Találatok a következő kifejezésre: Ha szeretkezés elmegyek pisilni (2 db)

Ha szeretkezés után elmegyek pisilni esélyem sincs a babára?

Legjobb válasz: De van! A leggyorsabb sejtecskék így is célba érhetnek.

De van! A leggyorsabb sejtecskék így is célba érhetnek.
De van, de több esélyed van ha nem mész egy pár percig (20). Mert kifolyhat az értékes dolog.
persze hogy van.
Dehogynem! Csak tényleg egy pár percig nyugton kéne maradnod, hogy normálisan "eloszoljanak", a helyükre menjenek, ahogy azt kell:) Ami utána kifolyik, az csak az ondóváladék, ami a spermiumokkal együtt jön, ami aztán ilyen úton távozik is. Õk ugyanis ebben élnek, lubckolnak:) Sok sikert!
Nincs, mert kipisiled a babát:(

Szeretkezés után, ha a párom belém élvez és elmegyek utána pisilni az baj lehet?

Bocsánat,ha hülye kérdést tettem fel,de valahol olvastam,hogy az nem jó!Együtt voltam a párommal és babát szeretnénk!De általában mikor végeztünk rá egy 5 percre el szoktam menni pisilni!ez rossz lehet?Olyankor mi történik?kijöhet az összes sperma?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem ez butaság, ezen ne idegeskedj. Aminek bent kell maradnia, az bent is marad.

Szia! Szerintem ez butaság, ezen ne idegeskedj. Aminek bent kell maradnia, az bent is marad.
A kérdező hozzászólása: Hát itt most olvastam jót is és rosszat is, de a lényeg, hogy megnyugodtam egy kicsit!remélem akkor a pisiléssel nem szúrtam el semmit és nekem is nemsokára babám lesz!Köszönöm a válaszokat!
Ne haragudjatok, de hogyan "mosódna ki" és "ölné meg õket a vizelet"? A szaporító szervrendszer és a kiválasztó szervrendszer nõknél két különálló rednszer. A vizelet nem mossa át a hüvelyt, így a spermiumok onnan max. kifolynak. Általában azt tanácsolják, hogy az együttlét után érdemes 30 percig fekve maradni, de ezt én sem tartottam be soha és ez a harmadik terhességem.
A kérdező hozzászólása: Hát sajnos nekem ez már nem az elsõ hónap!Neked azért sok sikert!
Én is ugynígy vagyok, és mi is szeretnénk babót.De még csak ez az elsõ hónap...
A kérdező hozzászólása: Na ez a válasz megnyugtatott és , ahogy a soraid olvastam rájöttem, hogy igazad van!Ha jönnie kell majd jönni fog, de azért remélem minél elõbb!:) Köszönöm a válaszod!
Nekem is mindig pisilni kell utána. Igyekszem valahogy kibírni fél óráig, és csak akkor elmenni. Nem a hüvelyben levõ sperma miatt, az akkor is kifolyik, ha fejen állok. Hanem ejakulációkor már azonnal bejut egy adag sperma, és elkezd felfelé úszni, a nyugton maradással az õ útjukat lehet megkönnyíteni. Aztán azért is jó ilyenkor fekve maradni, hogy a méhnyak minél tovább érjen bele abba a spermatócsába, ami a hüvely végén megült. Ezzel is lehet növelni a fogantatás esélyét. De tudok olyanról, aki állva szeretkezett, mégis teherbe esett. Vagy aki utána azonnal kimossa magát, mégis teherbe esett. Vagy az a 12 éves kislány, aki azt se tudta, mi a közösülés, szûz volt, csak játszott a barátjával, valahogy sperma került a hüvelyére, és szûzen teherbe esett. Vagy aki elõváladéktól eset teherbe, megszakításos közösüléssel. Ha meg kell történnie, megtörténik, akár fejen is állhat az ember. Ne zavarjon, hogy a sperma java kifolyik: épp azért van ilyen sok, hogy abból egyetlenegy, a legjobbik biztosan célba jusson.
Jobb lenne, ha nem mennel pisilni szeretkezes utan, az nem annyira jo. De akar szerencsed is lehet es megtortenik a csoda.Szerintem erre inkabb nagyobb eselyed va.
én pont igy lettem terhes!
én erre soha nem figyeltem, mindig pisiltem az együttlét után.másfél hónap után terhes lettem.
Kimosódik és megöli õket a vizelet.
Az összes biztosan nem folyik ki, de inkább várj még pár percet.
én minden szeretkezés után elmentem és kifolyattam. 4. hónapban terhe lettem :-)
A kérdező hozzászólása: Hát remélem ez annyira nem befolyásolta!szeretnék már egy csöppséget!:) Köszönöm válaszod!
A kérdező hozzászólása: Nekem most nem jött össze sajnos a picike!Ma reggel megbetegedtem!:( Romokban vagyok!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!