Találatok a következő kifejezésre: Ha szeretkezés elmegyek (8 db)

Ha szeretkezés után elmegyek pisilni esélyem sincs a babára?

Legjobb válasz: De van! A leggyorsabb sejtecskék így is célba érhetnek.

De van! A leggyorsabb sejtecskék így is célba érhetnek.
De van, de több esélyed van ha nem mész egy pár percig (20). Mert kifolyhat az értékes dolog.
persze hogy van.
Dehogynem! Csak tényleg egy pár percig nyugton kéne maradnod, hogy normálisan "eloszoljanak", a helyükre menjenek, ahogy azt kell:) Ami utána kifolyik, az csak az ondóváladék, ami a spermiumokkal együtt jön, ami aztán ilyen úton távozik is. Õk ugyanis ebben élnek, lubckolnak:) Sok sikert!
Nincs, mert kipisiled a babát:(

Ha elmegyek szeretkezés közbe utána ha óvszert cserélek akkor mehet tovább biztonságosan a sex?

Legjobb válasz: Google tudom, hogy ez egy fizetõs keresõ és sokan nem tudják használni, de azért próbáld meg :D

Google tudom, hogy ez egy fizetõs keresõ és sokan nem tudják használni, de azért próbáld meg :D
ja és egyébként igen
Aki ide ir kérdezz mivel kérdezõ oldal nem arra kivancsi h hány ember küldi google-hoz egyébként ingen ugyan ugy mehet tovább

Milyen tanácsokat tudnátok adni, ha a barátom szeretkezés közben túl hamar elmegy?

Kipróbáltuk pár dolgot, hogy előtte kielégítem, vagy közben hagyunk egy kis szünetet, de nem válik be egyik sem. Szerintetek, ha ritka sex is okozhatja ezt? (heti 1xi.)

Legjobb válasz: Ezt érdemes kipróbálni: http://www.hazipatika.com/napi_egeszseg/ferfi_problemak/cikk..

