ugyanúgy szeretkezzünk ebben az id?szakban. S?t még örülök is,hogy nem irtózik egy kis vért?l.

Legjobb válasz: Ha ti ezt így szeretitek akkor nincs ezzel probléma szerintem., és ezáltal meg szerintem normális dolog :) Kinek mi... :) De arra figyelj h ha esetleg nem szedsz fogamzásgátlót, h attól még így is teherbe eshetsz. Azért vigyázzatok :)

Ha ti ezt így szeretitek akkor nincs ezzel probléma szerintem., és ezáltal meg szerintem normális dolog :) Kinek mi... :) De arra figyelj h ha esetleg nem szedsz fogamzásgátlót, h attól még így is teherbe eshetsz. Azért vigyázzatok :)
Nem "normális" abban az értelemben, hogy azért nem ez az átlagos, de pl. én is csináltam már soxor, semmi gond nincs vele, ha nektek bejön. Aki szerint ez perverzió, az meg legyen boldog a maga kis világában, én nem fogom bántani érte. ;o)
Ha gyereket akartok...
A kérdező hozzászólása: Szedek gyógyszert, úgyhogy ez sem probléma...
szerintem sincs benne semmi.. én is pasi vagyok és nekem sincs vele bajom, természetes dolog a menstruáció.. és furcsa mert például ha valami sérülésbõl adódóan látok vért akkor rosszul leszek, de ettõl meg nem:)
Én még sosem szexeltem úgy, hogy épp meg volt. De amúgy sokan csinálják, szóval biztosan normális, de azt már olvastam több helyen, hogy javasolt az óvszer mert ilyenkor könnyebben lehet fertõzéseket kapni.
Menstruáció alatt sokkal több esélye van egy jó kis fertözésnek, mindkettötök részéröl!! Használjatok gumit legalább! Tapasztalatból mondom.

Vannak itt olyanok, akit izgat ha szeretkeznek a párjukkal?

Legjobb válasz: engem eléggé felizgatna, ha valaki szeretkezne a feleségemmel... a saját farkát adnám a szájába az illetõnek...

engem eléggé felizgatna, ha valaki szeretkezne a feleségemmel... a saját farkát adnám a szájába az illetõnek...
Tegezödhetünk is... és igen izgat ha szeretkezhetek a párommal... :)
Én letörném az illetõ farkát!
Nevezzenek önzõnek, de én belehalnék ha látnám ahogy a párom mással szeretkezik. Van akinek bejön, nem ítélem el, ha valakik élvezik, hajrá, de én belepusztulnék. Túl "konzervatív" vagyok én ehhez :D
Elég [email protected] a kérdés. Ha azt válaszolom, hogy izgat, akkor egy suttyó vagyok aki nem is szereti a párját, ha azt válaszolom, hogy nem izgat, akkor meg azért vagyok suttyó, mert [email protected] ha mással fekszik össze :D :D :D Nem kicsit küzdesz fogalmazás gondokkal :) Ha jól értelmezem a kérdésedet, akkor baromira dühös lennék, és fájna ha a párom mással feküdne össze. Így aztán "nem izgat", sõt... soha többet nem lennék rá kíváncsi. Miért? Mert szeretem!
Úgy nem izgat
Fiú vagy, vagy lány?
akkor elég [email protected] tetted fel a kérdést kis barátom...
A kérdező hozzászólása: ez úgy értendõ, ha valaki más szeretkezik a párotokkal....
milyen baromság ez a kérdés:D
Engem izgat, és el is szokta mesélni a kalandjait, olyankor még jobban kívánom.

Ha a párommal együtt fürdünk, úgy szeretkezünk és nem élvez el lehet gond?

Legjobb válasz: attól függ, mi számít Neked gondnak. Ha arra célzol.. igen, lehetsz terhes.

attól függ, mi számít Neked gondnak. Ha arra célzol.. igen, lehetsz terhes.
csak akkor biztonságos, ha azonos nemûek vagytok.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!