Errõl az elszoritásos módszerrõl eddig mindenki azt írta nem jön be.Megjegyzem nekem sem, pedig nem vagyok egy tini gyerek .A problémát máshogy kell megoldani, nem csak ez lehet, illetve van.
Heti 1 az nem olyan ritka. Mellesleg nagyban függ attól h hány évesek vagytok, mert ez eléggé tapasztalat dolga is.
A kérdező hozzászólása: Megfelelõ korral és tapasztalattal rendelkezünk.
Üdv! Heti 1 az kevés egy ereje tejében lévõ férfinak, okozhatja az is. Egyébként törökülésben próbáltátok már? Nekem az például elnyújtja.
Nem veled. Van ilyen. Majd jobb lesz.
Nem veled van:D Ha nem elég sûrûn elégíti ki magát a barátod, akkor elég hamar elmegy! Minél többször csináljátok annál tovább fogja bírni :D
Van ilyen. Bizzál abban, hogy egyikötökben sincs hiba (de ha van, akkor a barátodban!!) Probáljatok több menetet. Akkor talán tovább birja lényegesen. Ha nem megy a több menet, vagy ugyanolyan gyorsan elmegy, akkor addig ne kezdjen semmit amig téged kézzel, szájjal, akármivel ki nem elégit.
10 másodperc? Akkor veled van a baj mert annyi eszed sincs hogy felismerd hogy ez az õ sara! :D Gyakorlás a végtelenségig és akkor elmúlik!
most tényleg 10 másodperc vagy csak elírtad amúgy az én barátom is elég hamar elmegy egy olyan 5-10 perc után. sok pózt kipróbáltunk és csak egy volt amikor egyszerre mentünk el de elég fárasztó az a póz neki is és nekem is.
Hát Klauka... ki kell ábrándítsalak. Szerintem az 5-10 perc nem "korai" - sokkal inkább átlagos. Mondjuk a 10 másodperc tényleg gyors, pedig általában én em bírom tovább fél/egy percnél. :$
akkor meg velem van a baj :D de amúgy megszoktuk oldani hogy még tovább tartson amúgy bocsáss meg tudatlanságom miatt de õ az elsõ és mástól halottam hogy korai az az idõ :D
10-12 évesek miért nem alszanak még ilyenkor?
Jó, igazad van, nem vettem figyelembe azt a lehetseges "szövegkörnyezetet", hogy az illeto azt pedzi, hoyg tanacsoljuk-e neki a vedekezesmentes egyuttleteket.:) Inkabb gondoltam arra, hogy érdeklõdik. Én ugy gondolom, hogy mivel a szerelmeskedesben mindig ott van a gyermekáldás lehetõsége, csak olyannal szabad, akivel szeretnenk is kozos gyermeket. A szeretkezes felelosseg. A kedvesunk irant is. És sajat magunk irant is. Hiszen az egesz eletunk megvaltozhat - örökre. Mindig ezek kozt a keretek kozt kell gondolkodni a fogamzasgatlasrol, az eselyek csokkenteserol.
A korod kb 12-15? :) Semmi baj csak írd ki nyugodtan, hogy ne legyen anyázás. Nos az rengeteg mindentõl függ, pl, hol tart ciklusban a nõ, illetve milyen a férfi spermája, van e valamelyik félnek terméketlensége vagy azt nehezítõ tényezõ, de összességében elmondható, hogy túl nagy az esély rá ahhoz, hogy ezt megkockáztassa valaki. Védekezzetek mindig ha nem akartok gyereket.
Ha védekeznek, akkor nem.Meg amúgy sem mindig..
"...Tehat ha egy ferfi nagyon gyakran elélvez, mondjuk naponta legalább egyszer-kétszer, akkor õtõle gyakorlatilag nem lehet teherbeesni, mert akkor kevés a spermaszám az ejakulátumában.:) ..." Ilyeneket ne írjál, mert aztán valaki ezt a védekezési "módszert" válassza, aztán mégis össze jön, akkor a lelkeden szárad majd.
Nem írtad, hogy a nõ melyik részében mendegél el??!
Minden 36. egyuttletkor statisztikailag, de az eloszlas nem egyenletes: ebben benne van az is, akinek evtizedekig nem lett gyereke, meg az is, akinek minden egyuttletkor lett. Az ejakulátumban pl. alig van spermium, amikor a ferfi az aktus elott nem sokkal mar ejakulált. Tehat ha egy ferfi nagyon gyakran elélvez, mondjuk naponta legalább egyszer-kétszer, akkor õtõle gyakorlatilag nem lehet teherbeesni, mert akkor kevés a spermaszám az ejakulátumában.:)
Én csak azt tudom, hogy TE terhes vagy!!!
...mert nem mindegyik részében lészen terhes!! Túúúdod??
Ha a nõ épp termékeny állapotban van, illetve bekövetkezik a termékeny állapot a hímivarsejtek élettartama alatt, akkor terhes lesz. Ez nagyjából egy hét a ciklus alatt.
Remélem nem, mert akkor velem van a baj, mert nem vagyok párszázszoros terhes :D 23N
Nem minden esetben esik teherbe a nõ!ha ez másképp lenne nem lenne ennyi babára váró pár (akinek nincs semmi problémája)! Ha már élsz szexuális életet akkor ne engedd h a pasid gumi nélkül csinálja. és ha majd annyi idõs leszel nyugodtan szedhetsz foggátló tablettát!de ha úgy érzed terhes vagy és tényleg 15 körül vagy akkor vegyél be esemény utáni tabit!és védekezz mindig!:)
A ciklusban nem egy hét a termékeny idõszak, csak egy nap. A petesejt ugyanis csak egyetlen napig életképes. De sok más tényezõt is figyelembe kell venni, hiszen pl. a hímivarsejtek akár több napig is lehetnek életképesek odabent, létezik spontán peteérés, stb stb. Nagy általánosságban elmondható, hogy a jó idõben történt szeretkezésbõl egészséges párok esetén kb. 30% eséllyel lesz baba.

Szeretkezés után, ha a párom belém élvez és elmegyek utána pisilni az baj lehet?

Bocsánat,ha hülye kérdést tettem fel,de valahol olvastam,hogy az nem jó!Együtt voltam a párommal és babát szeretnénk!De általában mikor végeztünk rá egy 5 percre el szoktam menni pisilni!ez rossz lehet?Olyankor mi történik?kijöhet az összes sperma?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem ez butaság, ezen ne idegeskedj. Aminek bent kell maradnia, az bent is marad.

Szia! Szerintem ez butaság, ezen ne idegeskedj. Aminek bent kell maradnia, az bent is marad.
A kérdező hozzászólása: Hát itt most olvastam jót is és rosszat is, de a lényeg, hogy megnyugodtam egy kicsit!remélem akkor a pisiléssel nem szúrtam el semmit és nekem is nemsokára babám lesz!Köszönöm a válaszokat!
Ne haragudjatok, de hogyan "mosódna ki" és "ölné meg õket a vizelet"? A szaporító szervrendszer és a kiválasztó szervrendszer nõknél két különálló rednszer. A vizelet nem mossa át a hüvelyt, így a spermiumok onnan max. kifolynak. Általában azt tanácsolják, hogy az együttlét után érdemes 30 percig fekve maradni, de ezt én sem tartottam be soha és ez a harmadik terhességem.
A kérdező hozzászólása: Hát sajnos nekem ez már nem az elsõ hónap!Neked azért sok sikert!
Én is ugynígy vagyok, és mi is szeretnénk babót.De még csak ez az elsõ hónap...
A kérdező hozzászólása: Na ez a válasz megnyugtatott és , ahogy a soraid olvastam rájöttem, hogy igazad van!Ha jönnie kell majd jönni fog, de azért remélem minél elõbb!:) Köszönöm a válaszod!
Nekem is mindig pisilni kell utána. Igyekszem valahogy kibírni fél óráig, és csak akkor elmenni. Nem a hüvelyben levõ sperma miatt, az akkor is kifolyik, ha fejen állok. Hanem ejakulációkor már azonnal bejut egy adag sperma, és elkezd felfelé úszni, a nyugton maradással az õ útjukat lehet megkönnyíteni. Aztán azért is jó ilyenkor fekve maradni, hogy a méhnyak minél tovább érjen bele abba a spermatócsába, ami a hüvely végén megült. Ezzel is lehet növelni a fogantatás esélyét. De tudok olyanról, aki állva szeretkezett, mégis teherbe esett. Vagy aki utána azonnal kimossa magát, mégis teherbe esett. Vagy az a 12 éves kislány, aki azt se tudta, mi a közösülés, szûz volt, csak játszott a barátjával, valahogy sperma került a hüvelyére, és szûzen teherbe esett. Vagy aki elõváladéktól eset teherbe, megszakításos közösüléssel. Ha meg kell történnie, megtörténik, akár fejen is állhat az ember. Ne zavarjon, hogy a sperma java kifolyik: épp azért van ilyen sok, hogy abból egyetlenegy, a legjobbik biztosan célba jusson.
Jobb lenne, ha nem mennel pisilni szeretkezes utan, az nem annyira jo. De akar szerencsed is lehet es megtortenik a csoda.Szerintem erre inkabb nagyobb eselyed va.
én pont igy lettem terhes!
én erre soha nem figyeltem, mindig pisiltem az együttlét után.másfél hónap után terhes lettem.
Kimosódik és megöli õket a vizelet.
Az összes biztosan nem folyik ki, de inkább várj még pár percet.
én minden szeretkezés után elmentem és kifolyattam. 4. hónapban terhe lettem :-)
A kérdező hozzászólása: Hát remélem ez annyira nem befolyásolta!szeretnék már egy csöppséget!:) Köszönöm válaszod!
A kérdező hozzászólása: Nekem most nem jött össze sajnos a picike!Ma reggel megbetegedtem!:( Romokban vagyok!

Miért van az, hogy nagyon sokszor érzem azt a bizonyos "pisilő" érzést szeretkezés közben a szerelmemmel, de még nem volt G-ponti orgazmusom? Gáz ha mindennap spontán elmegyek bárhol vagyok, bármit csinálok?

(Spontán orgazmus)És naponta akár 20x is!!És ez nem vicc..Hallottam egy ilyen betegségr?l is,hogy egy nap akár 200x is elmegy vki,de hogy én is ebben szenvednék..?!:S hát nem is tudom...De Hogy ez történjen nem kell még "arra" sem gondolnom,hogy el?jöjjenek ezek a buja érzések!:$

Legjobb válasz: biztos h orgazmusok azok a "buja érzések" ? mert van h nekem is van ilyen ahhoz hasonlító érzésem de nem az .... Az orgazmus meg majd idõvel ...tudod .. gyakorlaz teszi ..:) nekem 1 év kellett hozzá

biztos h orgazmusok azok a "buja érzések" ? mert van h nekem is van ilyen ahhoz hasonlító érzésem de nem az .... Az orgazmus meg majd idõvel ...tudod .. gyakorlaz teszi ..:) nekem 1 év kellett hozzá
A kérdező hozzászólása: Ez a bizonyos buja érzés ez tényleg az:) Rengetegszer volt-van orgazmusom és megtudom különböztetni azért:) Ezek az érzések nagyon intenzívek és nylít helyzetekben még ciki is... :(
én azt szeretném kérdezni hogy mit szoktál csinálni mikor ilyen nyílt helyszíneken jön rád spontán, emberek között? huhh nem lehet semmi :S
A kérdező hozzászólása: A legkellemetlenebb, amikor Töri órán rám jött...Barátnõm mellettem ült és nem tudta mi bajom van mert remegtem és elvörösödtem..:$ Kikéreckedtem..Ha érzem, hogy jön a dolog, igyekszem elmenni a nyilvánosság elõl, de sajnos nem mindig megoldható..egyszerüen...elkell viselnem..:(
Nagyon szívesen cserélnék veled, hidd el.
A kérdező hozzászólása: Hidd el, h sokszor idegesítõ..és már engem is zavar...de am miért is cserélnél velem?:)
Nem gondoltál arra hogy megbeszéld ezt egy nõgyógyásszal?
Hmm igen errõl én is hallottam, hogy egy nõ rengetegszer képes elmenni, szinte a semmitõl :S.Szerintem is jobb ha beszélsz egy dokival.
A kérdező hozzászólása: Hát nemtom..:$ Mit tudna vele csinálni..?:(

Szeretkezéskor mindig 30 másodperc-1 perc alatt elmegyek, ha már egy hete nem szeretkeztem a párommal. Mit tegyek?

Hétköznaponta csak suliban tudonk találkozni, délután sajnos nincs lehet?ségünk erre. Maszturbálni sosem szoktam, nem nyújt akkora élvezetet mint a párom.

Legjobb válasz: hamár érzed h közel jársz, lehet egykis szünetet tartani, persze ezt nemúgy értem h kimentek és esztek egy szendvicset, hanem kicsit lelassítasz, esetleg kihúzod pár pillanatra.

hamár érzed h közel jársz, lehet egykis szünetet tartani, persze ezt nemúgy értem h kimentek és esztek egy szendvicset, hanem kicsit lelassítasz, esetleg kihúzod pár pillanatra.
Vagy aktus elõtt elégítsen ki a barátnõd "másképp" (kézzel, szájjal)elõjátéknak se utolsó, ha pedig tényleg olyan gyorsan elmész , akkor valszeg a 2.menetre is gyorsan tudsz regenerálódni. (nálunk bevált)
Ha nem is élvezed annyira a maszturbációt, esetleg segíthet ha a találkozásotok elõtt pár órával elintézed magadnak, mert utána több ideig fogod bírni.
Maszturbálj. De tényleg. Naná hogy nem olyan jó mint a pároddal de azért nem rossz és segít hogy teljesíts a párod ágyában, akkor miért ne?
Hehe nálam is volt ien és tudod mit vettem észre ha sokszor önki9elégitesz simán birod 1óráig vagy sokkal többig...én mikor erre rájöttem a hét minden napján 3x4x cvsináltam és hétvégére mikor találkoztunk kivántam és vagy 4 órán keresztül csináltuk ...másnak meg ugy fájt a hátam meg a derekam mint az állat és ö is elég fáradt volt és egész nap az ágyban voltunk és mosolyogtunk egymásra...robáld ki napi 4x tuti jo lesz utána

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!